|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 2.9.2008 21:01:26
|
|
|
|
jencili
|
aja, sm vam pozabla povedat, kako je Ella presenečeno gledala, k smo bli na kavi. V tisti dobri uri k smo tm sedel, je Taj spil 270 ml čaja No, naj povdarim, da jst pa eno Coca colo v flaški
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 2.9.2008 21:05:11
|
|
|
|
dolenjka
|
a ti vašmu otroku nič jest ne daš, da tolk pije? Naša je danes samo cca 150 ml popila, GH pa cca 120 ml
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 2.9.2008 21:17:00
|
|
|
|
ella79
|
jaz sem bila čist začudena, da Taj v dveh rundah spije 270 ml naša je tok v celem dnevu na morju, doma pa 150 ml jaz se za danes poslavljam, bova en film pogledala nočko
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 2.9.2008 21:20:47
|
|
|
|
dolenjka
|
Preden greste pa vseen povejte a ju3 ja al ne in kje???????????
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 2.9.2008 21:29:51
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka a ti vašmu otroku nič jest ne daš, da tolk pije? Naša je danes samo cca 150 ml popila, GH pa cca 120 ml ja, sam res To ma po atiju, da tok pije, sicer pa HB, da je tko
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 2.9.2008 21:31:21
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Preden greste pa vseen povejte a ju3 ja al ne in kje??????????? JA, od 10-ih dalje v Qlandiji. No, Februarka pride okol 10-ih pravi, midve z Ello, pa proti 11-ti bolj.
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 2.9.2008 21:31:28
|
|
|
|
Februarka08
|
Jest sem urejala fotke in sem mogla narest še en album tuki gor jest ne vem, a sem sam jest taka, da sem zalublena v svojo princess? Vas pridem še prebrat pol...
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 2.9.2008 21:31:31
|
|
|
|
dolenjka
|
Ne vem če ne po mami, k ga baje tut rada sisne
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 2.9.2008 21:32:41
|
|
|
|
jencili
|
aja, Februarka, sm pozabla pokomentirat. K si napisala, da si skregana z nama...sori, je blo vse bolj na hitro. Pa fora je bla v tem, da se sploh nisva midve nč menile, ampak se je moj menu z Ello - jst sm samo zraven pršla
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 2.9.2008 21:33:49
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ne vem če ne po mami, k ga baje tut rada sisne hihi, to pa tud, ja Sej jutr si bomo pa enga prvoščle, ne?
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 2.9.2008 21:34:40
|
|
|
|
jencili
|
no, zdej se grem pa jst dragemu malo posvetit, pa vas pridem pol še pozdravit malo kasneje...ne mi pobegnit
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 2.9.2008 21:34:59
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Preden greste pa vseen povejte a ju3 ja al ne in kje??????????? JA, od 10-ih dalje v Qlandiji. No, Februarka pride okol 10-ih pravi, midve z Ello, pa proti 11-ti bolj. OK, sej zju3 še pridem gor, sam da vem a takoj vstanem iz postelje zju3 al lahko mal poležim
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 2.9.2008 21:35:01
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči jencili, a ni grozno, ker vsaka dobi od kao strokovnega osebja informacije, ki naj bi bile zanesljive! Ne vem, kaj boš s svinjino, ampak nam so že pri Aljažu rekli, da ne bo 1 leta, raje pa še kasneje. Sicer pa mulcem ni ok, ker je suha, v faširancu je pa itak 1/2 1/2 z govedino. tud men so rekli, da do 1.leta nič svinjine in ji tud ne bom dala, ker kadar kol jem kaj svinjskega, ima naslednji dan takoj pikice še zdaj, pa se dojiva sam še 2x na dan zgleda ga res ne prenese... sem probala zadnjič po 2-eh mesecih spet mal probat, pa so ble kuj pikice Aja, buči - hud podpis
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 2.9.2008 21:38:35
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ne vem če ne po mami, k ga baje tut rada sisne hihi, to pa tud, ja Sej jutr si bomo pa enga prvoščle, ne? Ja, 1 po tamalem
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 2.9.2008 21:50:07
|
|
|
|
katka37
|
Mary_lou- zdaj nekaj časa ni bilo treba na fizioterapevtki, nam je vaje pokazala za malo dalj časa - kotaljenje, vsedanje- kar je osvojil v trenutku, sploh nismo nič delali tega, je kar sam, glajenje po nogi (ker krči močno prstke, ampak se izboljšuje; kot da ga božaš z ravno dlanjo od kolena proti prstom), pravilno ga nosimo tako, da ima noge pokrčene; svetovala je knjigo od Vzajemne, lahko naročiš preko neta http://www.vzajemna.si/default.asp?CatId=429, Vadba za dojenčka in mamico. Ravno s to hojo po prstih ima zdaj trenutno najbolj težave, gremo kmalu na kontrolo pa bomo videli.
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 2.9.2008 22:03:34
|
|
|
|
Februarka08
|
Nobena ni zainteresirana več Grem spat... Nočko
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 2.9.2008 22:07:42
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ne vem če ne po mami, k ga baje tut rada sisne hihi, to pa tud, ja Sej jutr si bomo pa enga prvoščle, ne? Ja, 1 po tamalem tko se govori Jst sm bliz, men je fajn Ti pa če drugač ne, pa pri meni eno rundo odspiš, pa greš pol lažje na pot
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 2.9.2008 22:08:02
|
|
|
|
jencili
|
aja, sm nazaj
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 2.9.2008 22:16:51
|
|
|
|
jencili
|
a zdej pa nikjer nobene več? Kaj pa kak lahko noč ali kej podobnega? Vas niso učili?
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 2.9.2008 22:18:23
|
|
|
|
jencili
|
dejte no, en sam še 14 postov manjka, do nove * (če sm si prov zapomnila ), pa se ne bi rada glih sama s sabo pogovarjala...pa men niti ne bi blo tok hudo, huje bi blo pol vam, k bi mogle kake bedarije brat
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 2.9.2008 22:18:25
|
|
|
|
katka37
|
Februarka, pravo lepotičko imate, pa še v albume drugih čvekic sem po dolgem času malo pokukala, sami lepi otročički.
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 2.9.2008 22:32:18
|
|
|
|
ella79
|
februarka jaz ti ne znam povedat kok sem jaz že 7 mesecev zaljubljena lepe slikice jencili pa boš ja danes še eno * pridelala a ti pomagam a greš v soboto na radio belvi
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 2.9.2008 22:34:10
|
|
|
|
jencili
|
evo, pa sm še jst dala gor par slikic...geslo je Tajson, kot ponavadi
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 2.9.2008 22:35:16
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka jaz ti ne znam povedat kok sem jaz že 7 mesecev zaljubljena lepe slikice jencili pa boš ja danes še eno * pridelala a ti pomagam a greš v soboto na radio belvi JAAAAAAAAAAAAAAAa, pomagaj mi, prosim
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 2.9.2008 22:35:40
|
|
|
|
ELMA
|
No, zdravila sva pojedli in to kar v spanju . Sem ji kar s pumpico v usta brizgala, pa je lepo popila. Ima tako malo dozo, da je priložena žlička premalo natančna, pa so mi v lekarni dali eno bolj precizno brizgo. Bamby , mislim da je brizga tudi boljša od žličke , vsaj se nebo polil . Februarka , sem pogledala slikice , , Zelo srčkana je Larisa ,hmal pa boš mogla vrtiljak stran dat , Aja pa roza lunco mamo tudi mi
|
|
Jaslice.
пеперутка16
Je vaš otrok po začetku obiskovanja vrtca začel veliko pogosteje zbolevati?