hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica Grem jest pašteto. Malček se je dojil 45 minut - shirala bom. --dober večer -pozdravljena TRIŠ ,smo te vesele ,prav tako pa tud tega,da se je natasaom oglasila-upam,da sta z možekom uspešno prebrodila krizo in želim vama čimbolj mirne in zadovoljne dni,predvsem pa se veliko pogovarjajta z dosti strpnosti-predvsem pa uživajta drug z drugim...pa tako,kot pravi majrim-najprej je treba uredit ljubezen,pol pa tud drugo z veseljem človek želiš,otroček ni rešitev za težave,ti ga pa privoščim,da vama rata,res jes sem pa čist zlomljena od sankanja včeraj na Rogli-to se ne da povedat,je treba probat-sem skor čist usra....na in se na prvi ridi zaklela,da če ne bom nalimana na smreki,v življenju ne pomislim več na kak adrenalinski spust,ampak...pol sem se še 2× spustila s sodelavko -vseeno je bilo -dons sem pa ...joooooj-vsako mišico in koščico čutim...pol smo imeli še večerjo v hotelu Pod Roglo in tam smo pa res uživali v hrani in šef nas je vedno znova presenečal z pokazanim ambientom-v bistvu nas je zvabil po vsakem hodu od mize in smo imeli res tak ..slow food...sem ogromno pojedla,pa me ni nikjer nč tiščalo,pa še z alkoholom me niso posiljevali,ker so vedeli,da še dojim in sem dokazala,da se človk lahk imaš super in odštekano tud brez alkoholne omame en detajl-hruška v viljamovki in segrevaš-kako diši...no jaz sem sam vohala
< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 17.10.2008 21:53:32 >