|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
9.8.2008 21:28:18   
teta beta
user posted image Jančika, prav si videla. Aktivirali smo še drugi voziček, ker drugače ne moremo nikamor vzeti tudi Luše zraven (njeno mesto je v prtljažniku). Pa smo ga spravili z dil, očistili, gume pa je bilo potrebno iti napumpat na bencinsko. Pa mu je bilo dolgčas in so šli. Dašo je pa potem dal v vozek, da ni letala po glavni cesti.

Huanita, kot kaže nam ne bo zneslo si priti ogledat, kako vam postavljajo hiško. Pa kasneje, ko bo gotova.


_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
9.8.2008 21:45:59   
Ropotuljica
Janeja, blo je tako super, da res ni niti omembe vredno, da smo imeli zdravstvene težave. če nam le špela ne bi dobila vročine. jo ima danes že tretji dan. tjaž ima pa samo vnetje zgornjih dihal, na pljučih ni nič. jaz imam vnete oči, in ker sem zadnji dve noči skoraj nič spala, me ful pečejo. Smo se pa danes naspali - Tjaž je spal kot za stavo, jaz pa z njim. Špela in ati pa v drugi sobi.

Jaz imam pa danes totalno krizo. Ful se počutim utesnjena v našem stanovanju, ker sem bila zdaj dva tedna svobodna kot ptiček na veji. In ravnokar ugotavljam, zakaj je še tako zelo fajn šotorit: niti enkrat mi ni blo treba pucat, otroke zvečer opereš in to je to ... Danes pa že spet cel dan drobtine pometam user posted image user posted image jaz bi šla nazaaaaajjjjjjjjjjjjjjj............... Skuštrana, drugo leto gremo za en mesec, velja?

Škoda, da nisem Arsena včeraj slikala, to bi ga morali videt: je bil pred šotorom v bazenčku z vodo, nagec, pol ga pa kar naenkrat pogledamo, in je bil po celem telesu polepljen z listki z dreves (ker je bil moker), ko kak vojak iz vietnama.

ko zvlečem fotke z aparata, vam pa kako prilepim

Lp

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
9.8.2008 22:26:20   
skuštrana
Hojla..

Eto, drage moje, moj mož nabavil nov lap top in sem spet on lineuser posted image  Kaj je bilo s starim ob drugi priliki...

Kot je Ropotulka napisala - super je bilouser posted image  No, meni je še, pa še gužva se je spucalauser posted image  Danes je kamp napol prazen, še včeraj je bil pa preveč polnuser posted image

Ropotuljica, super da ste fajn potovali in da ni bilo gužve...

Se pišemo ob priliki..Vidimo pa tudiuser posted image

Skočim še pod tuš (mrzel, itak) in spat..



_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
10.8.2008 13:31:03   
pikecpokec
Mi odhajamo za par dni na Pohorje. Komi že čakam, da se malo nadihamo svežega zraka, pa kako borovnico ubodemo, pa mogoče kako gobico...

Včeri smo bili z našim študentskim klubom v adrenalinskem parku na Pohorju. se lahko pohvalim, da sem na 8,5 m višine opravila s celim poligonom + splezala na steber pogumnih in skočila z njega + peljala se s tistimi sankami na tračnicah po celi zadnji strmini smučarske proge! Kakih hudih posledic nimam, razen musklfibra, aja pa za noht sem se zaškalila user posted image .
Moja dva dedca sta ostala doma ker sta reve user posted image . Sej ne! Boljše da nista šla zraven ker bi moj ziher ves čas bil živčn, tamali bi se pa verjetn skoz drl mama mama mamauser posted image . Tko da sem si privoščila prosto popoldne, pa še na pico smo šli in se je zavleklo v večer. Sem se pa potem mojemu odkupila s kosom saherce.

Nč, grem zdej še do konca spakirat, potem pa v divjino!

pa-pa!


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
10.8.2008 13:39:24   
snorlax
Matr, Pikec, tebi pa ni videt, da si tak adrenalinski tip. user posted image Na pogled se mi zdiš tako drobceno, krhko bitjece, v resnici pa si taka "žval". user posted image user posted image user posted image Jaz sem samo slike gledala od unga adrenalinskega parka, pa mi je že bilo slabo. Nisem jaz za take športe. Pravzaprav nisem za nobene športe. user posted image No, OK, kako balinčkanje bi še bilo, pa kak badminton...al pa sankanje na lopatki od tamalga.  Lepo se imejte!user posted image

_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
10.8.2008 20:49:00   
mavo
Ojla! Pa smo nazaj s poroke. No, smo prišli pozno popoldne, pa smo bili čist preveč zmatrani še za kakšen sprehod ob Savinji. Zdaj pa naš mali čuk že spi, pa sem se prišla mal sprostit za rač.
Ropotuljica, te prav razumem, da se počutiš utesnjena v stanovanju. Mi smo dva dobra dneva doma, pa me že matra, da bi šla čimprej nazaj na morje. Kar se pa bolezni tiče, ti pa povem, da če bi spili dovolj piva, sigurno ne bi fasali trebušnih grip, otroci pa se potem tudi ne bi imeli česa nalesti. user posted image user posted image user posted image   Zakaj, pa misliš, smo mi tako zdravi?user posted image
A mi lahko katera da nasvet, koliko časa moramo čakat po cepljenju, preden se odpravimo na pot. Kdaj se pokaže, če bo otrok imel reakcijo na cepivo? Saj bom jutri vprašala zdravnico, ampak vseeno me zanimajo vaše izkušnje.
Darja33, a ne bi ti morala svoj nick spremenit počasi v Darja34?user posted image user posted image  A si bla danes kaj ob Savinji? Te nisem nič klicala, ker smo bili pozno doma in prav nič se ni nikomur dalo it ven. A boš jutri zjutraj kaj zunaj na kofetu? Kdaj pa greš v Žalec v lekarno? Jaz bi načeloma lahko še zjutraj priletela na kako kavo, ampak vsaj ob pol enajstih bi bla rada doma, da še mal nafutram, umijem in oblečem v ta mašne cote naše dete za zdravniški pregled. V ZD moramo biti ob 12ih.
Bom probala kasneje še kakšno slikico nalepit, da boste vidle, kako naš mali plava v bazenu kot en tavelk.


(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
10.8.2008 21:37:15   
Janeja
Se vidi, da so zunaj taki lepi dnevi, da se tle nič ne dogaja. user posted image

Mi smo imeli danes spet ful plavalni dan. Voda je imela spet 32 stop. in mali so uživali 100 na uro. Komaj jih ven spravim za kaj pojest, pa zvečer za spat it user posted image .
Jutri pa uživamo še en prost dan - in to vsi skupaj user posted image . Si je še P fraj vzel in bomo šli na kakšen izlet, drugač bomo itak spet samo v bazenu. Mal razmišljam, da bi šli v LJ ZOO. Bomo vidli...

Mavo, fajn zrihtaj pri dr. pa lepo se imejte na nadaljevanju morskega dopusta.

IZVIRNO SPOROČILO: snorlax
Matr, Pikec, tebi pa ni videt, da si tak adrenalinski tip.  Na pogled se mi zdiš tako drobceno, krhko bitjece, v resnici pa si taka "žval".  Jaz sem samo slike gledala od unga adrenalinskega parka, pa mi je že bilo slabo. Nisem jaz za take športe. Pravzaprav nisem za nobene športe.  No, OK, kako balinčkanje bi še bilo, pa kak badminton...al pa sankanje na lopatki od tamalga.  Lepo se imejte!

Pa pod tole se čist podpišem. Velja vse - moj prvi vtis o Pikecpokec je tudi bil tak, da ji ne bi ravno pripisala takih podvigov - vsaka čast! Jaz se pa tud čist anti športnik. user posted image Mater, letos še kolesa nisem iz podstrešja dol prinesla. user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
10.8.2008 21:42:07   
mavo
 

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
10.8.2008 21:43:43   
mavo
madona, a mi lahko katera pove, kako se prilepi slikca na forumu, sem probala vse, pa nič. Je kar prazno. Pa sem jo pomanjšala na manj kot 400 pikslov, tako kot piše. Jančika, pomagi mi prosim....

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
10.8.2008 21:44:58   
Jančika_
Mavo, pojdi na shrani.si, jo tam naloži, potem pa skopiraj kodo za forum, drugo od zgoraj dol!

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
10.8.2008 21:48:51   
mavo
user posted image

user posted image

no, da vidim, kaj sem nardila...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
10.8.2008 21:52:53   
mavo
user posted image  hvala, Jančika!

No, to je naš čukec z obročem, o katerem sem vam pravila. Primeren je za novorojenčke oz. za takrat, ko še ne držijo glave pokonci. Je čist varen, dobili smo ga s Kitajske, skupaj z bazernom, ki mora biti dovolj globok, da otrok lahko plava. Jeseni po morju ga prinesem domov, pa si ga lahko katera z banjo doma izposodi. V glavnem, otroci ful uživajo. Naš je kar vriskal, ko smo ga dali v vodo.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
10.8.2008 22:12:36   
Janeja
Iiii Mavo, kako je luštkan mali v tem obročku. user posted image   Se vidi, da ful uživa. 

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
11.8.2008 8:20:05   
barika
jutro!

dopustnice, WB, lepo da ste uživali, eni pa spet greste na dopust, mater sem vam faušuser posted image user posted image
waw Mavo, najprej zgleda tale obroč kor ena mučilna naprava, v bistvu je pa ena sama uživancijauser posted image user posted image user posted image

Darja, jaz nisem nič boljšeuser posted image  (je bilo fajn en dan in pol, zdej pa spet po starem). Punce, nekaj me je v ramo zagrabl, pa sem ko en user posted image  in se premikam kot robot.  sam, user posted image  ko nimam nikogar, da bi mi malega nosil, pa dvigoval in previjal.mah, sej bo.user posted image user posted image

uživajte

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
11.8.2008 10:01:54   
HuAnita
Barika - šit, no. Je grozno, ko si bolan, pa navihanega malčka pedenati zraven, jap, vem....user posted image

Sicer pa komaj čakam dopust - bomo drenažo sami delali okoli hiše, v četrtek pa imam potem spet puljenje modrostnega zoba - ki me že veselo zbada in boli, mamicu mu...user posted image   Tako da bo res lep dopust....

Mavo - tebe pa v petek nisem zasledila pred Top fitom - po moje si pa imela doma fino hladen pir, pa si ga šla stegnituser posted image    Drugače pa vaš dojenček ful uživa v vodi, saj je videti. user posted image


Ostalim pa lepe pozdrave, grem malo delat, potem pa spet streči delavcem....user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
11.8.2008 10:07:34   
barika
Sicer pa komaj čakam dopust - bomo drenažo sami delali okoli hiše, v četrtek pa imam potem spet puljenje modrostnega zoba - ki me že veselo zbada in boli, mamicu mu... Tako da bo res lep dopust....


ti nič ne zavidam. bogica, no...jaz sem bila 2x po en mesec doma z zagnojeno rano, ker me niso vredu poštimal (rezultat...popravc iz ekonomijeuser posted image ).

upam, da te ne bo preveč bolelo. (jaz bi mogla it še 2x, pa me v Celjski bolnici ne vidijo več, baje da v Mb to delajo boljše).user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
11.8.2008 14:49:19   
darja33
Alo!

Huanita, PROOOOSIM pošlji mi št. od tistga gospoda z Dobrne, za parcelo. Prosim na ZS. Pa kako ime zraven.

Punce, moja puža gre komaj v jajčko, tak da bi ji js že kupila avtosedež za od 9 do 18 kg????? Pa katerega priporočate?! Al je še prezgodi, pa naj ji kupim večjo jajco? Tu jedva pride not, pa takle oblečena, jese ni pa ni variante s kako jopo da jo not dobim....


(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
11.8.2008 15:08:35   
darja33
Alo, sem se že naokoli pozanimala, tudi po spletu. Ni govora, da jo dam v tak zic dokler ne sedi čisto stabilno. Torej še nekaj mesecev ne.

Imam hauckovo jajco in je menda med manjšimi. Obstajajo tud večje...

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
11.8.2008 16:30:22   
žanek
Darja33, tudi moja pupa je težka kategorija user posted image (pri 6 mesecih je imela 10 kg) in imamo enak problem. Smo imeli jajčko od brevi in ji je bila hitro pretesna. Od mojega sestra pa nam je posodila jajčko od maxi-cosi (je baje navečja od vseh) in smo začasno rešili problem. Kako bo, ko bo pa malo hladneje, pa še ne vem user posted image Je pa še premala za avtosedež od 9-18kg.

< Sporočilo je popravil žanek -- 11.8.2008 16:35:07 >

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
11.8.2008 17:10:24   
Ropotuljica
Darja33, a prideš probat našo jajčko? Je od Peg pPerega. mi smo Špelo kar dolgo vozili v njej - do kakega leta in pol. Mogoče je pa kaj večja kot tvoja. jaz jo imam sicer namen prodat - in to kmalu, ker mi gre že pošteno na živce, samoprestavljamo jo sem in tja.

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
11.8.2008 19:46:43   
mavo
Evo, mi smo pripravljeni, da gremo nazaj na jug. Današnji pregled je bil uspešen, kljub temu, da naš mali junak ni ravno narejen po standardih. Glede na krivuljo je predolg in prelahekuser posted image  Pa je rekla zdravnica, da se nimam kaj sekirat, ker je poletje in bo na jesen že pridobil. Menda predolgo spi ponočiuser posted image  Res spi od 8 do 10 ur ponoči, samo zjutraj in celo dopoldne pa samo ziza, tako da sigurno ne dobi premalo. Pa pritožuje se tudi ne, tako da ne bom nič dodajala.

V glavnem, mi gremo okol devetih zvečer nazaj na morje. Če bo katera okol Krka hodila, naj se kaj javi, drugače pa uživajte preostanek poletja, jeseni se pa vidimo (slišmo pa že prej). Čao

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
11.8.2008 22:12:25   
Meggi
Ej kok fajn da vam rata it za tak dolg cajta na morje. Stran od civilizacvije user posted image

Huanitka mi težko čakamo vaše fotke. Če ne boš sama uredila, slikam ko se mimo peljem.

Sem si v nedeljo zjutraj izborila da sem šla z motorjem po kruh- občudovala vaše kraljevstvo. Kaka brzina, okni not, rihtate okolico.. kdaj se selite???

Dej se mal na off, pa prid na gorski luft!

Vsen Celjankam ki niso na dopustu-lepe poletne dni v senci!

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
11.8.2008 22:17:33   
simi73
Sam na hitro vas pozdravim, ker sem zadnje čase bolj na off z računalnikom. Vidim, da je že novo nadaljevanje odprto, pa nisem uspela prebrat še vsega za nazaj.

Jerebica in smrček, upam da sta se rešili mastitisa, ker vem tud sama kaki problemi souser posted image .
Huanita, vi ste pa brzinski s hiškouser posted image user posted image . Midva sva komaj železovje za temelje naročila in upam, da nam jih do konca avgusta uspe vlitiuser posted image .

Mavo, super da Matevž tako napreduje... ne sekiraj se, če ni siten ponoči in se ne zbudi, da ti pa tako lepo spi ponoči je super, tud naša je že fajn spala, sedaj pa se spet po 2x na noč zbudiuser posted image in hoče jest, jst pa napol koma pristavim in odstavimuser posted image .

Darja, naša je tud že premala za jajčko, pa bom rešila problem z nakupom sedeža od 0-18kg. Sem se odločila za bebe confortov iseos, ki ima tud kr dobre varnostne ocene, pa obrnjen  je lahko v smeri vožnje  in kontra, pa v ležeč položaj gre tud. Ga ima tud ena prijateljica pa je ful zadovoljna z njim.

Toliko na hitro, upam da uspem kdaj drugič kaj več napisat... grem kr v mižule počasi, ker bo okrog dveh že akcijauser posted image .
Uživajte vse, ki ste na user posted image , pa tud tiste, ki niste, naj vam delovni dnevi hitro minejo.


_____________________________

Življenje ti včasih podari čudežen trenutek. Uživaj v njem!

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
11.8.2008 22:30:02   
Bonnie_RR
Samo en brzinski pozdrav, ker se počasi že odpravljam v posteljo...user posted image

Dopustnice, uživajte na user posted image , ostale si pa kar doma naredite, da vam bo fajn...user posted image

Lp


_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
12.8.2008 9:19:20   
Jančika_
Simi, fajn, da si se javilauser posted image . Mavo, uživaj na morju.

Punce, pride danes katera popoldan na Kajuha? Jaz moram moja dva divjaka malo na igrišče peljat, imata že poln kufer gradbeništva in bo treba malo potičk iz mivke naredit. Tam bomo nekje okoli pol štirih.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Zakaj je ustvarjanje odlično za otrokov ra...
Ustvarjanje z otrokom ni le odličen način kakovostnega preživljanja časa, ampak dokazano pozitivno vpliva na otrokov raz...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?