Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
.

(upam, da v drugo druži, ker pri tamali so se zmotli), itak ne bom mogla nič uporabit imam skoraj vse roza- punčkasto. ful mi je škoda, ker so cotke kot nove (od začetka sem jih prala celo na roke).
.
!!!
, se pripravljamo na praznike. Midve s hčerkico sva danes krasili njeno sobico. Naredile sva snežaka iz papirja, ga skupaj pobarvali, nato sva pa delali snežinke (jaz sem delala), hčerkica pa jih je lepila. Sva se ful zabavali. Jaz imam ful rada Božične praznike. Najprej sva naredile adventni venček, nato razne okraske, potem je krašenje smrekice itd. Okraske pa ne delava le za Božične praznike, temveč tudi za Velikonočne. Včeraj sva pa delali novoletne voščilnice. Sedaj grem še naslove sprintati, da jih nalepim na kuverte in odpošljemo še to.