Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Pa
za uspeli krst.
No ja, sej bo, sam da se bo fant dobro razvijal.
za velikega fanta.
Mi je bilo full zanimino, no ja razen tistih postov, kjer so te hoteli samo nekaj podje**vat.
. Jaz se sploh ne bom več sekirala, ma sam da je zdrav. ( ia )
) in nato prvo križišče spet levo. Takoj na desni boš nato videla parkirišča in zraven njih bolnico, ne moreš zgrešit. parkiraj na enem izmed parkirišč (pazi na plavo cono), ne vam kam greš, ampak ko boš enkrat tam samo pojdi do glavnega vhoda (skozi takšen park, pa vprašaj). Ne vem če sem bila dovolj jasna, malo bo pomagalo.
.
dedci so zmeraj v prednosti.
še na dopustu... Mali zdaj s cucljem na 3 luknjice vsaj nekaj potegne, preden dokončno znori. Res pa lovimo trenutke, ko še ni popolnoma buden - tako ponoči, kot zdajle zjutraj.
Pri nas je še edina res sposobna in srčna pediatrinja lani "zbrisala" v LJ, poleg naše pa sta ostali ena starejša, ki je žal vsa zmedena, in ena čisto mlada in "frišna", ki še nima izkušenj, jaz pa s tako majhnim