|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
13.8.2008 21:16:24   
teta beta
Uau, Huanita, luštna hiška!!! Jaz bi sicer imela malo večjo. Pa ne da hočem kak luksus furat, ampak čisto enostavno bi glede na moj stil življenja oz. (ne)organiziranosti rabila vsaj eno runkl kamro spodaj in eno zgoraj user posted image .

Jančika, jaz se čisto strinjam s tabo glede uporabnosti toplega poda. Če bi imela tukaj v kuhinji-jedilnici-dnevni v enem karokoli drugega, bi klela pri vsakem obroku ali pa bi parket že odstopil user posted image . Čeprav v hiši bi pa hecno izgledalo.

Žanek, mi smo lani praznovali na nedeljo ob treh, sem vsem povedala, da bo samo torta (in prigrizki), potem je moja teta sicer še kupila nekaj narezka, ampak ni nihče kaj dosti jedel. Za pit pa sok in vodo, mogoče še nekaj piva za odrasle ali pa tudi ne, se ne spomnim. Meni je bil point v tem, da se mala zabava s svojimi prijateljčki. Tako smo naredili v Gotovljah na dvorišču pred hišo, ker je veliko prostora, pa še vsi njeni pajdaši so od tam (saj je logično, otroci mojih prijateljic user posted image ). Tri velike mize ven, malo mizico in stolčke, kocke, knjigice in predvsem "zunanje" igrače - poganjalček, otr. voziček, ipd. Res je super izpadlo in otroci so uživali. Torto sem pa sama spekla, ker naša obožuje milhšnitke in  sem ji potem naredila kao takšno torto oz. dve.

Snorlax, jaz imam zjutraj ob 7.00 v ZD posvetovalnico. Potem že grem na kavo k eni kolegici v mesto in nato ko se odpre v Mohorjevo knjigarno, da kupim nekaj za darilo za krst. Pokliči me, ko boš konec, pa bova videle, če se bova lahko kako zmenile. Jaz imam načeloma čas.
Sem pa včeraj nekaj gledala v materinsko knjižico in po enem mesecu ugotovila, da naš mali ob rojstvu ni imel 51, temveč 53 cm user posted image . Bi jutri kar manjši šok doživela, češ koliko je zrasel.



_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
13.8.2008 22:17:10   
Jančika_
HuAnita, super bajta!

Žanek, naj ti opišem naš lanski otroški RD (od obeh skupaj): torte sem kupila tiste zmrznjene v Hoferju, imeli smo nekaj čips itd, potem smo pa naročili pice na domuser posted image . Instant varijanta, imeli smo se pa super (ljudi je bilo kakih 25, se mi zdi). Letos smo se šli že kr nobleso - torto smo vzeli v slaščičarni in pekli smo na žaru (krompir, čevapi, zelenjava, Olimski sir), piknik na vrtu za hišo (31 ljudi, šteto z dojenčki vred). Otroci so se preganjali na igralih, jaz osebno pa sem imela od lanskega RD več kot letos, ker je bilo več dela. Ampak uživali smo pa fuluser posted image . Vasja ni imel časa jest in je v celem popoldnevu pojedel eno žličko torte in nič ne pretriavam!

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
13.8.2008 22:20:58   
HuAnita
Babe, Jančiki nič več naročati za Ikeo! Kvisko je vložen, zelo obilno!user posted image   Sem jo polno zasula...user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
13.8.2008 22:24:10   
Meggi
user posted image  
Mi imamo pa kr tole varianto U(O)SB plošč.
Iz razlogov:
- hvaležen za uporabo; ne zbija ven, ko je umazan po ekstra hranjenju otrok,
- topel v noge
-hitro položen
-cenovno ugoden
-ne živimo v labaratoriju, zato ekstra primeren za nas
-ko mi bo dojadil, ga imam hitr ven pa magar kaj drugega not
-ni občutljiv na udarce (pisker na tla, kak nož,..)


Vzela sva debelejšo debelino, Pobrusila, res 3 al 4x lakirala. Imava ga v otroški sobi, dnevni&kuhinji.

Jančika vzorce toplega poda, bi pa res rada vidla kake zanimive! Men se zdi zelo tanek, kr občutiš mraz pod nogami, seveda če nimaš talnega gretja.

Beseda o laminatu; mrzel, škripa, poznajo se stopinje, prah,.. vse. Imava v spalnici, a bo letel ven, ko bo na vrsti celovita obnova zg. štuka. Enkrat!

Parket mi je drugač všeč. Sam morš bit človk-oz kulturo cele familije da se ga pazi. Na lastne oči vidla kako je možno ga poškodovat če ga imaš v kuhinji.

Huanitka- extra razturate. Sam je res hecn, kok se zlaga kot lego kocke. Mal bi cvikala pred močnim vetrom. Boste kaj razturali z barvo fasade?

Vsekakor veliko volje, moči in energije za take podvige.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
14.8.2008 1:36:25   
snorlax
Ropotuljica, Teta beta, se slišimo, ko končam pri gineku. Če se bo zavleklo, počakam. Če ne, bom pa šla domov kosilo pripravit. Moram še tavečjemu nekaj spečt, ker je imel včeraj rojstni dan, pa ni bilo časa niti orenk kosila pripravit, kaj šele sladice.user posted image

_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
14.8.2008 8:06:48   
darja33
Jutro!

Punce jaz že grem zdele kr v mesto, ker grem pol okol 11 v Žalc na malco.

Mala mi je dans spala od pol 9 do 7, potem sem jo zbudla, ker mi je htal joške raztrgat...
Jančika in Ropotuljica upoštevala sem nasvet z dudo. Okol 3 do 4 je ene 3krat jamrala, pa sem ji dala dudo. Pol je pa spala naprej....

Torej če je ktera do 10 v mestu al pa pol po 12. Se vidmo.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
14.8.2008 8:41:55   
noe
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Vam, moram povedat , da sem ful vesela, sem včeraj plačala komunalni prispevek in ker imamo nadomestno gradnjo in smo bogu za hrbtom, smo plačali 668 evrov

IZVIRNO SPOROČILO: noe


Ti mi kar govori, ja!!!! Ko sem danes dala svojo še ne prejeto plačo za bagerista pikerja - je 2 igli zlomil pri nas - taka skala je 2m pod površjem....user posted image user posted image user posted image
Pa še komunalca smo plačali približno toliko kot vi, samo ena cifra, mislim da 3, je bila še zadaj!!!user posted image user posted image


A to si morala plačat igle al kaj??


(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
14.8.2008 13:51:01   
HuAnita
Snorlax - sorči, jaz sem tvoj sms preberala okoli 12,. ure, ko sem bila že na pšoti na šihtuser posted image   Sem urejala na komunali, pa deco potem peljala do tete, sorči, pa drugič.

Noe - ne, zlomljenih igel nam ni bilo treba plačati, je bilo pa treba vse ure dela!!!! In to je naneslo (na roko ke4) 700 eur, uraddno bi še cca 120 večuser posted image


Meggi - jap, upam, da bo šlo še naprej tako hitro pri gradnji...

Janči - hvala. (Ikea)

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
14.8.2008 17:03:14   
shooo
cao cao,
samo vam javim kako smo preziveli vrocino.
prvo noc mo jo zbili z voltarenom - v dveh rundah.potem je pa se dva dni drzala med 38-39 , brez kakersnih koli drugih simptomov in tretji dan cudoezno izginila.baje je probala en tak virus. za cudo roko ni nic fasal pa tu na moruju spimo v isti sobi , vcasih celo vsi v isti postelji.
na hvaru je sicer vse enako kot prejsnja leta , in tudi vse drugace. nikoli se nismo bili tu augusta in tudi nikoli vec ne bomo. guzva je neznosnauser posted image . do plaze smo do sedaj prisli ravno 4x  v poznih pololdanskih urah. in takart je na plazi norisnca. folk kar en prek drugega.
neza se ni dojela da je na plazi doovljeno da vse lezi naokoli in se trudi pospravit. podbira rokavcke, sandale, kreme, in  jih zlaga na njbljizje brisace..user posted image mislim, odkod?
druzba je odlicna, v hisi je 5 otrok in 5 odrasliih+ en dojencek v trebuscku.

cakam a se deca zbudijo in sibnemo na pololdansko kopanje.
lp celju sa suncanog hvara.

_____________________________

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
14.8.2008 20:47:43   
snorlax
Oj, shooo. Lepo se imejte!

_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
15.8.2008 8:23:26   
noe
Huanita, ful luštna hišauser posted image .Samo sem pričakovala malo večjo in upadljivo.user posted image
Mi imamo podobno 10,54*8,04, pravokotnik z ravno streho, brez kompliciranja.
Kakšna velikost pa je vaša, ker meni se naša zdi po treh pozidanih vrstah grozno majhna. No, pa saj to sem tudi hotela.

Jančika, a veš da je men topel pod tud ful všeč.Tam , kjer smo prej živeli smo imeli v kuhinji čisto novega. Sem ga z užitkom pucala je šlo tako fajn vse dol.Samo motijo me robi, jaz ne bi imela tistega traku še po steni, a je to možnouser posted image ???
Meggi, kako ste pa vi te plošče delali??A kar v domači izvedbi?

Pa veste kaj bi jast tud imela?Te stare opečne cigle, se prerežejo čez polovico in položijo kot ploščice, premaže se s posebnim lakom in izpade ful lepo .Pa še topel za noge je ta podn.In sploh ni očutljivo za umazanijo.Bi ful dala to v kuhinjo in dnevno.

No, zdej pa gremo zidat 4 vrsto, ni nič praznika za nas.
Lep podaljšan vikend vsem

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
15.8.2008 9:19:43   
Naty*Taja
Hojla punce - evo nas z dopusta. Bilo je fenomenalno! Cel teden smo uživali v necivilizaciji - nič tv, rač, telefonov, radia... Kak to paše! Pa maladva sta uživala, ker sta naju imela skoz zase.
Mavo
- mali je ful luštkan, sam tale obroč okrog vratu pa tudi men grozno zgleda . Verjetno je pa čist kul, glede na to, da se mali smeji na vsa usta.
Barika, a imaš ti iste probleme z ramo, kot jaz? Je pa to definitivno od hrbtenice. Sem zadnjič čist lepo spravila bolečino na nulo in to samo s telovadbo, pa pravo držo. Zdejle na morju smo imeli pa ene feder modroce za spat, pa me je spet zgrablo. in to desna roka.
Darja, jaz sem tavečjega iz jajce prestavla pri nekje petih mesecih,ker ga nisem spravla v to PegPeregotovo jajco. Kupli smo Romerja od 9 do 18, ki ima tudi dva naklona, kao za spat. Pa je mali skor tako, kot v jajci in ni panike. Tak da po moje se ti res ne splača kupovat še ene jajce. Je pa tole čist individualno - tele menjave zicov, glede na otročka. Kolegica je malo pri enem letu not v jajco spravla in ji je bila skor čist prav (samo za kak prevoz, ko je imel njen v avtu sedež, da ne bo pomote), našihdveh pa nebi že pri 6 mesecih not spravli. Pa sej že tudi glavo držijo. Zdej pa bi tamala že kr v onem tavečjem zicu bila in po moje ji ga bomo kmalu kupli, ker jo je kr težko v on zic dvigovat - po moje je že nekje pri 15 kg.
Teta Beta - si sploh ne predstavljam B takega, kot ga opisuješ - tole z zvezdicami pa to! Je pa dobra ideja, še sploh, če deluje.
Noe - laminat je, vsaj zame bolj izhod v sili, če ni eurčkov. Mi ga imamo in slabosti so: strašno spolzek, imamo onega nelepljenega in se poleti tak usošil, da so kr luknje na spojih ratale. Če slučajno hočeš kaj prerihtat lahk kr celega ven vržeš, ker se kr pelje in lomi...no take izkušnje imamo mi in v hiški ga definitivno nebi imela- no, mogoče samo prehodno, drugače pa parket al kaj podobnega. Aja pa še to - mi smo ga sami polagali in moraš bit kr stručko, da ga res pravilno odrežeš - ne premalo, ne preveč! Drugače ga, al dvigne al pa so lukne ob strani...pri nas niso bili ravno ravni zidovi...Ja, evo pa še to, kot Huanitka pravi -ful glasen pod je tole. Se tak zelo sliši vsaka hoja v spodenj štuk, da je kr zoprno. Pa škripat začne s časoma...Huanitka - tudi v spalnice si ga ne devat! Jaz sem se za vsako plazla iz spalnice, ko sta tamala še tam pri meni spala, ker res škripa ko hudič na določenih mestih... Hiška je pa super, pa tak hitro skup...Sam mene mal moti, ko se v teh montažnih tak vse prek sten čuje. Mi bomo verjetno kako pasivo vžgali, ko bo čas za to. Z Isorastom gre tud takle hitro... Kar se pa onga rezervoarja tiče - pa si ja na boljšem, če si zastonj vodo dobila zraven! A je prav izvir - potem pa hitro še en vodnjak naredit, pa imaš vodo za zalivat in avte prat..

Janči,
jaz tudi nimam nič proti toplemu podu - ga imam v kuhinji in sem čist zadovoljna. Pa še če kej spusti v kuhni, ni panike, tak, kot pri laminatu in parketu.
Ja, Žanek, točno tole sem jaz letos naredla - pejt v Špar ali kam drugam, naroči narezke za tolk oseb, kot jih bo, pripravi plastične krožnike in kozarce, gostom povej, da je to bolj varianta ala ruski bife in se posveti otrokom! Mi smo se prav lepo nadivjali, poslikali... če pa komu kaj ni bilo všeč pa ne vem in se sploh ne sekiram več.Sem razmišljala, da od vseh povabljenih tako žurko za otročke naredi kvečjemu eden, pa bi se jaz z odraslimi ubadala - ne, fino je, ko je tolk otročkov in sta si maladva ful zapomnila kak je bilo fino, ko so divjali...
Oj Snorči, a res?  A kr noseča je, kaj dedca ima? To si pa sploh ne predstavljam. Pa ona itak v LJ žvi, ne? Sem bila na morju ja, zdej sem pa doma in v ponedeljek zopet v službi... Vi greste kaj na jug?


No zdej bom pa nehala, da ne zasedem cele strani...




_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
15.8.2008 10:54:54   
Ropotuljica
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Darja, jaz sem tavečjega iz jajce prestavla pri nekje petih mesecih,ker ga nisem spravla v to PegPeregotovo jajco. Kupli smo Romerja od 9 do 18, ki ima tudi dva naklona, kao za spat. Pa je mali skor tako, kot v jajci in ni panike. Tak da po moje se ti res ne splača kupovat še ene jajce.



Čist enako sigurno ni kot v jajci. Poanta ni v naklonu za spanje. Si predstavljaš trčenje - v jajci bo otroka prilepilo na jajco (ker gleda nazaj), v navadnem sedežu pa mu bo glavo pikiralo naprej - in prav lahko si zlomi vrat. Jaz bi vztrajala v jajčki, kolikor dolgo se le da. Tudi naš Tjaž je bil velik in težak, pa smo ga kar dolgo vozili v jajčki.
Enako mislim za sedeže 9-18 kg - čim dlje v tem, ker so dosti bolj varni kot jahači.

Sicer pa - vsak po svoje.
Malo sem zatežila, ampak sem jezna, ko otroke že ne-vem-kako-majhne dajejo v tavelike sedeže. In ko jim je škoda denarja za sedeže ...

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
15.8.2008 19:43:33   
barika
en "prazničen" pozdrav še od mene.

Jančika, kok pa čistiš topli pod, mi2 ga imava na hodniku, pa če ga ne glancam z **** kemikalijami je tak hrapav (kot da  bi bil ful umazan). Zaradi Martina ga vsak drugi dan prebrišem s krpo in toplo vodo, pometam pa itaq vsak dan... je pa res super pocen zadeva to, ko se naveličaš vržeš ven, pa novega gor... aja, mi2 sma dala kr navadne lajše ob steno, pride fajn za pogledat...


Naty-taja..ja desna rama je to (sam je ne rabim glih kej preveč, ker sem bolj na levo pismenauser posted image ). VEM da morem it na masažo, pa mi nekok ni (k ženski ne bi šla, k moškemu pa tud ne, zaradi poporodnih ostankovuser posted image )

darja33 za tebe
http://www.youtube.com/watch?v=K62Ea8Fs4ng&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Y2DVfqFhseo&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=NMFPSStXfqE&feature=related

poglej razliko med nesrečo (bog ne daj da se to komurkoli zgodi) ko je otrok v lupinici obrnjeni v kotra smeri vožnje in v avtosedežu(mi2 morema imet Martina na žalost že v avtosedežu)

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
15.8.2008 19:45:52   
barika
Naty-Taja a imaš popravce?user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
15.8.2008 20:17:06   
pikecpokec
Čer!
Tudi mi smo doma. Vrnili smo se iz divjine. Je bilo super - sicer brez interneta, ampak TV je pa bil, tko da smo lahko spremljali OI. Bravo, naši user posted image
Bilo je - super user posted image . Tko fajn, sproščujoče. tamali je skoz laufal naokoli, tolkel s palico po drvah, gledal krave. Smo pa nabirali gobe, pa maline in borovnice, pa malo smo planinarili...
Je pa dva dni kar precej pihalo, tko da me je sonce prav fino napeklo user posted image .

Zdej pa grem, je začelo grmeti. Upam da ne bo prehuda nevihta.


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
15.8.2008 22:12:07   
Jančika_
Dober večer. Lep pozdrav vsem, ki ste kje bile in prišle nazajuser posted image , pa tudi tistim, ki rit še namakate v morju, in seveda tudi vsem, ki ne pašete v nobeno od teh kategorij.

Včeraj sva šla v Ikeo in pozabila pogledat za tisti lesen pod. Mislim...user posted image user posted image . Potem sva pa še skočila do HuAnitine hiške. Zelo lepo!

Barika, midva imava poseben topli pod, ki nima gladke površine, vsebuje pa nekakšne bleščice, tako da se ves čas malo sveti, brišem ga pa samo z vodo in mikrokrpico, občasno pomijem z Igeo (vodni sesalec). Super je, res. Enakega bomo zdaj dali v tastovo kuhinjo, samo drugo barvo. V predsobo bova pa dala navdnega in pričakujem, da ga bo težje čistiti, a spet ne tako zelo, pa še ful šaren je, tako da se fleki manj poznajo (upam?). Joe bo zdajle končno menda zrihtal fotke vzorcev, pa jih bom prilimala gor.

Za obrobo bomo spodaj pri tastu dali tisti trak, ker so položene ploščice in so položene tudi kot rob. tako nam ne bo treba pločic ven metat (pod topli pridejo še OSB plate, tako da bo menda ravno dovolj visoko, da se bo poploščen rob zakril). Dobijo se tudi plastične zaključne letve, ki so take kot navadne, samo da so plastične, pa vse sorte barv imajo. Midva bova dala to, ne tistega traku, ker lep pa res ni.

Za topli pod so specialisti v Kemo Plastu v Šentjurju, ena redkih trgovin, ker vejo, kaj delajo in kaj prodajajo, res jih lahko ful pohvalim (upam, da ne bojo zdaj kaj zahinaviliuser posted image ). Nasprotno se pa v Juteksu prav trudijo, da ti ne bi nič prodaliuser posted image . Trije prodajalci, prazna trgovina, noben me ni niti pozdravil, noben me ni vprašal, če bi kaj imela, pet minut sem si sama ogledovala ponudbo (vzorci za stare mame), potem sem pa šla ven in me spet ni noben pozdravil. Tile pa res še niso prišli ven iz socialističnih cajtovuser posted image . Sem bila kar slabe volje potem.

IZVIRNO SPOROČILO: noe
Pa veste kaj bi jast tud imela?Te stare opečne cigle, se prerežejo čez polovico in položijo kot ploščice, premaže se s posebnim lakom in izpade ful lepo .Pa še topel za noge je ta podn.In sploh ni očutljivo za umazanijo.Bi ful dala to v kuhinjo in dnevno.

Tole imata najina prijatelja v kuhinji, sta sama delala. Samo nista nič obdelala, tako da je malo grobo in od začetka si imel oranžne štumfe, če si hodil bos. Imata pa tudi po steni nad pultom. Zgleda res ful lepo, samo bi bilo boljše, da bi zbrusila in prelakirala. Menda se jima je takrat kar mudilo, zdaj pa razmišljata, da bi popravila.




(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
15.8.2008 22:41:21   
Jančika_
Evo, vzorci toplega poda. Tole bo v tastovi spalnici in dnevni, je najvišja kvaliteta in če ne pogledaš res od blizu, ne bi nikoli rekel, da ni parket:

user posted image

Tole zeleno-modro sva izbrala za najno predsobo, oranžna pa na malem vzorcu zgleda lepo, na veliki površini pa ne.

user posted image

user posted image

Tole bo pa verjetno v kabinetu. Meni je super lep, ampak bela pa res ni za pohodne prostore. Imajo še črnega s temno sivimi črtami, jaz se kar topim ob njem, ampak kam bi pa tako barvo dala, pa res ne vemuser posted image . Ni tako kvaliteten, da bi ga lahko dala v kuhinjo, ki bo bela in zelo svetla in bi načeloma šlo.

user posted image



(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
15.8.2008 22:43:59   
Janeja
Zdajle se pa prav smejim - sem opazila, da so skoraj vse Celjske čveke zdaj v fazi zidanja in prenavljanja in od teme nosečnost , porod in dojenčki, se je zdaj debata obrnila na cigle, tople pode in instant hiše. user posted image  

Da sam pokomentiram tole o podih: midva imava v kuhinji in v dnevni parket, drugje pa itison oziroma tepihe. V kuhinji je parket že od prej, dnevna pa tud ni tako velika, da si ga ne bi mogla privoščit. Sem pa takrat, ko sva se odločala tudi slišala več negativnih kot pozitivnih mnenj o laminatih.
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR
IZVIRNO SPOROČILO: noe
Pa veste kaj bi jast tud imela?Te stare opečne cigle, se prerežejo čez polovico in položijo kot ploščice, premaže se s posebnim lakom in izpade ful lepo .Pa še topel za noge je ta podn.In sploh ni očutljivo za umazanijo.Bi ful dala to v kuhinjo in dnevno.

Tole imata najina prijatelja v kuhinji, sta sama delala. Samo nista nič obdelala, tako da je malo grobo in od začetka si imel oranžne štumfe, če si hodil bos. Imata pa tudi po steni nad pultom. Zgleda res ful lepo, samo bi bilo boljše, da bi zbrusila in prelakirala. Menda se jima je takrat kar mudilo, zdaj pa razmišljata, da bi popravila.

Tole ima pa moj bratranec v dnevni in v kuhinji in je ful lepo. Ima pa vmes še lesene tramove, tako da je vse skupaj nek zanimiv vzorec nastal. Samo je pa res lepo pobrušeno in polakirano. Moraš pa imet potem tudi stil pohištva v prostoru temu podu primeren, drugač verjetno ne pride do izraza.

Jančika, glede Kemoplasta se pa čist strinjam s tabo. Midva sva tudi vse tepihe in itisone tam kupila in sva bila vedno zadovoljna s celotnim pristopom in postrežbo. Pa še izbiro imajo daleč največjo!


Danes je bil pa glede na napovedi prav fajn dan - sončen in vroč. Smo še na polno izkoristili bazen in toplo vodo. Zdaj se bo pa spet shladila, če misli res celo noč dežvat, pa še nizke temp. so za jutri napovedane. user posted image Upam, da tole ni konec poletja.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
15.8.2008 22:44:04   
Jančika_
Pa še nekaj sem se spomnila. Zgoraj omenjena prijatelja imata v predsobi in kabinetu ploščice, ki zgledajo kot modro pobarvane lesene deske. Neverjetno, ampak ko gledaš, si resnično v dvomih, kakšen material je to. Tudi ko potipaš, ne deluje kot ploščice. Res zanimivo!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
15.8.2008 22:47:27   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Zdajle se pa prav smejim - sem opazila, da so skoraj vse Celjske čveke zdaj v fazi zidanja in prenavljanja in od teme nosečnost , porod in dojenčki, se je zdaj debata obrnila na cigle, tople pode in instant hiše. user posted image  


Saj res tako deluje, madonauser posted image . One, ki imajo male dojenčke, imajo z njimi toliko dela, da se ne javljajo toliko, me pa tipkamo, namesto da bi vihtele kramp in lopato, ali pa vsaj penzluser posted image .

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
15.8.2008 23:07:13   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Zdajle se pa prav smejim - sem opazila, da so skoraj vse Celjske čveke zdaj v fazi zidanja in prenavljanja in od teme nosečnost , porod in dojenčki, se je zdaj debata obrnila na cigle, tople pode in instant hiše. user posted image  


Saj res tako deluje, madonauser posted image . One, ki imajo male dojenčke, imajo z njimi toliko dela, da se ne javljajo toliko, me pa tipkamo, namesto da bi vihtele kramp in lopato, ali pa vsaj penzluser posted image .



user posted image user posted image user posted image

So pa tile vzorci toplih podov res zanimivi. Kaj vse se že danes dobi. user posted image Pred 9 leti, ko sva si midva rihtala stanovanje je bila to še znanstvena fantastika. user posted image   Zato pa imava v kuhinji napo "za pizze pečt" (kot je ugotovil Joe user posted image ). Samo 9 let nazaj je bilo to moderno... Kaj čmo, stari smo že. user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
15.8.2008 23:17:28   
barika
waw Jančika a tistle topli pod si v Ikei nabavla ali pri Kemoplastu?? one rože so mi ful všeč!
a sta tvoja dva kolega iz Polzele doma??

Saj res tako deluje, madonauser posted image . One, ki imajo male dojenčke, imajo z njimi toliko dela, da se ne javljajo toliko, me pa tipkamo, namesto da bi vihtele kramp in lopato, ali pa vsaj penzluser posted image

khm..ne vem...nič ne zidama, prenavljama, pa malega user posted image  imama..v katero kategorijo pašemuser posted image


(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
16.8.2008 7:44:15   
teta beta
He, he, dela že imamo, ampak ne z malimi dojenčki, temveč onimi večjimi user posted image . Vsaj jaz. Danes sploh ne vem, kako nam bo vse ratalo. Je treba še vse pospravit, spakirat, iti še po meso in kune itd. Prav nam je, kaj smo pa včeraj bluzili.

Huanita, včeraj smo videli vašo hiško v živo (s ceste). Smo mislili mogoče nazaj grede si priti ogledat, ampak ko smo se po štitrih urah vračali (šli pa za eno), je bila že ura osem.

_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
16.8.2008 8:19:06   
snorlax
Ojla!

Jaz sem imela pa včeraj generalko v bajti. Lotila sem se tistih najbolj zopnih del, čiščenja pečice, hladilnika, kuhinjskih omaric (Jančika!!! user posted image ), kopalnica, tuš kabina (jeb*** vodni kamen user posted image , pa klinc vse reklame za čistila, pomaga samo drgnjenje)...No, spodnji štuk sem ravno končevala ob enih 22.30, ko je zmanjkalo elektrike, tako da sem do konca pobrisala ob svečah. Ja, pa okna sem zglancala, da je lahko potem dež padal po čistih oknih. user posted image

Danes me čaka še zgornji štuk, pa likanje in pakiranje. Jutri dopoldan odrinemo via Moravske toplice. En teden me ne bo tule gor, ful vas bom pogrešala. Upam, da se mi še uspe jutri javit, preden grem.

Ve pa pridne bodite in pišite, da bom imela potem kaj brat. user posted image


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?