|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
1.10.2009 12:14:59   
Klavirka
        [/link]

[link=http://www.glitterfy.com/]       

barbara31  2. IUI konec avgusta
Trudy – IUI najbrž septembra
Veolia – 3. IUI (Gonal)
Summer 76 – 2. IUI
Dysan – 1. IVF septembra
hojliho – 3. IUI, 24.9. (s Puregonom), čaka rezultat
mića – 2. IUI (Klomifen), čaka rezultat
TittyK – 1. IUI (Puregon)
klavirka 4. IUI (Puregon)
kittyy - ???
Fargi - ???
biba77- ???
                malo počitka:  

hanybany - čaka pošto za IVF
ejla - odklop do januarja
grety - odklop
buča – odklop, OPERACIJA PREGRADE

[/link]
[link=http://www.glitterfy.com/]       

lenna (uspešen 2.IUI)
kitka1 (uspešen 2. IUI z Gonalom), avgusta rodila deklico J
obayifo (uspešen 4. IUI)
boob (uspešen 2.IUI) 
neela (uspešen 3.IUI z Menopurjem) 
emsika (lastna režija!!)
kimsy ( 1.IVF)
gapii27 (1.IVF)
storžica81
tinč407 (uspešen 1. IUI)
PERSIDA (1. IVF)
markle (uspešen 2.IUI z Menopurjem)

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
1.10.2009 14:24:09   
Klavirka
user posted image

user posted image  

• barbara31 – 2. IUI konec avgusta
  • Trudy IUI najbrž septembra
  • Veolia 3. IUI (Gonal)
  • Summer 76 – 2. IUI
  • Dysan – 1. IVF septembra
  • hojliho – 3. IUI, 24.9. (s Puregonom), čaka rezultat
  • mića 2. IUI (Klomifen), čaka rezultat
  • tittyK – 1. IUI (Puregon)
  • Klavirka -  4. IUI (Puregon)
  • kittyy - ???
  • Fargi - ???
  • biba77- ???

user posted image        user posted image    malo počitka:   user posted image user posted image  

• hanybany - čaka pošto za IVF
  • ejla - odklop do januarja
  • grety - odklop
  • bučaoperacija pregrade

user posted image

user posted image user posted image user posted image    user posted image  user posted image user posted image user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI)
  • kitka1 (uspešen 2. IUI z Gonalom), avgusta rodila deklico user posted image
  • obayifo (uspešen 4. IUI)
  • boob (uspešen 2.IUI) 
  • neela (uspešen 3.IUI z Menopurjem) 
  • emsika (lastna režija!!)
  • kimsy ( 1.IVF)
  • gapii27 (1.IVF)
  • storžica81 (uspešen 1. IUI)
  • tinč407 (uspešen 1. IUI)
  • PERSIDA (1. IVF)
  • markle (uspešen 2.IUI z Menopurjem)

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
1.10.2009 22:49:29   
kittyy
ojla,
vidim da se seznamcek kar polni,glede noseck.
jst se kar zbiram pogum,kaj naj naredim,ker je danes 40 dan po prejsnji M,in jo se kar cakam da se ulije.tak da ne vem,verjetno bom pocakala do nasljednje,pol pa u Lj,...

BOOB,sej ves da obvezo sporocis ko dobis strucko,...

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
2.10.2009 8:52:56   
boob
kittyy pa kašn test si nardilauser posted image

seveda sporočim. . .si že shranjena v tel.user posted image

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
2.10.2009 10:27:39   
kittyy
evo sem se narocila za prof.Tomazevica,in imam posvet 11.11,pol bomo pa vidl kaj bo rekel.ali bo IUI,ali IVF?

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
2.10.2009 14:10:22   
mića
živjo
jaz sem imela pa 19.9 iui pa me zanima a mislite da lahko ze jutr test nardim ker je do pondelka se dolgauser posted image ali je se prezgodaj in kateri test mi svetujete da bo pokazal pravuser posted image user posted image

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
2.10.2009 17:54:20   
Fargesia
mića, kdaj si dobila drugo stop injekcijo?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
2.10.2009 19:16:46   
mića
drugo stopko sem si dala 24.9.
kaj misliš da to lahko kaj vpliva
kateri test pa priporočate

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
2.10.2009 19:26:59   
Storžica 81
Mića mislim, da je bolje, da počakaš. Kolikor sem jaz zasledila na tej temi, lahko druga stop injekcija vpliva na pozitiven rezultat. Jaz bi raje počakala....

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
2.10.2009 22:33:10   
Fargesia
ja, mića, stopka ima vpliv še do 10 dni....tak da bi jaz na tvojem mestu počakala...

(odgovor članu Storžica 81)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
3.10.2009 14:46:42   
mića
drage soborke
jaz nebi bila jaz ce nebi naredila testauser posted image
vendar je na zalost rezultat negativen user posted image user posted image user posted image  vendar tecke se vedno ni tako da upanje ampak majhno imam seuser posted image  bomo videli kako se bo odvijalo dalje
ali mislite da ima smisla da hodim  v lj na teste v pondeljek ali je ta test zanesljivuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
3.10.2009 16:00:00   
dysan
Pozdravljene pupe !!!!

Oooo Klavirka super za seznamček, je bil kr dolgo zgubljen user posted image user posted image in kako si ti ?

mića - žal mi je, da ni že zdaj plusek user posted image , ampak kot si sama rekla mičken upanja pa le je, in če te user posted image ne obišče ti kr lepo pojdi na krvnega, ker je definitivno možno, da testek ni pokazal prav kar srčno upam, no pa še mal živalic za srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
3.10.2009 21:03:27   
mića
hvala dysan za lepe besede in spodbudo
menstruacije ni še tako da bomo vidli
jaz upam da bo kaj iz tega ker sem ze sita tega in utrujena od tega cakanja matranja ter vseh teh preiskav in postopkov se najbolj pa vprasanj  joj zakaj pa vi nimate se narascaja kaj se cakate sedaj bi bil pa res ze cas jaz pa domov pa v jokuser posted image  se potem pa ko poveš da pač ne gre ,joj jaz sem se samo slekla pa sem bila ze noseca,to ne smes tolk razmisljat samo ne vem kako naj ne razmislam o temu ne morem se odklopit ko pa povsod vidim samo nosečke, dojenčke ....
in potem ko spet ni nič pa spet okoli dr pa cakanje pa vse je v redu z vami ja sej hvalabogu samo mi bi radi rezultatuser posted image  ne pa znova in znova vsak mesec novo razočaranje
oprosti če sem te zamorila samo nekomu sem se morala izpovedati
hvala

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
3.10.2009 21:40:07   
dysan

IZVIRNO SPOROČILO: mića

hvala dysan za lepe besede in spodbudo
menstruacije ni še tako da bomo vidli
jaz upam da bo kaj iz tega ker sem ze sita tega in utrujena od tega cakanja matranja ter vseh teh preiskav in postopkov se najbolj pa vprasanj  joj zakaj pa vi nimate se narascaja kaj se cakate sedaj bi bil pa res ze cas jaz pa domov pa v jokuser posted image  se potem pa ko poveš da pač ne gre ,joj jaz sem se samo slekla pa sem bila ze noseca,to ne smes tolk razmisljat samo ne vem kako naj ne razmislam o temu ne morem se odklopit ko pa povsod vidim samo nosečke, dojenčke ....
in potem ko spet ni nič pa spet okoli dr pa cakanje pa vse je v redu z vami ja sej hvalabogu samo mi bi radi rezultatuser posted image  ne pa znova in znova vsak mesec novo razočaranje
oprosti če sem te zamorila samo nekomu sem se morala izpovedati
hvala

ne, ne ti se kr izpovej, saj zat smo pa tukaj user posted image , čez vse to gremo vsaka posebej, jaz sem tud na začetku bla jokava ob vsakem vprašanju o tem ,,ja kdaj boste pa vi imeli še enega?,, ,,zakaj ga nimate?,, ,,ne delat prevelike razlike!,, .... saj nisem pred njimi jokala, sem bila močna pa izgovore iskala, doma sem se pa sasipala kulk mi je teško bilo...
Zdaj me pa to tak strašno ne potre (kakšen dan ), pol si rečem bo naslednjič, in tak iz dana v dan, iz meseca v mesec, leta v leto, ENKRAT PA LE BO, SAM VERJETI MORAMO !!!!

Verjemi punca ne zgubi upanja, in kadarkoli, se lahko tukaj nami izpoveš user posted image user posted image user posted image

Ampak jaz mislim, da tebe v pon. čaka prijetno presenečenje user posted image

počasi pa le gre.....

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
4.10.2009 16:22:55   
mića
drage soborke
no pa da vam javim da je prišlauser posted image  se pravi spet nič od user posted image
joj pa tako dober občutek sm imela ta mesec sedaj pa spet čakanje pa ponovno pregled pa spet cakanje pa spet postopek pa bo spet eno leto naokroguser posted image user posted image user posted image  mi pa se vedno na istem brezuser posted image
ne vem zakaj je tako da eni zanosijo nehote eni pa se tako trudimo in trudimoo pa nič
lep dan se naprej zelim vsem in upam da bo vsaj kaksni drugi ta mesec usojeno

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
4.10.2009 16:27:12   
boob
mića user posted image user posted image user posted image user posted image
vem da ni besed da bi te potolažla . . . . user posted image user posted image

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
4.10.2009 18:44:20   
Storžica 81
Mića user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne obupaj. 

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
4.10.2009 18:56:50   
Fargesia
mićauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Storžica 81)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
4.10.2009 19:17:49   
dysan
mića - žal mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image , jaz sem tud mislila, da bo tokrat uspešno, lej kot sem ti že rekla, sam ne obupat user posted image user posted image user posted image

počasi pa le gre.....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
4.10.2009 19:22:34   
neela
miča, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...jutri pa pogumno naprej v nove boje. Z vsakim dnevom si bližje svoji user posted image .

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
4.10.2009 19:53:30   
Klavirka
Draga Mica,
vem da ti je zelo hudo, se spomnim kako je meni bilo prejsnji ponedeljek. Ampak, jutri bo ze lepsi dan, bos videla user posted image Nic hudega, ce si se zalostna, saj moramo vsako rano preboleti. Jutri pa glavo pokonci in naprej.... v nov boj  user posted image user posted image user posted image
Tvoje besede "ne vem zakaj je tako da eni zanosijo nehote eni pa se tako trudimo in trudimoo pa nič" so mi zelo znane. Tudi jaz vcasih tako pomislim. Zadnjic sem bila celo ljubosumna, ko so znanci dobili drugega otroka nahitrco. Ampak, ljubosumje me je drzalo le kaksno uro, potem pa je minilo, ko sem premislila. Tako pac je in se nimamo kaj za sprasevati. S tem ljubosumjem ali sprasevanjem "kako in zakaj" nam je le tezje vse skupaj prenasati. Jaz sem si zadala sto drugih ciljev medtem ko se trudiva za otroka, zato malo lazje in hitreje prebolim ko ni rezultatov na IUI. Sem dosti usmerjena se v druge cilje, saj jih lahko imamo v zivljenju kar dosti in po moje zivljenje ne izgubi smisla, ce nimamo otrok. Ampak, verjamem da bomo vse imele nase otocke (jaz verjamme celo v tri user posted image ), le strpne moramo biti  user posted image user posted image user posted image
Zdaj sem se ze narocila za pogovor za IVF, kljub temu da imam naslednji teden 4. IUI. Ne zelim prevec upati, da ne bi spet jokala kot iz skafa. Upam, da so ti kaj pomagale moje besede.
Ja, pa nic skrbet da bo leto naokrog, saj 3. postopek pride hitro. Ta mesec bos imela najbz posvet, naslednji mesec pa ze 3. postopek IUI, tao kot je bilo pri meni. Ce te pa narocijo prevec pozno (ne ze ta mesec), pa kar zatezi in poklizi setro Tatjano, pa se bo ze ona zborila za tvoj datum. No, vglavnem daj vse od sebe, pa bos ze kmalu v naslednjem postopku. Drzim pesti da bos vse uredila cim prej user posted image

Hvala na vprasanju Dysan.  Jaz sem v redu teh dni. Edino, napihnjena sem spet, ampak to itak traja ze pol leta user posted image Jemljem Puregon, ki ga zelo dobro prenasam, v torek bo pa prvi UZ.  Kako si pa ti? Si ze imela IVF?

Punce, vsem drzim pesti.... da zanosimo cimprej. Ne se prepustiti solzam. Vem da je hudo, a z borbo kmalu solze nehajo in zivljenje je spet "brez oblakov", a ne? user posted image user posted image user posted image

Pozdravcek! user posted image

Klavirka

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
4.10.2009 20:25:08   
dysan

IZVIRNO SPOROČILO: Klavirka

Hvala na vprasanju Dysan.  Jaz sem v redu teh dni. Edino, napihnjena sem spet, ampak to itak traja ze pol leta user posted image Jemljem Puregon, ki ga zelo dobro prenasam, v torek bo pa prvi UZ.  Kako si pa ti? Si ze imela IVF?

Pozdravcek! user posted image

Klavirka

Več ali manj smo vse napihnjene, kaj čemo user posted image user posted image user posted image
Jaz sm na samem štartu imela sitnosti, glavobole, slabosti, zdaj se pa to vmirja (hvala bogu), ta postopek IVF je precej daljši, kr jaz sem se začela pikat 4.9., se še vedno pikam, mislim, da bo kmalu (kakšen teden) konec, potem punkcija in 5.dan ET. Kr dolgo traja v se skupaj v primerjavi z IUI. Zdaj ko razmišljam in štejem, ugotavljam, da mi bo minilo skor 2 meseca, od začetka pikanja -pa do rezultata. Uuufff kr dolga !!!!

počasi pa le gre.....

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
4.10.2009 20:34:39   
Klavirka
Uf, zakaj pa traja tolk dolgo Nysan? Nisem vedela user posted image
No, ampak ti si ze itak vsaj na polovici, a ne? A tolk dolgo cakas na ovulacijo ali je pri vseh IVF-jevkah tako?
Me prav zanima, saj mi sledi IVF, ce ne bo nic z mojim 4. IUI. Koliko si pa cakala na odlocbo od strani komisije? Jaz bom prosila ze ta mesec za IVF, kljub temu da imam IUI. Ne zelim cakati, saj leta in mladost kar letijo.
K.

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
4.10.2009 21:11:57   
dysan

IZVIRNO SPOROČILO: Klavirka

Uf, zakaj pa traja tolk dolgo Nysan? Nisem vedela user posted image
No, ampak ti si ze itak vsaj na polovici, a ne? A tolk dolgo cakas na ovulacijo ali je pri vseh IVF-jevkah tako?
Me prav zanima, saj mi sledi IVF, ce ne bo nic z mojim 4. IUI. Koliko si pa cakala na odlocbo od strani komisije? Jaz bom prosila ze ta mesec za IVF, kljub temu da imam IUI. Ne zelim cakati, saj leta in mladost kar letijo.
K.

To je pri dolgem postopku, ko dobiš user posted image ne, grem po vrsti... user posted image

Aprila so šli papirji na konzilij, maja sem že dobila odgovor, klicala in dobila evidenčno številko in napotek naj ob avgustovski user posted image pokličem in takrat ti da napotke za naprej.
Ko sem user posted image dobila sem poklicala, mi je sestra Milica rekla naj 21.dan ciklusa pridem v sprejemno ambulanto (to je zraven UZja), seveda vso potrebno dokumentacijo moraš imeti urejeno (napotnico od dr. v LJ, napotnico od osebnega dr., spermiogram, od obeh kri za spolno prenosljive bolezni,izvide histero-laparo (če si imela), veljaven papa izvid, mislim, da je to vse, sicer ti sestra pove kaj vse potrebuješ, tak, da ni panike), potem pri sestri Milici to vse pogledate, te vpiše, vse te papirje da in greš naslednji sestri, da ti še ona pove nekaj zadev, pol še v sprejemno, da te v računalnik vnese-podatke vzame (tel. številke, osebno tud rabiš), greš nazaj k tisti drugi sestri in prevzameš inekcije, ti še pokaže kako se pikaš........ čez dva tedna prideš na UZ (vmes naj bi dobila user posted image , če jo pa slučajno ne ni nič narobe), takrat dobiš dodatno terapijo (katero ti pač dr. določi)......naslednji UZ je čez 10. dni in od takrat imaš UZ bolj pogosto na cc. dva dni (tu je pa vsaka za sebe, odvisno kak ti folikli rastejo) tak gre do stop inekcije, po njej je čez dva dni punkcija (takrat tud user posted image seme odda) in 5. dan je ET, po tem pa še dolgih 14. dni čakanja na test.

ojej upam, da se boš znajdla user posted image user posted image user posted image

Jaz sem zdaj v tem delu, ko hodim na UZ na par dni, pred punkcijo user posted image

počasi pa le gre.....

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
4.10.2009 21:14:12   
dysan
aja sem pozabila...
Kratki postopek je baje podoben IUI, ker se začne po user posted image , ampak ne vem točno, kr mam jaz ta dolgi user posted image

počasi pa le gre.....

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?