|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 18.4.2009 21:57:27
|
|
|
|
simi73
|
En večerni pozdravček vsem! Teta beta, moje sožalje . Naty čestitke za strokovca!!! Sedaj pa res lahko še sam uživaš . Jančika, držimo pesti še naprej, da bo vse v redu, pa da sta tokrat "pridelala" . Pa čestitke za selitev . Smrček, super torta . Mi smo jo pa kr naročili... nisem jst neki mojster peke Glede rr-ja, imate vse vse čist prav, da ko enkrat začneš delat, pa imaš malo dete, enostavno ni več časa... berem še kaj, da bi pa napisala, pa ne pridem zraven... Naj povem, da smo tud pri nas že upihnili prvo svečko, in dan pred rd je Zoja celo naredila prve samostojne korake, sedaj pa že veselo šiba naokoli, da jo komaj lovimo ... je pa eno tako navihano in prefrigano dete, ki že sedaj uveljavlja svojo voljo in kaže rožičke Punce, vas moram vprašat nekaj glede vrtca v Celju... a je katera izven celjske občine, pa da je lani dobila za prvo starostno skupino vrtec v Celju? Jst sem sicer Z. vpisala, sam imam malo šans, da bi dobili mesto... mi pa precej bolj odgovarja vrtec v Celju, kot pa v Velenju, ker imava oba službo tu in še moji starši bi lahk kdaj šli ponjo, če bi bilo treba... še najbolj fajn bi pa blo, če bi jo mama še hotla čuvat tud v jeseni... al pa da ratam čim prej spet ... Piknik je tud fajn ideja... če ne bo kaj vmes prišlo, pridemo... Nič, grem počas v mižule, ker mi manjka nekaj spanca še od sinoči... uživajte!
|