Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 10:06:41
Anonimen
nobenih znakcov... Nekaj me je v soboto špikalo na desni strani in to tok da se smejat nisem mogla, ampak je minilo po uri ali dveh... To pa je tudi vse... Nobenih drugih znakov. Ne za ne za
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 10:28:09
miska73
Samo da se pofočkam, da ne bom plavga fasala. Sem po dveh tednih spet v službi, pa bom morala predvsem delati. Se popoldan/zvečer vključim kej v debato.
Počutje se izboljšuje, optimizem spet počasi prihaja na površje. Pupe, še enkrat hvala.
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 10:54:43
Anonimen
jazzzika, včasih pomislim na vas punce, k ste dale že marsikaj skozi in se mi zdi pol malo butasto, da jaz tukaj razglabljam o HSG, ki je pravzaprav šele začetek vsega. Razumeš kaj hočem povedat?
Ja, skratka, v ponedeljek ali torek grem na HSG. Odvisno od tega, kdaj se bo končala . Pa kak dan prej moram v laboratorij in ne vem al grem lahko v laboratorij že v petek in šele potem v ponedeljek na HSG? Itak bom danes poklicala v bolnico, da jih vprašam.
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 12:07:37
jazzz27
mmm ajsika tortica....meni se sline cedijo. Res se probavam čim bolj izognit sladkega.
sonček85, ti ga pa biksaš, lepo se čuvaj. Od višine se zvrti(pete) . Samo da je vse ok. Očitno ti nekaj ni pasalo in hb da se je vse dobro izšlo!
živa jaz navijam fulll, fulll, da ti rata!!
spps, komaj čakam na vse znakce ....bring it on!!! Vseh bom zelo vesela in so zelo dobrodošli. Samo da bojo.
špelkica
suzika, kaj pa ti je, zato smo tu, da se nam potožiš. Glede laboratorija ne vem, boš danes poročala kako si rešila. Mi je pa žal, da je prišla! Jaz na HSG nisem šla, ker sem itak imela 2 laparoskopiji, tako da ne vem...ni me dal. Sem pa slišala za bolečine. Mislim da lahko komot kaj proti bolečinam vzameš. Je pa postopek hitro narejen, tako da ne se bat. Ena znanka je po HSGju takoj zanosila. Držim pesti!
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 13:31:37
Anonimen
sovražim tole, k kliknem na zadnjo stran in mi napiše, da je sporočilo premaknjeno ali izbrisano.. In pol pol ure klikam, da pridem do tiste strani, k jo želim brat.
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 13:37:10
jazzz27
suzika , važno, da si nas našla ....
spps kar naj pridejo....komaj čakam....saj vem, da mi bo žal , da sem prosila...ampak naj vse preživim in doživim v tej nosečnosti. Če bo po sreči bom kozlala za dva
RE: Nova borba se pripravlja III. 3.11.2008 13:37:49
spps
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi
sovražim tole, k kliknem na zadnjo stran in mi napiše, da je sporočilo premaknjeno ali izbrisano.. In pol pol ure klikam, da pridem do tiste strani, k jo želim brat.
jaz sem pa mislila,da sem edina,ki bo vsak čas živčnega fasala zarad tega.na bilokatero temo sem kliknila,sem prišla na stran brez sporočil-zato sem začela klikat predzadnjo stran-je bolj ziher