Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

hvala.Sem vesela da mi je sedaj stvar bolj jasna.Razmišljam,da bi šla na dan IUI-ja mal na izlet,na morje za en dan.Od mojga sestra je po 7-letih na tak način zanosila,v času ovulacije je šla na morje in domov prinesla otročička.Tudi sama bi rada to poskusila,pa ne vem,če bo moj za to.
.
. Zraven tega pa se mi še vrti. Nimam pojma, kaj bi sedaj naj bilo to?? Al pa so se oni v MB zmotili, pa bom mela ta ciklus krajši kot običajno, ne pa daljšega? Vi dobite vse okrog 14. dneva po IUI
?
, potem greš doplodan do sestre Marije, ti vzame kri, mislim, da potem okoli poldneva pokličeš in če je beta lepa
Ja vidiš, na to O krvavitev sem pa jaz čisto pozabila
in res je zdaj čas ko bi mogla imet O in verjetno je to to.
Z mojim sva pa ravno včeraj
tako, da čas je verjetno pravi. No ja, bomo videli če bo iz te moke kaj kruha
. Pa saj hvala bogu, v Lj imajo to dobro porihtano. V MB me ravno moti to, zakaj še vedno forsirajo ta klomifen, ko pa potem še moraš po njem čakat en mesec da greš spet v postopek.
pa tudi bioenergetik ni slaba ideja
ne veš kako zelo ti privoščim. Držim pesti zate, močno