|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
2.12.2008 13:07:45   
Anonimen
Lananai bova videli kateri bo pravilen PDP user posted image  user posted image ! Ah, jaz mislim, da bom rodila en teden prej, ker bo prav takrat polna luna in pravijo sestre ne ginekološkem, da imajo takrat največ dela! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 2476
2.12.2008 13:10:52   
Blueeyes
OlyveOil  ti si pa res suhica... ne morm vrjet da si že rodila... postavo imaš kot ena natrenirana najstnica user posted image

lananai jz bom mela MF šele 7.1. pri 23t... vsakemu naredi drugače... sej jz sem tus mislila, da me bo kej prej vzela, samo ni šlo.. bo treba pač počakat.. druzga ti ne preostane

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
2.12.2008 13:17:00   
lananai
No, pa smo prečvekale do strani 100! user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
2.12.2008 13:19:21   
Blueeyes
user posted image

čestitam za 100-tko... jupi... še na nadaljnih 100

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
2.12.2008 13:21:43   
Anonimen
živjo punce

kako ste kaj, jaz sem pršla pred eno uro šele iz pregleda, sem bila naročena za ob 8;40, pa je G. pršla šele ob 10:00! tako da sem se kar načakala, sam se je splačalo sem slišala bitje srca, pa povedala sem ji kaj se je zgodila in mi je napisala bolniško še za dva meseca, bomo videla kaj bo komisija drug teden rekla!user posted image user posted image user posted image

drugače sem pa še kar vredu, sam spet me glava boli, pa tej krči, pritisk sem pa končno zbila na normalnega, mi je le ratalo, sem se mogla odpovedat čisto vsem stvarem, ki dvigujejo pritisk! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

danes popoldne ob16:30 imam izpit, upam da ga bom naredila, ker sem ful živčna in se prov bojim da ga ne bom naredila, ne saj ga moram naredit saj sem se učila 14 dni, itak da ga bom naredilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja naslednji pregled imam 06.01.2009! komaj čakam

l.p.

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2480
2.12.2008 13:23:09   
mayflower
Morfologija je eden od treh UV, ki jih plača država. prvi je potrditveni, pol je morfologija, potem je pa še v 30. tednu, ko se gleda predvsem rast. Morfologija se mi zdi kar pomemben pregled, ker konec koncev pogledajo ali so organi OK, pa če so nogice , rokice primerno dolge in podobno.

Tako, da tukaj ni na G ali jo boš mel ali ne, mora ti jo naredit.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
2.12.2008 13:24:27   
Blueeyes
janci10 no zdej boš pa neki časa počivala na bolniški... spočij se...
bom mislila nate 16.30 - kaj pa imaš? ah dej neki, ti razturaš user posted image  user posted image  itak da ga boš naredila.. majčice vrjamemo vate

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
2.12.2008 13:30:08   
Anonimen
janci10 držim pesti zate.

Bom vprašala ginekologa na UZ. Imate tudi ve to izkušnjo, da imate svojega ginekologa za preglede, za UZ drugega, za NS sem imela pa čisto tretjega, ker ima samo ta zdravnik licenco za NS. BOOOO?!?!?! user posted image  user posted image  

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2483
2.12.2008 13:35:57   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Chiara82

Imate tudi ve to izkušnjo, da imate svojega ginekologa za preglede, za UZ drugega, za NS sem imela pa čisto tretjega, ker ima samo ta zdravnik licenco za NS. BOOOO?!?!?! user posted image  user posted image  

jaz imam za preglede in UZ mojo ginekologinjo, tudi MF mi bo ona opravila.. ni pa imela licence za NS tako da to sem šla pa narest v Domžale h dr. Strah Dariji

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
2.12.2008 13:40:35   
lananai
Za NS ima malo ginekologov licenco, tko da je logično, da imaš drugega. Za ostalo pa ne vem. Jst imam vedno eno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
2.12.2008 13:41:06   
Anonimen
Jaz bom vprašala ta drugega ginekologa ali mi bo on naredil morfologijo ali ne. Pa bom videla kaj mi bo odgovoril. Jaz bi tudi rada vedela ali je vse v redu z user posted image . Pravi prijateljica, da ona ni imela morfologije, ji je pa ginekolog rekel, da je zmeril glavico in pogledal otročka.

Kaj je možno, da imaš morfologijo pa, da ti ginekolog ne pove, da je UZ, ki ga opravlja dejansko morfologija? user posted image  user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2486
2.12.2008 13:44:41   
lananai
Po mojem je možno. Sej sem že rekla, da meni je samo povedala, da mi bo pogledala organe, glavico,... in vse natančno izmerila. Sploh ni omenila imena morfologija, dokler je nisem sama vprašala, če je to, to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
2.12.2008 13:51:14   
Blueeyes
se zgodi... tud men ni najprej rekla... mi je samo povedala da bova mele podroben pregled... pol k sem ji pa jz rekla če je to MF, mi je rekla pa ja... mogoče mi je samo pozabila omenit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
2.12.2008 13:55:16   
Anonimen
Hejla princeske...no, hvala za mnenja....sicer bom pa videla, kako bo. Če bo mali priden, bomo probali, če bo pa derište od začetka, pa bomo raj doma. V glavnem...Danes mi je kolegica prinesla en kup starih revij Mama in knjige z imeni...no, morda se bomo kaj lažje odločil. Komaj pa čakam, da bova šla v nabavo, saj me že kar fajn drži, da bi kaj kupila. Sicer pa...moramo najprej zvedet, kaj imamo. A se vam tud zdi, da je nevtralnih oblekic zelo malo? Če že ni modro pa roza ima pa gor avtke ali pa punčke.user posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 2489
2.12.2008 14:21:59   
taškica
Olive - sem šla gledat fotko, ma prava manekenka si, resnično. user posted image Te vabim k meni na konjske zrezke, pleskavico in še kaj hranilnega se bi našlo. Te je treba nahranit, vidim.  user posted image 17 teden, si sigurna? Drugače se pa jaz že oziram za takimi suhicami, ki nosijo lepo ozke hlače in jim vse pristoji. Ahhhhhh, bo že. Do poletja bomo vse kar smo pridelali tudi pokurili.

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
2.12.2008 14:25:32   
taškica
Čaki, čaki, pa dvojčke si imela, mam prav? Noro, res noro. Zelo lepa si, no, moram reči (ohranjena). Zdaj sem pa čist preč.

Bravo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
2.12.2008 14:30:45   
ella.
Živjo, lepotičke majske,

se na hitro oglašam, ker sem obljubila, da sporočim rezultate amniocenteze: vse je super in malček je popolnoma zdrav, jaz pa trenutno najsrečnejša na svetu...hvala vsem za podporo!!! user posted image

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
2.12.2008 14:39:27   
OliveOyl
ne taškica niso bili dvojčki.user posted image user posted image

kaj se ni začel 17.t.? user posted image saj mave isti dan rok a ne?

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
2.12.2008 14:41:43   
OliveOyl
aja,kam naj pa na zrezke pridem?user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
2.12.2008 14:43:52   
annya
Pozdravljene user posted image  majčice user posted image  
Mi pa smo že začeli intenzivno brcat, prvič je bilo 29. ,včeraj sicer bolj malo samo par x , danes pa je otročič že celo popoldne aktiven. Mi je ginekologinja rekla da je manjši, kot pa sem si jaz izračunala. Se mi zdi da so tele brcike za 17/2 malo premočne, sploh ker naj bi bil drobcen otrok....očitno nimajo dohteri vedno prav...
Kako pa kaj ve in brcike??

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
2.12.2008 15:08:56   
U_SURDI
annya pa je to tvoj prvi otroček? Ker za prvega je to res kmal se mi zdi. Kok si pa že kaj okrogla?

(odgovor članu annya)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
2.12.2008 15:24:07   
mayflower
ella - odlično za dobre rezultateuser posted image user posted image user posted image

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu U_SURDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
2.12.2008 15:43:14   
ledenka
olive, lep buši user posted image  si pa res suhcena! čaki, zdaj začenja rast, meni je tudi v 17. tednu pokukal ven... zdaj pa je že kar konkreten.

mi je pa prejle otrdel trebuh user posted image  sej vem, da je to običajno, ampak je bil pa prav neprijeten občutek. a moram nabavit magnesol in ga redno pit? bom še jutri mojo G vprašala, itak mam pregled.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
2.12.2008 15:46:39   
annya
Ja, to je moj prvi otročiček, trebušček pa je že kar konkreten,skrit ga v glavnem več ne morem...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
2.12.2008 15:55:10   
pokica_
Čvekice, tako ste pridne z pisanjem, da vam več niti ne morem sledit! user posted image

Vidim, da kažete svoje bušije, ene imate že kar leeeeepe! Morm mojga aktivirat za fotografiranje, naj naredi kako slikco mojega bušija, pa se bom tudi malo afnala z njim. user posted image  Prvo si pa album moram narest.
Meni se zdi, da je kar normalen za 15 teden.

Brcik še jaz ne čutim, bom jih pa čakala sigurno tam v sredini - proti koncu decembra. Nestrpno že pričakujemo tiste metuljčeke! user posted image

Jaz sem bla pa danes pridna, ker sem fraj od šihta, sem se spravla pucat kuhnjo in jo celo generalno spucala od znotraj in odzunaj. Mi je kar odleglo, je eno tako hudo delo. Bom pa še okna spucala in zavese oprala ta teden, ko pred prazniki se mi več nebo ljubilo vse to čistit. Pa kosilo že čaka na štedilniku na mojgauser posted image , da boma skup papcala.
Bomo raje uživali in se razvajali v prazničnih dobrotah,....sigurno bojo naši bušiji januarja konkretnejše večji, pa ne sam zaradi user posted image user posted image .

Se že kaj odpravljate po božično-novoletnih nakupih daril? Jaz sproti gledam reklame in mislim, da bom kar sproti kaj kupila, kake malenkosti, pa še to se bo nabralo ziher za 50 €, seveda k temu ne štejem darilo za lubija. To bo extra obračunano. user posted image

Lepo preživite današnji dan!

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 2.12.2008 16:02:38 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu annya)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kuhanje
Siana

Pustite svoje otroke, da z vami kuhajo?

Da (96%)

Ne (4%)

Število vseh glasov: 70

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!