|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 1.12.2008 13:56:08
|
|
|
|
Bethany
|
Daaan, celjanke! Da se še tule javim. Mi smo končno doma, no, že od sobote, se mi je kar vlekel cel teden v bolnici, sploh brez interneta. Mi smo fajn, malo še utrujeni od vsega, pa okrevamo od CR, ampak bo. Eline se kar ne morem nagledat, tak je fajna Drugače pa, ker porod ni napredoval (po 6ih urah svojih in umetnih popadkov odprta samo 5 cm, se ni več nikamor premaknilo) je zdravnica določila, da zaključimo s CR, jaz po svoje vesela, da bo kmalu konec bolečin, po drugi strani pa ful žalostna, da se ne bo končalo po normalni poti, ker sem se ful veselila tistega prvega stika dojenčka na trebuhu...pa tistih skupih uric po porodu... se mi še zdej stoži, ko pomislim, da tega nisem doživela No ja... bo pa v drugo. Glavno, da je mala zdrava in za naju seveda najlepši dojenček na svetu in da se imamo prav fajn. Tudi dojenje je kljub začetnim težavam (sej, kdo pa jih nima? ) steklo, tako, da se nimam s čim pritoževat. Edino kar jo malo matra je zvijanje in krči, tak da bo treba mal ahtat kaj lahk in kaj ne smem jesti. A imate kake predloge, katera hrana ponavadi napenja dojenčke? In kako jih pomiriti? Midva jo pač cartama, dokler se ne umiri in zaspi. Ok, lepo čvekajte še naprej in pridem še kaj pogledat in po kakšne nasvete! cau
|
|
|