|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobra pričakujemo ||
2.10.2008 13:20:33   
ella.
Dulcinea: seveda telo ve, da ni okranjclano s poročnim prstanom, zato sem pa jest vsak večer, ko sva otroke delala, enga nataknila na prstanec leve roke in je ratalo
user posted image user posted image user posted image

Svašta user posted image

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 501
2.10.2008 13:30:04   
R777
Tane...jaz apsolutno mislim, da si ti user posted image , ker če ne bi bila, tudi po 50.urah čakanja, ti se druga črtica ne bi prikazala. Zgodaj je še za veliko hormona, ki črtico pobarva v 2 minutah. Mogoče čez en teden bo takšna hitrost....

Srečno in naj se user posted image  lepo razvija!!!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 502
2.10.2008 13:45:28   
tane
R777, naj se ti pozlatijo besede. sem pa v lekarni zdaj vprašala in pravi farmacevtka, da je verjetno trajal malo dlje ker je še malo hormona in da kaj drugega itak ni. upam, da se ti pridružim.
skratka sonček85, testni lonček j v moji torbici, še malo reklame

Test za ugotavljanje nosečnosti
user posted image TESTNI LONČEK
Enostavno in hitro :
odčitanje testa v lončku, ki ga napolnite z urinom.
Higienično: brez nepotrebnih vmesnih korakov
Zgodnje odkrivanje: že dva dni pred pričakovano menstruacijo!
Zanesljivo: 99,9% natančnost

mala_princeska, a si prvič test delal v MMacu, ker ti je dišal hamburger, meni vednopred user posted image  diši junk pa ful pekoča hrana, pa tudi prvič ko sem bila noseča je blo isto.

žabica00, hvala tebi in vsem ki navijate.

(odgovor članu R777)
Neposredna povezava do sporočila: 503
2.10.2008 13:46:45   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Dulcinea: seveda telo ve, da ni okranjclano s poročnim prstanom, zato sem pa jest vsak večer, ko sva otroke delala, enga nataknila na prstanec leve roke in je ratalo

Svašta user posted image

no, bejbe a vidite to je recept, ne sam noge u luft držat, pa brez grdih misli bit, bravo mamceuser posted image halo!

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 504
2.10.2008 13:49:46   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: tane

IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Svašta user posted image

no, bejbe a vidite to je recept, ne sam noge u luft držat, pa brez grdih misli bit, bravo mamceuser posted image halo!

tane močnoooooo stiskam pesti zate!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 505
2.10.2008 14:04:59   
misk2
tane....tezko cakamo ze tvoj rezultat.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 506
2.10.2008 14:07:54   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: misk2

tane....tezko cakamo ze tvoj rezultat.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  jaz pa mislim da ne boš zdržala do jutri user posted image

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 507
2.10.2008 14:13:42   
tane
'zdržati ali ne zdržati, to je zdaj vprašanje' Shakespearetaneuser posted image bi bila pa presrečna če jaz odprem 'sezono'oktoberuser posted image .

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 508
2.10.2008 14:19:14   
Tiki55
Helou bejbikeuser posted image

Sem prišla za našo tane navijatuser posted image user posted image user posted image user posted image you go girl! TANČI! TANČI!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 509
2.10.2008 14:21:40   
ella.
Tane, če boš vseeno že danes lulala, dej probi do 16:30, dokler sem še pri internetu :)
Mi ni jasno, da ne pokuriš tega enga lončka, k jih še tok na tem svetu prodajajo...ccc user posted image
hecam se, ne pritiskam, samo spodbujam user posted image

Neporočene punce, če kakšna nima fake prstana, si lohk tut rinko pokrovčka od pločevinke piva/fižola/tune nataknete user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 510
2.10.2008 14:22:43   
ella.
o pismo rosno, TIKI, kje si pa ti bla???
Hitro povej in poročaj! user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 511
2.10.2008 14:31:04   
ursa30
tane, tane user posted image user posted image user posted image user posted image  tane, tane user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 512
2.10.2008 14:32:15   
Tiki55
Hojla ellicauser posted image Kako si bejbi?

Mah, jaz sem mela septembra tako frko v službi, da sem dala RR in razmišljanje o user posted image malo na stran... No, zdaj sem pa pristala doma na bolniški od vsega stresa.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 513
2.10.2008 14:32:19   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

Helou bejbikeuser posted image

Sem prišla za našo tane navijatuser posted image user posted image user posted image user posted image you go girl! TANČI! TANČI!user posted image user posted image user posted image user posted image

oooooooTiki55, kje si mi ti? te pogrešamo tu gor a si čutla na vodi da moraš danes prečekiratuser posted image da navijaš zame, ma de rata ob takem supportu...

se pa moram spovedat: sem bla pridna in skoz noge u luft držala, tko da če bi imela še prstan gor pol pa ne bi blo dvoma tko, pa zdaj prestajam 'peklenske' muke k ne vem za kva gre.

ella., pa saj mi ni testa škoda, tokrat me boli tudi za okoljeuser posted image , če bi še enga pokurla, ampak me je malo strah da bi se dons ful veselila pol bi se pa jutr hudoba prikazala.

še bambinco pogrešam, upam, da tokrat frizer ne bo potreben.

ursa30, še dober da imam dons kiklo, k skoz na WC hodim, da ne bi kakšen fršlus šel user posted image

< Sporočilo je popravil tane -- 2.10.2008 14:34:42 >

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 514
2.10.2008 14:33:34   
Tiki55
ojla urši, pri tebi kaj novega? Že imaš datum za operacijo?

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 515
2.10.2008 14:34:59   
ursa30
hey tikica user posted image
konec novembra moram poklicati, ko dobim user posted image  in bom jauarja dobila datum..

kako si ti kej? ta mesec pa ma da pade user posted image user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 516
2.10.2008 14:36:15   
ella.
Urša, Tiki in Tane: back to the futureeeee :user posted image kok vas je luštno na kupu brat user posted image

Tiki, a zdej vidš, da se ne splača za službo pehat preveč...čist brezveze, jest zadnje tedne ne morem čist nič pametnega narest v službi in imam že kar slabo vest...ampak čist mejčkn :)

Tane, pa veš, da je šansa, da se kaj takega zgodi z danes na jutri tko tko tko mejhna, mikronska, minimalna, sibka, da se je tudi v številki ne da izrazit?

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 517
2.10.2008 14:36:26   
ursa30
tane user posted image user posted image user posted image user posted image
komi čakam, da bom spet lahko kšn fršlus   pokvarla..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 518
2.10.2008 14:37:31   
ursa30
ella, ja to je pa deveti babji čut...sam da naumo dežja priklicale k nas je tok na kupu...al smo ga že user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 519
2.10.2008 14:38:09   
Tiki55
tanči točno tko, sem čutla na vodiuser posted image user posted image user posted image

Ne skrbi, če nisi imela prstana... men do zdaj prstan ni pomagaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 520
2.10.2008 14:39:27   
ella.
Ursa, kokr smo divje, bo sneg user posted image user posted image

Tane;
sej ni treba lulat no...se pa za jutri prirpavi, da boš s tresočimi rokicami zadela lonček s curkom user posted image Vsaj men so se tko roke tresle, da sem komaj palčko uspela zmočit user posted image

joj, kok mam bedne donsssss

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 521
2.10.2008 14:42:50   
Tiki55
urši,  tik tak bo januar, potem bo pa fršlusov zmanjkalouser posted image user posted image user posted image

ellica, jaz sem tud tko vesela, da vas vse spet berem na kupuuser posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 522
2.10.2008 14:43:33   
monty
sem probala pa je težko brez vas. Berem vas vsak dan, pa si nisem mogla kaj, da neki ne načvekam. malo me je potrlo in razjezilo ker spet ni nič. še vedno se nisem odločila ali naj grem že ta mesec prost G da me pogleda ali naj še počakava? prejšnji mesec je user posted image  prišla prepozno in bolelo me je ko hudič, ta mesec pa malo prehitro. Pa sva bla tako pridna user posted image user posted image user posted image user posted image . no mi je pa vsaj omogočila, da sem še vedno v oktobru in da gremo lahko čimprej v nove zmage.

tane navijaaaaaaaaam, da si user posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image  

avaya, martina, lena... smo nekje skupaj. Bomo lahko skupaj potem praznovale uspeh!!!

aquica, jaz ti želim da bi bil že letošnji zajček, ki je recimo malo zamudil.user posted image

giotti, še od mene mal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo! naj bo ta korgec ta PRAVI - olimpijski

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 523
2.10.2008 14:43:35   
aqua77
GO TANE, GO TANE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 524
2.10.2008 14:53:02   
tane
ursa, drugače pa en nasvet jaz sem jim kar vsak mesec prvi dan ko sem dobla M, težila pa se pol neumno naredila ja, mi je zadnjič ena sestra rekla, da naj pokličem ko dobim oktobra ( vtvojem primeru) tko, da kar kliči stane te nič. sicer žal ni blo nič, ker dr. ribičeva ful predava tko, da mi ni ratal ampak eni kolegici pa je.

Tiki, hitro se pocajtaj in se strinjam z ello za službo se ne splača, jaz sem v 1.nosečnosti tud hodila delat, ko mi je blo slabo in ko sem že krvavela za 4 ure, a misliš da mi je kdo rekel hvala, ne samo pikico smo izgubil, tko, d anikol več. najprej jaz, pa potem jaz itd.

ma me je tko strah ella, pa že zdaj se tresem zato sem pa raje lonček kupila, da bo vsaj nekaj notr prišlo.
pa da še nekaj zaupam, strah tudi zato, ker ne boste verjele če sem nosečka bom imela točno isti PDP 13.6 kot ko sem zanosila prvič (letos 13.6. sem imela rok pa še petek je bil) sploh ne vem kaj naj si mislim?

ah, stran s črnimi mislimi.aquica ti me razumeš,kajne.

< Sporočilo je popravil tane -- 2.10.2008 14:54:47 >

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?