Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Nova borba se pripravlja III. 14.8.2008 18:46:26
gigi1
Aqua draga nas je vse res kar skrbelo kje si. Dobro je, da je O. Mogoče pa tokrat res rata . Full navijam. Za rdeče telesce pa prvič slišim Sem tudi na MONu pobrskala pa nič ne najdem. Glede brisa pa...jaz gledam na stvari tkole. Včasih smo lahko tudi malo hvaležne za težave, ki jih imamo, da pridemo do naših . Tako smo skoz on-line z G in k sreči hitro odkrijejo tudi kakšno zadevo, preden se kaj hujšega iz nje naredi. Torej, vsaka stvar je za nekaj dobra in probaj na to pozitivno gledat.
Hvala za geslo (ja lahko bi mi vžgalo ). Se pridružujem mislim ostalih deklic, da si tako huda bejba s temnimi laski, da se ti sploh ne morem predstavljati kot Mrs Blond
RE: Nova borba se pripravlja III. 14.8.2008 20:57:57
Serendipity
Večeeer! Samo na hitro, sem prej prilezla iz MB-ja. na hitro preletela slikce in se zaljubilaaaaaaaa .. Erin ... a mi poveš kje prodajajo take prisrčne prince? Jaz bi enega kupila, ali pa dva
Sporočilo od Maše - s pregleda sporoča da je vse ok, histološki izvidi so b.p. in da ima IUI po 3. menstruaciji .. Bomo kar navijale da madam trikrat pride (če že mora) in hitro odide!
RE: Nova borba se pripravlja III. 14.8.2008 21:17:53
neela
IZVIRNO SPOROČILO: miska73
Bo treba še neelo sem spravit.
evo mene miska na prvi tir! Da še jaz malo složno s klomifenkami 'smetam'... . Tud jaz redno spremljam še to temo...pa vidim, da smo vse klomifenke, ki smo se javile oz 'smetale' tle, res čisto po vseh merilih zrele za sem...smo same 'maratonske težkokategornice'
Pozdravček vsem ostalim borkam...
< Sporočilo je popravil neela -- 14.8.2008 21:18:32 >
RE: Nova borba se pripravlja III. 14.8.2008 21:30:15
oktavija2
IZVIRNO SPOROČILO: Erin
Punce pa ve ste nore!!!
Pridem pogledat pa najdem 3 DEL!!!!!!
Ker je še vedno pomanjkanje s časom vam bom samo lušte naredila...
LP vsem
Erin!!!! A mi daš recept kako se pride do tako lepega angelčka!!!!!
Kaj tako lepega in sladkega pa že dolgo nisem videla!!!! To je najlepši dojenček na svetu!!!! Čuvaj ga Erin, da ti ga Oktavija ne ukrade!!!! Pa še kake fotke bomo zeeellllooo vesele!
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.8.2008 9:05:33
spps
morgen beybe erin,pravega cukrčka imate aqua,držim pesti,da bodo rezultati ok in ,da ne boš imela komplikacij. oktavija,uživaj na morju in kaj boste ostale počele?
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.8.2008 10:00:01
vita80
Jutro čveke čvekaste! Jaz pa vam ja ne sledim več! Erin tamali je pa ja tak cukerček, da znoriš!!! Naj bo zdrav!Matt tebi čestitke za !!!!! Pri meni ni nič novega. Aja danes ponoči sem celo noč sanjala, da sem izvedela, da sem noseča. Pa, da sva šla povedat njegovim... O te sanje! Sem se čist zmešana gor zbudila. A sem še kaj pomembnega zamudila? Spps ful fajn, da se boš omožila, tudi jaz komaj čakam, da bo prišel dan, ko bova imela dovolj denarčka in bomva rekla, tak zaj se pa ženiva. Lepo mi bodite pa ne čvekajte preveč. cmok
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.8.2008 13:39:51
aqua77
Pozdravček vsem pupam.....
Kako ste kaj na ta praznični dan.... Vidim, da nobena ne čveka... Jaz pa v službi danes in skoz za računalnikom.... Ja, sej je vedno tako, ko sem jaz tukaj je bolj suša....
Da pa bo suša še večja in še bolj vroče.............