Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, 17 dan v ponedeljek 27.06. naj bi imela krvnega! 
vendar je ni,testa danes nisem delala,saj sem včeraj klicala ga.Tatjano in mi je rekla da je test lahko lažen in naj še počakam z testom,jutri jo moram ponovno poklicati,v primeru če je ne bo,da grem na krvni test v petek.Tako da sem še vedno v čakanju.Včeraj zvečer mi je bilo slabo,vendar bruhala nisem,sem pa takoj pomislila na nosečnost,dojke me grozno bolijo in povečale so se.Počutim se napihnjeno in po presledkih me mal boli v predelu maternice.Se vam opravičujem,ko sem vam obljubila glede testa,vam pa javim v petek,ko bom naredila krvnega.
,mora bit,pa le javi v petek.
.
,vse sem že imela odzgoraj,ampak potem se je vse umirlo.Sem sedmi dan od IUI-ja,ali je imela katera tudi kaj podobnega?
.
kot dež,tako da še moj ni mogel spati zaradi moje žalosti.Me je kar tolažil,sam jaz se pa počutim manj vredno ker ne zanosim.Sedaj sem pa že predolga,se še slišimo,pa srečno
.jaz upam,da bojo naslednji postopki boljši.
zate
? V katerem poskusu ti je uspelo? IUI ali IVF?