tintin
|
Hoj bejbe, lepi ste na slikcah, prav vsi. Mi je žal, da nismo prišli. Najprej častimo za 11m. Tortico za malčke, kavico za mamice!! Čez 1m bomo pihali svečko!! Uvajanje- danes sva prišla k zajtrku, so jedli cornflakes in mleko.Sem ga jaz futrala in je vse pojedel, ostali (tisti, ki so že skor 1.5 l stari so se nekaj matral sami...revčki...ganljiv prizor...valda skor nič ne pojejo v resnici). Potem so se začel igrat in jaz sem šla. Prišla sem nazaj po 1 uri (tko kot je rekla V) pa me je poslala še za 1 uro okol. Ko sem prišla ponj, ravno pred kosilom, je jokal in ko me je videl me je tako stiskal k sebi....bojda joka samo, ko jokajo vsi drugi (ena punčka skoz joka, ker so jo dali v jasli brez uvajanja, res božica), ampak se ga da dost hitro potolažit in zamotit z igračami, pesmicami....No, pri kosilu sem ga hranila jaz. Pojedel je juho, gl. jedi ni hotel več...pa malico sva dobila za domov, ker sva šla potem. Jutri prideva po zajtrku, predvidoma pridem ponj po kosilu (bo prvič jedel brez mene). Danes mu je začelo mal kapljat iz nosa, upam, da bo pri tem ostalo (pomoje je spet kak zobek...) al pa se je že česa nalezel. Včeraj sem se zvečer domislila, da bi mogoče le delala skrajšan del. čas. In danes že urgirala v tej smeri. Delala bom 7 ur/dan. Tako bo Vasja hodil v vrtec ob pol osmih in ne 6.10 minut, kot je bilo najprej predvideno. Mislim, da je razlika očitna. Šibam, sem zmatrana ko konj. Čestitke Timončku za obmesečnico!
|