mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mamathea imam eno vprašanje za vas, izkušene mamice in sicer: kako veste, da se je vaš otoročiček najedel? Naš poje sve polni skledici zelenjavno mesne kašice ( v eno skledico gre približno 200g) in še vedno odpira usta, sploh jih nikoli ne zapre in jaz res ne vem, al je še lačen, al odpira usta samo za hec. Upam, da mu dam dovolj za jest, sicer pa me je začelo že pošteno skrbeti, če je slučajno lačen, ampak po mojem ne bi smel biti. Mislim, da tehta približno 8 kg, kar ni slabo za njegovo starost, saj je šele prejšnji četrtek dopolnil 9 mesecev. Živjo Mamathea, sicer nimam nič več izkušenj kot ti, ampak moja pupa za kosilo tudi poje kot en knap. Kdaj se tudi prenaje (sploh, če je kaj mesa za kosilo), ampak izvem šele takrat, ko mi malo bruhne (kar se lahko zgodi od 10 -60 min po obroku). Sicer ne poje tako veliko, ampak ena skledica gre vedno, včasih pa še tretjina druge skledice. Je pa res, da mi vedno sama pokaže, kdaj ne bo več. Če ti ne bruhne, se najbrž ne prenajeda, če ti ne joka, pa prav gotovo tudi ni več lačen.
|