|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobra pričakujemo ||
29.10.2008 13:05:38   
tane
sem samo seznam prestavila, ja ta mesec je pa bolj slabo, še 3dni in upam, da se drastično obarva v roza, navijam in držim pestiuser posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
   RE: Oktobra pričakujemo ||
29.10.2008 18:20:09   
MiSka_82
evo moja user posted image  je danes pritekla, selim se v november...

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
   RE: Oktobra pričakujemo ||
29.10.2008 19:15:45   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: MiSka_82

evo moja user posted image  je danes pritekla, selim se v november...
user posted image user posted image user posted image user posted image




kje ste oktoberke?zatišje pred napadom?

_____________________________

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu MiSka_82)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
   RE: Oktobra pričakujemo ||
29.10.2008 20:13:00   
kalypso
Monty delaj kar si delala prej, le malo manj se ženi. Pojdi v hribe, seveda, če ti je do tega, če se dobro počutiš, pojdi na kakšen daljši sprehod, ali pa na hitro hojo. Če boš zdaj začela doma posedat ni dobro za tvoj organizem, ki je prej bil navajen, kot sem zasledila, večje obremenitve. Tudi ginekologinja ti bo svetovala isto, sploh če se ti dobro počutiš in nimaš težav z nosečnostjo. Pazit je menda treba le, da srčnega utripa ne spraviš nad 130.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
   RE: Oktobra pričakujemo ||
29.10.2008 21:34:46   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: kalypso

Pazit je menda treba le, da srčnega utripa ne spraviš nad 130.


Uf, a res?? Kdo je to rekel, kje to piše? Ker tole zelo hitro dobiš, že s hitro hojo, kaj šele s hojo v hrib ali tekom, tudi če je čisto sproščen jogging. Jaz imam skoz merilec srčnega utripa med tekom, pa ni šans, da bi tekla tako počasi, da bi imela pulz pod 130. No, skratka, ful se priporočam za kakšne resne reference v zvezi s tem. HVALA.





(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
   RE: Oktobra pričakujemo ||
30.10.2008 7:38:11   
monty
za tehle 130 ne vem točno vem pa da čez 145 ne. Ampak to je res hitro jaz če grem tečt, ga mam okrog  155 do 165 če pa grem hitro pa tudi okrog 180. Za v hribe pa vem,da lahko. Komaj od nedelje ne delam nič pa se mi zdi ,da se mi bo zmešal. Dobro zdaj je blo tudi tako vreme. Meni ni sicer nič, krvavim ne več, vrti se mi tudi ne, edino ves čas čutim utrip na vratu, Tko kot če ti pulz naraste. Ful hecn feeling, še ko grem spat se mi ne umiri. Mogoče mam pa pritisk višji. V glavnem bom več zvedla 7. ko grem na pregled in bom vse do potankosti vprašala kaj lahko in kaj ne. Manjka mi pa jahanje,da sploh ne vem kako bom zdražala brez. Sem le 18 let to počela praktično vsak dan in sedaj se mi kar solzice prikradejo ko pomislim, kako je bilo fajn. sem se tega zavedala, da bo hudo samo da bo tako pa ne. Šele zdaj se zavedam, da se mi je življenje za vedno spremenilo in punce moje drage priznam, da me je kr strah.  Nikoli več brezskrbnih dni???? da ne bo zvenelo otročje ampak je res tako kot pravijo eni, da nikoli nisi dovolj pripravljen. sem si želela vsak mesec znova, sedaj pa ko se je uresničilo še nisem občutila tistega pravega veselja, me kr malo strah preganja. Sama sebi sem čudna, ne vem mogoče so pa hormoni, ker se zjočem za vsako malo bolj čusteveno zadevo.Pa najbrž dlje ko čakaš težje je. Jaz sem 28 in moj 29, pa se mi zdi da sva še mlada. user posted image  sva pa včeraj tavala po štacunah in kr noter padeš v tiste cotke, igračke...

držte se! moram delat

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
   RE: Oktobra pričakujemo ||
30.10.2008 7:53:19   
crvicek
Monty, mislim da je tvoje počutje čisto normalno. To delajo hormončki. Saj sem se jaz lani čisto isto počutila. Komaj sem čakala + in ko sem ga zagledala, ponoči nisem spala in razmišljala kako bom to speljala, kako ono, kaj lahko počnem..itd. Potem pa se je itak sreča končala v 6 t in so prišle druge skrbi, veliko težje.

Verjemi mi, da čisto vsaka ženska se v trenutku ko zagleda težko pričakovani user posted image zamisli, kako bo odslej njena prihodnost, saj ko pride user posted image postane on naša prioriteta, naše prioritete pa pridejo za njim. Tako, da bodoča mamica, nič ne skrbi, to tvoje počutje je čisto normalno.

Uživaj v tem prelepem obdobju, ok res da jahala glih ne boš; je pa itak še en kup drugih stvari, ki jih lahko nosečnica normalno počne.


_____________________________

Najini princeski raseta...

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
   RE: Oktobra pričakujemo ||
30.10.2008 7:53:29   
Wolfina
Draga Monty,

noseča si! Življenje se ne končuje, ampak postaja bogatejše. Glede jahanja te čisto razumem, a naj te potolažim. Poznam mamico, ki je 9. dan po porodu že jahala, čez mesec dni že tekmovala. Poznam mamice, ki so imele tudi težji porod, pa so bile po treh mesecih na konju. Poznam tudi mamico, ki po porodu vsaj eno leto ni jahala. Odvisno je od mamice, kako se počuti ona in otrok, in nenazadnje od organizacije. Verjetno ti res ne bo uspelo trenirati vsak dan, kot do zdaj, ampak popolnoma opustit jahanja ti pa tudi ne bo treba. Ne obremenjuj se zdaj s tem. Pojdi do konj, druži se z njimi... Ti bo jahanje pol manj manjkalo. Uživaj v nosečnosti, jahala boš lahko še vse življenje! user posted image

LP, Wolfina (bivša anonimna user posted image )

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
   RE: Oktobra pričakujemo ||
30.10.2008 8:07:19   
kalypso
Takle mamo user posted image
Sem malo čekirala na spletu glede vadbe v nosečnosti pa to, pa ne piše povsod enako, je pa največkrat omenjena omejitev srčnega utripa 140.
Sem pa našla tudi tole:

Hoja. Ta nikoli ne more škoditi, še posebno, če je počasna in na svežem zraku. Poleg plavanja je to najprimernejša oblika športa za nosečnico. Pazljivost je potrebna predvsem pri gorništvu, saj je tukaj težava nadmorska višina. Zagotovo se mora nosečnica izogibati nadmorski višini 3000 metrov in več ter športni dejavnosti na višini nad 2500 metrov.

Plavanje. Nosečnica lahko plava vseh devet mesecev, saj gibanje v vodi blagodejno vpliva na sklepe, hrbtenico in celotno telo. Zaželene so tudi gimnastične vaje v vodi, ki utrjujejo postavo in ne obremenjujejo sklepov. Idealno je plavanje v morju in jezeru, malo manj pa v bazenih, kjer se zadržuje veliko ljudi in so zato pogosto gojišče bakterij.

Tek. Pogoj za tek med nosečnostjo je, da se je nosečnica z njim ukvarjala že prej. Ženska, ki nikoli prej ni redno tekla, naj se tega ne loteva med nosečnostjo. Paziti mora na sklepe in izbiro obutve, prav tako ni priporočljivo, da teče po asfaltu.

Kolesarjenje. Med kolesarjenjem so sklepi manj obremenjeni kot pri teku, zato se nosečke s trebuščki lahko podajo na kolo. Tudi sobno kolo je priporočljivo. Kolesarjenja v prometu, kjer je zrak vse prej kot čist, pa naj nosečnice raje ne izvajajo.

Aerobika. Posamezna rekreativna središča v svoje programe vključujejo tudi aerobiko za nosečnice. Gre za prilagojeno vadbo pod skrbnim nadzorom, ki ne škoduje bodoči mamici. Tiste, ki ste vajene bolj težavnih aerobičnih vaj, pa raje vprašajte svojega zdravnika, do katerega meseca nosečnosti jih lahko izvajate.

Golf. To je idealen šport za nosečnico, saj združuje hojo in sprostitveno koncentracijo. Ob igri golfa lahko nosečnica pozabi na vsakodnevne skrbi in hkrati razmiga svoje telo. V visoki nosečnosti je priporočljivo, da se udarci s palico prilagodijo, saj trebuh pogosto otežuje klasično izvajanje udarcev.

Joga. Prav tako zelo priporočljiva oblika vadbe, vendar je vseeno potrebne nekaj previdnosti. V visoki nosečnosti naj ne bi izvajali vaj, ki od vas zahtevajo daljše ležanje na hrbtu, pa tudi kakih stoječih ali raztezalnih vaj ni priporočljivo ponavljati dalj časa. Zmerna in prilagojena joga pa blagodejno vpliva na vas in otročička v trebuščku.

Ples. Če niste ravno akrobatska plesalka, lahko plešete vso nosečnost. Ples sprošča, ne obremenjuje sklepov, predvsem pa lahko nosečnico spravi v boljšo voljo. Če boste ples izvajale s svojim partnerejm, boste blagodejno vplivale tudi na dojenčka, saj bo čutil bližino obeh staršev in tako vzpostavljal pomembne vezi z obema že pred rojstvom.

Tenis, badminton in squash. Mnenja se razlikujejo, vendar v prvih mesecih nosečnosti ne bi smelo biti ovir za športe z loparjem. Govorimo seveda o nerizični nosečnosti in izvrstnem počutju ženske. Glede na to, da gre za dinamične športe, bodite pozorni predvsem na srčni utrip in ob najmanjši bolečini v trebuhu ali kje drugje takoj odnehajte.




(odgovor članu Wolfina)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
   RE: Oktobra pričakujemo ||
30.10.2008 8:45:17   
baby28

Živjo vse oktoberke!

Tudi mene ni obiskala in  tudi test ni nič pokazal. Tukaj pa nekej ne štima.

bi morala dobiti 19. oktobra in je ni. Po enem tednu naredila test, ki pa žal ni
pokazal .

Znaki nosečnosti se kr vrstijo: Bruhanje, čudn okus v ustih, prekomerno obiskovanje
Wc ...

Kaj zdej to pomeni še ne vem?
Veseli bi bili rezultata . Bomo poskusili s testom
spet čez dva dni.
No in čez dva dni imamo nekaj takega, ki bi lahko bilo podobno kr roza menstruaciji z rjavimi izcedki. ampak to samo zjutaraj. Čez noč ni ne duha ne sluha o ničemer.
Bomo videli kaj bo čez dan. Včeraj samo nekaj rjavih izcedkov.
Zdej pa sploh nevem pri čem sem. je pa res da nič več ne bruham.
Tako da upam, da ni to konec boja  z user posted image .
kaj pa pravite ve.?!

lp

lp


(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
   RE: Oktobra pričakujemo ||
30.10.2008 9:00:33   
natasa28
Monty, glede jahanja sva si kar na istem, tudi jaz imam svojo kobilo-holštajnko, katere jahanje do nadaljnega odpade.Najdeš pa debato na temo jahanje v nosečnosti na portalu konji.com, http://konji.com/index.php?name=Forums&file=viewtopic&t=47&highlight=nose%C4%8Dnost dosti pro in contra.Ene jahajo a to se moraš odločiti sama ter kako dobro poznaš konja, nikoli namreč ne veš kdaj se bo splašil ali oddivjal ali...karkoli na terenu,jaz osebno že vem da prve tri mesece  do tistih varnih 12 tednov sigurno odpade, potem pa bomo vidli kaj bo gin rekla, samo koliko se mi zdi bo kar 9mesecev pavze.
Po drugi strani pa saj sprehajati na roki  in delo na tleh s konjem tudi ni tak švoh.

lp.
Nataša

(odgovor članu baby28)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
   RE: Oktobra pričakujemo ||
30.10.2008 10:29:11   
giotti
O, ful zanimiva debata se je razpletla. Najbrž bi potebovale kar posebej temo šport in nosečnost ali pa tudi ne, kajti v bistvu ni nobene panike, če je nosečnost okej.

Ravno sem prišla iz Metelkove, kjer sem bila pri eni znani športni zdravnici (imam bolečine v kolkih), ki je seveda tudi sama športnica in ima enega otroka. No, in sem jo vprašala po njenem mnenju glede športne aktivnosti v nosečnosti. Dejala je, da do prvih treh mesecev praktično ni prav nobene ovire glede tega. Nekako v smislu, da v tem času nikakor ne moreš vplivati na svojega bejbika s svojim početjem. Tako tudi pulz ni nobena omejitev (lahko je isti kot pred nosečnostjo), skratka ni treba prav nič prilagoditi. Po treh mesecih pa je rekla, da je fajn, da se pulz nekako ne giblje predolgo nad 145. In na sploh je zelo dobro, če se nosečnca ukvarja s športom. Tudi sama je rekla, da je bila aktivna do zadnjega dne nosečnosti, predvsem v hirbe je na koncu hodila.

Tudi moja ginekologinja mi ni rekla prav nič glede jogging teka (torej, sproščeni rekreativni tek) v nosečnosti, da bi bila kaka omejitev, ko sem ji zadnjič to omenila.

Tako, da sem čisto pomirjena in če mi bo kdaj namenjena nosečnost, pa da se bom počutila okej, ne bom prve tri mesece prav nič komplicirala.

Glede jahanja vem samo to, da je problem zaradi potencialnih padcev v višji nosečnosti. Ne razumem pa zakaj že tako zogdaj prenehati z jahanjem user posted image  Prav zaradi padcev se tudi kolesarjenje v zadnjem trimesečju odsvetuje, namreč menda je problem ravnotežje pri tistem velikem trebuhu. Ah, pa kje je še to user posted image
Srečno pupe, pa kar lepo na kolo za zdravo telo user posted image

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
   RE: Oktobra pričakujemo ||
30.10.2008 11:20:25   
Barcula
Pridružujem se še jaz ki jo čakam že od 24 ni še prispela test je -
Bomo pa šli po novega oz. je že pripravljen in bomo strpno počakali da se prikaže user posted image

Tetkauser posted image Metka  pa naj gre kar domov user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
   RE: Oktobra pričakujemo ||
30.10.2008 11:32:03   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: baby28


Živjo vse oktoberke!

Tudi mene ni obiskala in  tudi test ni nič pokazal. Tukaj pa nekej ne štima.

bi morala dobiti 19. oktobra in je ni. Po enem tednu naredila test, ki pa žal ni
pokazal .

Znaki nosečnosti se kr vrstijo: Bruhanje, čudn okus v ustih, prekomerno obiskovanje
Wc ...

Kaj zdej to pomeni še ne vem?
Veseli bi bili rezultata . Bomo poskusili s testom
spet čez dva dni.
No in čez dva dni imamo nekaj takega, ki bi lahko bilo podobno kr roza menstruaciji z rjavimi izcedki. ampak to samo zjutaraj. Čez noč ni ne duha ne sluha o ničemer.
Bomo videli kaj bo čez dan. Včeraj samo nekaj rjavih izcedkov.
Zdej pa sploh nevem pri čem sem. je pa res da nič več ne bruham.
Tako da upam, da ni to konec boja  z user posted image .
kaj pa pravite ve.?!

lp

lp


držimo pesti,da ti M zamuja iz pravega razloga.Včasih se zgodi,da ni dovolj hormona,da bi ga test zaznal-pri meni je bilo prvič tako,po treh tednih zamude,sem pa šele zagledala plus na testku.

_____________________________

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu baby28)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
   RE: Oktobra pričakujemo ||
30.10.2008 12:27:43   
giotti
Jaz pa danes ful mislim na Martino in navijam zanjo, da bo v manj kot enem dnevu zagledala 2 črtici user posted image
Martina, preživi še ta dan. Seveda ful upam, da ni tečka prišla na obisk user posted image

Za ostale pa tudi en navijaški pozdrav user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
   RE: Oktobra pričakujem dve črtice
30.10.2008 14:37:10   
monty
sem tudi jaz brala vse živo preden pa sem bila dejansko na tem, da se TO DOGAJA, sedaj pa vse še enkrat bolj preverim. Če mi bo G rekel, da lahko tečem tko na izi bom šla takoj nasleslednji dan, v hribe pa takoj ko bo kaj vremena. Nikakor ne mislim na kavču nabirat kilokgramčkov, ker to ne more biti dobro niti zame niti za otročka. Sem bila vajena skoz aktivno živet in bom še sedaj. Je pa žal zima pred vrati in bo treba kr po službi kaj narest ker potem je tema. Plavat v bazen pa se menda res ne bom spravla. Itak bi mi pasala topla voda, to pa odsvetujejo. Gremo pa januarja na smučanje in bom videla kako se bom počutila, po moje me bo takrat že preveč za v moje smučarske hlače user posted image . Bom pa s kužki okrog hodila pa kuhala za ostale in brala kako ekstra knjigo. Si nameravam privoščt vse za kar do sedaj, ko je bilo obveznosti s konji in še drugimi treningi dovolj, premalo časa. Eno knjigo berem že pol leta user posted image .
tenis se mi pa lušta in bom še tudi katero odigrala, samo se mi zdi kr naprezanje, sploh trebušne mišice. Kaj pa vem.

Bom pa imela polar na sebi, da ne bom pretiravala, ker ko se ti zdi, da je preveč je FUUL preveč, glede na magično mejo 140 user posted image ? Jaz moram zelo počas tečt za kaj takega.
Jaz pa svojega konja nimam več pri sebi, ker sem se že ko sva začela delat na user posted image  nekako odločila, da potem ne bo časa za to in je bolje, da gre h komu, ki bo imel dovolj časa. sem se pa zelo potrudila, da ji najdem dobre lastnike, tko da trenutno bolj uživa kot je pri meni, ko se mi je zmeraj mudilo. Mi je pa hudo za znoret. Pa menda mi hormoni še malo hujše doživljanje prirejajo.user posted image

moj mi je rekel, da sploh ni videt, da bi bila vesela, pa misem znala ali pa hotela odgovorit. se mi zdi, da mam hormone vse u luftu. ampak verjamem, da se bom slej ko prej začela resnično veselit in da bom skrbi vse manj. Čudno je res, kako sem bila vedno žalostna ker ni bilo, potem pa prvi trenutek ko sem videla user posted image  me je pogrelo, nato neka taka mešanica evforije in sreče, potem pa kot bi me z mrzlo vodo polil, strah... Pa vse kar je bilo....

me pa veseli, da nisem edina, ki ima mixed feelings glede vsega.

joj kok smo skomplicirane!

pupe objemčke vsem!!!!

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
   RE: Oktobra pričakujem dve črtice
30.10.2008 14:49:50   
...Martina...
Pozdravljene,
moje user posted image še ni, test me že čaka v predalčku za jutri zjutraj.
Me je kar strah, k jutri je naš dan. Upam, da bo res čaroben in da se mi pokaže tak velik plus, da ga nikoli v življenju ne bom pozabila.

Vseeno pa vam sporočim jutri novico. Takšna kakršna bo.

Hvala za pestke in upajmo na najboljše. user posted image user posted image user posted image user posted image

en Čau čau

< Sporočilo je popravil ...Martina... -- 30.10.2008 14:50:56 >

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
   RE: Oktobra pričakujem dve črtice
30.10.2008 14:52:17   
tane
jaz že vem, da bo +, še eno vprašanje koliko časa sta se trudila po operaciji pregrade?
ampak vseeno močno stiskam pestke...do jutri

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
   RE: Oktobra pričakujemo ||
30.10.2008 16:56:48   
sonček85
navijamo še za zadnje oktoberske borke ,dajmo zadnje moči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
   RE: Oktobra pričakujemo ||
30.10.2008 17:47:44   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

navijamo še za zadnje oktoberske borke ,dajmo zadnje moči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
Martinčka zate pa en kupuser posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
   RE: Oktobra pričakujem dve črtice
30.10.2008 21:07:58   
crvicek
Martina, pomoje boš ti jutri odprla sezono za tiste ki smo imele pregrado. Torej kako je že vrstni red?? Ti si imela operacijo februarja, potem Tane, Giotti in Crvicek. Upam da nisem katere izpustila.

Torej Tane, naslednja si ti!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Najini princeski raseta...

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
   RE: Oktobra pričakujem dve črtice
31.10.2008 7:51:47   
S*
Martina  čakamo na rezultat, user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
   RE: Oktobra pričakujem dve črtice
31.10.2008 9:52:34   
a.jrad
Pozdravljene!

Mene lahko obarvate v modro, ker je danes zjutraj prišla user posted image  in se selim pod user posted image  pričakujemo decembra oz. user posted image  ne pričakujemo okrog 3.12.2008. user posted image


lp,

Martina upam, a je pri tebi user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
   RE: Oktobra pričakujem dve črtice
31.10.2008 12:16:51   
Rakica_80
Martina kje si????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
   RE: Oktobra pričakujem dve črtice
31.10.2008 12:58:20   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Martina kje si????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mene tud zanima,če smo dovolj stiskali pestke....

_____________________________

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?