Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

...ob 14h-točn k švicarska ura pride moj pome...najprej smo mu malo podtikali neveste(poglejte album), in k sem prišla jaz, so se mu roke tresle k šibce na vodi..čist je bil fertik...no potem smo šli v Laško, vreme je zdržalo tako da smo obred opravili zunaj, niti ni bilo mrzlo(hvala bogu)..potem mal slikanja, svatje so imeli pogostitev v Zdravilišču...tko čist na izi...potem pa fešta....maya2...sem te ubogala in sva tudi midva zaplesala po polnoči mal za štos , in je ful zapalilo
...folk se je po mojih občutkih in videnjih imel prav dobro..smo plesali in noreli do pol štirih, k je počasi folk odhajal...meni je blo noro...tamaladva sta uživala in plesla..potrem pa smo imeli varuške in so super poskrbele za naše mulčke tako da smo res uživali brez skrbi...ej nepozabno...res...bi takoj ponovila...z eno besedo čarobno..tok za 1x, grem spat...sem čist fertik...aja , mal slikic-neuradnih je že v albumu! Nočko!
... pesti- hm... veš da jih bomo držale
, punce je bila res tko dobre volje pa vesela, pa lepaaaaaaaaaaa...... v glavnem ena srečna nevesta