|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
26.9.2009 8:46:51   
kimsy
o vidim, da ste vse stare borke na kupu!

kitka1 - najprej tebi čestitke za štručko!
lenna - a ti tud že in to že 2 m? Super!
boob - samo še 3 tedne? A ni nekam hitro vse to minilo?
neela - no, ti čakaš na miklavža a ne?
Fargi - ti pa po mojih stopinjah na IVF? No, pri meni se je obrestovalo in držim pesti da bo pri tebi tudi tako!

Vsem, ki ste v postopku ali pa čakate na magični +++++ želim velikoo sreče!

TittyK - jst sm šla nekaj dni pred IUI-jem po zdravila in ko sem dobila M sm začela s špikanjem. Potem sem 8 dan imela 1uz, prej nobenega.

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
26.9.2009 11:03:24   
Fargesia
uuu, pa smo se res vse "stare" borke in "nove" borke na kup nabrale...user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
26.9.2009 12:16:06   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

uuu, pa smo se res vse "stare" borke in "nove" borke na kup nabrale...user posted image user posted image user posted image

Ja, borke user posted image smo se malo pofočkale, da vsem borkam, ki še bijejo bitke, damo malo poguma in veliko upanja - da bo ratalo - vsem!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kimsy, ja, miklavž bo letos imel za nas bolj polno vrečko, kot ponavadi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
28.9.2009 15:19:10   
markle
drage moje...imam čudovito novico.....

2. IUI JE BIL USPEŠEN user posted image   user posted image   user posted image

danes sem bila v Leonišču, dala kri in nestrpno čakala klic sestre Tatjane...ter ga dočakala...vse kar sem slišala je bilo NOSEČA STE....še vedno sem v šoku...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
28.9.2009 15:23:54   
Fargesia
Markle, ČESTITKEEEE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu markle)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
28.9.2009 17:42:27   
neela
Markle, pa to je KRASNA novička!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo si nam polepšala dan....ČESTITKE!!!!

Želim ti mirnih user posted image , nič user posted image ter fajnega user posted image ...skratka, uživaj user posted image , saj si si jo pošteno zaslužila!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
29.9.2009 8:37:10   
boob
Markle user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke

. . je pomagalo da smo 'tastare' pršle mal spodbude narest user posted image user posted image user posted image

zdej pa še vse ostale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

fargi zate pa ena tavelika user posted image  

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
29.9.2009 9:34:14   
Klavirka
Drage moje soborke,

jaz vam žal sporočam žalostno novico, moj 3. IUI ni uspel. Upala sem vse do zadnjega, saj mi je M. zamujala kar 3 dni (kar se ni zgodilo še nikoli po IUI-ju, vedno dobim točno 14. dni po IUI). Včeraj sem bila na Leoonišču in dala kri na za testirat (rezultat bi bil šele danes) in..... žal sinoči sem dobila M user posted image  Ne morem vam opisati kako sem bila žalostna, kar jokala in jokala sem. Počutila sem se, kot da sem zgubila nekaj zelo, zelo vrednega, kot del sebe user posted image  Kako je šele tistim, ki zanosijo in zgubijo si ne upam niti pomisliti.

Sploh ne vem kaj je vzrok da nama ne gre. Oba s partnerjem sva zdrava, nobenih problemov za nosečnost ne bi smelo biti, te pa ni in ni. Zdaj sva bila prvič na Puregonu, prej vedno Klomifen.
Kaj menite, kaj lahko še naredim, razen IUI-ja? Zdaj greva še zadnjič na IUI, potem pa kar na IVF, če ta četrti poskus ne uspe.

Markle, čestitam!!!! user posted image  user posted image  user posted image  Mi daješ vsaj malo upanja da je možno.... Zdi se mi da nimam sreče.... in da je že kakšna višja sila vmes (v kar drugače sploh ne verjamem, a ko ni pojasnitve, človek na vse pomisli, da bi mu bilo kaj bolj jasno, a ne?). Kako se počutiš teh dni? Je kaj boljše? Si v tem postopku jemala še kaj razen Puregona, si se drugače hranila? Kaj je bil pa vzrok da si šla na IUI?

Punce, malo podpore rabim.... sem prvič čisto down.

Lepo se imejte! Nosečnice in tiste z malčki uživajte, drugim - čakajočim na nosečnost pa držim pesti (močno, močno)!!!!

K.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
29.9.2009 18:15:40   
Storžica 81
Markle  čestitke tudi z moje strani. Želim ti uspešno user posted image .

Klavirka ne obupaj, tako si ti mene tolažila par mesecev nazaj, splačalo se je...

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
29.9.2009 19:07:19   
boob
klavirka user posted image user posted image user posted image   mislim da nas je kar precej bilo tu brez uzroka. . pač ni in ni šlo. . . verjemi da bo uspelo. . danes pa jutri boš user posted image , pol se boš nekak pobrala in komi čakala kdaj začneš nov postopek.
Sej vem da je lahko bit pameten zdej. . .in verjemi da je šlo vsem nam naživce ko so nas druge tolažle na ta način. . .sam ne vrži puške v koruzo!!!!!
Meni je uspelo v 2 IUI, mogoče zato ker nisem tok razmišljala kaj bo. . en tedn prej sva si kužka nabavla in sva imela tok dela z njim da sploh pomisnla nism. . pol sm se pa čez dva dni spomnla da zdej mi pa že zamuja in da bi blo dobro naredit test. . . no in je ratal. . . pol sva pa kužka mogla dat stran user posted image
Ampak čez 14 dni bova dobila najinega 'mladička'

user posted image user posted image user posted image  ne obupej

(odgovor članu Storžica 81)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
29.9.2009 19:12:23   
dysan
Pozdravljene stare in nove borkice!!

neela-ampak čas res hitro leti, vidim, da si skoraj že v 30em tednu, še mal in boš malo štručko v naročju držala user posted image
Ja, jaz sem začela s postopkom, nekam slabo kaže, ampak upam, da bo boljše...

Ejla- user posted image zate, dobro zrihtaj glede zdravstveni težav potem pa s polno paro v 4. IUI, user posted image

lenna- user posted image user posted image , že dva meseca, res čas beži in kako, je velik dela, se pogosto zbujate ponoči???

markle- ISKRENE ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

Klavirka- user posted image user posted image user posted image žal mi je, da tokrat ni uspelo, ne zgubi upanja.
Če te lahk to potolaži ti povem kulk sem sama vztrajna, prvič sem imela 4. IUI uspešen, žal je bilo veselja konec v 10. tednuuser posted image , no čez tri mesece ponovno v akcijo in že 1. IUI je bil uspešen in zopet se je slabo končalo žal v 24. tednuuser posted image user posted image user posted image user posted image , čez slabo leto zopet akcija in takrat ni bilo sreče 4. IUI so bili neuspešni, zdaj sem v 1. postopku IVFja upam na dober izid, bomo pa videli.... Borba, da pridemo do male štručke traja že 10 let.
Sem pa vsekakor mnenja, da je boljše + ne zagledat če ne misli iti do konca, ker to, da zanosiš in se kakorkoli konča predčasno je res grozno, tega nobenemu ne privoščim...
Tak, da pozitivno naprej, enkrat bo i za tebe posijal sonček.

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

Neposredna povezava do sporočila: 3186
29.9.2009 19:17:47   
dysan
boob- ti si pa že čist blizi, še 2. tedna in 2. dni user posted image user posted image user posted image , srečno in čin lažji porod ti želim user posted image user posted image user posted image user posted image

počasi pa le gre.....

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
29.9.2009 19:21:28   
neela
Klavirka, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tvoja novička me je fajn razžalostila, saj sem se hitro spomnila, kako zgleda, kako se občuti to razočaranje. Sploh zato, ker sva midva bila na istem....nobenega vzroka, zakaj ne zanosim. Vsak mesec je prinesel samo novo razočaranje. Pa prvi iui, pa drugi iui...pa nič. Potem pa sem si rekla, da moja rešitev očitno ni iui, ampak ivf. In bila sem tako sfokusirana na ivf (si že uredila papirje), hkrati pa me je v bistvu dr. D prepričal, da poskusiva še tretjič z iui. Pa ko sem čakala, da pride M, da se prijavim za štart ivf, M ni prišla...bil je user posted image ! In čeprav sem vedno sovražila take nasvete in še vedno ne maram besed, kot so 'sprosti se, poskusi pozabiti na to itn'...sem sama pri sebi videla, da je pri meni največ ovir naredila psiha. Ko sem odmislila, da sem v postopku je ratalo....z enim foliklom oz celico. Vem pa, da je treba priti do tega a to je user posted image težko. Torej punca, danes izjoči svojo bolečino, potem pa glavo gor in optimistično naprej. Če iui ni tvoj odgovor, ivf BO. Nikar pa ne obupat, tudi ti boš mamica! Me pa bomo zate močno navijale user posted image .

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
29.9.2009 19:24:40   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: dysan

Ej, punca....NIKOLI ne obupat, al si čisto blizu uspeha! Sem si zadnjič en dober nauk zapomnila....Kdor upa, ta vztraja; kdor vztraja, ta zmaguje!

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
29.9.2009 19:52:22   
gapii27
markle user posted image user posted image user posted image user posted image
klavirka šccc slabe misli...vztrajno do kraja... poglej nas satre borke, če ni IUI pa bo IVFuser posted image user posted image

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
29.9.2009 20:20:09   
dysan

IZVIRNO SPOROČILO: neela

IZVIRNO SPOROČILO: dysan

Ej, punca....NIKOLI ne obupat, al si čisto blizu uspeha! Sem si zadnjič en dober nauk zapomnila....Kdor upa, ta vztraja; kdor vztraja, ta zmaguje!

Ta je zelooo dober, bom se ga držala.user posted image Hvala ti rožica, lubčka tebi in tvoji bebici v bušeku...

počasi pa le gre.....

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
29.9.2009 21:23:34   
mića
draga klavirka
jaz se pridruzujem ostalim in pravim da vse sam ne obupat
enkrat bomo tudi me mame.midva z mozem se ze 4 leta zdraviva
od vseh preiskav operacij vsi izvidi ok potem pravi ginekolog da gremo v iui  in nismo dičakali menstruacije noseča vendar se je zal končalo v 8 tednu in potem spet cakanje tri mesece pa iui zal neuspesen pa sedaj drugič iui in čakamo rezultate ampak nismo se obupali ker po dezju vedno posije sonce tako zame kot zate kakor za vse na temu forumu

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
29.9.2009 21:54:53   
markle
drage moje...počasi prihajam iz šoka...ful sem vesela...

klavirka...ne obupaj...misli pozitivno...jaz sem tokrat imela krče in slabosti ter napihnjenost...prejšnji krog pa čisto nič...vsak krog zase je poseben...jaz sem na user posted image  čakala dolgih pet let...

prvo leto...ah saj sta še mlada...
drugo leto...jah gospa otroka se ne naredi čez noč...nekateri se matrajo tudi po 10 let user posted image user posted image user posted image
tretje leto...menjava ginekologa
četrto leto...klomifen, HCG, histero in laparo, mož - vse ok...jaz vse ok...ne vidimo razloga...
peto leto... 1. IUI - klomifen  -
                2. IUI - klomifen - prekinjen postopek ni reakcije
                3. IUI - puregon (ŠTEJMO 2. IUI) user posted image

..tokrat sem najmanj upala,da bom zagledala user posted image ...in res je tako, ko najmanj pričakuješ....misite pozitivno...stecite v nov krog... user posted image

hvala, ker se veselite zame...user posted image

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
30.9.2009 11:07:47   
Klavirka
Drage punce, hvala vsem za vse vaše besede. Mi zelo veliiiiiiiiiiiko pomenijo. Sem že veliko boljše. Že včeraj sem se "pobrala" in grem naprej... kaj čem, ni druge user posted image
Dysan, vidim da ti gre kar težko. Žal mi je in upam da vama tokrat RES, RES uspe, čisto DO KONCA. Držim pesti zate, močno, močno jih stiskam! user posted image  Pa veš kaj je problem pri vama, so to ugotovili?

No, jaz grem zdaj že v nove boje. Danes bom začela s Puregonom, v torek pa na UZ. Ne mislim veliko o vsem tem, saj imam sto drugih aktivnosti, tako da sem na tiste osredotočena. V 3. postopku sem začela upati šele ko mi je M. začela zamujati. Bom še to zamudo odmislila user posted image

Priporočate kaj novega v prehrani? Še kašen dodatek, razen folne. Ste jemale ali jemljete kaj za pomoč in večjo možnost?

Pošiljam vam kup sončnih pozdravčkov! user posted image

K.

(odgovor članu markle)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
30.9.2009 11:50:10   
neela
dysan, pozdravčke in user posted image tud tebi nazaj. Jaz 'čutim na vodi', da ti še letos ugledaš user posted imageuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Klavirka

Sem že veliko boljše. Že včeraj sem se "pobrala" in grem naprej... kaj čem, ni druge

user posted image   jeeee....tako se govori punca! Naj te user posted image preseneti takrat, ko ga boš najmanj pričakovala.

IZVIRNO SPOROČILO: Klavirka

Priporočate kaj novega v prehrani? Še kašen dodatek, razen folne. Ste jemale ali jemljete kaj za pomoč in večjo možnost?

Če si imela malo foliklov lahko veliko narediš (tud na kvaliteti), če se prehranjuješ na Montiju. Folna škodovala ne bo, v postopku pa verjetno tud kaj hudo koristila tud ne (to je potem bolj pomembno za plod). Lahko jemlješ Elevit, k ima več vitaminov. Mislim, da za endometrij punce pijejo tudi maco. Drugače pa je moj nasvet: naredi še kakšen sprehod več... user posted image

< Sporočilo je popravil neela -- 30.9.2009 11:53:16 >

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
30.9.2009 12:43:11   
Storžica 81
Klavirka meni so takrat med špikanjem punce priporočile piti pivo. Pivo naj bi uplivalo na boljšo rast foliklov. Nevem koliko res to vpliva vendar ni škoda poizskusiti. Meni je takrat zrastev samo en folikel, vendar je bil ta dovolj močen.

Vso srečo, držim pesti zate in ti iz srca privoščim, da ti v tem poizskusu uspe.....

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
30.9.2009 13:27:45   
hojliho
Punce, tako lepo ste jo potolažile, da je še meni pomagalo, ko sem vse to prebrala. Jaz čakam, da pride tisti 18. dan, pa kar nisem hotela prit na tale forum, ker se trudim, da ne mislim preveč na vse skupaj. Sem bila prejšnji mesec v tvoji koži, ko je M zamujala skoraj 1 teden. Prvič v življenju. Midva sva bila čisto nora. Test pa ni nič pokazal, pa še vseeno nisem verjela, da nič ni…. No potem je user posted image prišla. Tud jaz nisem nikoli bila tako žalostna.
Ampak pač gremo naprej. Sem vsaj v postopku, da se vsaj nekaj premika. Če ne bo šlo tako, bo pa na IUI enkrat, s tem se jaz tolažim.

Če je kaj pravice na svetu, bomo vse mamice!!! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3197
30.9.2009 16:05:47   
dysan
Klavirka - nobenega problema, dala vse preiskav po dolgem in širokem, ugotovitve: oba sva zdrava, samo dajte se sprostit pa bo (je dr. svetoval), ampak ne pomaga tud sprostitevuser posted image , ko sem sončico zgubila so vzeli košček tkiva za temeljitejšo poeiskavo genetike(slabo leto sva čakala na odgovor), ko sva končno dočakala odgovor, je bilo vse super, nobenih napak niso najdli.
Tak, da bijemo boj in enkrat 100% zmagamo v to sem sigurna.
Hvala za pestke in lepe želje, jih glih tak močno vračam nazaj, drži se user posted image

neeli- filing mam, da te voda ne vara user posted image user posted image user posted image , kr v nasprotnem primeru jo bo treba dat mal stestirat user posted image user posted image user posted image

hojliho - super, da si in ti najdla tolažbo v teh posti, meni osebno te drage punce na RR ogromno pomagajo, ker včasih se nimaš s kom pogovorit, saj nam user posted image ji stojijo ob strani in so zlati prezlati, ampok ne podoživljajo teh padcev tak kot me, niso tak čustveni, hitr grejo skozi to, me smo pa mal dlje na tleh, sam važno je, da se poberemo tak al pa drogač in gremo novim zmagam naproti.
Kdaj pa maš testek?

počasi pa le gre.....

(odgovor članu hojliho)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
30.9.2009 20:02:13   
mića
gremo babe zabeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čim več pluskovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
da bodo mogli se vrtcev zidatuser posted image user posted image user posted image user posted image
jaz mam test v pondelk 5.10. ce nas prej kaj ne presenetiuser posted image
upam da bo ta mesec uspelouser posted image  zdaj bi bil pa res ze casuser posted image

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
1.10.2009 12:13:07   
Klavirka
Drage punce,
želim vam čimveč sreče!!! user posted image  Poslala bom novo listo. Če bo karkoli na listi narobe ali če je kaj za dopolniti, mi sporočite.

Lepo de imejte! Želim vam čimveč dobre volje, strpnosti in seveda pluskov! user posted image

Klavirka

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?