beyba
|
oila da se vam na hitro oglasim potem pod tuš pa spančket. Moja pupika je namreč pridna pa že ene pol ure spi zdej mora pa mami pohitet da jo bo ujela pa da ne bo šla prepozno spat. Uglavnem... Na hitro sem vas preletela...ERIN mali tilen je čudovit, ma še tako linijo...moja mal pa je že prava mišelinko moja, sam ma tko luštne stegnčka, pa rokice.....tut to ma sovj čar. Minejo te dnevi ko se dere brez razloga(pri eli so bli to krči ki so se najhujši končali konec sedmega tedna, osmi teden smo pa začel že bolje- Eli so pomagali počepi. In tako je mami nardila 1000 počepova pa še več na dan) potem bo pa uredu...pa si rečeš še do tretjega meseca ko ornk glavo drži, pa še do četrtega in pol da sedi pa še zobki, ppa še ....in kot bi mignil bomo praznovali prvi rojstni dan. Uživaj v vsakem trenutku, ker bo minilo kot bi mignil in nikoli več ne bo kot je.... Špelka upam da se ti ulije pa ne ravno v soboto.... Sonček kako gre kaj...kdaj bomo pa kaj tvoj striptiz vidli a sem ga sfalila nekje nazaj...zdej mora bit pa že kar velik buši.... Jazzi, ledenka, aqua, fergi,murkica, oktavia....na mine dan da nebi pomislila kaj pa veš mogoče se pa prikateri ravno sedaj dogaja čudež življenja in vedno pridem z optimizmom pogledat če je kaj novic.... KAHLO a je že rodila, katera ve? Ostale ki vas nisem omela stiskam pesti za vas borke ne se dat... Drugače pa ela ma za spat že ritem kar se noči tiče. Kopanje ob pol osmih, potem jo vržemo na još in nato spanje. Zaspi nekje od osmih do pol devetih nekja(ok zadnjič je mami pojedla 3 čevape za kosilo da je mal izboljšala okus piščančjega popndekla pa smo šli kuj spat šele ob pol enajstih) ponoči se dojiva 1-2 krat odvisno kdaj se prvič zbudi in kolk se je najedla zvečer) vstajamo nekj od pol sedmih do pol devetih , čeprav ta pol devetih je že praznik :-) podnevi pa se večino časa prenosimo po rokah in kadar nisva pri babici, mami tut kosila ne je ker ga nima časa skuhat, kaj šele pojesti. v vodi full uživa, v naročju tut, malo manj v lupinci in avtu...še manj pa v vozičku tako da se v vozičku če smo budni deremo, ker se z njega nič ven ne vidi...mi bi pa že sedeli pa se dvigovali... Vse ji je zanimivo. Obožuje svojo rožo, ki je na previjalni v kopalnici, babi ji je kupla prvo ogračo-gugavčka je tut full zanimiv, pa most ma postavljen nad glavo na igralni blazini pa kadar je prave volje se kar zabava včasih tut petajst minut. Najrajš se pa že zdej gleda v špegel. Kadar je tečka jo postaviš pred ogledalo, potem se pa s tisto luštno punčko takoj začne pogovarjat... Zdej grem pa res pod tuša pa spat mejte se in pridno slončkajte...
|