Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja_p Anonimna čestitam za .Pa povej nam prosim kako velike folikle si imela in sluznico debelo,endometrij.Upam,da boš videla to sporočilo. Moj endometrij in folikli so se v tem tretjem postoku z Gonalom obnašal podobno, kot je bilo pri Klomifenu (beri: počasna a vztrajna rast. Vedno imam dva vodilna folikla in več manjših, endometrij pa se mi lepo debeli, ampak sedaj v tem postopku res ne vem koliko je meril. Folikla sta bila 17, drugi dan sem si dala ob polnoči stopko in čez dva dni ob 13ih sem imala inseminacijo,mož je oddal bojevnike okoli 10ih,). IUI sem imela 17 dan, prva dva sta bila ful hitro, prvi lani aprila že 10 dan, drugi oktobra pa mislim , da 12. Tudi s Klomifenom so mi dozoreli tam okoli 18-19 dan. Stimulacijo s K sem imela leta 2007 in takrat sem 2 meseca, preden je potem le uspelo črtala s prehrane sladkor/ije in mlečne izdelke. Pila sem koprivin čaj in se prehranjevala v glavnem z zelenjavo, belo meso, sezonsko sadje. Jedla sem ene vitaminske tablete, za katere mi je še danes žal, da sinnisem zabeežila imena. V prvem IUI, sem jedla alge, pila olje z omega maščobami, rdečo peso, sok granatnega jabolka, ves čas jem tud folno. V drugem postopku sem jedla samo folno. Sedaj sem v mesecu marcu in aprilu pila vsak dan 4 dcl zelenjavnega soka - tudi mož, 14 dni sem pila maco, mož celo mesec in pol, potem sem naredila mesečno pavzo s folno in šla še zadnjič poskusit. Vsak večer pa sem zvrnila eno pivo hk hk hk A,pa še to, prvič in drugič je bilo seme slabše kvalitete, sedaj pa sploh nisem hotela vprašat, na srečo se tud sestra ni spomnila, da bi mi povedala Samo upam, da jutri izvem lepe novice! Držite se punce - navijam za vsako posebej!!!!
|