vesper
|
hej punci moji evo mene, imam bolj leteča jutra in dopoldneve, pa sem bolj malo na računalniku in ko pridem do njega, vidim da sta se vidve že faj razpisali ne111 naslednji IUI bom imela po moje kar hitro, v začetku julija ali čisto čisto zadnjega junija, glede na to, da zdaj že počasi končujem z mojo M in imam kar kratke cikle. Ampak mislim da tukaj, prvi teden julija, bolj realno. Stara bom pa letos avgusta 30let in tudi jaz sem si rekla, da moram najkasneje do 30-tega leta imet vsaj enega pa evo, so načrti splavali po vodi. Jaz si vsaj ne rabim psa kupit, ker imam doma kar dva velikana in to sta zdaj moja otroka, dobesedno, ker sta razvajena ko vrag. ne111 močno močno držim pestke, da bodo folikelčki kot morajo bit in da se pikica prime andreja_p boga reva, se mi prav smiliš glede službe in verjemi, dobro vem kako je to, ko šef tako pritiska nate. Jaz sem imela pač to srečo da sem lahko takšno službo pustila. Probaj se čimmajn sekirat glede službe in probaj ne nosit problemov domov. Saj vem da je težko, ampak le probaj Pa tako kot ti je že ne111 rekla, čimdalje bodi na bolniški in prav je tako. Saj tako in tako zaradi službe ne boš mogla na morje. Naj gre k vragu, ampak dobra novica je vsaj to, da boš v tem času že srečka držim pesti zate andreja