|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobra pričakujemo ||
2.10.2008 18:17:58   
tropical
Jaz v prvo si kupim vedno BC, če je ta pozitiven pol si pa kupim CB da sem res ziher da je plusek. Tudi g me je vprašala dvakrat če sem delala CB, ker nasprotno bi odšla na preiskave če je res plusek.

(odgovor članu sončekm)
Neposredna povezava do sporočila: 551
2.10.2008 18:26:05   
Orhideje
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Ojla

vse je relativno, tako tudi te krogi... prvi, drugi, ali pa petdeseti... saj je vseeno, zakaj mislimo, da nam nekaj pripada, zakaj mislimo, da se mora zgoditi ravno tisto, kar mi hočemo in pričakujemo, zakaj raje ne sprejmemo življenja, takega kot je... Kaj ni veliko lažje, če sprejmemo in ne pričakujemo????
To sem danes zjutraj razmišljala, ko sem dobila spet nepovabljen obisk. Čeprav sem ga v bistvu, iskreno povedano, pričakovala, pa vseeno sem nekje globoko v sebi začutila neko razočaranje. Torej si le upala tudi na drug scenarij, sem si rekla? Potem sem se stuširala in se stisnila kot mačka k dragemu in ga žalostno pogledala v učke in rekla, da nisva noseča. Mislim, da je celo on bil mikeno razočaran, čeprav me na duhovni poti prehiteva po celi črti in je veliko bolj moder kot jaz, kar se tiče sprejemanja stvari, takšne kot so.

Sem se pa odločila, da si spet želim na vaš seznam, ne vem, mi je vseeno to posebna zabava, če se vidim napisano na seznamčku. Naj bo 29. oktober, 4. krog.

Rada vas imam user posted image

ojla punca naša,

tebe že dolgo nisem zasledila tukaj, očitno sva tu ob drugačnih terminih, pa še mal pavzirava... user posted image user posted image user posted image

Žal mi je da se ti ta mesec ni uresničila želja, ampak vidim da si kar optimistična in da zajemaš življenje z veliko žlico in to takšnega kot je, kar je tudi prav! Želim ti naslednji mesec velikooooo sreče in naj te obsije tisti posebni žarek sreče, ko zagledaš user posted image .....

Hojla, še ena stara borka, ki je mallllllllll zaspalauser posted image user posted image user posted image . Ja, ti krogi.  Ko sem še pridno štela te svoje kroge sem bila že čisto zafrustrirana. Tako lepo mi je bilo videt, ko je pri meni pisalo 1. krog, pa ajde še drugi,.... kmalu pa so sledili ti krogi tako hitro, da mi je bilo kar slabo. Sedaj sem jih kar nehala šteti. Pa se sedaj dosti bolje počutim. user posted image

Sedaj pa bi vas malo prosila za pomoč:
v mesecu juniju(15. junija) sem dobila M šele na 77. dan. Šla sem končno k G. Predpisala mi je tabletke Dabroston - vsak dan 2 tabletki od 15. do 25. dneva M. Od takrat dalje sem imela štiri krat M točno na 28. dan zjutraj ob isti uri.
Prejšnji vikend v soboto zjutraj sem pojedla zadnjo tabletko(ker sem nekje založila eno tablico tabletk) - na 23. dan.
Če gledam prejšnje  4. cikluse sem pričakovala nekako M v PONEDELJEK zvečer. A je ni bilo. Nato sem mislila OK - verjetno bo na 28. dan - to je bilo danes.  Zaenkrat je še ni. Tudi znakov zanjo zdaj več nimam. V ponedeljek sem imela takšne bolečine in črvičenja, da sem bila 100%, da se bo zdaj zdaj ulila.

A je slučajno kaj možnosti, da sem pa le user posted image ? Ali pa sem si spet malo zabrkljala svoj ciklus.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 552
2.10.2008 18:28:38   
Orhideje
Tane - jaz te prav občudujem, da se nisi vdala. Na tvojem mestu, bi ob takšnih spodbudah sredi noči zletela po CB.

Glede testov - jaz menim, da je res najboljši CB!!! Se le pozna cena user posted image user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 553
2.10.2008 18:32:41   
Orhideje
IZVIRNO SPOROČILO: sončekm

Vbistvu, user posted image  črtici naj bi pričakovala 06. 10. ,ampak ne bo nič, ker sem v ponedeljek imela UZ in ni videla tisto, kar bi si jaz želelauser posted image . Zdaj čakam na laparaskopijo, HSG sem že imela pa ni do konca uspelo, ker sem jim na postelji skupi padla. Smola! Se pravi da bi lohk user posted image  črtici pričakovala šele v novembru!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj se stisni k svojemu možeku in se izjoči. Jutri pa te čaka nov dan in novi izzivi, katerim boš vsekakor kos in jih boš zmogla.

Sončekm - glej, ali bo to november ali oktober - vse bomo navijale tako močno zate, da bo tale november prišel, ne da bi se ti tega sploh zavedala. In ti boš zagledala dve magični user posted image , me pa bomo držale pesti ko nore, da boš čez user posted image povila čudovitega, zdravega user posted image

Za še več sreče, pa ti pošiljam na POMOČ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Orhideje -- 2.10.2008 18:35:15 >

(odgovor članu sončekm)
Neposredna povezava do sporočila: 554
2.10.2008 18:38:24   
Orhideje
Hoj, punce. Kje ste? Očitno imam tle gor prave samogovoreuser posted image .

A še res nimamo nobene user posted image ? Predlagam, da se dogovorimo - koliko user posted image na dan. Jaz sem kar za to, da se vsak dan javita vsaj 2 user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image . Kaj pravite?

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 555
2.10.2008 18:41:31   
sončekm
Res hvala Orhideje,veš tudi jaz za vse vas držim pestke da bomo čimprej vse, prav vse zagledale tisti user posted image !!!!!!!!!!!!! Res je težko, ker za vsako spremembo v počutju pomislš, mogoče pa je to to, na koncu pa spet tista hudobna user posted image  .
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 556
2.10.2008 18:43:29   
R777
Mene kar označite, da sem user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..Bravo jaz...Naredila sem danes BC test in se je testna črtica obarvala v petih minutah....jessssssssssss....

Mislim, da sem imela O veliko prej ta mesec, ker sem točno pred 14.dnevi začela s čudnim vedenjem, znaki, lakoto.....

Z možem sva šla na avtoopdpad zjutraj, pred 14.dnevi, po ene dele.....Pustila sem ga kar tam in se vozila 15 km v eno smer, da sem si v izbrani trgovini kupila burek in lepinjo..user posted image user posted image ....Tako sem hitela jest tisti suhi kruh, da so se mi veliki kosi zataknili in tudi z vodo niso zlahka zlezli v želodec.....user posted image user posted image user posted image ....Takoj sem posumila, da se nekaj dogaja....user posted image user posted image

In imela sem prav.....

Upam na najboljše!!!

Vsem drugim želim ta mesec user posted image user posted image  in da se mogoče čez eno leto ali dve zopet srečamo na tej temi....

Srečno punce!!!

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 557
2.10.2008 18:51:44   
sončekm
Orhideje,sicer teh tablet ne poznam, ampak če mene vprašaš je možno da si srečka user posted image , ker tudi sama jem za menstruacijo tablete( cycloproginova) in mi je ginekologinja rekla, da če bom noseča sigurno po tabletih ne dobim user posted image . Res držim pestke, da nam sporočiš veselo novico. Pa čimprej, prosim!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Tebi R777 pa čestitam.  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Punce, zgledujmo se po njej!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R777)
Neposredna povezava do sporočila: 558
2.10.2008 18:53:08   
Gwendolen
IZVIRNO SPOROČILO: sončekm

Res hvala Orhideje,veš tudi jaz za vse vas držim pestke da bomo čimprej vse, prav vse zagledale tisti user posted image !!!!!!!!!!!!! Res je težko, ker za vsako spremembo v počutju pomislš, mogoče pa je to to, na koncu pa spet tista hudobna user posted image  .
user posted image user posted image user posted image

Sončekm, tudi me navijamo zate. Zdaj pa, kakor želiš, lahko te damo na seznam, lahko si samo navijačica, lahko se pridružiš novembrkam v drugi temi, z veseljem te sprejmemo medse, nobene ne zavrnemo. Saj smo vse v istem zosu, a ne?user posted image user posted image user posted image user posted image

Tko, zdej grem pa barvat R777 v vijolično barvo. Go girl!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu sončekm)
Neposredna povezava do sporočila: 559
2.10.2008 18:53:52   
Orhideje
IZVIRNO SPOROČILO: R777

Mene kar označite, da sem user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..Bravo jaz...Naredila sem danes BC test in se je testna črtica obarvala v petih minutah....jessssssssssss....

Mislim, da sem imela O veliko prej ta mesec, ker sem točno pred 14.dnevi začela s čudnim vedenjem, znaki, lakoto.....

Z možem sva šla na avtoopdpad zjutraj, pred 14.dnevi, po ene dele.....Pustila sem ga kar tam in se vozila 15 km v eno smer, da sem si v izbrani trgovini kupila burek in lepinjo..user posted image user posted image ....Tako sem hitela jest tisti suhi kruh, da so se mi veliki kosi zataknili in tudi z vodo niso zlahka zlezli v želodec.....user posted image user posted image user posted image ....Takoj sem posumila, da se nekaj dogaja....user posted image user posted image

In imela sem prav.....

Upam na najboljše!!!

Vsem drugim želim ta mesec user posted image user posted image  in da se mogoče čez eno leto ali dve zopet srečamo na tej temi....

Srečno punce!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Č E S T I T K E!!!!!!!!!!!!!!  Želim ti prečudovitih in nepozabnih  user posted image ter zdravega user posted image

< Sporočilo je popravil Orhideje -- 2.10.2008 18:54:30 >

(odgovor članu R777)
Neposredna povezava do sporočila: 560
2.10.2008 18:54:48   
sončekm
Punce, jaz vas počas zapuščam, zdej enkrat pride moj lubi domov in se grem malo stisnit in user posted image  !!!!
Lepo se imejte in se slišimo!!! user posted image  user posted image  user posted image
Čaw baw

(odgovor članu sončekm)
Neposredna povezava do sporočila: 561
2.10.2008 18:56:06   
Gwendolen

user posted image

user posted image   user posted image  user posted image
oz.  user posted image   pričakujemo oktobra

xx.10. - Barbara_L
xx.10. - M1987 (8. krog)
xx.10. - anci banci  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
xx.10. - rakica26
xx.10. - _ancica_ (7. krog)
xx.10. - žabica00 (3. krog)
xx.10. - liam
xx.10. - pravoda (2. krog)
xx.10. - Mala_princeska (1.krog)
xx.10. - miklarom
xx.10 - nia*
xx.10 - Matejčika (2. krog)
xx.10 - db
xx.10 - tropical
xx.10 - dulcinea
xx.10. - iskrica976
01.10. - mibi
01.10. - little angel
01.10. - Anya22 (10. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.10. - obayifo
02.10. - boob
04.10. - S* (3. krog) user posted image  user posted image user posted image v nove boje
04.10. - tane
05.10. - skuštrana suzi
05.10. - nhaya
06.10. - R777 (3. krog) - srečka user posted image - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
06.10. - Gwendolen
07.10. - talika81
07.10. - katka11
08.10. - loveforever (1. krog)
08.10. - natasa28
08.10. - Tejchy25
08.10. - alekasandra
09.10. - didikaa (7. krog)
09.10. - pin
10.10. - Sulfinija (66. krog)
10.10. - bambinca
10.10. - becky (9. krog)
12.10. - Tiki55 (14. krog)
13.10. - Muca83 (12. krog)
13.10. - la-na (6. krog)
14.10. - tetka5 (2. krog)
15.10. - 22zlatolaska19 (5. krog)
17.10. - Upsss (5. krog)
19.10. - krota (3. krog)
20.10. - misk2
21.10. - ziva1 (11. krog)
22.10. - pikica25 (10. krog)
22.10. - pearl_shell (9. krog)
24.10. - Štručka1 (4. krog)
24.10 - a.jrad
25.10. - baby1978 (1. krog)
25.10. - ...Martina...
25.10. - avaya
26.10. - monty (5. krog)
27.10. - lenna
27.10. - luna81
28.10. - MiSka_82
29.10. - giotti (4. krog)

user posted image

user posted image

59 nas je že!!! Od tega pa že 1 nosečka user posted image !!!

user posted image  NAVIJAČICEuser posted image

* Cari
* witto
* pokica_
* giotti
* *kinnie*
* žabica00
* sonček85
* pikicao.
* kleja
* tinuška
* ursa30
* bambinca

* Tiki55
* spps
* živa25
* Majch

* DannyS
* *alina*
* skrivnost
* Orhideje
* Arual
* sončekm

user posted image     

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi... 

OKTOBRSKA STAVNICA 

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk  
APRIL.........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ............................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ..........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST....................................19,30% srečk nosečk
SEPTEMBER................................15,3% srečk nosečk
OKTOBER....................................--,--% srečk nosečk

< Sporočilo je popravil Gwendolen -- 2.10.2008 18:59:15 >

We're walking in the air

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 562
2.10.2008 18:57:22   
Orhideje
Gwendolen - pridna. Si me pa prehitela. Naslednja je moja user posted image user posted image user posted image user posted image . Ampak user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 563
2.10.2008 18:57:35   
sončekm
Bom ta mesec samo navijačica, da se malo privadim, novembra pa me lahko date na seznam!!!!

Zdaj pa res grem, pridno user posted image   !!! Pa pa

(odgovor članu sončekm)
Neposredna povezava do sporočila: 564
2.10.2008 18:58:51   
Gwendolen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Orhideje, to je tanajbol luštno opravilo, ko koga prebarvaš ... v vijolično ali roza. A ne?

We're walking in the air

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 565
2.10.2008 19:06:59   
žabica00
R777 user posted image  user posted image  user posted image  čestitam in lepo nosečnost ti želim.

No kar lepo se je začel naš oktobre, kajne?

Ostalim, ki pa še čakamo pa velik user posted image user posted image  in veliko user posted image  da se bo ja prijelo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 566
2.10.2008 19:18:01   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: R777

In imela sem prav.....

Upam na najboljše!!!

Srečno punce!!!
kaj jaz berem da si user posted image   je jupi jupi jupi jupiuser posted image user posted image user posted image tako sem veselaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu R777)
Neposredna povezava do sporočila: 567
2.10.2008 19:26:31   
sonček85
KOPIRANO OD R777:
Jaz priznam, da teste moram delati.....Enostavno, moram spremljati, kaj se dogaja....in pika!!! Tudi drugače sem tak človek, ki hoče vedeti vse zakaj in kako...

Danes (pa ne s prvim urinom in po pol litra tekočine...) mi je BC test obarval sivo testno črtico. Lepo jo je videti. Kaj je to za en hormon, ki se pojavlja, pojma nimam.user posted image Nekaj je, zagotovo, ker nisem slepa. Ovulacija ni, ker me že več kot en teden joške bolijo in požrem vse, kar mi je na poti.

Znaki: lačna sem in jem preveč; utrujena sem in rabim več počitka; joške me bolijo pa ne vem ali od PMS-a ali pa zato, ker preveč jem zadnji teden; mrazi me zvečer in rabim več oblačil; spim v redu celo noč; ....

SEDAJ PA MOJ ODGOVOR KO SEM TI ODGOVORILA KO BOŠ NAJMANJ PRIČAKOVALA.SEM IN NISEM IMELA PRAV.ČESTITKEEEEEEEEEEEEE:
R777:kaj pa vem ,saj ne vem kaj naj rečem.Meni je napovedala tinč407 ,ki se je sedaj skrila nevem kam,da bom avgusta nosečka in res sem,če pa moje besede držijo pa ne vem ,saj ni še nobena od teh ,ki sem jim rekla ,povedala ali je ali ni-prva je sedaj dini!
Hvala ti pa za lepe želje in besede,za jutrišnji pregled.Tebi pa želim ,da bi se ti želja po user posted image kmalu uresničila,ti pa svetujm da čim manj mislliš na to ,čeprav sama vem kako težko je to.A se ti uresniči ko najmanj pričakuješ.Vsaka stvar ima svoj pomen.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 568
2.10.2008 19:31:27   
Orhideje
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Orhideje, to je tanajbol luštno opravilo, ko koga prebarvaš ... v vijolično ali roza. A ne?

Ma, ni ga čez to opravilo user posted image !!!! Veš, kaj lepo bi bilo, če bi bile vsak dan 2 user posted image - da se ne bova tepli, katera bo barvalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 569
2.10.2008 19:33:02   
Orhideje
Sonček85 - jutri lepo zrihtaj na pregledu. Pa še nam kasneje poročaj, kako velika je že tvoja pikica. 

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 570
2.10.2008 19:34:07   
*kinnie*
R777 bravo.user posted image

user posted image

Sedaj pa hitro k nam k junijkamuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 571
2.10.2008 19:57:30   
sonček85
nimam jutri .10.10 imam ,jutri je moja pikica stara 11tednov

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 572
2.10.2008 21:15:43   
dulcinea
R777 ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 573
2.10.2008 21:22:46   
Anya22
Jaz bi prosila, če me vpišete nazaj na ne pričakujem je oktobra dne 28.10!!!!!!!!!!! Gremo pa v 11 krog!!!!!!!

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 574
2.10.2008 21:59:42   
loveforever
R777 čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  no pa ste le bile tako "tečne" s to današnjo nosečko da se je pojavila . super, saj ne morem verjet da je kar na začetku prisotna roza , no vsak dan
bolj se mi zdi da bom tudi jaz roza nevem zakaj ... no po pravic povedano sm danes porabila test ki sm si ga kupila pri prejšni nosečnosti in mi je pokazal rahlo črztico ztako da nč še ni 100% lahko da imam privid ker je pa res tako slabo vidna da joj!! sicer pa je še 1 teden prekmalu. tudi če to no to nebom razočarana bomo pač user posted image  še naprej. mam pa podobne zanke kot R777 ker sem fuulll lačna in imam lušte po določenih stvareh!!!
no kaj več o tem pa po lulanju 7.10!!!

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?