Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 3.10.2008 18:40:35
|
|
|
|
Orhideje
|
Jaz ti žal težko pomagam - ker jo očitno tudi jaz vedno zgrešim
|
|
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 3.10.2008 18:44:25
|
|
|
|
bambinca
|
Ja sej pravim no...vedno sem jo zgrešila! Upam, da so ta mesec meritve povedale pravi dan D
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 3.10.2008 18:45:54
|
|
|
|
Arual
|
Hvala za objemčke. Sem se sprijaznila s tem, da nama še ni namenjeno. Bomo pa znova poskušali in tako naredili poletnega dojenčka. Že ko sem začela razmišljat o sem mojemu dragelmu rekla, da si želim, da bi rodila poleti. Upam, da mi je naslednje poletnje namenjeno. DRUGAČE PA DRŽIM PESTI ZA VSE VAS. LP
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 3.10.2008 18:46:50
|
|
|
|
22zlatolaska19
|
BAMBINCA: Jaz mislim da bo najbolje da zaupaš svojemu občutku. Ja sem takrat ko imam O zelo razdražjiva ter imam bolečne v spodnjem delu trebuha in v križu. Tako kot naprimer sedaj tako da sem dragemu že sporočila da bo nocoj AKCIJA !!!!!!!!!!! . Upam da si lahko predstavljaš kakšna je bila njegova reakcija na moje sms- sporočilo .
|
|
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 3.10.2008 18:48:16
|
|
|
|
Arual
|
ZLATOLASKA danes pa more bit akcija, ti kr svojega zdaj priveži na sebe. GREMO OKTOBER
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 3.10.2008 18:49:01
|
|
|
|
bambinca
|
Ha ha, ja si mislim moj tudi pravi, da je vsak dan za probat kdaj je O
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 3.10.2008 18:52:07
|
|
|
|
22zlatolaska19
|
BREZ SKRBI DANES BO AKCIJA. KAKŠEN PA BO REZULTAT AKCIJE PA VAM SPOROČIM ČEZ KAKŠNE 14 DNI. Zdej pa gremo v akcijo juhu!
|
|
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 3.10.2008 18:54:01
|
|
|
|
22zlatolaska19
|
Upam da mi katera ne bo zamerila , malo heca mora bit da se vse malo sprostimo.
|
|
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 3.10.2008 19:02:20
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje Jaz pa bi tukaj zelo POHVALILA naše - kot sta Sonček85 in SPPS ter druge, ki tako vztrajno še vedno navijate za nove . Res sta izjemni punci hvala zlatolaska:danes nisem imela pregleda ,imela sem ga v torek in NS imam 10.10 naslednji petek.Drugače se pa danes počutim tako skozlano in nič se mi ne da,pa lačnaaaaa sem cel cajt,kar prej nisem bila,sem se do sedaj zredila za samo 0,5 kg.ME že nekaj prestavlja in mislim ,da se stene tresejo ko tako ,pa naj plavajo tja kamor morajo. Ta mesec imam občutek ,res amprak res da bo veliko nosečk
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 3.10.2008 19:11:47
|
|
|
|
22zlatolaska19
|
SONČEK85. Vem da si imela pregled v torek ampak jaz se zdajle par dni nisem oglasila na forumu tako da sem rekla da te moram vprašati kako si kaj. Upam pa da se ti bomo že v oktobru pridružile pri nosečniških težavah. Do takrat pa glavo pokonci in na usta. Oktober bo naš mesec.
|
|
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 3.10.2008 19:14:21
|
|
|
|
loveforever
|
hvala vsem ki držite pesti zame, sem kar fejst nervozna, sploh pa zaradi znakov, no danes pa me kje še zaspanost začela matrat pa tisti jutranji lak,.... pa rahla črtica,,,, jojjjj komaj čakam torek da naredim test!!!
|
|
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 3.10.2008 19:21:58
|
|
|
|
22zlatolaska19
|
LOVEFOREVER: Tudi jaz bom zate držala figice da boš v torek zagledala magični .
|
|
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 3.10.2008 20:29:23
|
|
|
|
*kinnie*
|
Sem brala glede težav, ki jih imate z ugotavljanjem, kdaj imate O! Jaz imam načeloma O tudi pozno v ciklu....tam nekje 17. dan (vsaj mislila sem )....zoprna tiščoča bolečina.....in ta mesec sem bila prepričana, da O ni bilo...brez bolečin, kakršnih koli znakov....no pa bodi pameten....edino bazalni temperaturi bi zaupala...je pa tako, da če bi si še to merila, bi si ustvarjala še dodaten pritisk, kdaj "morava" slončkat..... Dajmo punce, jaz močno navijam, da se vas čim več pridruži junijkam
|
|
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 3.10.2008 20:29:40
|
|
|
|
*kinnie*
|
IZVIRNO SPOROČILO: 22zlatolaska19 LOVEFOREVER: Tudi jaz bom zate držala figice da boš v torek zagledala magični . Tudi jaz.
|
|
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 3.10.2008 20:45:49
|
|
|
|
*alina*
|
Tudi jaz NAAAAAVIJAM za vse oktobrke!!!!!!
|
|
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 3.10.2008 21:12:19
|
|
|
|
*kinnie*
|
*alina*, pridi še mal k junijkam počvekat, da se ne bom pogovarjala sama s sabo
|
|
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 3.10.2008 21:31:44
|
|
|
|
*alina*
|
*alina*, pridi še mal k junijkam počvekat, da se ne bom pogovarjala sama s sabo Sem ravno prej nekaj napisala. Bom bolj pridna v prihodnje . Saj nas bo kmalu vedno več, mislim da oktobrkam dobro kaže.
|
|
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 3.10.2008 22:06:47
|
|
|
|
Mala_princeska
|
No tudi CB je pokazal plus, se nisem mogla zadržat. Hvala vsem, ki ste navijale. Vsem želim, da ne obupate ; vsem želim da vam čimprej oz. takoj uspe kot je meni.... Mislim, da je to delo , ki vedo kaj delajo. Torej čim več oktobra, oktober je še dolg.
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 3.10.2008 22:33:05
|
|
|
|
Tejchy25
|
Wiiii Mala_princeska Vedno bolj kaže oktoberkam... Js sm pa že tko firbčna, a bo a ne bo, ne pričakujem 8ga, ampak bo kr testek nardila... Sej vem da nima smisla, ampak vseen: Sej me razumete, ane
|
|
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 3.10.2008 23:07:49
|
|
|
|
*alina*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska No tudi CB je pokazal plus, se nisem mogla zadržat. Hvala vsem, ki ste navijale. BRAVOOOOO!!!
|
|
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 4.10.2008 7:37:19
|
|
|
|
*kinnie*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *alina* IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska No tudi CB je pokazal plus, se nisem mogla zadržat. Hvala vsem, ki ste navijale. BRAVOOOOO!!! ČESTITKE!!!!
|
|
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 4.10.2008 8:18:32
|
|
|
|
Orhideje
|
IZVIRNO SPOROČILO: *alina* IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska No tudi CB je pokazal plus, se nisem mogla zadržat. Hvala vsem, ki ste navijale. ČESTITKE . Sedaj pa le lepo čuvaj svojo pikico
|
|
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 4.10.2008 8:20:28
|
|
|
|
Orhideje
|
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie* IZVIRNO SPOROČILO: 22zlatolaska19 LOVEFOREVER: Tudi jaz bom zate držala figice da boš v torek zagledala magični . Tudi jaz. Pa še jaz se pridužujem. Zakaj pa ne bi testa delala že kar danes ali jutri?
|
|
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 4.10.2008 9:06:23
|
|
|
|
spps
|
čestitke novi nosečki naj vas bo oktobra toliko kot je jesenskega listja
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 4.10.2008 9:39:56
|
|
|
|
S*
|
Iskrene čestitke Mala_princeska, pa lepo ti želim. , gremo oktoberke
|
|
|
Če ima otrok DVE IMENI...Lubici... ga kličete VEDNO po obeh skupaj?DA (
24%)

NE (
66%)

DRUGO - podaj komentar (
10%)
Število vseh glasov: 198Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!