vesper
|
hej hej punce cina se strinjam z ne111, jaz tudi mislim, da se nimaš česa bati. Če imaš jih toliko pa izkoristi in mogoče se vsaj eden prime. Kaj mogoče, sigurno se bo. Vidva kar lepo pa da nam potem javiš, da si zagledala en velik plusek. Držim pesti in to pošiljam veliko veliko za srečo ne111 tudi v MB je pri teh UZ tako, da si kot številka. Niso ravno nekaj veseli, če jih kaj preveč sprašuješ. Oz.tako bom rekla, odvisno kateri dr.je. Eni so ful prijazni, drugi majn, ampak takšnega odgovora kot si ga pa ti dobila, kaj takega pa ne!!! To pa se mi zdi totalno neprofesionalno Meni gre pri vseh doktorih nasplošno na živce, da govorijo v njihovem profesionalnem "slengu" in jih jaz običajno kaj malo razumem kaj hočejo povedat potem še vedno sestro običajno kaj vprašam, ker mi napotki od dr.niso vedno čisto jasni no in moje počutje. Spodaj še hvala bogu vedno belina. Včeraj so me ful začele bolet prsi in danes me še vedno bolijo ko hudič. Pa občutek napihnjenosti še vedno ostaja. No, pa še to, ful imam belega toka. Zdaj pa niti ne upam razmišljat, če so to lahko kakšni znaki, ker se bojim da mi mogoče psiha dela sto na uro in sploh ne vem zato Test sem že kupila, če ne bom zdržala ga nardim jutri, če pa bom karakter pa v ponedeljek Joj držite pesti punce, mi vedno pomagajo vaše pikapoke