|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
2.6.2009 11:14:55   
HANYBANY
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

dober večer...jaz sem na bolniški...in sem delala tole...

user posted image

vau, kere spretne rokice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
2.6.2009 11:15:48   
HANYBANY
kimsy, ne vem a sem zate enkrat prebrala, da si iz nekje proti Kocevju???

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
2.6.2009 11:17:32   
HANYBANY
moja tetka user posted image je prišla....žal....user posted image user posted image user posted image ...zdaj pa spet papcat klomifene...
IZVIRNO SPOROČILO: markle

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu markle)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
2.6.2009 11:47:40   
kimsy
HANY - ja, nekje proti Kočevju! user posted image

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
2.6.2009 13:22:15   
gapii27
tako drage moje navijačice..... gapii greje DVE mali pikici, ki sta baje zelo lepi in močni.user posted image user posted image user posted image ... sem v postelji da se mal nehata premetavat in da bota lahko lovke spustila pa se orng prjela....
vsi smo presrečni in polni upanja

od šestih so se 4 oplodile in dve sta bile danes prpravlene, da pa nista bile dost razvite, tako da zmrzjenčkov ni.... držimo pestke, da se vsaj eden prime in da bo zdrav.

hvala vsem

markle pokonc glavo in v nove bojeuser posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
2.6.2009 13:28:02   
markle
gapi....bravo za user posted image user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
2.6.2009 13:41:22   
gapii27

user posted image

user posted image
  • barbara31 TEST (1.IUI-05.06. user posted image
  • markle - TEST (1.IUI) - 05.06user posted image
  • gapii27 - greje user posted image user posted image   test 17.06.09 user posted image  (1.IUI (prehod na IVF)) user posted image
  • Fargi - IUI 29.05. (6. in zadnji IUI )user posted image  
  • storžica81 - 4.UZ 30.05. (1. IUI)user posted image
  • klavirka TEST 10.06.09 (1.IUI)user posted image
      user posted image        user posted image    malo počitka:   user posted image user posted image
  • kittyy - HSC junija
  • hanybany - čaka pošto za IVF
  • dysan - čaka pošto za IVF
  • ejla - odklop
  • grety - odklop
  • buča - odklop

user posted image

user posted image user posted image user posted image    user posted image  user posted image user posted image user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI)
  • kitka1 (uspešen 2. IUI)
  • obayifo (uspešen 4. IUI)
  • boob (uspešen 2.IUI) 
  • neela( uspešen 3.IUI) 
  • emsika ( lastna režija!!)
  • kimsy ( 1.IVF)

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
2.6.2009 14:05:46   
Barbara31
Gapi ... čestitke za opravljen postopek.. boš videla da bo ratal... jaz mam dober občutek.

Markle... žal nama ni bilo usojeno. tud jaz sem zelo žalostnauser posted image , danes sem dobila nove špikle. 1 UZ imam 9.6.

Kimsy.. verjam da si bila zelo ponosna ko si videla svojegauser posted image . Mi se veselimo z teboj

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
2.6.2009 15:41:12   
Fargesia
wiii, gapi superca!!!!!user posted image user posted image user posted image

kimsy, čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image

barbara in markle...user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Barbara31)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
2.6.2009 16:53:54   
bit
Pozdravljene borke,

Zanima me, ali je katera med enim postopkom in drugim IVFja imela postopek IUI? Upam da razumete vprašanje IVF postopek.... ne uspe čakanje do naslednjega in med tem časom IUI.  Kompliciram
Sploh ne vem ali je to možno ali ne. Porajajo se mi vprašanja med čakanjem do naslednjega postopka.
In če ste imele take postopke kje so vam jih izvajali. Midva sva pri Atu Reš-u, in sedaj čakava na pingvinčke.

pa čestitke vsem srečkamuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
2.6.2009 17:33:05   
Klavirka
Draga neela,

hvala za pohvalo mojemu spodbujevalnemu pismu in za vse informacije ki si mi jih napisala glede testa.
No, ne vem če bo uspelo i če bo treba iti na test, ampak mi kar pomeni vedeti (za vsak slučaj user posted image ) kako in kam naprej.

Čestiitam ti za uspešen IUI!!! Superca!!!  user posted image
Drži pesti in navijaj še naprej za vse nas! user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
2.6.2009 19:25:43   
Storžica 81
Ojla punce,

za mano je danes prva iseminacija. Po pravici povedano od tega ne pričakujem nič. zadnjič so mi punce na UZ lepo razložil, da od tega ne smeš pričakovati nič , ker je nič......user posted image Imela sem 5 UZ in 13 špik. Moji folikli so se kar obotavljali. Nevem, če so bili sploh dovolj veliki za iseminacijo. V nedeljo zjutraj sta bila dva 17, mogoče sta do stopke še kaj zrasla......

Gapii mislim, da sem te danes videla ko si prišla v Lj, tam okrog pol desete sta šla v leonišče, mogoče se motimuser posted image .
Želim ti pa, da ti uspe obdržati oba user posted image user posted image cortkija. Počivaj.......

Bravo Kimsy vesela sem zate, da ti je uspelo obdržati user posted image .

Barbara in Merkla  hudo mi je za vaju, mislita pozitivno. jaz se vama pridružim čez štirinajst dni.

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
2.6.2009 21:12:52   
HANYBANY
Bravo gapi user posted image user posted image user posted image Vse dobro ti zelim, cuvaj se...

kimsy tud zate in tvojegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa se to, ocitno sva z istga konca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Storžica 81)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
2.6.2009 21:13:43   
neela
Fargi, huuuuudoooooooooooooo leeeeeeeeeeeeeeeepooooooooooooo...!! user posted image Do kdaj pa imaš sedaj bolniško? A kr do testa??? Je danes že bolje???

kimsy, iskrene čestitke za user posted image in user posted image ! Veš, meni je G rekla, da je vsekakor bolje eden, ker se ženske še premalo zavedamo, kako dejansko rizična nosečnost je večplodna nosečnost. In kdaj so ti dali PDP???

gapii, bravo za kar dva smrkca! Sedaj lepo počivaj in božaj bušija ter misli same pozitivne misli, da se na ta pravo mesto usidrata!!!

kittyy, stara sablja! Daj drži se nam jutri no! Pa dobro seveda opravi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

markle, user posted image user posted image user posted image user posted image sedaj pa hitro v nove in uspešne boje naprej!!!

Klavirka
, any time! Zato pa smo tukaj, da si pomagamo, kajne?

Storžica, čemu tak pesimizem??? Valda, da bo ratalo. Če že razmišljaš, da ne bo.....potem tud ne mora! Razmišljaj pozitivno in pozitivno se ti bo vrnilo!!! Jaz vseeno močno držim pestke zate!

Neposredna povezava do sporočila: 2989
2.6.2009 21:54:42   
Fargesia
Neela, ne ne...ta teden bom doma...drug teden pa delat...itak sta pol sam še dva tedna...si bom probala zadnji teden frej vzet...no 24.6. ne bo šlo ker je podelitev spričeval pa tega...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
2.6.2009 22:46:53   
veolia
Zdravo,
prejšnji teden sem imela 2. iui. Pri prvem si mi je zgodilo, da mi je user posted image zamujala 4 dni, kar se ponavadi ne zgodi(imam redne cikluse 28-29 dni). Ta četrti dan zvečer sem delala test in je bil pozitiven, nato se mi je ponoči vlila user posted image . Naslednji dan sem šla delat krvni test, ker mi vse skupaj ni dalo miru in je bil BetaHCG(al kako se že napiše) 14. To vem, da je premalo, da bi bila nosečnost, pa vendar nekaj je.
Sedaj me zanima,če je pred user posted image , tiste 4 dni, bila nosečnost. Stopko sem dobila pred iui-jem potem pa ničesar več.
Hvala za odgovore.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
3.6.2009 10:25:27   
kimsy
fargi - vidm, da se boš doma razvajala. user posted image , ne hecam se, upam, da tvoja hiperca kmal mine in nam poročaš o user posted image . Kdaj pa maš datum za test?
neela - sej sm vesela za enga, še dobr, da so mi vstavili dva, da je eden ostal. A ne? user posted image
markle - glavo gor, pa v nove boje!
hany - da nisva še kje sosede! user posted image
gapii - kako si mi ti? A lepo čuvaš svoja user posted image  user posted image ?

(odgovor članu veolia)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
3.6.2009 12:38:27   
gapii27
storžica.. ja sma  šla,no na koncu je on sam šel jes pa v porodnišnico vprašat, če naju kaj čakauser posted image

hany, fargi, neela kimsy,markle.... in vse... hvala za pestke in vzpodbudo...upam, da se prime vsaj eden.

me že od včiraj šraufa po trebuhu,krči pa ne vem od česa...če me kaj prebava mantra al vzrok kje drugjeuser posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
3.6.2009 15:49:39   
Storžica 81
Neela saj ne vem, če sem pasimistična, vendar si ne upam drugače razmišljati. Zaradi vsega tega je bilo pretočenih že preveč solz in preveč razočaranj, da bi si sploh še upala razmišljati, da bo uspelo.  Imam tudi kilo, ki me danes prav zelo boli in pozna se mi bula. Saj bo naslednji teden bo že bolje.

Kimsy bravo, da ti je uspelo obdržati vsaj enegauser posted image . lepo čuvaj nanj.

Jaz sploh nevem kdaj imam test. a to so vam povedali al ste same prištele sedemnajt dni in to je to.....

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
3.6.2009 16:37:46   
Fargesia
storžica 18.6. imaš krvnega.

Neposredna povezava do sporočila: 2995
4.6.2009 13:21:38   
Barbara31
Pozdravljene punce...user posted image

Včeraj sem imela 1 injekcijo .. in takoj se mi pozna... urujena sem do konca, najraje bi kar prespala vse te dneve.

Storžica...ne bit tako pesimistična.Jaz sem imela upanje do konca , dokler se ni ulilauser posted image .. drugače pa sem jaz spoznala 2 punci na UZ ki sta zanosile v 1 poskusu IUI.

LP

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
5.6.2009 21:14:30   
Storžica 81
 Babrbara  saj nisem tako pesimistična. Ne upam si kar koli pričakovati, ker bo potem razočaranje preveliko.....
 gapii kako kaj greješ user posted image user posted image

Fargesia  kako si kaj imaš kakšne user posted image znake?

(odgovor članu Barbara31)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
6.6.2009 11:37:09   
gapii27
ojla draga babike

storžica.... gapii se zeloooo trudi...velik počivamo...nekaj nam zdravje nagajauser posted image  imam prebavne motnje že od transferja... včiraj mi je že mal počlo črevo....sem mela krvavo rito malo, danes pa hvala bogu ni sluha o krvi...sem mojga poslal po Modulax za rektalno uporabo in upam, da bo pomagal.....drgače pa upamo na najboljše,  ...slabosti pa itak spadajo zraven, tako da kaj drugega ko kisle kumare mi ne pašeuser posted image user posted image user posted image

fargi a še kr delaš darilca-spominčke?  počutje ok?

Neposredna povezava do sporočila: 2998
6.6.2009 11:48:18   
gapii27

user posted image

user posted image
  • barbara31 1. UZ (2.IUI-09.06. user posted image
  • markle 12.06 1. UZ (2.IUI) - 12.06user posted image
  • gapii27 - greje user posted image user posted image   test 17.06.09 user posted image  (1.IUI (prehod na IVF)) user posted image
  • Fargi - TEST 14.06.? (6. in zadnji IUI )user posted image  
  • storžica81 TEST 18.06. (1. IUI)user posted image
  • klavirka TEST 10.06.09 (1.IUI)user posted image
      user posted image        user posted image    malo počitka:   user posted image user posted image
  • kittyy - HSC junija
  • hanybany - čaka pošto za IVF
  • dysan - čaka pošto za IVF
  • ejla - odklop
  • grety - odklop
  • buča - odklop

user posted image

user posted image user posted image user posted image    user posted image  user posted image user posted image user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI)
  • kitka1 (uspešen 2. IUI)
  • obayifo (uspešen 4. IUI)
  • boob (uspešen 2.IUI) 
  • neela( uspešen 3.IUI) 
  • emsika ( lastna režija!!)
  • kimsy ( 1.IVF)

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
6.6.2009 17:45:26   
kittyy
ok zivjo
jst sem uspesno dala skozi to operacijo,sem kot rozica,nic me ne boli,....
Tomazevic mi je rekel,da moram jest se 3 tedne kontracepcijske tabletke,pol pa lahko na polnouser posted image .
upam da bo kmalu ratalo.aja imela sem 1,5cm pregrado,pa G pravi da tudi ta dela lahko velike tezave.
tko zdej grem lahko dol z seznama,in upam da bom kmalu meduser posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?