|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobra pričakujemo ||
3.10.2008 11:10:18   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: tane

giotti, kolk ti je pa zamujala? ko si šla na krvni test?, ker ja ta negotovost res UBIJA! nič ne morem, včeri je user posted image hoteluser posted image pa sem mu rekla, da ne morem ker sem pod stresom nekaj v službi ker mu nočem povedati dokler ne vem zagotovo, ker se mi zdi nesmiselno še njega vlečt v to agonijo.

pa tud delat ne morem...bom zdajle s svojo zdravnico govorila, je bl glih zasedena tko, da moram poklicat čez nekaj min.

Ni bil krvni, ker tega ne morejo tam narest. To ti lahko naredijo samo v Adrialab ali pa na urgenci. Torej, urin so testiral, samo pri njih ni takega dvoma kot pri teh domačih testih. Je čist jasno. V prvem primeru sem sama delala teste 27. in 29. dan in ker so bile črtice totalno blede, sem šla v ZD potem šla 31. dan, sredi dneva. Dobim jo pa med 24 in 30 dni. Drugič (avgusta) pa sem šla v ZD 28. dan, no, tečko pa potem dobila 30. dan. Kar pokliči, saj včasih so pri zdravnikih to delali, ko ni bilo domačih testov.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 601
3.10.2008 11:18:40   
tane
mislim HALO, ona meni (osebna zdravnica) da je še ful prezgodaj, da bi kaj pokazalo, da moram čakat najmanj 14dni!!! pa da naj grem k G, da po vsejh težavah me bodo že takoj vzel, ja tam se pa spolh ne bo nič videlouser posted image tko, da sem obsojena na čakanje...kot že mnoge pred mano...za crknt

še to: krvni test adria lab, ja kolko časa pa traja, da izveš rezultat?

< Sporočilo je popravil tane -- 3.10.2008 11:21:17 >

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 602
3.10.2008 11:21:30   
giotti

mislim HALO, ona meni (osebna zdravnica) da je še ful prezgodaj, da bi kaj pokazalo, da moram čakat najmanj 14dni!!! pa da naj grem k G, da po vsejh težavah me bodo že takoj vzel, ja tam se pa spolh ne bo nič videlouser posted image tko, da sem obsojena na čakanje...kot že mnoge pred mano...za crknt

te pokličem... bo hitrej

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 603
3.10.2008 11:33:17   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Giotti? A sem kaj zamudila? Noseča?

He, he Dulcinea, nič nisi zamudila. Kaj ne šteje uradna medicina prvi dan tečke kot prvi dan nosečnosti? user posted image  Torej ker pričakujem plusek konec meseca, sem danes že drugi dan nosečka user posted image  Kolko dni si pa ti nosečka?

Ah, pol sem jaz noseča že 22 dni... user posted image user posted image user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 604
3.10.2008 11:45:14   
22zlatolaska19
OJLA PUNCE . PAR DNI NISEM BILA NA FORUMU PA VIDIM DA SE VAS JE MED TEM ČASOM ŽE KAR NEKAJ OGLASILO.

NAVIJAM ZA VSE NAS OKTOBRKE KI NE PRIČAKUJEMOuser posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image

TANE: RADA BI TI POVEDALA DA NE OBUPAJ PREZGODAJ. KO SEM JAZ PRVIČ ZANOSILA JE MINILO 43 DNI OD PRVEGA DNEVA ZADNJE MENSTRUACIJE DA JE TEST POKAZAL DA SEM RES NOSEČA TAKO DA GLAVO POKONCI, VSI DRŽIMO PESTI ZATE DA BOŠ KMALU ZAGLEDALA user posted image user posted image KI SI JIH TAKO ŽELIŠ.user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 605
3.10.2008 11:49:58   
tane
ok, dobla adrialab, moraš biti na tešče, odvzem krvi stane 12EUR in naj bi bili rezultati še danes.

http://si.synlab.de/

če bo še katero zanimal...

no, še moralni nauk moje zgodbe: vse to kar se mi zdaj dogaja je posledica moje neučakanosti, ker do sedaj sem se vedno držala pravila, da test delam po zamudi, in mi ga do sedaj še ni blo treba delat, ker je žal vedno prej prišla user posted image  tako, da nikoli več NE GREM delat testa prej, ker potem je tale začaran krog...

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 606
3.10.2008 11:52:17   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: 22zlatolaska19

OJLA PUNCE . PAR DNI NISEM BILA NA FORUMU PA VIDIM DA SE VAS JE MED TEM ČASOM ŽE KAR NEKAJ OGLASILO.

NAVIJAM ZA VSE NAS OKTOBRKE KI NE PRIČAKUJEMOuser posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image

TANE: RADA BI TI POVEDALA DA NE OBUPAJ PREZGODAJ. KO SEM JAZ PRVIČ ZANOSILA JE MINILO 43 DNI OD PRVEGA DNEVA ZADNJE MENSTRUACIJE DA JE TEST POKAZAL DA SEM RES NOSEČA TAKO DA GLAVO POKONCI, VSI DRŽIMO PESTI ZATE DA BOŠ KMALU ZAGLEDALA user posted image user posted image KI SI JIH TAKO ŽELIŠ.user posted image

hvala, 22zlatolaska19, mi je tvoja izkušnja v tolažbo, se bom pa še odločila ali grem delat krvni test ali ne, ko bo čas kosila se odločim... ali pa skuliram in počakam še nekaj dni.

(odgovor članu 22zlatolaska19)
Neposredna povezava do sporočila: 607
3.10.2008 12:02:47   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

tane samo zate ,da bo šla user posted image stran.Ekolauser posted image user posted image user posted image za srečo paaaaaaaaaaauser posted image

to rabimuser posted image user posted image user posted image hvala sonček85.
saj vem ,zato pa smo me tukaj.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 608
3.10.2008 12:04:56   
dulcinea
Tane, saj jst držim pesti, da sta bili črtici res pravi, samo jaz bi počakala s tem laboratorijem. Vsaj še par dni.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 609
3.10.2008 12:15:02   
ursa30
tane, upam, da se ti od negotovosti ne bo zmešalo user posted image
držim pesti, da si user posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 610
3.10.2008 12:39:48   
giotti
Hej, Tane, kaj pa če bi Pušenjaka vprašala, če si ali nisi user posted image . Baje je on tudi vedeževalec user posted image

To je bil zdaj en intermeco, da ubijemo to napeto vzdušje v pričakovanju.

Dulcinea, čestitam za 22 dan! Kolk jih je še do konca user posted image  Kje je ticker?

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 611
3.10.2008 12:42:41   
avaya
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

tane, upam, da se ti od negotovosti ne bo zmešalo user posted image
držim pesti, da si user posted image user posted image

se podpišem. tudi jaz stiskam pesti zate tane user posted image user posted image user posted image user posted image  

in seveda tudi za vse ostale, ki v teh dneh pričakujete user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva morava postati bolj pridna. Nekako nisem hotela da bi seks postal rutina samo zato, ker delamo na otroku, tako da res slončkava samo takrat, ko nama paše. Zadnje čase sva pa oba toliko pod stresom služb in pd, da enostavno ni energije. Bo treba to malo spremeniti. Mal se seksi oblečt, kakšna masaža,.....

Pozabila sem Vam povedati, da mi bo G v primeru, da ne zanosim do novembra dala Klomifen. Pri mojem zdravstvenem stanju, je namrče možno da O sploh nimam. Pa tudi cikle imam zelo dolgo (cca 45 dni). Ampak jaz še vedno čakam na čudež. Upam, da me doleti.

Otroci so naše največje bogastvo.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 612
3.10.2008 12:57:57   
ella.
O bejbikeeeee, vidim, da se napetost kar nadaljuje...bi jo lohk rezali z nožem user posted image

Mah, jest vem, da se neki spešl dogaja s Tane Banane, samo počakat je treba.
Giotti: tebe pa že prou komi čakam spoznat, da vidim, kdo je tole refleksivno, napol zasanjeno, napol realistično dekle :)
Tiki, Urša, Orhideje, Dulcinea (čigava je že bila tale lubica...Don Kihotova?), Aquica, Sonček85, love4ever in še in še deklet...
srčkice ste, sem se kar malo navlekla na vas ;) vem vem, ni zdravo user posted image

cmok

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu avaya)
Neposredna povezava do sporočila: 613
3.10.2008 13:06:01   
Arual
Ojla.
No TANE ne obupat, tudi sam sem na istem kot ti, samo da sem jaz šla v laboratorij in mi je pokazal test da ni nosečnosti. Jaz pa še vedno upam, da je in da se je test zmotil Tako da se bom zdaj naročla k ginekologu in naj me on pogleda.

Zanima, me če je že katera imela to izkušnjo da je bil krvni test negativen pa je bla vseeno noseča?

DRŽIM PESTI

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 614
3.10.2008 13:08:31   
ella.
Arual, težko verjamem, da bi krvni test narobe pokazal, še posebej zato, ker se nosečnost kak dan prej ugotovo s krvjo kot pa z urinom...
upam pa, da morda je le mogoče...držim pesti na ful.

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 615
3.10.2008 13:20:32   
nhaya
Punce, jst ima še dva dni do pričakovanega user posted image user posted image ..danes zjutraj sva z dragim user posted image in sem rahlo krvavela..Ampak sedaj med dnevom ni bilo nič več. A to pomeni, da bo  pršla user posted image ?

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 616
3.10.2008 13:36:14   
tropical
IZVIRNO SPOROČILO: R777

Mene kar označite, da sem user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..Bravo jaz...Naredila sem danes BC test in se je testna črtica obarvala v petih minutah....jessssssssssss....

Mislim, da sem imela O veliko prej ta mesec, ker sem točno pred 14.dnevi začela s čudnim vedenjem, znaki, lakoto.....

Z možem sva šla na avtoopdpad zjutraj, pred 14.dnevi, po ene dele.....Pustila sem ga kar tam in se vozila 15 km v eno smer, da sem si v izbrani trgovini kupila burek in lepinjo..user posted image user posted image ....Tako sem hitela jest tisti suhi kruh, da so se mi veliki kosi zataknili in tudi z vodo niso zlahka zlezli v želodec.....user posted image user posted image user posted image ....Takoj sem posumila, da se nekaj dogaja....user posted image user posted image

In imela sem prav.....

Upam na najboljše!!!

Vsem drugim želim ta mesec user posted image user posted image  in da se mogoče čez eno leto ali dve zopet srečamo na tej temi....

Srečno punce!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE!!!!!!!!!!!

(odgovor članu R777)
Neposredna povezava do sporočila: 617
3.10.2008 13:50:02   
ella.
R777: spregledala tvojo novičko - čestitaaaaaaaaam!
user posted image user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 618
3.10.2008 13:58:27   
aqua77
ellči marelči, kako si kaj? user posted image

počutje?? user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 619
3.10.2008 14:12:00   
ella.
Aqvica smokvica, po pravici sem zelo zelo utrujena in tečna user posted image
ampak hkrati tudi srečna. Pa ful navijam klelele za vse bodoče nosečkice, ker sem egoist in nočem biti sama v slabostih, tečnobi, utrujenosti, čustvenim nihanjem, požrtnosti ipd user posted image user posted image
Ti? A okrevaš hitro? Boli kaj?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 620
3.10.2008 14:16:22   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

R777: spregledala tvojo novičko - čestitaaaaaaaaam!
user posted image user posted image

jaaaa, čestitke!!!

mene pa kar dol s seznama vržte... user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 621
3.10.2008 14:26:41   
ursa30
elli, pa aqui, lepe vzdevke si dajeta...user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 622
3.10.2008 14:31:13   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Aqvica smokvica, po pravici sem zelo zelo utrujena in tečna user posted image
ampak hkrati tudi srečna. Pa ful navijam klelele za vse bodoče nosečkice, ker sem egoist in nočem biti sama v slabostih, tečnobi, utrujenosti, čustvenim nihanjem, požrtnosti ipd user posted image user posted image
Ti? A okrevaš hitro? Boli kaj?

user posted image user posted image user posted image  Jaz še ne okrevam, ker mam komaj v sredo operacijo, oziroma v četrtek, v sredo grem na sprejem, v četrtek me bodo pa operirali, tako da me mal strahec šlata, ampak krize še ni... user posted image  Bom pa pol mal of RR, ker ni rač. doma, vas bom prek telefona spremljala, sam čvekala pa ne bom tolko.... user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 623
3.10.2008 14:33:32   
ursa30
jaz bom v mislih s tabo. pa le glej, da te bojo porihtal tko k je treba!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 624
3.10.2008 14:36:07   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

jaz bom v mislih s tabo. pa le glej, da te bojo porihtal tko k je treba!!

ja hvala!

jaz tud upam, da bo vse ok, da bom pol fajn mojemu dragemu jajca barvala, tako da bo zajček pol plusek prinesu aprila..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Katera oblika imena je nalepša?
Beckie

Katera oblika imena Erik vam je najlepša?

Erik (69%)

Eric (4%)

Erich (1%)

Ta ime mi ni všeč (26%)

Število vseh glasov: 582

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!