|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
3.9.2008 16:57:02   
kodrana
tuk sm jezna.. namreč Tara je bila dol pri tašči in tastu in pridem jaz in vidim, da je okrog ust nekja pokrafana. in ne boste evrjele. bila je od breskve. user posted image user posted image user posted image . pa je reku tast, da je dobila samo malo za okus!user posted image pa sem rekla,da ne sme. že tko ma krče 100na uro. pol ji dasta pa še to kislo breskvo za polizat. pa še breskev, ki je alergena. joj, sm jezna. 

_____________________________

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 851
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
3.9.2008 17:55:38   
eole
joj,  kodrana upam, da ne bo kakih posledic. meni je mama ravno danes razlagala, kaj vse so včasih priporočali že pri 6 tednih .. starejši še ne vejo kako se je vse spremenilo user posted image

**** - srečno pot!

zalazoya - upam, da se vse uredi in da boste uživali na dopustu..

jaz grem pa likat in počasi pakirat za morje...

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 852
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
3.9.2008 19:49:06   
aurora28
Hijenca midva bova kupila leseni stolček za hranjenje, v bistvu se mi zdi najbolj praktičen, ker raste skupaj z otrokom. user posted image

Eole vi pa uživajte na morju user posted image .

Kodrana user posted image pa kaj je tem starejšim ljudem, kar vsi nekam forsirajo kaj je prav in kaj ne. Upam, da ne bo Tara dobila alergije. Zakaj si tvoja tašča dovoli dajati tvojemu otroku nekaj brez tvojega dovoljenja? Jaz bi kar popi...zdila. Jaz ne dovolim, da se brez moje vednosti kaj da otroku ali naredi.


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 853
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
3.9.2008 20:08:34   
hijenca
 
Kodrana
tudi jaz se bojim, da bo moj Videk na črno dobil marsikaj česar ne bi smel. Moram se vnaprej pogovorit z mojimi in njegovimi starši. Bodo užaljeni, ampak raje užaljeni, kot pa da moj Videk trpi.

Drugače pa se sama že veselim, da mu bom lahko dala malo rižeka zvečer v flaško in kaj na žličko. Moj Videk kar požira zraven ko mi kaj jemo. Očke dobi tako velike, pa kar oblizuje se, revček mali.

Drugače pa je sedaj imel Videk tak napad joka, da je od sile zaspal. Ni hotel jest in se je drl kot jesihar. Zadnjič nisem dobila probiotičnega Hipp-a in sem mogla kupit bio, tega pa ne mara preveč. Ampak ne vedno,  včasih mu ne paše, včasih pa ga zmaže v trenutku.

Za stolček za hranjenje se še nisem odločila. V petek bodo imeli v Šparu enega v akciji, ga bom pogledala, kakšen je, ker lesenega že imamo, pa se mi smili, da bi ga tja noter dala. Potem kasneje bo pa super. Zato pa sedaj ne bi kupovala ne vem kako dragega.

Sem pa danes študirala tabele AMZS in ADAC za avtomobilski sedež.user posted image user posted image  Ta bo še težka. Ne vem kaj se splača. Kupit enega kombiniranega ali vsakega posebaj.user posted image


_____________________________

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 854
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
3.9.2008 20:19:59   
špelin@
Najlepša hvala prav vsem, draga piščanc, tudi tebi, hvala ti, da si se mi oglasila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 
bobika, glede količine mleka: pretekla dva dneva sva vanj dobesedno stlačila (s cucljem na 3 luknje, da ga je zalivalo in je moral požirati user posted image ) celo po 600 ml dnevno, prej pa slab teden z muko (tudi z brizgo, če drugače ne) dnevno le po 300 ml... user posted image  Zato je prej izgubljal na teži, zdaj pa mu vsaj stoji. No, za primerjavo: prej je z užitkom jedel od 150-190 ml, le redko samo 130.
 
kodrana, raje ne bom komentirala tegale z breskvijo user posted image  Vem, da starejši ljudje ne vedo sodobne prakse, ampak preden kaj daš otroku, se vpraša starše - sploh, če gre za takega majhnega user posted image
 
Naš mali bibek je ostal v bolnici user posted image user posted image user posted image  Moram pa posebej pohvaliti mojega user posted image , ker se je sam javil, da bo čez noč z njim, ker sem prešnjo noč ob malem in njegovih besnih napadih kapitulirala in so mi odpovedale roke - mravljinci in takšna nemoč v rokah, da nisem mogla dvigniti več niti kozarca user posted image  Jaz grem zjutraj ob osmih v izmeno, me pa tako zvija, ker sem prvič čez noč odrezana od mojega malega sinka, da mi bo srce počilo user posted image  Čeprav razumsko dobro vem, da si moram odpočiti in si čez noč nabrati novo energijo. Vseeno boli in se počutim strašno osamljeno, poleg tega imam pa še slabo vest, čeprav vem, da bo user posted image  odlično poskrbel za malega srčija.
 
Grem hitro obesti perilo in zmetat kramo, ki že od sobote leži po stanovanju, nimaš kam stopit... Upam, da mi bo potem uspelo hitro zaspati, da bom zjutraj v polni pripravljenosti.

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 3.9.2008 20:21:49 >

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 855
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
3.9.2008 20:37:32   
orhideja31
Špelin@,cel dan sem mislila nate in na tvojega škratka in sem skoz kukala sem gor če se boš javila.Upam da nisi jezna k sem vskočila.Mi je hudo da je ostal Gregor v bolniciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...zdaj že kaj več vedo kaj in kako.......

zate pa: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drži se.........

sem ti morala napisati.....

_____________________________

DVA SONČKA SIJETA V NAŠE ŽIVLJENJE.....

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 856
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
3.9.2008 20:43:34   
zalazoya
Špelin pošiljam vama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  boščka sta tako ti kot mali revček, ja bošček tamičkani, držim pestke. Jaz si to sploh ne predstavljam, da bi bla brez tamičkanga. Ja sam da bo čimprej vse OK. Ti si moraš pa obvezno moči nabrati, upam da se boš lahko naspala.

user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 857
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
3.9.2008 20:51:09   
tilči
Špelin@...verjemi da je v dobrih rokah, da bodo poskrbeli zanj, ti se pa spočij, da boš pri moči, ko boš šla jutri k njemu.
Pošiljam vama user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 858
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
3.9.2008 21:16:56   
hijenca
Špelin user posted image user posted image user posted image , imaš pa zlatega  user posted image , tudi on bo lepo poskrbel za Gregorja. Ti pa se probaj spočit in naspat, da boš imela jutri napolnjene baterije.

_____________________________

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 859
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
3.9.2008 21:35:23   
sesil
mi smo končno spet priklopljeni na internet....
danes smo imeli posvetovalnico. obseg glavice se mi zdi da  je 40 (pozabla), velika je pa 60 cm, težka je pa 5335g. nobeden ni komentiral da bi bila kaj prelahka, tako da tiste ki ste v tem klubu lahkih user posted image  se lahko oddahnete. mi vodimo.user posted image
komentarji so pa bili, da je zelo živahen otrok, potem je pa pri pediatru zganjala vrišč. ko je je očka vzel v naročje je utihnila. pa pravi pediater da je cartasta, se vidi da je veliko po rokah.user posted image
ko je dobila pa še pikico je bil pa halo....smo se sam odpravli. v avtu je pa takoj zaspala. svetovali so mi še kako uvajat gosto hrano....če katero zanima, poročam.

odkar je brez povijalnih plenic je ratala cel akrobat. na trebuhu je v momentu, no sej začne hitro protestirat, ker ji ne paše. ni še pogruntala kako se dvignit.

v dm - ju imajo ta teden 15 % popust za otroške stvari. jaz sem kar nekaj nabavla, tudi za naprej.

kasso, nisem vedela da si zbolela, hitro okrevaj.

špelin, Gregorju pa user posted image user posted image user posted image user posted image , da boste hitro doma z bolnice.

endomy, srečno pot in še za Samijo user posted image user posted image , da bo zdrava deklica.  

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 860
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
3.9.2008 21:36:15   
špelin@
Samo na hitrico se še oglasim, preden grem spat. Ravnokar me je klical user posted image , da je mali pojedel v polsnu precej soliden obrok mleka (bil je res zdelan od vsega skupaj) in zaspal za nekaj minut, potem pa se je začel že v spanju spet divje praskati user posted image user posted image  Se kar bojim, kako huda noč bo user posted image user posted image user posted image  To ni za zdržat in ni ok, če se otrok celo noč praska, od tega pa zbuja in besni user posted image user posted image user posted image  Upam, da mu bodo, če bo ponoči res hudo, kaj pomagali!!!!!!!!! Trenutno je namazan z riboderminom, ampak očitno ga to le še bolj draži user posted image
 
Grem poskusit zadremat, glavo mi bo razneslo, iz srca hvala vsem user posted image
 
orhideja31, iskrena hvala user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 861
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
3.9.2008 21:58:45   
aurora28
Joj Špelin upam, da bo bolje z Gregorjem, srce me boli ko berem tvoj post. Ubogi mišek user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 862
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
3.9.2008 22:00:47   
Čmrlika
Drugače pa je sedaj imel Videk tak napad joka, da je od sile zaspal. Ni hotel jest in se je drl kot jesihar. Zadnjič nisem dobila probiotičnega Hipp-a in sem mogla kupit bio, tega pa ne mara preveč. Ampak ne vedno, včasih mu ne paše, včasih pa ga zmaže v trenutku.


joj jaz pozabljivka- kdaj sem žeo bljubila...prideš kaj čez pobrežje? Ti dam papico vajino...user posted image  ti pa me povabiš na kavico, taja in videk pa bosta  že nekaj...user posted image


_____________________________

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 863
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
3.9.2008 22:06:11   
Čmrlika
ko je dobila pa še pikico je bil pa halo....smo se sam odpravli. v avtu je pa takoj zaspala. svetovali so mi še kako uvajat gosto hrano....če katero zanima, poročam.


poslušam...user posted image
Špelin@ in Gregi! user posted image user posted image , saj bo, držim pesti da čimprej...
Pa kaj so vama zdaj povedali? user posted image

_____________________________

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 864
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
3.9.2008 22:25:48   
eole
špelin zate user posted image user posted image user posted image
za gregorja user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 865
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
3.9.2008 22:46:44   
natasa34
Špelin, naspi se. Jutri bo že boljše.
Zate in za Gregorja  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 866
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
4.9.2008 7:01:33   
špelin@
Še 1x: najlepša hvala vsem, ki ste z mano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 
Sem se kar nekako naspala, čeprav me je ponoči zelo skrbelo - user posted image  mi je ob dveh poslal sms, kako se spet muči z malim, ki otepa okrog sebe, se praska, vrešči, noče mleka,... Zdaj sem že oblečena in pripravljena, samo čakam, da bo malo pred osmo, da šibam k mojima ljubčkoma. Me veseli, da so obiski od 8h do 19h, da nihče ne komplicira in se lahko zamenjava. No, zdajle me je klical user posted image  in pravi, da so malega že skopali, pa še 1x se mora polulat v vrečko, teža je enaka kot včeraj, ponoči ni hotel jesti, čeprav je bil večino časa zbujen in je zganjal celo štalo user posted image  Vizita je malo po osmi, da vidimo, kaj bodo rekli user posted image
 
Imejte vse prijeten dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 867
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
4.9.2008 7:46:00   
mya26
špelin@:  Mi je prav hudo za vašega Gregorja. In seveda tud za celo vašo družino. Ne imej slabe vesti, da je očka ostal zz njim ponoči, saj se moraš spočiti, da boš imela energijo za čez dan. Upam, da bo kmalu bolje in da bo srbečica popustila in da bo začel jesti. Zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in za Gregorja user posted image user posted image user posted image user posted image
****: Srečno pot domov. Kako ti je uspelo spakirat na minimum?Vesela sem da sem te imela priliko spoznati v živo.

V ponedeljek smo imeli pregled kolkov (samo kontrola) in naši kolki so OK. Včeraj sem bila z Lano pri logopedu in dokler ni ugotovila zakaj sva tam je še kar lepo sodelovala. Kak mesec nazaj sem ji omenila da bova šli in da bomo popravili njej K in G pa je rekla da noče it. Zato sem ji pred pregledom samo rekla da greva k eni 'zdravnici' ki se ji reče logopedinja in da se bosta malo pogovarjali. Ko je logopedinja rekla aha K ti dela težave, ga bova popravili...za Lano je bil to kot znak 'zdej moram pa usta zapret' in je nekaj časa samo še kimala z zaprtimi usti. Sva se pa z Lano zmenili da bo drugič povedala kar bi morala sedaj, zaenkrat sva dobili vaje za črko K. Doma morava delat te vaje in čez dober mesec imava kontrolo.


Kje pa je naša Jana? A je na morju? Kaj pa barbaw?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 868
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
4.9.2008 8:25:09   
Estrella*
jutro!
 
Ja res ni veliko čvek doma. Jaz sem žal ena izmed njihuser posted image .
 
sesil: user posted image  za Anejo! Očitno imajo P res vsak svoja merila. Komentar pri P je bil pa isti kot pi vaši, da je zelo živahna. No naša je že padla s sedežneuser posted image Glede nasvetov GH bi se pa priporočila ,prosimmmmmm!
Vćeraj me je klicala kolegica, ki ima 2m punčko in tudi ona se je zredila le 250g v zadnjem mesecu. Sedaj mora user posted image tehtati in zapisovati koliko poje, jutri pa bo morala še k P, da vidi kako dojiuser posted image
 
Včeraj sem mal zapravljala v DM in sem bila prijetno presenečena nad popustom.
 
mya: maš pa malo upornico. Recimo, da jo bo minilo in bo zaćela sodelovati.

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 869
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
4.9.2008 8:33:54   
Estrella*
user posted image RAZVOJ MAJSKIH HROŠČKOV 2008user posted image


1. Čmrlika (Taja, 19.04.2008)
- 04.08.2008: 5950g, 59,5cm, 40cm(+2920g, +8,5cm + 8cm)
- 22.9.2008:
 
2. Jana81 ( Nejc, 21.04.2008)
- 12.08.2008: 6370g, 65cm, 42cm (+ 3100g, + 16cm, +8cm)
 
3. *Tiana* ( Erazem, 22.04.2008)
- 28.08.2008: 6670g, 64,5 cm, 40,5 cm (+3090g, +11,5cm, +7,5cm)
 
4. Aurea (Ana, 25. 04. 2008)
- 18.08.2008: 7000 g,65 cm, 41 cm (+3300g, +11cm, +5cm)
- 10.11.2008:
 
5. aurora28 (Gal, 30.04.2008)
- 21.08.2008: 6515g, 65cm, 41,5cm (+ 3125g, +13cm, +5,5cm)
 
6. Soncnica Sandra *** (Manca, 01.05.2008)
- 20.08.2008: 7040g, 64cm,  OG 40cm (+3570g, +12cm, +5cm)
- 01.10.2008:
 
7. barbaw ( Maja, 02.05.2008)
- 05.08.2008: 6270g, 62,5cm, 39,5cm (+2650g, +12,5cm, +5,5cm)
 
8. CatJa (Mark, 03.05.2008) 
- 02.09.2008: 6990g, 68cm, xx cm (+3480g, +16,5 cm, +7,5cm)
 
9. Taula (Ella, 04.05.2008)
- 05.08,2008: 5630 g, 62 cm, 41.5 cm (+2090g, +12cm, +5,5cm)
 
10. sashy (Anej, 05.05.2008)
- 04.06.2008: 4460g, 55 cm, 37,5 cm (+1140g, +3cm, +2,5cm)
 
11. bubica 14 (Jaka, 06.05.2008)
- 24.7.2008:6200g, 64cm, 42cm(+2330g, +11cm, +6cm)
 
12. Srčekgirll (Vid, 06.05.2008)
- 07.07.2008: 5280G, 57cm, 39cm (+1870g, + 7cm, +7cm)
 
13. hijenca (Vid, 08.05.2008)
- 12.08.2008: 6510g, 60,5cm, 42cm (+2990g, +10,5cm, +6cm)
 
14. zvezdica05 (Zara, 09.05.2008)
- 09.06.2008:
 
15. Svojeglava (Živa, 09.05.2008)
- 12.06.2008: 5150 g, 55,5 cm, 37,5 cm (+1520 g, +3,5 cm, +2,5 cm)
 
16. katy82 (Lara,10.05.2008) 
- 12.08.2008: 6320 g, 60 cm, 42 cm (+ 2870 g, + 6 cm, + 7 cm)
 
17. mixi (Kaja, 10.05.2008)
- 17.07.2008:5650g,65cm, xxcm (+2390g, +15cm, +xxcm)
 
18. Naty* (Žan, 11.05.2008)
- 11.08.2008: 71070g, 62cm, 42cm ( +3570g, +11cm, +9cm)
 
19. kasso (Varja, 11.05.2008) 
- 28.08.2008: 5590g, 61,5cm, (+2510 g, +12,5 cm, +6 cm)
 
20. Pepita (???, 12.05.2008)
- 10.06.2008: 5020g, 56 cm, 39 cm (+1180g, +3,5cm, +4cm)
- 13.08.2008: 7350g, 64cm, xx cm (+3510g, +11,5cm, +4cm)
 
21. maminsonček (Lana, 12.05.2008)
- 1.posvet: 3620g, 52 cm, xx cm (+390g, +2cm, +xx cm)
 
22. tally (Emilija, 13.05.2008)
- 19.08.2008: 6150g, 62cm, xx cm (+3040g, + 10,5cm, +xx cm)
 
23. kodrana (Tara, 13.05.2008)
- 17.07.2008: 5500g, 59cm, xxcm (+2380g, +7cm, +xxcm)

24. Katina (Inti, 14.05.2008)
- rojstvo: 3865 g, 53 cm, 36 cm
-  17.06.2008: 48??, 55cm, 39cm (+xxg, +2cm, +2cm) 

25. zalazoya ( Niki, 15.05.2008)
- 04.07.2008: 5150 g, 59 cm, 37 cm (+2140 g, + 6 cm, + 4 cm)
- 02.09.2008
 
26. suzy85 (Eva,16.05.2008) 
- 19.08.2008: 6020g, 62cm, xxcm(+ 2070g, +8cm, +xxcm)

27. Majabo (Jošt, 16.05.2008)
- 07.07.2008: 5200g, 58cm, xxcm (+1780g, +7cm, +xxcm)
 
28. Skye (Tia in Lia, 17.05.2008)
- 16.06.2008
Tia: 3260g, 49cm, 37cm (+1040g, +2cm, +4cm)
Lia: 3215g, 49,1cm, 37cm (+905g, +3,1cm, +4cm)
- 18.08.2008:
  
29. nataša34 (Eva,19.05.2008)
-16.07.2008: 4000g, xxcm, xxcm (+1680g,+xxcm, +xxcm)
 
30. Špelin@ (Gregor, 19.05.2008)
- 17.07.2008: 5890 g, 60,5 cm, 39,5 cm (+2020 g, +6,5 cm, +2,5 cm)
- 21.08.2008: 7460 g, 65 cm, xx cm (+3590 g, +11 cm, + xx cm)
 
31. tilči (Tilen, 19.05.2008) 
- 02.09.2008: 6530g, 62cm, 40cm(+2980g, +10cm, +5cm)
 
32. **** (Omar, 19.05.2008)
- 28.08.2008:6720g, 64,5cm, 42,5cm(+2880g, +12,5 cm, +5 cm)
 
33. SesilAneja, 20.05.2008)
- 03.09.2008: 5335g, 60cm, 40cm (+1855g, +7cm,+6cm)
 
34. Bobika (Anže, 20.05.2008)
- 21.08.2008:5960g,61cm,41cm (+2700g, +11,5cm, +xxcm) 
 
35. 80kaja (Lučka, 22.05.2008)
- 01.07.2008: 4920g, 56cm, xxcm (+1130g, +5cm, +xxcm) 

36. Estrella (Alja, 23.05.2008)
 
- 29.8.2008: 5900g, 62,5cm, 40,3cm( +2400g, +9,5cm, +6,3cm)
 
37. darmar (Zala, 24.05.2008)
- 10.07.2008: 4950g, 55cm, 39cm (+1370g, +4cm, +3cm)
 
38. Anitka ( Gal, 25.05.2008)
- 29.07.2008:6000g, 59cm, 40cm (+2620g, +8cm, +3cm)
 
39. TANA7 (Brina, 25.05.2008)
- 26.08.2008: 5750g, 60cm, 40,5cm(+2350g, +9cm, +5,5cm)
 
40. edinaos (Anja-Tia, 26.05.2008)
-26.8.2008: 6110g, 61,7cm, 40,5cm(+2440g, +9,7cm, +5,5cm)
 
41. VALENTINA 2006 (Matevž, 26.05.2008)
- 09.07.2008: 5595 g, 58.5 cm, 40 cm (+1695 g, +5.5 cm, +3 cm)
- 10.09.2008:
 
42. mya26 (Maj, 27.05.2008)
- 19.08.2008: 6950g, 62cm, 40cm (+3200g, +9cm, + 5cm)
 
43. MARTINA25 (Tjaša, 29.05.2008)
- 17.07.2008:5280g, 58cm, 39cm ( +1440g, +6cm, +xxcm)
 
44. Kaja08 (Žiga, 29.05.2008)
- 29.07.2008: 5860g, 60cm, xxcm
- 29.8.2008:6670g, 65cm, xxcm (+3070g, +14cm, +xxcm)
 
45. eole (Julija, 29.05.2008)
- 01.09.2008: 6300g, 63cm, xxcm(+2750g, +11cm, +xxcm)
 
46. narava (Davud, 30.05.2008)
- 14.07.2008: 5005g, 56cm, xxcm (+1535g, +4cm, +xxcm)
 
47. Nina7 ( Gaja, 03.06.2008)
- 08.07.2008: 4100g, 54cm, 37cm (+1240g, +5cm, +3,5cm)
- 09.09.2008:
26user posted image  :  user posted image 22
 
KLIK


(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 870
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
4.9.2008 8:39:16   
tilči
Dobro jutro...
 
Kakor smo prejšnji dve noči slabo spali, se mi je danes oddolžil.user posted image Reakcije ni bilo.user posted image Sem pa danes dobila pošto, da imava z Nejcem že drug teden sistematskega.user posted image ga že vidim, da ne bo hotel sodelovati. Bova šla pa novembra še enkrat.user posted image
Ali za v DM rabiš kakšen kuponček za popust?Tam sem naročila spominsko knjigo s fotogragijami in bo danes ali jutri fertig, pa bi šla tudi jaz malo v nabavo
 
 

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 871
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
4.9.2008 8:53:38   
kasso
špelin@ user posted image user posted image user posted image , da bi ja čimprej ozdravel vaš Gregorčekuser posted image user posted image user posted image . Da je ostal v bolnišnici pa vzemi kot dobro, da mu bodo vsaj kakšno preiskavo več naredili in ugotovili kaj točno je.
Ko sem jaz mazala Varjo s Riboderminom, sem ugotovila tam nekje v drugem mesecu, da je imela precej pikčasto kožo, tako da možno, da res, da ga le še bolj srbi....bogi revček, kako se mi smili.

**** pa srečno pot in da bi ja čimprej objela svojega možauser posted image user posted image user posted image
Samii pa enga zdravga srčka, pa da ne bi nikoli potrebovala kakega posega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes sem že precej bolje in hvala vam za lepe željeuser posted image . Saj drugače nisem bila kaj hudo bolna, ampak le prehlajena. Pri moji bolezni pa se moram pazit, ker zdaj že takoj čutim poslabšanje.

Estrella, super, da je Andraž lepo sprejel šolo. Tudi mojadva vrtec. Gašper je že ostal celo svojo rundo in je zelo priden ter vse obroke zmazal. Res si nisem mislila, da bo tako navdušen. Niti najmanjšega problema...trkam.
Petja pa tudi zelo rada gre, vse ji je zanimivo, igrače, vzgojiteljica, otroci in wc ji, ker vpraša in gre sama na školjko, se umije, zelo je korajžna in samostojna. Vzgojiteljica je prav presenečena. Prvi dan pa sem jo pripeljala, ona je šla v igralnico in jaz sem šla (malo me je vzgojiteljica čudno gledala, da kako, da ne bom ostala z njo). ....vse mamice so ostaleuser posted image ...problem je le, ker noče jesti oz. ne je nič, najbrž, ker je vse drugo veliko bolj zanimivo kot pa kos kruha s marmelado user posted image .

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 872
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
4.9.2008 8:57:37   
kasso
tilči, če greš v dm, dobiš popuste za 15 let dm ja......15% na določene programe. 

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 873
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
4.9.2008 9:14:28   
Estrella*
tilči: jaz sem včeraj šla brez kupončkov in me je na blagajni vprašala, če ga imam in ker ga nisem imela, mi je dala knjižico s popusti ter odrezala ven dva lista za user posted image  in gospodinjstvo. Nekaj popustov pa se začne šele 2 in 3 teden v septembru.
Zakaj Nejc ne bi sodeloval? Naš mali je bil čisto zmeršan, ker smo ravno takrat prišli iz Nemčije in mu je slovenščina delala malo težavuser posted image pa je šlo kljub temu vse gladko mimo.
 
kasso: lepo za Gašpera, da uživa v vtrcu. Drugo leto pa gre tudi on že med črve, kajne? Petja bo že jedla ko bo lačna, če ne pa doma sigurnouser posted image Ko sem jaz Andraža peljala pri 11 m v vrtec sem ga tam tudi pustila brez uvajanja in je bila vzgojitelca čisto zaprepadena. Ko pa sem ga šla po 4 urah iskat mi je rekla, da ni mogla verjet, da tako majhen otrok sploh ni prajtal, da mame niuser posted image  Mi nismo imeli nikoli problemov z varstvom, pa je menjal vrtec 4x.
 
Ko boš mela kaj časa, bi se v PO lahko dobile na kavici( saj veš moj dolg...user posted image , ne da mi miru)Včeraj sem upala, da boš vletela v Mantovo.
 
jana: kje si???????????????A samo berešuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 874
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
4.9.2008 9:19:09   
tilči
Kasso in Estrella hvalauser posted image
 
Estrella...za vid mora eno učko pokrit in povedat kaj vidi in sem mislila, da ne bo šlo, pa sva kartonček že preštudirala in že obvlada zadevo.user posted image Pa še to ga veseli, ker bova šla sama, saj bom Tilna pustila pri moji mami

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Roditi bi se morala ...
photo
7. 11. 2019, ob 9.34 se je rodila naša Klara, v 25. tednu nosečnosti, težka 730g in velika 34cm. Teh podatkov si nisem m...
Zakaj dojenje ni vedno najboljše?
Babica je iz svojih izkušenj ugotovila, da dojenje ni vedno najboljša možnost. Ob tem je razkrila, da je v resnici najpo...




meso
čevap

katero meso va je bolše

na žaru (66%)

v pečici (10%)

k kotličku (3%)

v ponvi (4%)

na ražnju (8%)

pohane (9%)


Število vseh glasov: 77

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!