vesper
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pozdravljene sama sem pravkar iz postopka IUI in me zanima, če imaste kakšne posebe napotke. Midva sva bila na IUI v tujini, z darovano celico, in je zdravnik malo nerazumljivo momljal, tako da ga nisem kaj dosti štekala . Zanima me predvsem kako je s spolnimo odnosi? Jih smemo imeti, ali boljše počakati? In še, če so kakšne druge ovire? Hvala za odogovr D. anonimna držim pesti, da bo postopek uspešen in da zagledaš čez 14dni en velik plusek. Glede pa je tako, nikakor ni prepovedano, ravno nasprotno, svetujejo da naj bi še imel sp.odnose isti dan po IUI, vsaj tako so nam svetovali v MB-ju, ker jaz sem še posebej to vprašala. Je pa res, da po moje najboljše poslušat svoje telo in se prilagodit temu kako se počutiš. Mene ni recimo nič vleklo k še isti dan ali drugi dan po IUI, ker me je bolelo. (pri meni je pač bil postopek malo boleč, ker dr.ni dosegla materničnega vratu) potem pa sma normalno Glede drugih stvari pa, tudi svetujejo da živiš naprej popolnoma normalno, le malo se mogoče bolj paziš, da se kaj preveč ne obremeniš, to je predvsem tudi zaradi lastnega boljšega občutka pa veliko sreče