Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
pa je možnost, da vzamejo ven zarodek in 'odvečne' odstranijo, je pa baje možnost, da splavim tudi ostalega oz. dva. Na dvojčka bi še pristala, ostalo pa je po mojem prevelik rizik.

, mora bit.
, če bi imela milijon foliklov, ker kolikor sem vsega tega prebrala jih je veliko foliklov čisto praznih, nekateri nimajo dobrih celic torej se ne morejo oploditi. Tak da mislim da se nimaš česa bati.
pa da nam potem javiš, da si zagledala en velik plusek. Držim pesti in to pošiljam veliko veliko
za srečo
potem še vedno sestro običajno kaj vprašam, ker mi napotki od dr.niso vedno čisto jasni
,
ali pa
, prvi IUI inseminacija na 16 dan, druga na 18 dan in tretja na 22 dan
,
počasi proti koncu, bila je pa nenormalno močna
in da še nas spraviš malo v dobro voljo in upanje na
.
Sicer majčkeno upanja še ostaja dokler se seveda ne vlije, pa mogoče test ni bil pravi ker so navodila, da ga lahko nardiš po izostanku M, ni tisti ki ga lahko nardiš kao 4dni pred izostankom, ampak to so vse seveda tolažbe, da še ravno ni čisto upanja konec no, čeprav sem realna in jutri že kličem v bolnico, da se naročim za čakalno vrsto za IVF.
pa kaj je zdaj to no!!!!
,potem naredim test in v primeru
pa me skrbi da bo preveč žalosten
V petek imam 12 dan in prvi uz!! Ne pričakujem veliko, strah me je že, sicer če sploh bo postopek ampak drgač pa sem nekako psihično pripravljena na najslabše vendar vseeno imam upanje, da me mogoče preseneti
.