andreja_p
|
Lepo pozdravljena dekleta! Danes se vam javljam pozno,saj sem brez energije,tako da sem popoldan prespala.Bila sem na UZ 10 dan in sem izvedela slab rezultat. Na obeh straneh imam 13,14 mm velika jajčeca.Je bila pa danes zdravnica.Sem ji povedala,da sem prejšnjič imela10 dan 20 in 16mm.Vendar je rekla,da to ni mogoče.Pravi da je bila verjetno cista.Sem kar okamenela po njihovi izjavi.Sedaj pa ne vem,kaj naj si mislim.Kdo ima prav,kaj dejansko je bilo veliko 20mm??????????????????????????????? Ne vem več ali naj zaupam zdravnikom?????????????????? Celo pot domov sem komaj zadrževala solze,moj me je pa kar tolažil in govoril,da ne smeva izgubiti upanja,da tudi za naju bo prišel čas,ko bova imela najlepšega otročička.Tok me je tiščalo v prsih,da sem mislila,da me bo razneslo.Sedaj ne vem ali imam še prisotno cisto ali je ni več.V nedeljo imam ponovno UZ pa bom vprašala,če je videti kakšna cista.Ja takšno je stanje pri meni,za zjokat,kaj naj rečem drugega.Moj je takoj pomislil,da bom morala pod nož,vendar sem se odločila,da želim stvari priti do dna in bom zahtevala,da mi naredijo preiskave.Je pa zanimivo,da imam zadnje mesece boleče spolne odnose,tako kot pred prvo operacijo predno so mi odstranili eno cisto.Upam da nisem preveč "nakladala". Naj mi sam katera pove,če se moram sedaj,ko imam v nedeljo UZ ponovno javiti v sprejemni pisarni,ali grem kar na UZ?Prejšnjič sem bila samo enkrat na UZ v postopku,tako da ne vem,sem pa pozabila vprašati kako je s tem?Hvala za vaše odg. L.p.
|