Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
.
, takrat sem imela tudi prvi pregled.
ampak itak da me skrbi, ker če me ne bi nič, bi bilo to že čudno.
Mi je bilo očitno samo to dovolj, da je rekla, da je vse ok z našim pikecem... Sedaj pa pojma nimam za mere... jih prepisujem iz slikc, ker izvid ima g... veliki smo 8,6 cm, nuhalna pa 1,8, po starem sistemu pa 1proti7586.
splošno ali porodnišnico? pa ker me bolj skrbi za bebiko sem se potem odločila za porodnišnico...naredila mi je uz in
Pa vsi se "borijo" za večjo rodnost in bla bla bla... Kot da komu paše, da je cel dan doma med štirimi stenami in nima kaj početi... Me pogrejejo me takele stvari... Nosečke naj ne bi bile izpostavljene stresu, potem pa k temu zdravstveno osebje pripomore... ogabno...
v četrtek imam prvič posvetovalico in se morava z ginekologom posvetiti kaj točno bo napisal na izvid da mi bo vsaj za kakšen mesec skupaj odobrila bolniško...