|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobra pričakujemo ||
2.10.2008 21:59:47   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje

Sedaj pa bi vas malo prosila za pomoč:
...
A je slučajno kaj možnosti, da sem pa le user posted image ? Ali pa sem si spet malo zabrkljala svoj ciklus.

Orhideje, user posted image  user posted image  user posted image
Tako milo se mi je zdaj zgodilo, ko sem prebrala tvoj predzadnji stavek, da sem kar solzne učke dobila user posted image  Čeprav nimam pojma, koliko časa se že boriš, se iz tvojega pisma prebere, da so se na tvojem seznamčku v tvojem srčku zvrstila že leta. user posted image
Žal, konkretno na prošnjo oziroma vprašanje ti nikakor ne morem odgovoriti, ti pa samo povem, da upam, upam s teboj, kar upaš tudi ti - da nastaja v tebi novo življenje, ki ga boš osrečila z neskončno ljubeznijo, ki jo premore samo tvoje srce, user posted image

Pupe, ki imate težave, jaz vas tako težko berem, ker se me vsaka zgodba čisto preveč dotakne, da ne vem, če ne bom spet rabila malo pauze user posted image Ma, me dajejo ful hormoni zdajle kljub temu, da sem "uradno noseča" šele 1 dan user posted image

Nič, tole za lahko noč, pa se mogoče še kaj javim (nič ne obljubim, res mi je tako zal vsake izmed vas, bi kar za vas rodila otročke...) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 576
2.10.2008 22:04:59   
loveforever
jaz pa sem dobila solzne učke ko sem prebirala tebe giotti, ko sem si mislila kako dobri ljudje so na svetu da takole sočustvujejo z nekom ki si nečesa tako neskončno želi. in da bi kar rodil namesto nekoga!!!

tudi jaz bi z veseljem šla namesto koga roditi samo da si pri sebi še engaa otrokeca zrihtam. sj bo punce za vsakim dnem posije sonce in tudi nas bo!!!!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 577
3.10.2008 1:41:30   
tinč407
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85
Meni je napovedala tinč407 ,ki se je sedaj skrila nevem kam,da bom avgusta nosečka in res sem,če pa moje besede držijo pa ne vem ,saj ni še nobena od teh ,ki sem jim rekla ,povedala ali je ali ni-prva je sedaj dini!

tukaj user posted image user posted image

sem mela sesut internet pa me kar lep čas ni blo nič na RR. Se mi je že kar malo mešalo user posted image
drugače pa pričakujem M v naslednjih dneh, če ne bo zopet kakšne zamude. Drugi ciklus pa zopet na 4 tabletke klomifena pa da vidimo če bo kaj pomagalo. Pa tudi prehranjujem se že 2 meseca po Montignacu tak da bi verjetno že naslednji ciklus morale biti v zvezi s tem kakšne spremembe. Bomo videli na ultrazvoku user posted image
nič puce, uživajte.

Sončica zate pa sem res vesela da se je izteklo tako kot se mora in kot se bo za vsako od nas. Želim ti vse najlepše in se slišimo.

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 578
3.10.2008 6:46:43   
loveforever
dobro jutro!!

kje je zdaj tista srečka z lončkom?? dajmo navijajmo za našo tane da  nas bo presenetila!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni pa je danes začel grozno smrdeti lak za nohte!! hm....

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 579
3.10.2008 7:03:55   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever

dobro jutro!!

kje je zdaj tista srečka z lončkom?? dajmo navijajmo za našo tane da  nas bo presenetila!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Tane TANE Tane dajmo dajmo, da še jaz potem letim po CB, ker sem že čisto zmešana, Baby check mini mi je ravnokar pokazal user posted image , no ena črtica je bila sicer rahlo roza, druga pa orng, pa ne vem ali naj zaupam temu testku.user posted image user posted image

Srečno vsem, molim da ne boste dobile tiste nočne more user posted image .

Prijeten petek vsem.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 580
3.10.2008 7:04:52   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever

Meni pa že včeraj jutranja kava.....

Prvi znak mogoče. Držim pesti.

user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

Neposredna povezava do sporočila: 581
3.10.2008 7:53:10   
Tiki55
tanči kod hodiš? Čakamo na lepe novičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image GO TANE!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 582
3.10.2008 7:54:55   
avaya
Vidim, da se barva v roza user posted image user posted image user posted image

mala princeska...črtica je črtica. Ampak vseeno si kupi še CB, da boš bolj zihr. Mislim, pa da ti lahko že čestitamo. user posted image user posted image user posted image

loveforever...tudi ti si nam sumljiva. Še malo navijam, da bo 7. pri SL šamo še potrditev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tane.....kje si??? GO TANE, GO TANE!!!!!!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil avaya -- 3.10.2008 7:57:52 >

Otroci so naše največje bogastvo.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 583
3.10.2008 7:57:23   
Tiki55
R777 čestitke za plusekuser posted image user posted image user posted image

Mala_princeska držim pesti, da je to TOuser posted image user posted image user posted image

Aja, pa dobro jutro vsem borkicam! Imam občutek, da bo danes srečen danuser posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 584
3.10.2008 8:17:36   
crvicek
Ko sem prebrala, da bi naša Tane lahko bila noseča, nikakor nisem morala kar mimo, da se ne oglasim.

Draga Tane, iz vsega srca ti želim, da si srečka nosečka! Močno stistak pesti in mislim nate!user posted image user posted image user posted image

Če pa ta mesec lonček ne bo pokazal user posted image , nikoli ne pozabi, da so zmagovalke tudi tiste, ki gredo po vsakem porazu v nove boje z dvignjeno glavo. Tudi naš dan bo prišel!

Giotti, si se vrnila!user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz vas zelo pogrešam, ampak II pričakujemo... še kak mesec ne bom spadala kot borka, me pa lahko date med vašo navijačico. Tačas bom pa bolj aktivna kot navijačica tu in pri Aqui, tako da že tečem še k njej navijat.

Najini princeski raseta...

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 585
3.10.2008 8:18:05   
žabica00
Mala_princeska... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image držim pesti in POROČAJJ!

Tane kako? si že naredila CB?? Tudi zate navijam user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 586
3.10.2008 8:24:04   
ursa30
R7777, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TAAAANEEEEE!!!! čakamo......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu žabica00)
Neposredna povezava do sporočila: 587
3.10.2008 8:47:36   
tane
ah, vas moram razočarat delala test, lulala v lonček ob 4h zjutraj, pa po 15 min. ni nič pokazal, poklapano odšla spat, vstanem ob 7h in grem itak spet gledat in je bla spet ena tista bedna čisto rahla user posted image črtica, skratka sem na istem kot včeri p***user posted image ja, ne morem drgač reči.
kva pa vem mogoče me spet cikel kaj zafrkava, da ne bo na 28 dni ali je psiha, da še ni M, ki jo NEčakam danes skratka tolk razlogov VEM...tako, da druge ni kot nekaj dni laufanja na wc in odganjanja user posted image .
tko, da sonček85, še en odganjalni ples, poleg navijaškega, bitte!

R777, tebi pa iskrene čestitke in prelepo nosečnost.user posted image

< Sporočilo je popravil tane -- 3.10.2008 8:48:13 >

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 588
3.10.2008 8:59:54   
S*
Tane en topel user posted image , sicer pa jaz še vedno navujam da bo user posted image  in dokler se ne user posted image  nikar ne obupaj.Jaz močno stiskam pestke, da je ne bo.

R777 user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image iskrene čestitke

Mala_princeska... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image držim pesti in POROČAJJ!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 589
3.10.2008 9:06:06   
tane
Orhideje, jaz upam, da boš ti naša naslednja srečkauser posted image , kaj pa če bi šla na krvni test?Ali pa pokliči svojo G in ji povej kakšno je stanje pri tebi. Srčno močno upam, da ti je uspelo in da TEBE barvamo roza.

loveforever, držim pesti tudi zate, saj veš kaj pravijo ponovi vajo (še enkrat delaj test), a ne aquicauser posted image .

jaz sicer NE grem delat nobenega testa več dokler mi vsaj ene 5dni ne zamuja!

Mala_princeska, ti se pa kar opogumi in pojdi po CB, ker tule ima kar nekaj punc slabe izkušnje z BC.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 590
3.10.2008 9:25:36   
aqua77
Dober dan vsem!

Tane, tane... Kva čmo zdej s tabo! user posted image  Jaz te mam kar za user posted image !

Tko, sem se odločla da sigurno si, in če ne drugače ti bo pa krvni pokazal. Kakorkoli nekaj se dogaja, saj ne more kazat rahle črtice test, če ni nič hormona. V vsakem primeru ti priporpčam iti na krvnega da veš, kaj se dogaje, tudi če slučajno nebi bilo nič, v kar seveda ne verjamem, pejdi na krvnega da boš vedela kaj se dogaja saj ti mogoče manjka kakega hormona, da se ti pikica vgnezdi!

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 591
3.10.2008 9:33:45   
sonček85
loveforever:navijammmmmmmmmmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tinč407:joj kako lepo da si se javila ,smo te pogrešaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa hvala za lepe besede.Veliko uspeha ta mesec

Mala_princeska:navijam in dve črtici pa čeprav ena bolj slaba-nosečka siiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tane samo zate ,da bo šla user posted image stran.Ekolauser posted image user posted image user posted image za srečo paaaaaaaaaaauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 592
3.10.2008 10:23:27   
misk2
tane...ne obupaj.... mi smo s tabouser posted image ...in drzimo pesti... dokler je niuser posted image ...je se upanje........  imam pa good filing...da si user posted image ....jeeeeee

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 593
3.10.2008 10:41:10   
dulcinea
Tane, mogoče si pa imela ovulacijo kasneje in ti bo pokazalo močnejšo črtico čez par dni.

Giotti? A sem kaj zamudila? Noseča?
Ma, me dajejo ful hormoni zdajle kljub temu, da sem "uradno noseča" šele 1 dan user posted image

tinč407, kako ti je všeč Montignac? Čutiš kašne spremembe?

Mala_princeska, držim pesti, da je imel BC prav in da si user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 594
3.10.2008 10:46:56   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

tane samo zate ,da bo šla user posted image stran.Ekolauser posted image user posted image user posted image za srečo paaaaaaaaaaauser posted image

to rabimuser posted image user posted image user posted image hvala sonček85.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 595
3.10.2008 10:52:21   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: misk2

tane...ne obupaj.... mi smo s tabouser posted image ...in drzimo pesti... dokler je niuser posted image ...je se upanje........  imam pa good filing...da si user posted image ....jeeeeee

jaz tudi navijamuser posted image user posted image

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 596
3.10.2008 10:56:20   
tane

oh, aquica, bom kar počakala čez vikend, ker je šele danes dan D, tko, da se še vse lahko zgodi...prvič mi je zamujala 4dni ko sem naredila test, lulala v lonček in je takoj pokazalo tak lep močen user posted image  tko, da to hočem videt!

misk2, upam, da imaš tudi ti kakšne sposobnosti prerokovanja oz. videnja kot tinč407.user posted image

S*, dej še malo stiskaj pestke, pa da bo res to kar si tako želim...kot vse tu

*kinnie*, joj, ko bi se ti lahko pridružila na drugi temi.

dulcinea, user posted image sva na 12 dan po ZM, potem pa šele kar precej dni zatem tko, da časa je že dovolj preteklo, pa na 15. in 16. dan sem imela rahlo roza obarvan beli tok k sem mislila, da je že prišla tko, da lahko je bila vgnezditvena...

skratka ne vem, me spet malo zvija tko, da res upam, da ne prideuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tane -- 3.10.2008 10:57:07 >

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 597
3.10.2008 10:57:01   
giotti
Hej, Tančika, glavo gor in pogumno naprej user posted image  user posted image  user posted image ! Bitka še ni izgubljena, saj veš user posted image  Pa tudi, če bi bila izgubljena, isto tako pogumno naprej, kot je rekla Crvicek. Veš kako fino je rekel predsednik Turk za Janšo, ki ni in ni znal sprejeti poraza, po tej bitki, ki se je dogajala na volitvah? Je rekel, da, kdor ne zna zgubljati, si ne zasluži niti zmage. Da je nek politik rekel nekaj tako modrega, pa sem nazadnje slišala samo od Drnovška.

Te pa totalno, totalno, in še bolj totalno razumem!!! Sicer to mi je sumljivo, da tiste blede črtice ni bilo po desetih minutah user posted image , ali pač je bila?? Koliko časa si v resnici čakala, preden si šla nazaj spat? Ker črtica je pa le črtica, saj veš to user posted image

Ko si enkrat tako daleč z vso to agonijo, je ali ni, je treba korak dalje, torej do uradne medicine, če mene vprašaš. Ker čakati še kak dan je neskončno težko in pa škoda časa, ker ti bodo misli ves čas uhajale k temu, ali si ali nisi. No, naj še enkrat tukaj strnem moje izkušnje na tem področju. Zgodilo se mi je dvakrat do zdaj, da so me testi medli in me naredili še bolj nestrpno... edina rešitev je bil zdravstveni dom, torej obisk pri osebni zdravnici, ki sem ji rekla, da hočem vedet, ali sem nosečka, torej mi je dala napotnico za njihov laboratorij, sledi lulanje v lonček, pet minut čakanja, ter trenutek resnice: prvič, to je bilo januarja letos, je laborantski fantič s širokim nasmehom na ustih rekel, čestitam za veselo novico, zdaj drugič, to je bilo avgusta, pa me je ta isti fantič moral razočarati z izjavo, žal je negativno. V roke mi je pomolil papir, na katerem je pisalo beta HCG negativno. Konec ugibanj, vprašanj, lulanja v lončke, neprespanih noči in začetek čakanja na M, da čimprej pride.

Tako da, kje je tvoj osebni zdravnik, v zdravstvenem domu? Ekola, med kosilom, hop tja in resnica se ti bo odkrila v zelo kratkem času.
Aja, pa še kri sem si dala by the way pregledat obakrat za hemoglobin, da ne bi spet poslušala kakšnih pametnih, kako mi primankuje železa, ker ne jem mesa (in hvala bogu, obakrat nadpovprečen hemoglobin user posted image

Crvicek, veš, da ne morem brez vas user posted image  Evo, zate user posted image  user posted image  user posted image  Kaj pa če bi pa ti odprla temo, 2 črtici pričakujem novembra ali decembra, ne vem zdaj točno, kakšne plane imata z ginekologinjo. Boš imela tolko navijačic, da se bo zemlja tresla user posted image user posted image user posted image

No, pa še enkrat za našo Tane user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 598
3.10.2008 11:01:19   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Giotti? A sem kaj zamudila? Noseča?

He, he Dulcinea, nič nisi zamudila. Kaj ne šteje uradna medicina prvi dan tečke kot prvi dan nosečnosti? user posted image  Torej ker pričakujem plusek konec meseca, sem danes že drugi dan nosečka user posted image  Kolko dni si pa ti nosečka?

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 599
3.10.2008 11:02:20   
tane
giotti, kolk ti je pa zamujala? ko si šla na krvni test?, ker ja ta negotovost res UBIJA! nič ne morem, včeri je user posted image hoteluser posted image pa sem mu rekla, da ne morem ker sem pod stresom nekaj v službi ker mu nočem povedati dokler ne vem zagotovo, ker se mi zdi nesmiselno še njega vlečt v to agonijo.

pa tud delat ne morem...bom zdajle s svojo zdravnico govorila, je bl glih zasedena tko, da moram poklicat čez nekaj min.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?