andreja_p
|
Evo mene,se vam javljam pozno,ker sem mogla počivati.Me tako močno boli,da je za znoret!!!!!!!!!!!!!!! Postopek mi je naredila Dr,Ribičeva.Nikakor ni mogla vstaviti katetra,potem pa ko ga nekako je me je pa tako zabolelo,da sem se cela premaknila,sem prav čutila,da me je nekam v maternici zadela,ali celo v desni jajčnik.Sem vprašala Tatjano,če je vredu,da imam sluznico debelo 8mm,pa je rekla da je to kar vred in možno je da se sprostita oba folikla in da bosta dvojčka.Glede na to da imate tri 8-ke je velika možnost da vam uspe,mi je rekla.2x18mm folikla 8mm sluznica.Me je vprašala,če me je kaj strah,če bosta dva,pa sem ji rekla,da imam raje dva kot nobenega in da jih bom prav vesela.Moj bo mal težje sprejel,drugače bova pa že pregurala.Se je začela smejati,tako da je res ženska z dušo in telesom prisotna na delu.Sem pa imela eno praktikantko,pa je tako s strahom gledala,da je kar hudo.Naročila me je k svojemu zdravniku 14.07 ker danes ni delal v svoji ordinaciji,da se bi za naprej zmenla. A je to dobro,da me oba jajčnika bolita,zelo težko se usedem in vstanem? Lenci upam,da se tvoja črtica ojača.Javi,ko boš delala test. To je z moje strani vse.Čakam na vaš komentar .
|