hijenca
|
Dobro jutro! Vidim, da sma midva z Vidkom največja zaspanca. Ve ste že s sprehoda, kavico ste že spile, se načvekale, ko midva komaj izpod odeje prilezeva. Danes sma vstala ob 10 uri. Jaz sem tako vesela, da je Videk zaspanec. Ampak sem ugotovila, da tako spi samo čez teden, ko sma sama. Ko pa je ati doma, pa ni več mira, ker ati včasih malo zasmrči in je Videk auf. Mama pa tak tiho spi, da Videk tudi aja. Saj se prej zbudi, ampak ker je mir in tišina nazaj zapanča. Ati pa se zbudi, pa kar vstane ali pa začne mamo jezit, potem si prižge radio v kuhinji, kuha kavo in razgraja, pa smo že ob 8 gor. Čmrlika jaz bi tudi šla na masažo. Moj ni prevelik romantik glede daril. Prvo leto mi je prinesel res spodnje perilo, seveda mi ni bilo prav in sem mogla nazaj hodit, ampak OK. Drugače pa sem dobila mikrovalovko za rojstni dan, letos nek dragi parfum, nič romantike. Ni časa pravi. Sem se že navadla, ampak s kakšnim bolj romantičnim darilom, bi bila jaz dosti bolj zadovoljna. Pa ne rabi bit drago. Najbolj me je šokirala mikrovalovka, aja pa knjiga Kako razumeti moške je bila zraven. mislim ne. Potem pa poslušam druge, kakšna romantična darila dobivajo, jaz pa mikrovalovko. špelin valar mi posodi Imam pa največjo cartiko, ki me sedaj čaka, da se grema žulit. Ta otrok je pa tak cartek, ko se stisnema v postli so ga same okice in mama je čisto mehka in nežna v trenutku. Je pač moj sonček.