|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
15.9.2008 14:02:13   
pina-1
takole mi knjigico obdelujemo
user posted image

pa še nasmešek
user posted image

< Sporočilo je popravil pina-1 -- 15.9.2008 14:05:02 >

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
15.9.2008 14:06:03   
pina-1
ups. nimam pojma kako naj manjše slike gor prilepimuser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
15.9.2008 14:10:44   
itata
pina: ful dobruser posted image

jaz sem se danes tko nasmejala k moj mali ni porajtal nogic do danes in je danes prvič nogo v usta nesel - sem prej mislila, da ne more, ker je bolj bajsastuser posted image  vaše punčke manekenke pa nogice grizejo že 3 meseceuser posted image

nos še zmer mal teče, ampak je bolš. na uho očitno ni šlo, ker je tudi volje boljše. tko da greva jutr na morje še za 4 dni. z eno kolegico in njenim mulčkom!! sam tok da veste. vreme je še kar napovedan ok, tko da upamo na najbolš, če ne pridemo pa prej domov. bom pa zlo9 na vas v sredo mislilauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
15.9.2008 14:22:54   
vrtnica76
user posted image full lušne slike!Janez jih tolk občuduje,da je kr pozabu jestuser posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
15.9.2008 14:36:56   
Janey
pina kako lepotico imate domauser posted image user posted image mi2 sma se najdela. rezultatov še kar niuser posted image sem jezna, ker zdaj bi se pa res lahko malo podvizali glede na to da je zadnji rok bil od vseh izpitov. 

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
15.9.2008 14:41:48   
vrtnica76
Najedli smo se-zgleda,da se je apetit povrniluser posted image in zdej greva po Tamaro v šolo.Lepo se imejte,če bo čas se še kej oglasim.user posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

Neposredna povezava do sporočila: 3031
15.9.2008 16:00:12   
itata
naš je očitno že bolj zdrav, ker se ponoč spet zbuja po 3xuser posted image  sam neki se ne ujemava časovno danes kdaj in kaj bi on jedel... tko da neki štrajka. sem ga pa za spremembo na joško dala pa je blo glih tko dobruser posted image  važn, da je šel mal spat. je spal sam 2x po pol urce danes in je bil že mal siten. zdej nama je pa uspel mal zaspat. upam, da mam zdej kako urco frej, da lahk spakiramuser posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 3032
15.9.2008 16:50:40   
Februarka08
Evo, jest glih za Lariso malco kuham (jabolko+hruška) in morm počakat da zavre, potem grem pa spet ven.user posted image Vsaj dež ne gre, če je že mraz kot pri norcihuser posted image je pa že 1 urco zunej, sem šla jest v lekarno po tisto Praško pasto, ker njena ritka ni nič boljeuser posted image upam da zdej bo... je pa ful pridna, že 1 uro tud pisknila ni v vozkuuser posted image jo mam zadevano kot sred zime, zgleda ji pašeuser posted image

Grem ven še mal, dokler ne bo sitka, potem bo pa malica...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
15.9.2008 17:05:42   
buči
Vam posredujem sporočilo od Mlavle: ji je crknil internet, je odrezana od sveta, danes ima paniko s pritožbo na odločbo (držite pesti), jutri ima pregled pri G. prosi, da jo ne pozabite.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
15.9.2008 17:29:54   
dolenjka
Dan user posted image

Evo, carica je odpančala še 3 rundo - 1h 45 min user posted image  in šla z očijem ven, potem je pojedla in zdaj sta šla z očkom mal v hrib, jaz bom pa sesalec sprehodila, pa še kakšno stvar v kup vrgla in F5 stiskala, če me bo katera kaj zabavala user posted image

pa eno user posted image  za našo mlavlico

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
15.9.2008 19:18:40   
Bajsa
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Bajsa, ORAŠ PRIDET V SREDO. Jaz rabim mizico za anin antilop stolček. A si pozabla?user posted image

A ti bi pa da jaz pridem sam zato k rabš mizcouser posted image user posted image  Bom še razmislna, sm upala, da bi me rada tud v živo vidla in spoznalauser posted image user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
15.9.2008 19:19:01   
dolenjka
UUU ste zabavne user posted image  tolk, da sem še posteljnino v caričini postelji zamenjala, pa zlikala, pospravila malo. Zdaj sta pa moja dva potepina doma in gremo čofa čofa in potem v deželo sanj user posted image
Jaz pa pod tuš, da bom sveža za vas, če boste kaj bolj zgovorne user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
15.9.2008 19:21:57   
Bajsa
Jaz mam pa friški barvo, sm kt albin. Zdej pa res ne vem, če bi pršla strašituser posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
15.9.2008 19:43:47   
Februarka08
Mi smo že skopani, danes mal prej, in zato bo verjetno treba it tud prej spatuser posted image jest sem ravno pri jogurtu k ga je princesa skor celga pustilauser posted image zdej se pa mami spet bašeuser posted image
Pol grem pa pod tuška in pred tv... z mojim bom spet na tihi seansi, ker mu je neki iz ust ušlo kar ne bi smelo in........ briga me, tako ne bo govoru... sploh pa ne meni.......

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
15.9.2008 19:43:48   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Jaz mam pa friški barvo, sm kt albin. Zdej pa res ne vem, če bi pršla strašituser posted image user posted image user posted image user posted image

Ajde prid no, jaz imam pa tolk narastka kot še nikol v življenju. Sem kot Meti - rjavolaska user posted image  po 15h letih user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
15.9.2008 19:44:56   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Mi smo že skopani, danes mal prej, in zato bo verjetno treba it tud prej spatuser posted image jest sem ravno pri jogurtu k ga je princesa skor celga pustilauser posted image zdej se pa mami spet bašeuser posted image
Pol grem pa pod tuška in pred tv... z mojim bom spet na tihi seansi, ker mu je neki iz ust ušlo kar ne bi smelo in........ briga me, tako ne bo govoru... sploh pa ne meni.......

smo pa usklajeni danes user posted image  no, kar se otrok tiče mislim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3041
15.9.2008 20:02:39   
mala_pikica
Dober večer!

Dolenjka, upam, da bo s tvojo Taro vse vredu user posted image . Kam pa sta se vidve naročile na pregled?  Mi smo dali že 3 terapije skozi, pa se mu je koža ful popravila. Ga zdaj že 2 dni nisem rabila namazati z nobeno kremico, in to je prvič od njegovega 2 meseca starosti.  Sploh ni videti, da bi bil alergik. Je pa preiskava pokazala, da ga zraven mleka in pšenice moti še veliko drugih stvari. Tako, da se pa zdaj res striktno držim še ostalih stvari. Pa ful sem bila prepričana, da bom samo denar v stran metala. Ampak, za otroka pač narediš vse in zaenkrat mi ni žaluser posted image . Uf, kako je šla Tara zrihtana na zmenekuser posted image , pa spomnim se te oblekice, da si jo kupila, ko je bila Tara še v trebuščku, ali se motim?

Bajsa samo, da je z Zalo vse vredu. Res so tile naši user posted image , kot iz gume.

Srečka nosečka , joj tvoja Lana je pa prava mala lepotička. Janey, tvoj Jaka pa tako raztura, joj je facauser posted image . Komaj čakam, da se zopet vidimo. Za sredo, pa lahko gre tudi katera z mano, sicer pa se dobimo nekje in se peljemo skupaj, ker jaz se v CE slabo spoznam in pojma nimam kje je ta City. Upam samo, da Luka ne zboli, ker ima ful zabasan nos, se že cel čas zbuja in joka. Ga moti ta njegov nosek, pa revež ne more spati.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
15.9.2008 20:22:18   
dolenjka
Čer user posted image

Tamala je šla k palčkom pred 15 minutami in jaz sem samo vaša user posted image

Mala pikica hvala za lepe želje! Me veseli da vam bioresonanca pomaga user posted image  Jaz verjamem v to, ker sem na lastne oči videla kako se je stanje izboljševalo user posted image
Šli bomo pa v Laško, ker sem danes izvedela, da je šla dr iz Atomskih tja na svoje. Je pa drugače pediatrinja, kar je še toliko bolje user posted image  Kam pa vi hodite?
Aja, oblekica pa ni tista. To ji je kupil moj oči, ko se je rodila (mu je všeč rdeča barva in njej res paše user posted image  ). Tista, ki sem jo jaz kupila, ji bo ravno za novo leto prav user posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
15.9.2008 20:23:11   
dolenjka
Veste kaj je zdele Stipe reku? Daste ene zadnje čase prav lene ratale in da to ni lepo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
15.9.2008 20:26:38   
buči
Čer, da se pohvalim, da sem danes nosila star trosed ven iz stanovanja, samo 2 nadstropji po stopnicah - ker moj ne sme. Imam roke do kolen! No, zdaj imava pa novega, pa je tako visok, da mi noge kar binglajo. Ga bo treba povaljat ... oz. pojotat.

Naš Tilen pa zna omaro odpirat in mu je noro smešno. Včeraj se je pa po nesreči vsedel sam, ker sva bila na postelji, pa je ratala jama pod mojo ritjo in se mu je uspelo upreti na roko in poravnati. kakšno veselje.

Dolenjka, fleki?

Zdaj grem pa foteljat. Nočka!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
15.9.2008 20:27:35   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Veste kaj je zdele Stipe reku? Daste ene zadnje čase prav lene ratale in da to ni lepo user posted image  user posted image  user posted image

Daj ga mal sem v Šentvid pošlji, da vidi mojo lenobo z raztegnenimi rokami!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
15.9.2008 20:50:39   
Janey
čer

joj ste zabavne..pa tolk ste načvekaleuser posted image user posted image

mi smo doma...jaka ma celi zmrdan večer..ko je zaspal po uri ampak se je zbudil, ker smo morali še v trgovino in zdaj je čist fertik. pa še lačen je bil in je jedel jabolko ob 8ih. zdaj mu mleka ne bom dala...bo spet ponoči jedeluser posted image

grem se malo stiskat k njima.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
15.9.2008 20:59:04   
srečka nosečka
čer, user posted image

Lana je šla danes predčasno spat. Jaooo, je bila sitka. user posted image  Je bila pri palčkih že ob 19,45. Zdaj pa sem jo mogla še 1x priklopit in spi dalje. user posted image
Sem pa ji zvečer spet po dolgem času čistila nosek z baby vac-om. Pa saj ne moreš verjet, Nosek kao prazen, vsaj vidiš nič ne, da je not. Ven pa polno smrklja privlečeš. Krasna zadeva. Ker se bojim kot user posted image , da ne bi kakšnega vnetja uhic fasala. user posted image  Baje je to noro boleče. user posted image

februarka - ne sekiraj se za sliko brez tona, ker so tile moški včasih res z Marsa user posted image

mala pikica - zdaj pa bi bil že kaj čas, da se zopet kaj vidimo na kakšni kavici? Ubogi Lukec s tole alergijo, upam, da jo čimprej premagate. Do tedaj pa čuvaj pikeca user posted image . Za CE pa se lahko zmenimo in gremo skupaj. Bo še bolj luštno. user posted image

kako pa on ve??? Naj se kaj javi, pa bomo kakšno rekli z njim. Boš videla, da bo prav srečen, če bomo bolj tiho. user posted image user posted image user posted image

janey - ti se pa samo stiskaš. user posted image  Saj paše ko je pa tak mraz zunaj. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 3048
15.9.2008 21:03:24   
dolenjka
SN, Stipe nima dostopa do računalnika, na RR gre pa lahko samo takrat, ko gre mama dolenjka rodit user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
15.9.2008 21:05:45   
srečka nosečka

SN, Stipe nima dostopa do računalnika, na RR gre pa lahko samo takrat, ko gre mama dolenjka rodit user posted image

Na strogo si ti z njim. user posted image  Bi mu mogli kakšno medaljo dat za vzdržljivost. user posted image user posted image user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?