Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.Ne vem kaj boš naredila,poskušaj zdržati ,da ne bo lažnega testa.Sploh ne vem zakaj si že obupala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ne prehitevaj časa in dogodkov.Tvoj ima prav ker pravi da si zanosila in da ne boš rabila ponovno v postopek.Moški imajo tudi včasih 10 čut.
ker mi je po dolgem času res pasalo
potem se pa izkaže da ni in da je bilo to zaradi inekcije,ki jo dobim v ponedeljek.
Zdaj še bom malo bolj previdna pač, če pa potem zagledam plusek naslednji teden, potem pa bom počasi začela živet normalen ritem, seveda bolj umirjen, ampak bom delala. Drugače kar znorim od dolgcajta verjetno
vesper in andreja držim pesti da bo
.no jaz sem danes od doktorja in gremo še v en postopek IUI.zdej morm počakat na naslednjo menstruacijo,ker ta se je glih včeraj končala.mi je pa rekel da v tretje gre rado in če spet nič ne bo gremo pa na umetno(ivf).jaz upam,da bo res v tretjo rado in se bo nekja naredilo.ja pol mi pa še sestra reče ja glejte od 26.6 imamo dopust tako da če do takrat ne bo nič še iz
ste zamudili ta rok dokler ne bo konec dopustov
mislim halooo al noben ne dela takrat al kaj
no moja
midva z mojim sva kr pridna,če je le čas kar izkoristiva in
tko da upava na najboljše in ne študirava na to kaj bo in zakaj ne bo
upam da mi bodo pomagale.Ti se boš pa lepo spočila in upam da bo naslednji postopek uspešen.
in lažje čakamo dan D.
03.04. imam prvi uz in me je že zdaj strah k tko nič ne reagiram na femaro. Jih ne štekam zakaj mi ne dajo inekcij? No sej je sestra rekla so drage!