|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  203 204 [205] 206 207   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: I UI
23.6.2011 9:50:17   
andreja_p
RedSonja kako to ,da imamo vse slabše rezultate v drugem krogu.Mogoče pa do jutri zrastejo na pravo velikost.Pri men sta bila 10dan 14mm,tako da sta mi v dveh dneh zrasla na 18mm.Kaj pa sluznica,endometrij?So ti kaj povedali?

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5101
23.6.2011 12:45:13   
RedSonja
Ej ne vem. Vse ki smo v drugo smo slabše reagirale. Jaz tu ne vidim nič narobe, kvečjem bolje, da lepo počasi rastejo, pa dlje časa.
Endometrij imam 9.

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 5102
23.6.2011 14:33:44   
andreja_p
RedSonja kako lep endometrij imaš že sedaj.Jutri bo še boljša slika.

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5103
23.6.2011 14:37:38   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se pofočkam

danes sem nalulala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tretjič je uuuuuspelo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ju3 grem dat kri, pa upam tud UZ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sploh ne morem verjet...... srečna semuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pestkein noro navijam za vse čakajoče in upajoče.

Neposredna povezava do sporočila: 5104
23.6.2011 15:49:04   
RedSonja
anonimna ti si bla 3. na IUI al si lenči? :)

Čestitke :)

< Sporočilo je popravil RedSonja -- 23.6.2011 15:51:48 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5105
23.6.2011 16:38:56   
andreja_p
Anonimna čestitam za user posted image .Pa povej nam prosim kako velike folikle si imela in sluznico debelo,endometrij.Upam,da boš videla to sporočilo.

lenci kaj je pokazal krvni test? Javi prosim.

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5106
23.6.2011 19:53:11   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: RedSonja

anonimna ti si bla 3. na IUI al si lenči? :)

Čestitke :)

Jap,to je bil moj 3. IUI-zadnji, tako sem se odločilauser posted image Bila sem dana v vrsto čakajočih na postopek IVF/ICS, pa sem rekla da se tega več ne grem. Ampak tudi prvič sem zanosila v tretje user posted image
Tretji postopek stimulacije s Klomifenom in dana na čakalno user posted image Ampak prvega smo naredili domauser posted image
Tud moj emšo je že user posted image Pa tudi te tri IUI postopke sem imela tako malo nametane...vmes vedno 6 mesecev pavze,ker sem rekla - ne grem se več,pa zakaj,...

Nisem lenči user posted image sem anonimna user posted image

Hvala za čestitke.

(odgovor članu RedSonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5107
23.6.2011 20:09:59   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: andreja_p

Anonimna čestitam za user posted image .Pa povej nam prosim kako velike folikle si imela in sluznico debelo,endometrij.Upam,da boš videla to sporočilo.

Moj endometrij in folikli so se  v tem tretjem postoku z Gonalom obnašal podobno, kot je bilo pri Klomifenu (beri: počasna a vztrajna rast. Vedno imam dva vodilna folikla in več manjših, endometrij pa se mi lepo debeli, ampak sedaj v tem postopku res ne vem koliko je meril. Folikla sta bila 17, drugi dan  sem si dala ob polnoči stopko in čez dva dni ob 13ih sem imala inseminacijo,mož je oddal bojevnike okoli 10ih,). IUI sem imela 17 dan, prva dva sta bila ful hitro, prvi lani aprila že 10 dan, drugi oktobra pa mislim , da 12. Tudi s Klomifenom so mi dozoreli tam okoli 18-19 dan. Stimulacijo s K sem imela leta 2007 in takrat sem 2 meseca, preden je potem le uspelo črtala s prehrane sladkor/ije in mlečne izdelke. Pila sem koprivin čaj in se prehranjevala v glavnem z zelenjavo, belo meso, sezonsko sadje. Jedla sem ene vitaminske tablete, za katere mi je še danes žal, da sinnisem zabeežila imena.

V prvem IUI, sem jedla alge, pila olje z omega maščobami, rdečo peso, sok granatnega jabolka, ves čas jem tud folno. V drugem postopku sem jedla samo folno. Sedaj sem v mesecu marcu in aprilu pila vsak dan 4 dcl zelenjavnega soka - tudi mož, 14 dni sem pila maco, mož celo mesec in pol, potem sem naredila mesečno pavzo s folno in šla še zadnjič poskusit.
Vsak večer pa sem zvrnila eno pivo  user posted image user posted image user posted image user posted image   hk hk hk
A,pa še to, prvič in drugič je bilo seme slabše kvalitete, sedaj pa sploh nisem hotela vprašat, na srečo se tud sestra ni spomnila, da bi mi povedala user posted image user posted image user posted image

Samo upam, da jutri izvem lepe novice!user posted image

Držite se punce - navijam za vsako posebej!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5108
23.6.2011 21:57:52   
suzy1111
anonimna: čestitamuser posted image

Lenci: kak je zdaj?? Itak da si user posted image . Čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz sem tako vesela za tebe!!! Sedaj ko sem to vidla, sploh nisem k sebi mogla! To je to kar rabimo, da dobimo še me malo upanjauser posted image .

Andreja_p: jaz sem v drugo tudi slabše na klomifen reagirala, kot prvič ... tak da ne vem v čem je tu fora.

Kaj pa se tiče mene, pa trenutno uživam poletje in se probam ne sekiratuser posted image . Sedaj imama mesec pauze, pol pa bomo vidli kak naprej.
Aha punce, glede user posted image na dopustu. Mislim, da se bo meni pojavila lih v tistem času, pa me zanima, če si katera misli prestavitiuser posted image s tabletami? Jaz imam doma Dabroston. Baje da je ta primeren za prestavitev, tudi ko hočeš zanositi, saj ni kontracepcijska zaščita, ampak samo tbl. za prestavljanje ciklusa. Je katera že poskusila z njimi?

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5109
24.6.2011 7:43:40   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: suzy1111

Aha punce, glede user posted image na dopustu. Mislim, da se bo meni pojavila lih v tistem času, pa me zanima, če si katera misli prestavitiuser posted image s tabletami? Jaz imam doma Dabroston. Baje da je ta primeren za prestavitev, tudi ko hočeš zanositi, saj ni kontracepcijska zaščita, ampak samo tbl. za prestavljanje ciklusa. Je katera že poskusila z njimi?

lp

user posted image sem kar žalostna ko berem, oprosti -tašne bedarije. Glede na to, da si želiš user posted image , da si želiš user posted image se ne igraj kar tako in jej tablete, samo zato, ker si nekje nekaj slišala. Da je D za prestavljanje user posted image prvič slišim. Na začetku user posted image ga dobiš za ohranjanje nosečnosti, da pa bi si z njim prestavljala user posted image   user posted image user posted image user posted image

Itak si v želji po user posted image user posted image user posted image naredimo vse in še več, polnimo se s hormoni,kaj vse pa tolahko prinese kasneje, pa je že druga zgodba.

Jaz ti polagam na srce, da sprejmi to svojo user posted image z veseljem, bo tako zadnja!!!user posted image

(odgovor članu suzy1111)
  Neposredna povezava do sporočila: 5110
24.6.2011 8:46:55   
ne111
Anonimna, jeeeee zmagala si!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa spremeni anonimna na user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

To punce, dejmo evo veliko upanje smo dobile!!!

Drgače pa Suzy tudi jaz sem dobila dabroston za prestavljanje ko sem čakala na operacijo.
Pri meni je danes 33 dan in je še vedno ni. V nedeljo greva pa na dopust in to za 1 teden v celem poletju in moja user posted image traja en teden tko, da sem zelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5111
24.6.2011 9:26:03   
lenci
najprej anonomna čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no jaz sem včeraj naredila krvni test in ni pokazal ničuser posted image tako da mi je sestra rekla naj počakam,če pride user posted image do nedelje naj v ponedeljek pokličem in še grem v postopek drugače pa šele konec avgustauser posted image
sedaj pa lahko čakam v nedogled in ne vem tud sestri ni jasno zakaj mi zamuja in zakaj je test dvakrat pokazal rahlo črtico če pa na krvi ni vidt ničuser posted image včeraj sem bila zelo žalostna me je ful prizadelo ko me je klicala in mi povedala.ampak gremo v nove boje

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 5112
24.6.2011 9:45:17   
RedSonja
Jaz sem iz 2. UZ in ne vem kaj si mislit. Folikel je zrastel na 16mm, me je poslala po stopko. Tam je pokazalo, da imam že ovulacijo (LH1). Sicer je dr. Pintar rekla, da je 16mm ok, ker sem majhna (višino merim 155) .

mah me je tole kar potrlo. Ne vem kaj si mislit glede na vse skupaj.

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 5113
24.6.2011 9:56:34   
lenci
redsonja 16mm velik folikel je dober in če si dobila stopko greš jutri že v postopek tako da nič skrbet vse bo ok.sedaj pa samo še kakšno pivo spij in se prepustiuser posted image

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5114
24.6.2011 9:58:57   
lenci
aja pozabila sem še napisat redsonja da ti ni treba glih čakat zdej če ti je pokazalo da je ovulacija tudi vidva malo pomagajta in veselo user posted image kar je priporočljivo.in če bo sreča lahko zanosiš tudi tako ali pa s postopkom.srečno

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 5115
24.6.2011 10:02:42   
ne111
UUU Suzy, škodauser posted image samo nimaš kaj pomagat. Tkole se narava igra z nami. Sej ne vem kaj bi človek napisal, da bi te potolažil. Jutri bo posijalo sonce in bo nov dan tko, da boš tudi ti jutri nova in boljše volje. Enkrat nam bo vsem uspelo!!!!!!!!!!!!!!

U redsonja tole pa čisto presega moje laično znanje. Kaj pa če bi dr. Pušenjaku poslal vprašanje, da še on poskuša malo razložiti stvar.

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5116
24.6.2011 10:06:43   
andreja_p
lenci kako to ,da ni pokazal nič?user posted image user posted image user posted image ,poskusi jutri še en test narediti,pa mogoče se jutri ojača črtica.Mogoče ti pa hormon počasi narašča.Skoraj ne morem verjeti,da se je to zgodilo.Upam da si naredila CB,ker ta je najbolj zanesljiv.Jaz pravim tako,če se mora vliti se naj danes,da boš prišla ta mesec na vrsto,če pa si user posted image pa naj ta test pokaže debelo in dobro vidno user posted image .Ja v nove boje,z dvignjeno glavo,ker nam zagotovo bo uspelo.

RedSonja kako to,da imaš že ovulacijo???Super da nisi zamudila postopek,ker to je pa res hitrouser posted image .Naj te nič ne potre,ker je važno,da si imela danes UZ in da ne jutri,ker bi bilo prepozno.A imaš samo enega16mm? kaj pa endometri,koliko je danes debel?

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5117
24.6.2011 10:14:56   
lenci
andreja jah nimaš kaj delala sem BCmini ampak test je test in mora pokazati.ker do sedaj mi nikoli ni pokazal še druge črtice tako da mislim da je tud ta zanesljiv.glede drugega testa pa sem tok razočarana da ga ne mislim delat in bom počakala kaj bo prišlo.sedaj me je trenutno tok šokiralo da ne mislim več na tiste slabe črtice ampak samo še kdaj bo prišla user posted image da vem kdaj grem v novi IUI.

Neposredna povezava do sporočila: 5118
24.6.2011 10:35:22   
andreja_p
lenci BC je tudi meni pokazal enkrat rahlo črtico,pa ni bila nosečnost.Če si se odločila počakati potem počakaj.Ne se obremenjevati preveč,sej boš vidla da bo.Poskušaj malo preosmeriti misli.Sem nekje prebrala da eni punci ni pokazal test takoj ampak po 14 dneh izostanka,še ginekolog ji ni ugotovil da je noseča,ker ji test ni pokazal,tako da še je upanje.Bomo skupaj pregurale te težke dneve.

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 5119
24.6.2011 10:42:25   
lenci
andreja hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 5120
24.6.2011 13:15:11   
lenci
evo dočakala sem user posted image že klicala in 3.7 imam ob 7.30 UZ(nedelja)user posted image tako da hvala bogu sem padla še notriuser posted image po eni strani sem vesela k radiooooouser posted image

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 5121
24.6.2011 14:52:53   
ne111
Super lenči!!! te je vsaj enkrat tale user posted image ubogala. Superca zdaj pa držimo pestke in ti pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 5122
24.6.2011 14:55:49   
suzy1111
Anonimna: Dabroston je za prestavljanje menstruacije in primeren za tiste, ki se trudijo zanositi, kar mi je povedala moja zdravnica! Oprosti, če ti to smatraš za bedarijo, ampak lahko je govoriti tako, ko ti je uspelo .... Midva imama sedaj do avgusta pauzo med postopki in mislim, da to ni nič takega, če si hočeš med tem prestaviti menstuacijo, da bi vsaj tisti teden na morju preživela brez slabosti, menstruacije in slabega počutja in si spočila brez misli na IUI, injekcije in tablete. Mene tudi žalosti da me tako obsojaš, ker bi sama morala razumeti, kako se počutimo in da si včasih, po mnogo letih zdravnikov in vseh cirkusov okrog tega, samo hočemo spočiti in ne misliti na to ...  Itak pa bo verjetno prišla user posted image prej, tak da si ne bom rabla.

lenci: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vem da je težko, ko že imaš malo upanja, pol pa spet vse pade v vodo... Vedi da ti stojimo ob strani user posted image user posted image user posted image .

lp

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 5123
24.6.2011 17:09:15   
andreja_p
lenci vidiš,da se je vse rešilo.Sem ker zadihala ,ko sem prebrala tvoje sporočilo.Sedaj pa nič mislit na postopek,bo kar bo,sprosti se pa ni hudič,da ti ne uspe.Ne pozabi papckat tableteuser posted image . da bodo folikelčki rasli.Srečno pa naj rata že enkrat,da bo pravi plusek in močno obarvan v tem postopku.

(odgovor članu suzy1111)
Neposredna povezava do sporočila: 5124
27.6.2011 11:39:17   
andreja_p
Pozdravljena dekleta!
Kako ste?Kje ste danes da nič ne klepetate? Verjetno uživate na morjuuser posted image .Ne vem kako naj razložim,samo jaz se počutim zelo slabo,v bistvu me boli tako kot pred user posted image .Ali je to dober znak ali ne ne vem,4.7 bo 14 dan od postopka.Prejšnjič me ni bolelo,tako da ne vem ali je to dober znak ali neuser posted image .Včeraj sem dobila drugo inekcijo in od tega trenutka mi je vse drugače.

RedSonja ti si verjetno imela že inseminacijo???

Neposredna povezava do sporočila: 5125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  203 204 [205] 206 207   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  203 204 [205] 206 207   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?