Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 3.9.2008 10:30:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: na trgu z Gibonnijem, Kreslinom in DMP 3.9.2008 10:51:31
|
|
|
|
aprilčica07
|
Jst bi pa šla, samo smo relativno daleč od tam in dvomim, da se bomo odpravli.. Drgač so mi pa omenjeni izvajalci zakon
|
|
|
|
|
RE: na trgu z Gibonnijem, Kreslinom in DMP 3.9.2008 10:55:31
|
|
|
|
Volga
|
Ja, itak da bom šla. Zarad Đibonija, ostali so mi kr neki, sploh DMP. WTF Kreslin, O.K., nosljanje pa to, bo takrat pa ravno čas za kakšen pir v želodec spravit. Ja, komaj čakam v bistvu.
|
|
|
|
|
RE: na trgu z Gibonnijem, Kreslinom in DMP 3.9.2008 11:09:09
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Grem zarad Gibonnija. Sicer že ene desetič, ampak vsakič je fajn.
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.9.2008 11:14:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: na trgu z Gibonnijem, Kreslinom in DMP 3.9.2008 11:18:30
|
|
|
|
facka
|
jst tudi zarad Gibonnija, pol se pri drugih izvajalcih dobiva pri šanku
|
|
|
RE: na trgu z Gibonnijem, Kreslinom in DMP 3.9.2008 11:19:58
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: facka jst tudi zarad Gibonnija, pol se pri drugih izvajalcih dobiva pri šanku Brez problema.
|
|
|
|
|
RE: na trgu z Gibonnijem, Kreslinom in DMP 3.9.2008 15:18:30
|
|
|
|
coca cola
|
razsvetlite me prosim - kje se bodo odvijali ti koncerti hvalaaaaaaaaa
|
|
|
|
|
RE: na trgu z Gibonnijem, Kreslinom in DMP 3.9.2008 15:23:33
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: *dina* razsvetlite me prosim - kje se bodo odvijali ti koncerti hvalaaaaaaaaa Na Glavnem trgu v NM. Tam kot lani Dan D.
|
|
|
|
|
RE: na trgu z Gibonnijem, Kreslinom in DMP 3.9.2008 15:25:35
|
|
|
|
coca cola
|
hvalaa
|
|
|
|
|
RE: na trgu z Gibonnijem, Kreslinom in DMP 3.9.2008 15:48:13
|
|
|
|
ZARA
|
In DMP so?? Depeche mode, predvidevam, ne.
|
|
|
RE: na trgu z Gibonnijem, Kreslinom in DMP 3.9.2008 15:49:12
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA In DMP so?? Depeche mode, predvidevam, ne. Ja, prav Depeche mode. prideš?
|
|
|
|
|
RE: na trgu z Gibonnijem, Kreslinom in DMP 3.9.2008 15:51:05
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: ZARA In DMP so?? Depeche mode, predvidevam, ne. Ja, prav Depeche mode. prideš? Sem napisala da predvidevam, da DM niso. Ne, ne pridem.
|
|
|
RE: na trgu z Gibonnijem, Kreslinom in DMP 3.9.2008 16:03:03
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA In DMP so?? Depeche mode, predvidevam, ne. A dej mi zdej lušte delat!!
|
|
|
RE: na trgu z Gibonnijem, Kreslinom in DMP 3.9.2008 17:19:23
|
|
|
|
Anonimen
|
zanima me, a gre katera v soboto na koncert Ne, bi pa sla, ker ze ziher leto nisem poslusala Giboja. Uzivajte in spijte pivo se zame :).
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
ZANOSITEV PO SPLAVUlittlestar5V kolikšnem času po spontanem splavu vam je uspelo zanositi?1-3 mesece (
38%)

3-6 mesecev (
16%)

6-9 mesecev (
3%)

9-12 mesecev (
9%)

Nam še ni uspelo (
34%)
Število vseh glasov: 32Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!