tally
|
Dan! Grrrrrrr sem jezzzzzzzzzna na mojega, bi ga najraje s Špelininim valjarjem po glavi. Zakaj? On ne ve da je v avtomobilu pas in da je treba pas uporabljat.................. ustavila ga je policija in gre 120 eur oz 60 če plača v 8ih dneh.ej če bi bil v tem trenutku doma bi se tolk spičila, ma sej sem mu po tel. povedala sam to ni isto kot na 4 oči. Mislim šparamo vsak euro on se pa norca dela s takimi popolnoma nepotrebnimi stroški, grrrrrrrrrr . Uf sem se mogla mal spihat se opravičujem! Pa še ta vreme, sem šla šrej malo vn ker se je Emilija matrala da zaspi in kaj se zgodi, se ulije. IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Uglanem včeraj bi skoraj prišla domov z razbitim "ferarijem" Kak bi bilo pa z mojo miško pa niti pomisliti nočem Samo da se vama ni nič zgodilo. Madona vedno se najde en norc, ki misli, da je sam na cesti. IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a že kaj razmišljate o avtosedežu ?? naš Nejc bo kmal prerastu jajčko. Midva bova tudi maxi cosi nabavila, sam ne še je dosti placa v lupinici, sem tudi jaz vzela vn tisti oporo in peno vn pa je sedaj v redu. bova mal gledala če bo kaka fajn akcija. Tana7 mi HB nimamo temenc smo jih imeli enkrat na začetku in sem mazala z olivnim oljem in potem nezno masirala z gazico čeprav se ne sme kao pa je šlo dol. Upam, da jih tudi ne bo ker si ne predstavljam, kako bi to zgledalo pri tej čupi, ki jo Emilija ima . Izpadanje las- grem že sama sebi na živce, kamorkoli pogledam so moji lasje ali pa od Emilije, groza. Koliko traja ne vem upam pa da čimprej mine. M- jaz sem imela eno normalno avgusta, potem se je septembra neki pacalo 2 dni pa ni bilo nič, danes pa spet neki kaplja samo nič konkretnega . Sem pogledala slikice iz Logatca, lepi so tile naši hroščki, mi je ful žal ker mi nikoli ne rata pridt, sam enkrat mi bo že. IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Punce sam javm se tolk da povem,da sem od danes naprej na dieti,kej več pa napišem kasneje k sva se z mojim mal počla zdej se mislva pa mal pobotat Ko boš imela kej časa nam poročaj, pa hitr se pobotajta. Vse naj naj Marku za 5 m , pa za učko, da se je pocajtala. IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Ku ku, sem že tu Si bila pogrešana Sva bila z mojim na eno urni masaži, ooooooo kako je pasalo Sem ti kr fouš veš. Ninaaaaa7 jaz tvoje albume vidim ne morem jih pa odpreti pa slikice pogledat. Men tut ni nič več jasno od ostalih pa lahko vidim slikice .