|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobra pričakujemo ||
3.10.2008 18:40:35   
Orhideje
Jaz ti žal težko pomagam - ker jo očitno tudi jaz vedno zgrešim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 651
3.10.2008 18:44:25   
bambinca
Ja sej pravim no...vedno sem jo zgrešila! Upam, da so ta mesec meritve povedale pravi dan Duser posted image  

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 652
3.10.2008 18:45:54   
Arual
Hvala za objemčke. Sem se sprijaznila s tem, da nama še ni namenjeno. Bomo pa znova poskušali in tako naredili poletnega dojenčka. Že ko sem začela razmišljat o user posted image  sem mojemu dragelmu rekla, da si želim, da bi rodila poleti. Upam, da mi je naslednje poletnje namenjeno.user posted image

DRUGAČE PA DRŽIM PESTI ZA VSE VAS. user posted image user posted image user posted image user posted image
LP

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 653
3.10.2008 18:46:50   
22zlatolaska19
BAMBINCA: Jaz mislim da bo najbolje da zaupaš svojemu občutku. Ja sem takrat ko imam O zelo razdražjiva ter imam bolečne v spodnjem delu trebuha in v križu. Tako kot naprimer sedaj tako da sem dragemu že sporočila da bo nocoj AKCIJA !!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam da si lahko predstavljaš kakšna je bila njegova reakcija na moje sms- sporočilouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 654
3.10.2008 18:48:16   
Arual
ZLATOLASKA danes pa more bit akcija, ti kr svojega zdaj priveži na sebe.

GREMO OKTOBER

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu 22zlatolaska19)
Neposredna povezava do sporočila: 655
3.10.2008 18:49:01   
bambinca
Ha ha, ja si mislimuser posted image moj tudi pravi, da je vsak dan za probat kdaj je O user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moje poslanstvo so moji otroci

Neposredna povezava do sporočila: 656
3.10.2008 18:52:07   
22zlatolaska19
BREZ SKRBI DANES BO AKCIJA. KAKŠEN PA BO REZULTAT AKCIJE PA VAM SPOROČIM ČEZ KAKŠNE 14 DNI.user posted image user posted image user posted image
Zdej pa gremo v akcijouser posted image user posted image user posted image  juhu!

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 657
3.10.2008 18:54:01   
22zlatolaska19
Upam da mi katera ne bo zamerila , malo heca mora bit da se vse malo sprostimo.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 658
3.10.2008 19:02:20   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje

Jaz pa bi tukaj zelo POHVALILA naše user posted image - kot sta Sonček85 in SPPS ter druge,  ki tako vztrajno še vedno navijate za nove user posted image .

Res sta izjemni punci user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image user posted image

zlatolaska:danes nisem imela pregleda ,imela sem ga v torek in NS imam 10.10 naslednji petek.Drugače se pa danes počutim tako skozlano in nič se mi ne da,pa lačnaaaaa sem cel cajt,kar prej nisem bila,sem se do sedaj zredila za samo 0,5 kg.ME že nekaj prestavlja in mislim ,da se stene tresejo ko takouser posted image user posted image user posted image user posted image ,pa naj plavajo user posted image user posted image user posted image tja kamor morajo.

Ta mesec imam občutek ,res amprak res da bo veliko nosečkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 659
3.10.2008 19:11:47   
22zlatolaska19
SONČEK85.  Vem da si imela pregled v torek ampak jaz se zdajle par dni nisem oglasila na forumu tako da sem rekla da te moram vprašati kako si kaj. Upam pa da se ti bomo  že v oktobru pridružile pri nosečniških težavah.
Do takrat pa glavo pokonci in user posted image user posted image user posted image  na usta. Oktober bo naš mesec.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 660
3.10.2008 19:14:21   
loveforever
hvala vsem ki držite pesti zame, sem kar fejst nervozna, sploh pa zaradi znakov, no danes pa me kje še zaspanost začela matrat pa tisti jutranji lak,.... pa rahla črtica,,,, jojjjj komaj čakam torek da naredim test!!!

Neposredna povezava do sporočila: 661
3.10.2008 19:21:58   
22zlatolaska19
LOVEFOREVER: Tudi jaz bom zate držala figice da boš v torek zagledala magičniuser posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 662
3.10.2008 20:29:23   
*kinnie*

Sem brala glede težav, ki jih imate z ugotavljanjem, kdaj imate O!

Jaz imam načeloma O tudi pozno v ciklu....tam nekje 17. dan (vsaj mislila semuser posted image )....zoprna tiščoča bolečina.....in ta mesec sem bila prepričana, da O ni bilo...brez bolečin, kakršnih koli znakov....no pa bodi pameten....edino bazalni temperaturi bi zaupala...je pa tako, da če bi si še to merila, bi si ustvarjala še dodaten pritisk, kdaj "morava" slončkat.....

Dajmo punce, jaz močno navijam, da se vas čim več pridruži junijkamuser posted image user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 663
3.10.2008 20:29:40   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: 22zlatolaska19

LOVEFOREVER: Tudi jaz bom zate držala figice da boš v torek zagledala magičniuser posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz.

Neposredna povezava do sporočila: 664
3.10.2008 20:45:49   
*alina*
Tudi jaz NAAAAAVIJAM user posted image user posted image user posted image  za vse oktobrke!!!!!!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 665
3.10.2008 21:12:19   
*kinnie*
*alina*, pridi še mal k junijkam počvekat, da se ne bom pogovarjala sama s sabouser posted image user posted image

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 666
3.10.2008 21:31:44   
*alina*
*alina*, pridi še mal k junijkam počvekat, da se ne bom pogovarjala sama s sabo

Sem ravno prej nekaj napisala. Bom bolj pridna v prihodnje user posted image . Saj nas bo kmalu vedno več, mislim da oktobrkam dobro kaže.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 667
3.10.2008 22:06:47   
Mala_princeska
No tudi CB je pokazal plus, se nisem mogla zadržat.

user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala vsem, ki ste navijale.

Vsem želim, da ne obupate ; vsem želim da vam čimprej oz. takoj uspe kot je meni.... Mislim, da je to delo user posted image , ki vedo kaj delajo.

Torej čim več user posted image user posted image oktobra, oktober je še dolg.

user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 668
3.10.2008 22:33:05   
Tejchy25
Wiiii Mala_princeskauser posted image user posted image user posted image
Vedno bolj kaže oktoberkam...
Js sm pa že tko firbčna, a bo a ne bo, user posted image  ne pričakujem 8ga, ampak bo kr testek nardila...
Sej vem da nima smisla, ampak vseen:user posted image  Sej me razumete, aneuser posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 669
3.10.2008 23:07:49   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala vsem, ki ste navijale.

BRAVOOOOO!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 670
4.10.2008 7:37:19   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: *alina*

BRAVOOOOO!!! user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 671
4.10.2008 8:18:32   
Orhideje
IZVIRNO SPOROČILO: *alina*

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sedaj pa le lepo čuvaj svojo pikicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 672
4.10.2008 8:20:28   
Orhideje
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

IZVIRNO SPOROČILO: 22zlatolaska19

Tudi jaz.

Pa še jaz se pridužujem. Zakaj pa ne bi testa delala že kar danes ali jutri? user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 673
4.10.2008 9:06:23   
spps
čestitke novi nosečkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj vas bo oktobra toliko kot je jesenskega listjauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 674
4.10.2008 9:39:56   
S*
Iskrene čestitke Mala_princeska, pa lepo user posted image  ti želim.
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image , gremo oktoberke

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Če ima otrok DVE IMENI...
Lubici

... ga kličete VEDNO po obeh skupaj?

DA (24%)

NE (66%)

DRUGO - podaj komentar (10%)

Število vseh glasov: 198

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!