dysan
|
Pozdravljene stare in nove borkice!! neela-ampak čas res hitro leti, vidim, da si skoraj že v 30em tednu, še mal in boš malo štručko v naročju držala Ja, jaz sem začela s postopkom, nekam slabo kaže, ampak upam, da bo boljše... Ejla- zate, dobro zrihtaj glede zdravstveni težav potem pa s polno paro v 4. IUI, lenna- , že dva meseca, res čas beži in kako, je velik dela, se pogosto zbujate ponoči??? markle- ISKRENE ČESTITKE Klavirka- žal mi je, da tokrat ni uspelo, ne zgubi upanja. Če te lahk to potolaži ti povem kulk sem sama vztrajna, prvič sem imela 4. IUI uspešen, žal je bilo veselja konec v 10. tednu , no čez tri mesece ponovno v akcijo in že 1. IUI je bil uspešen in zopet se je slabo končalo žal v 24. tednu , čez slabo leto zopet akcija in takrat ni bilo sreče 4. IUI so bili neuspešni, zdaj sem v 1. postopku IVFja upam na dober izid, bomo pa videli.... Borba, da pridemo do male štručke traja že 10 let. Sem pa vsekakor mnenja, da je boljše + ne zagledat če ne misli iti do konca, ker to, da zanosiš in se kakorkoli konča predčasno je res grozno, tega nobenemu ne privoščim... Tak, da pozitivno naprej, enkrat bo i za tebe posijal sonček.