|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
18.9.2008 10:06:12   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

Joj babe,pa ve ste čist nore.Kolk se načvekaleuser posted image .Jest ne sledim večuser posted image .
user posted image za srečanje.Upam,da se bova naslednjič lahko udeležila tudi mi2.

ja upam da bosta prišla v celje 24.9, sej od kamnika ni tolk dalečuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja naš tudi predale odpira in šnofa...bo res treba pazit, ker so lumpi že veliki. sej veš kaj pravijo mali otroci male skrbi, veliki otroci velike skrbi

Ja,velike skrbi,za gratis pa še sive laseuser posted image !

jaz sem jih podedovalauser posted image user posted image nebi rabla lumpov

sem pozabla....MISAR ČESTITKE ZA IZPITuser posted image user posted image user posted image jaz sem tut sam 6 dobla zdaj tazadnjega pa sem mislila da bo več, ker se mi je zdelo da mi je ful šlo...važno da je...a je bil to zadnji za tebe?

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
18.9.2008 10:06:27   
Janey
kje je pa kaj mlavla??

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
18.9.2008 10:08:15   
Janey
meti v ritki kaže pol stopinje manj...tak da nimaš kaj za skrbet, plus tega pa vsaka sestra reče da 37,2 še ni vročina pri dojenčkih. je živahen? če je pol je samo nahod in ni panike...samo da velko pije

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
18.9.2008 10:14:52   
larisa
Meti v ritki moraš 0,5 st. odštet, tko da nima niti čez 37. Pri dojenčkih je normalna telesna temperatura do 37,5, naprej je povišana tel. temp, nad 38,5 pa je vročina, ki se zbija, če je potrebno. Tko so me v ponedeljek pri P podučili. user posted image  

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
18.9.2008 10:15:51   
vrtnica76
Meti,tudi naš je čist alergičen,sam da se nosu približam.Ko vidi,da vzmem ampulo s fiziološko,je že alarm.Zarad vročine ti še ni treba skrbet,ker je itak za pol stopinje več,kadar meriš v ritki.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
18.9.2008 10:21:26   
dolenjka

Larisa user posted image  za vas 3! Pokliči k P in vprašaj kaj in kako user posted image
Glasujemo pa za carico user posted image

http://bibaleze.si/multimedia/fotke_in_videi_otrok/tara.html

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 3556
18.9.2008 10:23:20   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Larisa user posted image  za vas 3! Pokliči k P in vprašaj kaj in kako user posted image
Glasujemo pa za carico user posted image

jaz sem lahko samo 1x glasovala

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
18.9.2008 10:23:39   
MetiLu
uf punce, hvala, ste me pomirile user posted image  pol pa res ni panike in ga je najbrž samo malo nahladilo, ga bom mogla bolj pazit, čeprav, sej je bil skoz dost oblečen te dni user posted image  

zdele ga je še sitnoba minila, ko je še malo odspal user posted image

Greva papcat...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 3558
18.9.2008 10:24:04   
dolenjka
Moraš zapret pa še 1x odpret pa gre user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
18.9.2008 10:27:20   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Moraš zapret pa še 1x odpret pa gre user posted image

kaj misliš da nisemuser posted image user posted image user posted image ne gre...res

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
18.9.2008 10:41:21   
dolenjka
No, mi smo spet požeruški. Verjetno zato, ker je včeraj cel čas zraven Ane sedela user posted image  Je pojedla 110 ml iz jošk (zvagala) in 60 sadne kašice in 25 ml čaja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Zdaj greva pa v hrib po kisik za nočno spanje user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
18.9.2008 10:44:17   
dolenjka
Aha, moram še mal počakat ker glih kakamo user posted image  Pol bo pa čas za spanje, glede na to, da je kasneje vstala ji dovolim, da gre malo kasneje spat user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
18.9.2008 10:45:35   
dolenjka
Janey, jaz če z linka na RR odpiram tudi ne morem glasovati, če pa še 1x net zalaufam in zgoraj izberem ta naslov pa lahko user posted image  user posted image  user posted image  Sam neki počas glasove šteje, al pa jaz prehitro glasujem user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
18.9.2008 10:50:11   
vrtnica76
Jaz sem tut glasovalauser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
18.9.2008 11:16:08   
pina-1
dan.

misar, mi smo vstali še pred vamiuser posted image  Ana se je zbudila okoli 5, pojelda in zadreucakala do 6. Pol je blo pa konecuser posted image user posted image user posted image .
Mio sva peljali v vrtec in ana je nardila eno kratko rundico. Sedaj pa zopet spi. islim pa da bo zdaj olga runda padla. Jaz gre pa malo pokidat, dokler ona spi.

PRi nas je tudi neko grozno vreme. prov na živce mi gre tak nizek pritisk.

Grem še eno kavo spit

< Sporočilo je popravil pina-1 -- 18.9.2008 11:19:58 >

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 3565
18.9.2008 11:19:59   
vrtnica76
Janez je končno zaspal,jaz grem pa mal po stanovanju popedenat.Je že pravi svinjakuser posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
18.9.2008 12:01:16   
nizy

oddala glas , pa hotla še enga , pa mi izpiše , da sem že glasovala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3567
18.9.2008 12:09:26   
Janey
evo mi2 sma s sprehoda in čakama mojo mami. jaz morem samo še obesit perilo in skuhat za jakca kosilo.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
18.9.2008 12:19:30   
jencili
dan,

samo na hitro, ker šibava spet malo ven.

Buči, ti si enkrat spraševala za bone od DM-a, ne?
Jst sm dons dobila drugi del. Je pa not tud bon za knjigico 'Moje zanimivo telo' o kateri si mensezdi enkrat govorila. Not je bon za 7€ prihranka.

Drugače pa smo bli dons že v nabavi. Smo mal hladilnik napovnili, zdej grem pa mal učke past po BC-ju. Razmilšljam, da bi kupila kukr stajco, da bi se Taj not igral, ker te igralne pologe...mal je vseeno hladno, ker je na tleh (tud, če je deka spodaj), pa še skoz g je treba lovit. Ne vem, kaj pa vi mislite? No, predvsem to, da bi bil bolj na toplem in varnem!

Nč, greva mal...mogoče pa spet kej zapravivauser posted image  - k da jih nismo dons že 40€ zapravli. No, pa jst učer 110€user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
18.9.2008 12:25:13   
vrtnica76
Jencili,Janez niti slučajno noče bit notri,ker je preveč mobilen.user posted image Je pa res,da je potleh precej hladno.Mi imamo k sreči talno gretje,sam zaenkrat ga še nismo vključili.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
18.9.2008 12:34:46   
pina-1
jencili, dan.

mi smo namesto stajice meli prenosno posteljico in ana niti pod točko razno ni hotla bit noter. sem jo pospravla in zdej jo dam na tla ali v hojico. Res pa je da je pri  nas potleh mrzlo. Jo bom pozimi malo bolj oblekla pa bo. Pri nas bi bil nakup stajice stran vržn denar

Neposredna povezava do sporočila: 3571
18.9.2008 12:42:47   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: Janey
sem pozabla....MISAR ČESTITKE ZA IZPITuser posted image user posted image user posted image jaz sem tut sam 6 dobla zdaj tazadnjega pa sem mislila da bo več, ker se mi je zdelo da mi je ful šlo...važno da je...a je bil to zadnji za tebe?

HVALA ZA ČESTITKE VSEM...NE NI BIL ZADNJI...JE PA ŠE ČISTO MALO DO KONCAuser posted image user posted image user posted image ups črke user posted image

zdele madam spet spi...hmmmuser posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
18.9.2008 13:21:57   
buči
Se opravičujem za včerajsšnjo odsotnost z RR ...

Najprej pina hvala za kruh, moj mlekarnar pravi, da pride na obisk, če bo pono zrihtal kaj refija za domov, takega domačega ...

Včeraj sem bila malo v šoku. Tista nesreča v Medvodah, kjer sta dva umrla - starša znanca. Nič nam ni jasno ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
18.9.2008 13:26:16   
Janey
moje mami še kar niuser posted image sicer je pa jaka ravnokar zaspal tak da tak bolše da je ni. bo ga pa morala počakat da se zbudi. upam da jim ne zasije planov za popoldan. heheuser posted image user posted image grem pah do konca obrisat

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
18.9.2008 13:33:48   
pina-1
buči na sosed ma vinsko klet, pa bosta šla mlekarnar in pino na degustejšn in po zaloge,

kaka nesreča buči?

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...

firma
jang

katera firma avtot vam je najbolj priljubljena!

volkswagen (42%)

citroen (14%)

renault (20%)

peugeot (9%)

hiunday (5%)

toyota (10%)

Število vseh glasov: 179

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!