|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  202 203 [204] 205 206   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: I UI
20.6.2011 13:52:00   
ne111
Čau Andreja,
ta občutek pa poznam k se hočeš pogovarjat tvojemu pa ni za to. Mojga sem jaz enkrat vprašala zakaj se noče pogovarjat pa je čisto preprosto odgovoril, da se pač nima kaj več. Da sva že vse kar je možno razglablala in da novega ne bova nič ugotovila in da njega to živčnega naredi. tak, da ga od takrat malo pri miru pustim. hvala bogu imam vas punce tukaj, drgače bi se mi zmešalo!!!

Glih danes sem se spomnila, da nisem nič dobila POŠTE vendar je bilo v petek komaj en teden.

Jst tut upam, da vama rata. Mora

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5076
20.6.2011 20:21:37   
andreja_p
ne111 ja res je dobro ,da lahk malo poklepetamo kar nas teži.Kdaj pa naj bi dobila pošto?So ti kaj povedali?Jaz bom jutri prosila,če lahko pridem do svojega ginekologa ,da urediva papirje za naprej,da jeseni ne bom dolgo čakala.

Hvala ker upaš z mano.
Pošiljam vam user posted image user posted image .

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 5077
21.6.2011 8:47:22   
ne111
Andreja mislim nate!!!! Čisto nič mi niso rekli kdaj naj bi dobila pošto. Tudi tega ne kdaj bo konzilij!!

Upam, da se boš javila ko prideš domu!!!

Držim pestke

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 5078
21.6.2011 9:27:34   
lenci
no danes moje user posted image še ni in sem naredila test in je pokazal zelo rahlo ampak res zelo slabo vidno drugo črticouser posted image
navija me pa že 5 dan,počutje čist ok,mal zoprna ,vročinski valovi so me danes začeli matrati,...se mi pa zdi da imam bradavičke bol temne kot ponavadi ampak na to nisem prepričana,ker tega nisem nikol opazovala razen včer ko sem se tuširala sem slučajno opazilauser posted image
najbolje je da počakam še ene dva dni in če je še ne bo naredim še enkrat test.res pravi čudež bi bil da bi pa sedaj videla user posted image ,ker nismo imeli nobenih tablet in ničuser posted image
no toliko od mene in o meni kako ste ve?

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 5079
21.6.2011 10:18:51   
ne111
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to Lenči, vesela sem ko radijo!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 5080
21.6.2011 12:44:28   
lenci
user posted image ne111 hvala!!tud mene zdej prov firbec daje da vidm pri čem smouser posted image imam doma že dva nova testa baby check in sta pospravljena v predalu ampak me kr neki daje da bi še enga probala sam če mi je zjutraj pokazal skoraj obris je brez veze.bom počakala do jutri ali pa še malo dlje

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 5081
21.6.2011 13:34:51   
zaljubljena23
user posted image user posted image user posted image oo lenci, držim pestke, da tale BC nakazuje pravilno

oooo tecnobica, vam je tudi uspelo...Iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 5082
21.6.2011 14:22:53   
ne111
Lenči, rajši do jutri počaki, če si pa slučajno kje blizu zdrav.doma ali laboratorija je pa najbolje da greš dati kri za ßhcg in boš v 2 urah že 100&

Ti si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jej to smo rabili. Res upam da je vse ok

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 5083
21.6.2011 15:03:35   
lenci
zaljubljena hvalauser posted image
ne111 ja jutri bom probala še enega in potem v četrtek še enega.za enkrat še ne bom delala panike in hodila v laboratorij vsaj po mojih izkušnjah še ne.sej pravim ko najmanj pričakuješ pa potem tole se pravi če bo + mi ne bo treba še enkrat na IUI in vse tiste inekcije bljakuser posted image
sam zanima me če bo slučajno + ali moram poklicati vseeno sestro Tatjano in ji povedat al kako?

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 5084
21.6.2011 17:56:03   
ne111
Lenči ko boš 100%, da je potem jo pokliči, da te izbriše iz seznama pa mogoče še kakšen dober nasvet pove, ker je zelo prijazna ta naša tatjana

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 5085
21.6.2011 18:25:59   
andreja_p
Evo mene,se vam javljam pozno,ker sem mogla počivati.Me tako močno boli,da je za znoret!!!!!!!!!!!!!!! Postopek mi je naredila Dr,Ribičeva.Nikakor ni mogla vstaviti katetra,potem pa ko ga nekako je me je pa tako zabolelo,da sem se cela premaknila,sem prav čutila,da me je nekam v maternici zadela,ali celo v desni jajčnik.Sem vprašala Tatjano,če je vredu,da imam sluznico debelo 8mm,pa je rekla da je to kar vred in možno je da se sprostita oba folikla in da bosta dvojčka.Glede na to da imate tri 8-ke je velika možnost da vam uspe,mi je rekla.2x18mm folikla 8mm sluznica.Me je vprašala,če me je kaj strah,če bosta dva,pa sem ji rekla,da imam raje dva kot nobenega in da jih bom prav vesela.Moj bo mal težje sprejel,drugače bova pa že pregurala.Se je začela smejati,tako da je res ženska z dušo in telesom prisotna na delu.Sem pa imela eno praktikantko,pa je tako s strahom gledala,da je kar hudo.Naročila me je k svojemu zdravniku 14.07 ker danes ni delal v svoji ordinaciji,da se bi za naprej zmenla.
A je to dobro,da me oba jajčnika bolita,zelo težko se usedem in vstanem?
Lenci upam,da se tvoja črtica ojača.Javi,ko boš delala test.

To je z moje strani vse.Čakam na vaš komentaruser posted image .

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 5086
22.6.2011 8:23:42   
RedSonja
Andreja mene je tud po IUi tok bolelo cel dan da za znoret. Ampak zato, ker je mel dr. problem najt maternico in potem vstavt tisto notri. Ko sem ležala tam sem sam študirala, da ne grem več nikoli na iui :)... ampak jutri mam že UZ za drugi IUI ;).

Neposredna povezava do sporočila: 5087
22.6.2011 9:16:41   
lenci
evo punce danes spet naredila test in spet pokazal rahlo črtico ampak toliko vidno da je še moj potrdil da nekaj vidiuser posted image sem ga vprašala če kaj vidi da ni pri meni slučajno kakšnih previdov od prevelike želje.sedaj pa razmišljam če bi poklicala sestro Tatjano in jo vprašala kako naprej ali naj počakam še malo al kaj.kaj ve mislite bi mi Tatjana povedala?

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5088
22.6.2011 9:49:08   
andreja_p
RedSonja želim ti uspešen postopek in da nebi nič bolelo.

Lenci pokliči Tatjano,pa jo vpraši kaj narediti v tem primeru.Ona ti bo znala najbolje svetovati.

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 5089
22.6.2011 11:03:26   
lenci
evo končno po 1 uri dobila sestro Tatjanouser posted image in jutri morm v leonišče k njej da dave kri in bomo videli kako pa kaj.danes sem spet delala test in je spet blaga črtica še moj je videl da je nekaj tam zdravenuser posted image tko da nisem videla črtice iz psihe,ker si jo želim ampak je res bilo nekaj.več vam sporočim jutri

Neposredna povezava do sporočila: 5090
22.6.2011 12:10:50   
andreja_p
lenci user posted image user posted image user posted image ,upam da nam jutri posreduješ dobro informacijo.Če je črtica potem je nosečnost,boš pa jutri izvedela 100%.A si imela kakšen postopek,ali je to naravno uspelo?

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 5091
22.6.2011 12:16:50   
lenci
andreja hvala.če je uspelo je naravno,ker smo imeli sedaj 1 mesec pavze.čakala sem na user posted image in ko bi jo dobila bi morala klicat in se naročiti na 3 IUI.

Neposredna povezava do sporočila: 5092
22.6.2011 12:41:17   
andreja_p
Kako sem vesela,da ima saj nekatera srečo v zanositvi.Verjetno se nisi nič obremenjevala če bo ali ne bo ta mesec,in tako je nastalo,da si user posted image .a veš kaj,zame si že user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam,da bo štorklja pristala pri meni in da bova skupaj širile najine trebuščkeuser posted image .
Sva z mojim včeraj videla toliko mamic,da sva kar tekmovala kateri jih bo videl prvi in kateri ima največji trebuščekuser posted image
Tista ki je imela še majhnega je pa rekel,da je žogo pojedlauser posted image .Tako sva lažje pričakala mojo uro postopka.Upam na najboljši rezultat.

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 5093
22.6.2011 13:04:21   
lenci
hahah andreja jah sreča veš kako je mislim da po skoraj 8 letih in vseh teh pregledih in zdravilih te že vse mine in se počasi sprostiš.jaz ta mesec res nisem kej preveč študirala na vse to ker sem bila itak prepričana da če do sedaj ni uspelo mi tud zdej med pavzo ne bo.in v glavi sem imela samo to da bom spet zamudila in na vrsti šele po dopustih.če sem čist iskrena ko user posted image v nedeljo še ni bilo sem rekla sej bo v ponedeljek in spet ne,pol sem bila že jezna da zdej bo pa spet malo zafrkavala ko se gre za datum pred dopustom.v torek se mi je že vse čudno zdelo in je padel test iz čiste radovednosti in evo rahel + ampak to me ni prepričalo.tako da sem danes spet res iz prvim urinom ob 5.30 naredila test in evo spet rahel +.ni bilo druge kot da sem poklicala sestro in ji povedala moj problem.
jah glede čakanja na tisto uro postopka pa vem kako je in še dobro da sta vsaj nekaj imela za delat in sta vsaj malo pozabila na vse to.upam in držim pesti da je bil tud tale postopek uspešen

Neposredna povezava do sporočila: 5094
22.6.2011 13:13:36   
andreja_p
Koliko let pa imaš,če ni skrivnost? 8 let je kar dolga doba.Upam,da mene ne čaka kaj takega.

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 5095
22.6.2011 13:35:27   
lenci
user posted image andreja ni skrivnost letos bom 30.in tud jaz upam da ne boš čakala tako dolgo

Neposredna povezava do sporočila: 5096
22.6.2011 13:54:09   
andreja_p
lenci hvala. Povej če imaš kakšen znak user posted image ? Koliko časa ti zamuja?

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 5097
22.6.2011 14:08:54   
lenci
andreja znaka nimam nobenega razen bolečina spodaj trebuha in bolečina v križu.drugega zaenkrat še ni opaziti.zamuja mi pa danes 4 dan.če te še kaj zanima kar uprašaj

Neposredna povezava do sporočila: 5098
23.6.2011 8:48:50   
ne111
Super Lenči, res sem vesela zate!!! Zdaj pa samo še da krvni to naredi uradno in bo super!! Jaz sem včeraj tut delala test samo je negativen. Me tako jezi, ker mi zamuja user posted image in jo bm imela glih na morju. Ta bogi teden k ga čakam celo leto bo na pol rdeč.

Punce kako ste? Andreja kako si?

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 5099
23.6.2011 9:37:41   
RedSonja
Andreja da te potolažim Mpoji tud niso hitri to pot ;).
Na 10 dan so veliki L:10, 10 D:15. Jutri imam še en UZ.

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 5100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  202 203 [204] 205 206   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  202 203 [204] 205 206   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?