Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, da sem postajala drugačna in preden bi začela s kakšnimi vprašanji, me je zaprosil. Nepozabno in lepo. Kasneje sem mu priznala, da sem si želela tudi ta konzervativen, smešen in brezvezen papirček in sem v sebi dejansko razmišljala ali bo vprašal ali ne? Sam pa je priznal, da je bil po par mesecih najinega skupnega gospodinjstva tako navdušen, srečen in prepričan v naju, da je zbral pogum. No, pa je minilo že 20 let. Še vedno je
Kar poletela sem znotraj, čeprav sem mu samo pomežiknila in mu dala I'm all your pogled.
Sicer se o tem pogovarjava mirno in veselo, ga popolnoma nič ne prepričujem ampak želim si pa. Ne vem zakaj točno ampak to se mi zdi tako lepa počastitev enega odnosa.
boste rekli: jaz drugače nisem dobil štipendije, ker starši niso hoteli dat odločb o dohodnini.