|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
30.5.2009 8:10:07   
gapii27

user posted image

user posted image
  • barbara31 TEST (1.IUI-05.06. user posted image
  • markle - TEST (1.IUI) - 05.06user posted image
  • gapii27 ET 2021.06. (1.IUI (prehod na IVF)) user posted image
  • Fargi - IUI 29.05. (6. in zadnji IUI )user posted image  
  • storžica81 - 4.UZ 30.05. (1. IUI)user posted image
  • klavirka TEST ? (1.IUI)user posted image
      user posted image        user posted image    malo počitka:   user posted image user posted image
  • kittyy - HSC junija
  • hanybany - čaka pošto za IVF
  • dysan - čaka pošto za IVF
  • ejla - odklop
  • grety - odklop
  • buča - odklop

user posted image

user posted image user posted image user posted image    user posted image  user posted image user posted image user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI)
  • kitka1 (uspešen 2. IUI)
  • obayifo (uspešen 4. IUI)
  • boob (uspešen 2.IUI) 
  • neela( uspešen 3.IUI) 
  • emsika ( lastna režija!!)
  • kimsy ( 1.IVF)

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
31.5.2009 10:05:00   
gapii27
da nas malo na vrh spravim

ki ste babikeeeee?  ja sej vem, nimate vse cajta za računalnikom sedet...morte kosilo kuhat...mi mamo dve kuharce...za naše delavceuser posted image

caw

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
1.6.2009 8:43:35   
gapii27
user posted image user posted image user posted image

OŠPICE KI STE?

mi smo še kr vredu...mal trebuh boli-občasni krči, drugače pa je vse skup še občutljivo na dotik...jut gremo pogledat, če so nam kaj bebik narediluser posted image user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
1.6.2009 12:15:58   
gapii27
user posted image
tak sama samauser posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
1.6.2009 13:22:37   
Barbara31
Pozrdavljene vse skupaj.

Jaz sem ravnokar opazila prvi rahli izcedek... tako ta ni z nosečnostjo user posted image user posted image user posted image

Sem tako žalostna... jutri bom šla po nove špikle...

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
1.6.2009 14:29:22   
gapii27
barbara... mogoče pa le ni začetekuser posted image  , dokler ni kri ni user posted image   
drugače pa user posted image  zate

(odgovor članu Barbara31)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
1.6.2009 14:53:33   
markle
barbara...user posted image user posted image user posted image

mogoče pa vseeno ne bo....

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
1.6.2009 15:21:19   
kimsy
Barbara - držim pesti, da bi bil izcedek vgnezditvena!
gapii - a ti maš pa jutri transfer? Držim pesti!

(odgovor članu markle)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
1.6.2009 16:34:24   
neela
barbara, dokler ni sveže krvi je VEDNO upanje! Držimo pesti in navijamo zate, da rata in šc šc šccccc s user posted image !

gapii, dobro opravi jutri!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
1.6.2009 17:10:55   
Barbara31
Hvala za vse spodbude...vendar jaz nisem tako optimistična. Vse me boli... ravno tako kot pred user posted image

Bo že...user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
1.6.2009 17:12:08   
Klavirka
Ženske, glavo pokonci in nič obupat user posted image .... živite življenje in sproti mislite na bodočega malčka in se mu veselite.  Če le ta problem preraste v smisel našega življenja, je življenje bolj žalostno, a ne? Sama se zelo trudim in tako razmišljam, če ne... se bi meni zmešalo. Zato nikar ne dopustite slabi volji in obupanju da vas prevzamejo, veselite se svojemu življenju ter vsakodnevnim dožnostim in s časom bo prišlo še novo majhno življence na ta svet user posted image user posted image

Test imam pa 10. junija. Toliko da dopolnite seznam, ker je znak vprašanja ob mojem imenu. A veste kje se opravlja ta test, saj mi v Leonišču nič niso ne povedali, ne napisali. Le datum so mi rekli.

Lepo se imejte in uživajte v juniju!

K.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
1.6.2009 17:25:03   
kimsy

user posted image

user posted image
  • barbara31 TEST (1.IUI-05.06. user posted image
  • markle - TEST (1.IUI) - 05.06user posted image
  • gapii27 ET 02.06.09, test 17.06.09 user posted image  (1.IUI (prehod na IVF)) user posted image
  • Fargi - IUI 29.05. (6. in zadnji IUI )user posted image  
  • storžica81 - 4.UZ 30.05. (1. IUI)user posted image
  • klavirka TEST 10.06.09 (1.IUI)user posted image
      user posted image        user posted image    malo počitka:   user posted image user posted image
  • kittyy - HSC junija
  • hanybany - čaka pošto za IVF
  • dysan - čaka pošto za IVF
  • ejla - odklop
  • grety - odklop
  • buča - odklop

user posted image

user posted image user posted image user posted image    user posted image  user posted image user posted image user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI)
  • kitka1 (uspešen 2. IUI)
  • obayifo (uspešen 4. IUI)
  • boob (uspešen 2.IUI) 
  • neela( uspešen 3.IUI) 
  • emsika ( lastna režija!!)
  • kimsy ( 1.IVF)

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
1.6.2009 18:23:48   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Klavirka

Ženske, glavo pokonci in nič obupat user posted image .... živite življenje in sproti mislite na bodočega malčka in se mu veselite.  Če le ta problem preraste v smisel našega življenja, je življenje bolj žalostno, a ne? Sama se zelo trudim in tako razmišljam, če ne... se bi meni zmešalo. Zato nikar ne dopustite slabi volji in obupanju da vas prevzamejo, veselite se svojemu življenju ter vsakodnevnim dožnostim in s časom bo prišlo še novo majhno življence na ta svet user posted image user posted image

Evo, pod to se pa podpišem; tako zelo lepo in pa predvsem resnično je napisano!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Klavirka
A veste kje se opravlja ta test, saj mi v Leonišču nič niso ne povedali, ne napisali. Le datum so mi rekli.

Na 17. dan (+/- kakšen dan, če je 17. dan ravno vikend ali praznik) po opravljenem IUI-ju se opravi v Leonišču. Greš k sestri Renati oz Tatjani, poveš, da si prišla na krvni test in ta te pošlje nadstropje višje na odvzem krvi. Okrog 12. ure pokličeš ti ali pa oni tebe (odvisno, kako se dogovoriš) in ti povedo rezultat. To je to.

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
1.6.2009 18:44:35   
HANYBANY
No punce da vas malo pozdravim, vidim da je kar nekaj novih user posted image
Jaz se zmeri cakam to presneto posto, ki je ni od nikoder, ampak KDOR CAKA DOCAKA user posted image

Za vse skupi drzim pestke!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image Sej vas kar redno berem, sam nic ne komentiram user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
1.6.2009 18:56:50   
gapii27
kimsy in neela...ja jutr je pa naš dan.... upam, da me čaka kaka lepa celicauser posted image  hvala za pestke

trebuh mam skos napihnjen in ko stojim mi se pojavijo bolečine čisto pod rebriuser posted image   doli pa špikne te pa te , omotična od utrogestana, mal je pa tud že ziher psihauser posted image  sam jamram

držite pestke za našo bebicouser posted image

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
1.6.2009 20:26:24   
kimsy
gapii - jst držim pesti, da jutri sprejmeš  svojega user posted image  al pa user posted image  user posted image . In da 17.06.2009 zagledaš magični user posted image  ali pa +. user posted image  user posted image  user posted image
Jst pa mam jutri prvi uz. Me je toook strah! Držite pesti!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
1.6.2009 21:06:39   
neela
gapii, ja, jutri boš že prava koklja in boš lepo pridno grela svojga user posted image al pa dva, kajne? Poročaj, kako bo šlo medtem, ko me navijamo zate!user posted image user posted image user posted image

HANY, valda, da tud ti kmalu dočakaš to pošto. user posted image

kimsy, iiiiiiiiiiiiiii...user posted image ...jutri bo za vaju lep in velik dan, ko bosta končno zagledala svojga user posted image in videla user posted image ! Se že kr veselim s tabo. Nič strahu, vse bo ok. Kateri teden pa si?

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
1.6.2009 21:18:20   
Fargesia
dober večer...jaz sem na bolniški...in sem delala tole...

user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
1.6.2009 21:24:31   
gapii27
fargi lepooo

hvala vsem za pestke...nočko

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
1.6.2009 21:26:31   
gapii27
kimsy naj jutre user posted image  lepo bijeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
1.6.2009 21:56:19   
Fargesia
gapi in kimsy, stiskam šapke za vaju kot nora!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
2.6.2009 8:13:26   
kittyy
Zivjo punce!

en lep pozdravcek vsem mojim prijateljicam tu gor,saj ste ne!user posted image
vidim da v vecini vam kar lepo uspeva biti user posted image al boste pa zdej zdej.
za vse mocno navijam da vam rata vkljucno z mano.
jh,....jst pa jutri zjutraj moram bit ob 7.30v stari porodnisnici za sprejem za OPERACIJO,user posted image user posted image
sam po pravici povem da zdej na to bolj malo mislim,ker imava v igri eno novo stanovanje in s tem selitev,edino pika na i manjka samo se odobritev kredita.vceraj sva letala ko nora po papairje,pa za arala sva ga,dons pa swe na banko.tko mam vse naenkrat,sam verjamem bolj ko je zakomplicerano pomoje se bo tud dobr izslo.joj sem vam kar malo zamorila,sam si to tolk globoko zeliva in potem zraven premisljujeva da mogoce pa potem se user posted image takoj pride,............
upam da mi ne zamerite,sem se vam mogla mal izpovedat.

sem rekla da jutri v bolnici ne bom rabila nic klisterja,ker imam ze par dni naravnega,..user posted image user posted image user posted image user posted image

lp punce se slismo ko pridem domov.racunam na petek

papa in za vse nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
2.6.2009 9:57:21   
Barbara31
Gapi... držim pestke za danes in da bo čez 14 dduser posted image

Kimsy... veselim se z teboj...user posted image

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
2.6.2009 10:47:28   
kimsy
fargi - iiii, ti pa maš filing...
gapii - upam, da že greješ svojega user posted image .

No, jst sm bla danes na uz-ju. Imamo enega user posted image . Sm toooooooooooooook vesela.... že dolgo ne tako... user posted image  Drugi mi je sicer pobegnil, ampak glavno, da je eden! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2974
2.6.2009 10:54:28   
markle
gapi  & kimsy  držim pesti...

moja tetka user posted image  je prišla....žal....user posted image user posted image user posted image  ...zdaj pa spet papcat klomifene...

...sem pa klicala sestro Tatjano in imam prvi UZ 12.06.

Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?