|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
4.10.2009 21:23:47   
dysan

IZVIRNO SPOROČILO: Klavirka

Jaz bom prosila ze ta mesec za IVF, kljub temu da imam IUI. Ne zelim cakati, saj leta in mladost kar letijo.
K.

Ja ti kar, sa te itak prvo naroči na pogovor k izbranemu dr., da se dogovorite o terapoji in o tem daljšem ali krajšem postopku, šele potem gredo papirji na konzilij !!!

Jaz ti vsekakor želim, da ti med tem ko čakaš na papirje in si s tem tolk zasedena, rata zagledat user posted image in ti neb treba na IVF user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
(ker tak se je naši neeli zgodilo in poglej to našo lepotičko, še čist mičken in bo že bebico v rokicah držalauser posted image user posted image )

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
4.10.2009 22:28:06   
dysan
Klavirka - pozabila sem povedat, da se začne pikat s Superfactom, potem na prvem UZ dobiš dodatno terapijo, pač kaj boš imela Menopur (tega imam jaz), al Gonal,... in do konca se pikaš dvakrat na dan S.fact + npr. Menopur
jih je kr nekaj, jaz sem si do danes že 47. špikic dala, vsa sem že preluknana...user posted image user posted image user posted image

počasi pa le gre.....

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
5.10.2009 9:08:00   
rojena77
Punce pozdravljene

Prosim povejte mi kaj pomeni kratek postopek in kaj dolgi?
Kako vem v katerem sem jaz - zdaj ko vas berem, šele vidim koliko stvari sem pozabila zdravnika vprašat...
Grem zdaj v prvi postopek IVF, Začnem z jemanjem Femodem-a... in uf kr berem in berem vas in nabiram "znanje"...

Pozdrav vsem

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
5.10.2009 9:12:20   
Klavirka
Draga Dysan,
najlepša hvala za vse informacije. Pravi srček si user posted image
Mi je kar lažje pri srcu, da sem se že zdaj naročila za posvet pri zdravniku, saj vidim da se vse skupaj kar vleče. Pa čeprav so mi rekli na Leonišču, da TAKOJ pridem na vrsto, že mesec po IUI. Nisem mogla verjet, pa delam po svoje user posted image
Hvala ti na lepih željah. Tudi jaz skrivoma upam, da ne bo treba iti na IVF, ampak vseeno, za vsak slučaj bom vse pripravila. pa še čas gre tako hitreje user posted image
Tebi pa držim pesti da boš čimprej pripravljena za punkcijo in da vama res uspe user posted image  user posted image  user posted image

Držim pesti tebi in vsem ostalim borkam! user posted image

Klavirka

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
5.10.2009 9:54:11   
dysan
Klavirka - hvala ni za kaj user posted image
Veš ti mogoče ne boš tak dolgo čakala, jaz bi tudi šla verjetno prej, da niso dopusti bili navmes, kr na IVF-u ne delajo cel avgust.

počasi pa le gre.....

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
5.10.2009 9:58:22   
dysan

IZVIRNO SPOROČILO: rojena77

Punce pozdravljene

Prosim povejte mi kaj pomeni kratek postopek in kaj dolgi?
Kako vem v katerem sem jaz - zdaj ko vas berem, šele vidim koliko stvari sem pozabila zdravnika vprašat...
Grem zdaj v prvi postopek IVF, Začnem z jemanjem Femodem-a... in uf kr berem in berem vas in nabiram "znanje"...

Pozdrav vsem

Pozdravljena
na temi ---Okt./Nov.2009 IVF,ICSI----- ti bodo punce povedale, kr jaz tega žal ne poznam (Femodem)

počasi pa le gre.....

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
5.10.2009 10:01:49   
neela
Dobro jutro!
Kako smo?

dysan, kdaj pade nov UZ?

Klavirka, user posted image odločitev. Res je tako, kot je dysan napisala, tud jaz sem tako taktiko ubrala....pa me je presenetil zadnji iui, za katerega sem bila itak ziher, da ne bo ratal. Držim pesti, da bo tud taka tvoj prava formula.

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
5.10.2009 10:16:17   
dysan

IZVIRNO SPOROČILO: neela

Dobro jutro!

dysan, kdaj pade nov UZ?

Dobro jutro tudi tebi! user posted image
V sredo 7.10. ponovni UZ, zelo počasi napredujemo, kr to bo že 5.UZ., sam da le srečno pridemo user posted image user posted image user posted image

počasi pa le gre.....

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
5.10.2009 10:17:49   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: dysan

Dobro jutro!
dysan, kdaj pade nov UZ?

V sredo 7.10. ponovni UZ, zelo počasi napredujemo, kr to bo že 5.UZ., sam da le srečno pridemo user posted image user posted image user posted image

Nič sekirat! Počasi se daleč pride....pa tud bolj ziher in kvalitetno, kajne?

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
5.10.2009 10:29:55   
dysan

Dobro jutro!
dysan, kdaj pade nov UZ?

vsekakor upam na dobro kvaliteto, kr foliklčkov je samo 6., sanjm še o kakšnemu pingotu (sanjam) user posted image , sicer pa bomo videli, sam naj bo vsaj eden za na ET, da se ne zastonj pikam tak dolgo....

počasi pa le gre.....

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
5.10.2009 11:26:43   
neela

Dobro jutro!
dysan, kdaj pade nov UZ?

vsekakor upam na dobro kvaliteto, kr foliklčkov je samo 6., sanjm še o kakšnemu pingotu (sanjam) user posted image , sicer pa bomo videli, sam naj bo vsaj eden za na ET, da se ne zastonj pikam tak dolgo....

Ej, punca, eden - pa ta ta pravi je dovolj! Če bo pa več, pa toliko bolj! Jaz sem v zadnjem boju stavila samo na enega konja in točno ta je bil zmagovita kombinacija.

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
5.10.2009 12:30:09   
mića
hvala vam punce za vse besede
res ste ta prave ko kljub vsej svoji bolečini in problemom se vedno najdete lepo besedo in spodbudo za druge
srecno vsem skupaj mi moramo zdej počakat do 22 ko imamo pogovor pri dr pa upam da mi bo ratalo ga nekak prepričat da me da na ivf
se slisimo kaj takrat kaj bo novega do takrat pa drzim pesti za vse ki ste v postopku in mislim na vas jaz se bom zdaj malo odklopila pa se slisimo ko spet zacnem s postopki
srecnoooooooooooooooooooo vsemuser posted image user posted image user posted image  drzim pesti

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
5.10.2009 12:44:29   
dysan

IZVIRNO SPOROČILO: mića

hvala vam punce za vse besede
res ste ta prave ko kljub vsej svoji bolečini in problemom se vedno najdete lepo besedo in spodbudo za druge
srecno vsem skupaj mi moramo zdej počakat do 22 ko imamo pogovor pri dr pa upam da mi bo ratalo ga nekak prepričat da me da na ivf
se slisimo kaj takrat kaj bo novega do takrat pa drzim pesti za vse ki ste v postopku in mislim na vas jaz se bom zdaj malo odklopila pa se slisimo ko spet zacnem s postopki
srecnoooooooooooooooooooo vsemuser posted image user posted image user posted image  drzim pesti

naj ti 22. čimprej pride in naberi si nove energije za zagon....srečno tudi tebi,
mi bomo seveda tukaj ko nas boš rabila..user posted image

počasi pa le gre.....

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
5.10.2009 12:45:27   
dysan

Dobro jutro!
dysan, kdaj pade nov UZ?

Ej, punca, eden - pa ta ta pravi je dovolj! Če bo pa več, pa toliko bolj! Jaz sem v zadnjem boju stavila samo na enega konja in točno ta je bil zmagovita kombinacija.

saj vem user posted image user posted image user posted image

počasi pa le gre.....

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
5.10.2009 13:46:22   
kimsy
dysan - počasi se res daleč pride. Moj 1 IVF postopek je trajal od 22.3.09 do 30.04.09, ampak se je splačalo! Na koncu sm končno zagledala user posted image .
klavirka - ti kar svojega dr. nahecaj naj te da na IVF. Mene je dal januarja po dveh neuspešnih postopkih iui-ja na konzilij in rekel, da bom prišla na vrsto enkrat septembra. Vmes pa naj grem še ene dvakrat na IUI. Ampak sm en mesec preskočila, ker sem mela vsega dovolj in marca sm bila pa že v postopku.
neela - ti boš pa kmal mamica!  A sm pravilno nekje prebrala, da nimaš še nč za svojega vražička? Jst nimam še čisto nič, še nobene malenkosti nisem kupila, mi je kar nerodno povedat, sam zdaj na polno renovirava kompletno stanovanje in je kap!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
5.10.2009 14:48:57   
neela
kimsy, ja, kar pravilno si prebrala user posted image . Nič me kaj preveč še ni zgrabilo gnezdenje in zato nimava še čisto nič, razen vozička, ki je nekje na podstrešju še v škatli. user posted image Sem pa zmenjena s prijateljico, ki dela v BC, da v prihodnjih dnevih pridem k njej na 'osebno svetovanje', da mi 'po domače' razloži, kaj rabim in kaj ne - ker me je kar strah, koliko € bo stala ta 'investicija'. Pa ti?  Nimaš tickerčka, da bi vidla, kolk si user posted image .

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
5.10.2009 15:21:09   
Klavirka
Kimsy,
a veš da si me kar prestrašila da si čakala od januarja do septembra. Saj nisi, a ne? Januarja si iskala od konzilija dovoljenje, marca pa že bila v postopku, če sem dobro razumela?
Pozdravček!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
6.10.2009 10:10:02   
kimsy
Klavirka - sredi januarja sm imela posvet pri svojem G in je dal paporje na konzilij, v začetku februarja sem dobila že pošto in marca štartala s postopkom! 15.05 pa nalulala user posted image . user posted image
Baje se sploh ne čaka ko grejo enkrat papirji naprej, to je rekla meni sestra Tatjana. In jst res nisem.

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
7.10.2009 12:25:27   
Klavirka
Kimsy, hvala za odgovor user posted image  Danes še posebej, saj se mi je včeraj vse zapletlo in zgleda da bom ZARES morala na IVF.

Namreč, tokrat so me zgleda prezgodaj dali v naslednji postopek IUI. Prišlo je do tega, da so včeraj na 1. UZ videli da so od nekaterih starih foliklov (od prejšnjega meseca) nastale ciste - od 20 do 30 mm velike. Tako da od tega 4. IUI-ja nič ne bo user posted image  Kar jokala sem spet user posted image  Mislim, da bom kar pavzo naredila, saj takšna slaba volja pa res nikamor ne pelje in najbrž je s tem še manjša možnost za zanositev.

Jutri imava posvet pri ginekologu in upam da se bomo zmenili za IVF. Kaj menite ve? Probam še enkrat IUI ali kar preskočim? Drugače je z obema vse v redu, le mož ima slabši spermiogram (v  spodnjih mejah normale).

Lep pozdrav vsem soborkam!

Klavirka

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
7.10.2009 13:11:18   
kimsy
Klavirka - težko je bit pameten kaj je najbolje. Jst sm šla po 1. neuspelem IUI-ju takoj v drugega, pa mi je blo potem žal, da sem tako forsirala. Ko sm dobila M, sem imela posvet pri G in sm en ciklus izpustila, potem sm še enega, (ker sem imela preprosto vsega dovolj) pa se je itak vse tako hitro odvilo, da sam kmalu začela z IVF-jem, ki se mi je sicer vlekel, ampak na koncu je bil uspešen.
In mi ni žal, da sm se tako odločila, čeprav dr. D mi je predlagal vmes še kak IUI, pa sm naredila po svoje! user posted image

Kakorkoli se ti bo izteklo, držim pesti!!!! Na koncu pa, ko zagledaš user posted image  tako ali tako pozabiš na vse špike, uz-je, gnečo, zgodnje vstajanje... No, jst sm! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
7.10.2009 13:13:34   
kimsy
neela - ne, nimam nč tikerčka narjenga, si morem enkrat vzet čas. Drugače pa sem 25td4 in me že vsi okol napadajo kaj čakam z nakupi. Ja no, ni časa... user posted image  Na polno preurejava stanovanje, se namreč seliva, pa hočem v nulo poštimat pred selitvijo.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
9.10.2009 15:22:16   
Klavirka
Drage punce,

kot sem mislila, je moj ginekolog rekel da gremo takoj na IVF. Tokrat sem bila z Puregonom preforsirana, dr. pravi da je bilo celo preveč dobrih foliklov (za IUI) in bi lahko prišlo do več-večplodne nosečnosti. No, in menda je zato prišlo do tega da so nekateri f. ostali in se še vedno vidijo. Se pa ne strinja s tem, da so to ciste. Bomo videli na UZ, ki bo čez en teden.

Tako da zdaj čakava kdaj bo konzilij odločil. A veste kako pogosto zasedajo in do kdaj bova čakala na odločitev? Kakšne so vaše izkušnje s tem? Sprašujem predvsem zato, da vsaj približno vem, če so možnosti za začetek postopka IVF pred novim letom. Če ne, bo najbrž šele februarja ali marca.

Hvala vsem za pomoč in podporo! Pa srečno vsem ki ste tukaj... user posted image  user posted image  user posted image

Pozdravčki!

K.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
10.10.2009 10:14:27   
TittyK
Živijo punce!

Vidim, da je kar pestro dogajanje tu gor. Jaz se začnem jutri pikat za moj 1. IUI. Malo mi ni bilo jasno, kako se z eno ampulo špikam 6 dni (sem mislila, da vedno dam 1 novo notri v tisto napravico), dokler nisem videla da je samo 1 (no, sej se vidi, da sem blond user posted image ).
Zdaj me pa neki drugega matra. V navodilih piše, da bom morala na UZ na 8 dan, meni to pade na drugo soboto in na Šlajmerjevi 2 baje ne delajo. Upam, da ne bo problema, da bodo UZ opravljali v stari porodnišnici, imam prav?

Pa še neki me zanima...Že od mladosti imam probleme s kožo (mozoljčki). Punce, a imate kaj izkušenj ali Puregon oz. hormonska stimulacija kaj poslabša kožo, ker če ne bom hodila naokoli kot ena pica....

Hvala vsem in držim pesti za vsako posebej in vse skupaj...

LP, 

Titty

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
10.10.2009 12:44:46   
kittyy
ojla
sam da vam sporocim,da sem vceraj naredila test in se mi je pvic v zivljenju pokazal magicni +user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem ful vesela in moram poklicat za prvi pregled pri G,pol bomo pa vidl kaj bojo rekl.

(odgovor članu TittyK)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
10.10.2009 13:43:27   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: kittyy

ojla
sam da vam sporocim,da sem vceraj naredila test in se mi je pvic v zivljenju pokazal magicni +user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem ful vesela in moram poklicat za prvi pregled pri G,pol bomo pa vidl kaj bojo rekl.

kittyy, stara sablja user posted image , kolk sem pa jaz vesela tele tvoje lepe novičke!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iz srca ti želim mirno in nepozabno lepo user posted image ter zdravega user posted image ! GO GIRL!!!

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?