|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobra pričakujemo ||
3.10.2008 14:37:42   
Tejchy25
Hojla!!!
Čestitke vsem srečkam nosečkamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Držim user posted image  za vse, ki čakamo user posted image  ta mesec...js ne pričakujem user posted image  nekje okrog 8.10. pa nimam zadnji teden nobenih posebnih znakcev...sm mela tm sredi cikla bolečine v križu pa vroče mi je blo pa tko...po se je pa to nehal...
In zdej razen tega, da veliiiko pojem ni nobenega znakca....
Tko da test delam najbrz prvega 6.10. pa bomo vidl...po pa 8.10. itd...:)

No, navijam, da bo čimveč pluskov pa da bo oktober res pravi za vse nas, ki upamo....

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 626
3.10.2008 14:48:35   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

jaz bom v mislih s tabo. pa le glej, da te bojo porihtal tko k je treba!!

ja hvala!

jaz tud upam, da bo vse ok, da bom pol fajn mojemu dragemu jajca barvala, tako da bo zajček pol plusek prinesu aprila..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 627
3.10.2008 14:57:35   
spps
borkice moje,držim pesti za vseuser posted image user posted image user posted image user posted image tiste,ki ne veste pri čem ste,upam,da bo za vas rezultat pozitivenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čeprav,se ne javljam veliko k vam,nove borke me niti ne poznate,za ostale pa vem,da me ne boste kar tako pozabileuser posted image user posted image

tako,da naj vam štorklja,čimprej prinese pikice v vaše bušijeuser posted image user posted image user posted image user posted image (sam ne pozabit slončkatuser posted image user posted image user posted image )

LP!
saša

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 628
3.10.2008 15:14:34   
ella.
Aquica arašidk, sori, sem mislila, da je že bila ta sreda, kar zateži jim, naj pazjo nate in naredijo tako kot je treba, jebelacesta :)
Vidim pa, da strahec še ni ornk zašlatal, ker si še vedno rahlo "pokvarjena"! :) jajca farbala tipu...ojej, ojej, kaj bi stare mamce na to rekle ž
user posted image

Ja, Urša Odnekdajlepesoljubljankeslovele, to je pa tko, če se maš mal rad :)

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 629
3.10.2008 15:30:51   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: ella.
Giotti: tebe pa že prou komi čakam spoznat, da vidim, kdo je tole refleksivno, napol zasanjeno, napol realistično dekle :)

Hvala enako user posted image Imaš kakšno posebno željo, kateri gumb naj danes popoldne pritisnem? Tisti za zasanjenost al tisti ta drug? Ker pri meni samo na gumbe pritiskaš in dobiš, kar želiš user posted image

Kje je pa Tane  user posted image  Poniknila, pa saj nismo na Krasu, da bi se šla ponikalnice...

Nič, sam se mogla sam mal oglasit, da veste, da sem še živa user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 630
3.10.2008 15:34:28   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: Arual

Zanima, me če je že katera imela to izkušnjo da je bil krvni test negativen pa je bla vseeno noseča?

DRŽIM PESTI

Nimam te izkušnje, ampak če bi jo imela, bi kar verjela krvnemu testu bolj kot sebi. Žal mi je Arual, ne morem ti dat lažnega upanja, ti dam pa namesto njega tole user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa fuuuč navijam za naprej user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 631
3.10.2008 15:52:05   
ella.
Giotti, jaaaaaa, prtisnila bom na "zanimivo zabavna" in na "nevermamemvhoroskope" gumb, pa da vidim, če si taprava user posted image

Pa prosim, če me pocukaš za rokav, ker jest gledam gledam in gledam, vidim pa ne tko hitro user posted image

TANE, a lohk vsaj pomahaš? Ne rabiš nič rečt... user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 632
3.10.2008 15:55:55   
_ancica_
Cestitke prvi srecki nosecki!!!!!!!!! Bravo!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za nas ostale pa drzim pesti!!!!

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 633
3.10.2008 16:07:00   
S*
Aqua strah je votel okoli ga pa nič ni, tako da ga kar odženi stran. Za vspodbudo ti povem, da ko sem bila jaz na laparo in histeroskopiji, je zraven mene ležalo dekle, ki je imela podobno operacijo kot ti. Jaz sem bila 10x slabša od nje in je ona mene gledala in mi pomagala, tako da ne se bat, boš videla da bo vse o.k. in da ni tako hudo.
Za srečo pa ti pošiljam veliko   user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 634
3.10.2008 16:07:53   
ella.
Črviček, kaj se je zgodilo pri tebi? Nisi več tako glasna, kot nekoč...upam, da si ok.
Pa oprosti, če preveč sprašujem...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 635
3.10.2008 16:12:40   
sonček85
tudi me smo se navezale nate.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 636
3.10.2008 16:57:33   
Anonimen
He
IZVIRNO SPOROČILO: nhaya

Punce, jst ima še dva dni do pričakovanega user posted image user posted image ..danes zjutraj sva z dragim user posted image in sem rahlo krvavela..Ampak sedaj med dnevom ni bilo nič več. A to pomeni, da bo  pršla user posted image ?
[Hej..sorry, kr smo te kr spregledale. Upam, da si ok in da nisi več krvavela??? ]

(odgovor članu nhaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 637
3.10.2008 16:58:36   
Anonimen
Nhaya, nekaj mi je nagajalo pri odgovoru zate....no, upam, da si ok in da boš čez dva dni zagledala željeni plusek..javi..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 638
3.10.2008 18:10:30   
22zlatolaska19
arual. Kot sem že prej povedala tane sem jaz pri prvi nosečnosti imela pozitiven urinski in krvni rezultat šele 43 dan po prvem dnevu zadnje menstruacije tako da ne obupaj. Vem da je težko čakat ampak pravijo da kdor čaka dočaka tako da glavo pokonci in veselo v pričakovanju user posted image user posted image .

Lepo se imej. Jaz tudi ne pričakujemuser posted image  15.10 tako da upam da se bomo kmalu pogovarjale na forumu za user posted image . Jest mam kr en filing da bo ta mesec najin mesec za user posted image . Tako da držim pesti in seveda tudi navijam za vse ki ste v enakem pričakovanju. Vsem borkam pa pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 639
3.10.2008 18:16:46   
22zlatolaska19
R777. Čestitam za user posted image  želim ti prijetno in lepo nosečnost in zapomni si če boš ti umirjena med nosečnostjo bo miren tudi tvoj dojenček.  tako da brez skrbi in uživaj v veselem pričakovanju.user posted image  user posted image user posted image user posted image x hura za vaju.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 640
3.10.2008 18:19:20   
22zlatolaska19
NHAYA: Tudi zate držim pesti da boš kmalu zagledala user posted image user posted image  ki si ju tako želiš.
                user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 22zlatolaska19)
Neposredna povezava do sporočila: 641
3.10.2008 18:19:59   
Orhideje
Punce moje. Kako ste se danes lepo naklepetale. user posted image user posted image user posted image . Prav lepo vas je prebirat nazaj. Giottti in vse ostale hvala za čudovite spodbudne besede.

Pa kje ste nove user posted image ? user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri meni tudi ta emsec ne bo nič. Pre kakšno uro se mi je full ulilo belega toka. Sem kar zajokala, ker sem misla da je M.

No sedaj pa so se že pokazali prvi rjavi flekci user posted image user posted image user posted image .

No, pa kakor je rekel naš predsednik in tudi ve: treba je znati tudi prenesti poraze, saj se iz njih največ naučimo in pridobimo. Bomo pač zato tiste, ki se dalj časa borimo, bolj modre user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 642
3.10.2008 18:20:52   
22zlatolaska19
sonček85 kako pa se ti kaj počutiš, kakšen je bil rezultat pri ginekologinji? Upam da tak user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 643
3.10.2008 18:23:58   
22zlatolaska19
ORHIDEJE: ne skrbi slej ko prej bo prišel tudi tvoj mesec zauser posted image . Tako da brez skrbi bom pa sigurno navijala zate da bo to zelo kmalu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa nasmeh na obraz saj bo kmalu  tukaj  tudi tvoj danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil 22zlatolaska19 -- 3.10.2008 18:31:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 644
3.10.2008 18:26:12   
Orhideje
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

loveforever:navijammmmmmmmmmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tinč407:joj kako lepo da si se javila ,smo te pogrešaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa hvala za lepe besede.Veliko uspeha ta mesec

Mala_princeska:navijam in dve črtici pa čeprav ena bolj slaba-nosečka siiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tane samo zate ,da bo šla user posted image stran.Ekolauser posted image user posted image user posted image za srečo paaaaaaaaaaauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Se pridružujem Sonček85 user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinč407 - kako lepo bi bilo, če bi nam napovedala, kdaj bomo user posted image - da ne bi imele več toliko neprespanih noči user posted image user posted image user posted image user posted image .

Samo najprej poskrbi, da boš sama user posted image - potem pa se s svojimi vrlinami posveti nam!!!! OK???

Mala princeska - ne muči se več. Črtica je črtica!!!!!!!!! Jaz sem prepričana, da si user posted image . Daj nam to javi, da te lahko pobarvamo. Sedaj sem namreč jaz na vrsti za barvanje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 645
3.10.2008 18:28:01   
Orhideje
Jaz pa bi tukaj zelo POHVALILA naše user posted image - kot sta Sonček85 in SPPS ter druge,  ki tako vztrajno še vedno navijate za nove user posted image .

Res sta izjemni punci user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 646
3.10.2008 18:30:51   
Orhideje
IZVIRNO SPOROČILO: 22zlatolaska19
Jaz tudi ne pričakujemuser posted image  15.10 tako da upam da se bomo kmalu pogovarjale na forumu za user posted image . Jest mam kr en filing da bo ta mesec najin mesec za user posted image .

Naša zlatolaska - bravo, tako se govori user posted image user posted image user posted image . Sedaj pa le bodi pridna, da ti bomo po 15. res lahko čestitale za user posted image .

No, če bo kakšen potres, vsaj vemo od kod prihaja user posted image user posted image user posted image . Se bomo pravočasno umaknile na varnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 647
3.10.2008 18:34:03   
22zlatolaska19
ORHIDEJE : Hvala za lepe želje. Upam da ne bo prehud potres ko bomo zvečer v akciji za user posted image . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 648
3.10.2008 18:34:10   
bambinca
TANE joj kolk držim pesti!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ej, kako si vedla? Dons sm bla pri frizerjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem rekla, da grem raje en teden prejuser posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 649
3.10.2008 18:37:29   
bambinca
Sem brala glede težav, ki jih imate z ugotavljanjem, kdaj imate O! Men je G svetoval, naj si merim T in ... ČIST SFALENO SEM MISLILA, KDAJ JO IMAM!!!!! Zej sem ugotovila, da jo imam šele 9 ali 10 dni pred pričakovano user posted image , pa imam zdaj cikel dolg 28 dniuser posted image Jest sem pa veselo računala na sredinouser posted image  

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Izbira otroškega vozička
endrina

Kaj je bilo najbolj odločilno pri izbiri tvojega otroškega vozička?

Znamka (5%)

Design, barva,... (9%)

Funkcionalnost (58%)

Velikost koles (8%)

Velikost zloženega vozička (7%)

Udobje (12%)

Število vseh glasov: 300

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!