|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
26.10.2009 10:57:04   
baby1978
Hello, jaz začnem z postopkom 1.12.2009, HSG in Laparoskopija in spermiogrami mojega dragega so za nama. Sva pa predvidena za IVF, upma, da ne bova dolgo čakala......

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
26.10.2009 11:37:58   
talika81
živjo, drage moje!

kako ste mi kaj na ta siv ponedeljek? no, vsaj v LJ je siv, kako je v moji lepi štajerski, pa boste druge povedale. user posted image

nisem se imela nič časa oglašat med vikendom, kako smo kaj.

tako da danes malo poročam, kako smo se imeli. v soboto smo zidali na veliko, tako da zdaj samo še krovce čakamo, da damo pod streho to, kar smo ustvarili. in upam, da bo to kmalu, da se lahko začnejo dela v notranjosti in da lahko naročimo okna in vrata. user posted image

drugače pa se bom jaz lahko po vsej verjetnosti udeležila našega čveka. glede na to, da je zdaj hitro tema, tako ali tako ne moremo več delat dalj kot nekje do pol šestih ... sicer bom verjetno mal zamudila, ampak verjetno pridem.
že komaj čakam, da se spet malo vidimo in kako rečemo, a ne? user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
26.10.2009 16:03:32   
miklarom
talika81 - user posted image user posted image user posted image , te že čakamo, le pridiuser posted image

tassi - oj pupa, vem kak je to z ikebanamo, tud mene to čaka v petek da jo peljem svojemu očetu na grob in tudi v Velenje, če boš pa utegnila pa vseeno pridiuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
26.10.2009 16:09:15   
beba75
miklarom sedaj sem na gonalu ( isto kot september), predvidena punkcija po 3.11.2009. Sem se pa naročila v sredu k zdravniku, ker taka v službi res več ne morem delati, pa še fizičnega dela je kr nekaj. Saj mi sodelavec full pomaga samo ne morem skozi dela prelagat na njega- ni fer.

tassi saj ne bo nič hudega če prideš kasneje na sokeca.Skoraj prepričana sem da pred 20uro ne bo nobena šla domov. Če lahko ,le pridi, bi bila zelo vesela.

miklarom že zdaj stiskam pesti da nsljednič uspe.

Sedaj pa morem na sprehod. se muca že "dere". HB da je lepo vreme.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
26.10.2009 17:46:16   
mala81
Halo punce!

Samo, da vam sporočim, da so mi končno dali zeleno luč in bom po dooolgeeeem času lahko le prišla do svojih pingotov. Jaz mislim, da bi lahko bila akcija nekje konec naslednjega tedna.

Končno mi je uspelo prit na pregled in da sem slišala eno pozitivno informacijo.

Tudi te kavice se ne bom mogla udeležit. ker se moj user posted image  vrača v petek domov in bova po doooolgeeeem času spet skupaj. Komaj čakam.

PA PA

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
26.10.2009 18:05:00   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mala81
da so mi končno dali zeleno luč in bom po dooolgeeeem času lahko le prišla do svojih pingotov. Jaz mislim, da bi lahko bila akcija nekje konec naslednjega tedna.

Končno mi je uspelo prit na pregled in da sem slišala eno pozitivno informacijo.
čudovita novica!!!!!!! Držim pesti!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
26.10.2009 18:14:06   
mala81
zarja hvala. Jaz bom pa zate navijala, ko greš po njih. Kdaj štartaš? 

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
26.10.2009 19:11:55   
zarja1
Mala 81 thxuser posted image . Čakam user posted image , ki bi naj ta teden prišla.....komaj čakam.user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
26.10.2009 19:21:22   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

sem že iz posveta v MB, in sicer imam zeleno luč za štartanje pingvinčkov že takoj po novem letuuser posted image user posted image , se pravi v Januarju, sam sem se odločla da grema v  Februarju, ker grema še prej malo na oddih v gore na smučanje pol pa po pingote. Smo se pa tudi dogovorili z zdravnico, da pri naslednji nosečnosti, mi bo našla najboljšega porodničarja pri njih, kateri mi bo takoj ob pozitivnem testu naredil cerklažo in me skos on vodil celo nosečnost, da bo vse o.k. sma bla full vesela tega. Naredila mi je tudi UZ, in je vse vredu in v nekaj dneh moram že dobitiuser posted image .

Želim ti,da končno prideš do ciljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Drži se.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
26.10.2009 19:22:41   
PERSIDA
Vsem tukaj vam borkam želim ,da čimprej pridete do svojih zakladkov.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
26.10.2009 20:36:44   
miklarom
PERSIDA - hvala, tudi jaz upam, da boma tokrat prišla dljeuser posted image

beba75 - saj tako dobiš bolniško ko greš na punkcijo in si potem doma, ker ti v MB dajo tudi potrdilo za zdrvnika o bolniški in potem dobiš spet novo potrdilo za nadaljno bolniško ko greš na ET, in potem zopet naprej, za to oni vse poskrbijo, ti pa verjamem, da te matra ker mene je pri tem postopku full matralo, že pri inekcijah in sem že takrat šla na bolniško, ker nisem bila sposobna delati.
za petek pa se že veselim srečanja in kaviceuser posted image

mala81 - škoda da te v petek ne bo, pa drugič a ne user posted image , timse samo lepo pocartaj in stiskaj s svojimuser posted image , me pa bomo še zate kaj spile

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
26.10.2009 20:39:48   
miklarom
zarja - a še čakašuser posted image , sej tud mene neki zajeb.....a tauser posted image , včeraj se mi je malopokazalo roza za cca pol ure, potem pa nič več in danes ni ne duha ne sluha o njej, zdej pa ne vem kaj hudiča je to . v četrtek tak imam pregled in bom videla kaj bo povedal, sam me pa to full jezi k si user posted image norce dela iz meneuser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
27.10.2009 7:44:56   
biba77
Jutro,

hvala za informacije o bolniški - bodo prišle prav.
Mi smo danes imeli jasno, prijetno in sončno jutro, ko sem stopila na balkon, tukaj (Ce) je pa taakaaaaa megla, da mi je vse dol padlo. Upam, da bo čez dan bolje.

Fino bodite in user posted image user posted image user posted image za uspeh!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
27.10.2009 7:49:43   
metuljci
dobro jutro!

meni ne bo zneslo priti na srečanje v petek, ker sem dobila vabilo na rd, tako, da naslednjič pa pridem sigurno user posted image

vsem veliko sreče in uspeha!

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
27.10.2009 8:09:23   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

zarja - a še čakašuser posted image , sej tud mene neki zajeb.....a tauser posted image , včeraj se mi je malopokazalo roza za cca pol ure, potem pa nič več in danes ni ne duha ne sluha o njej, zdej pa ne vem kaj hudiča je to . v četrtek tak imam pregled in bom videla kaj bo povedal, sam me pa to full jezi k si user posted image norce dela iz meneuser posted image

no moja ima šele dans rokuser posted image user posted image user posted image , tak da sem bolj jaz nestrpna......user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
28.10.2009 10:31:07   
talika81
dan.

najprej naj vam častim  user posted image tistim, ki se pa špikate, pa eno dobro ohlajeno user posted image za boljšo rast foliklov ...

in še seveda nekaj za pod zob ... user posted image , da ne boste preveč lačne ... nekaterim pa tudi nekaj  user posted image za boljše folikle ...

nato pa - kako ste mi kaj, drage moje?

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
28.10.2009 10:35:52   
miklarom
no tole je pa danes postrežba, za vsakega nekajuser posted image , smo dobro pa ti!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
28.10.2009 11:08:03   
talika81
jaz sem tudi vredu. malo mi je bad, ker moram bit v službi, zunaj pa je tako lepo vreme.

ampak tko pač je.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
28.10.2009 11:10:34   
beba75
talika hvala za tako pestro ponudbo!

Sem ravnokar od dr. in sem v staležu. Ko sem prišla do njega sploh nisem prav rekla da me hrbtenica boli, mi je kar napisal stalež do nadaljnega, je rekel da sem tako dolgo vztrajajla glede na to kje delam in kakšno je delo.
Drugače sem pa še vredu, vsaki dan se že matram da spijem malo pivo ( ko moraš je prav težko), vsaki drugi dan jem ribe-lignje in seveda jajčke. Komaj pa čakam petka in UZ da vidimo kako napredujemo.

Punce imejte se lepo, uživajte na sončku!!!!!!!!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
29.10.2009 14:41:32   
beba75
Punce kje ste danes? Se že lišpate za jutri?

september jaz imam jutri UZ ob 9.15, kdaj pa prideš ti?

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
29.10.2009 15:04:54   
miklarom
sem nazaj iz pregleda. Čakala sem od 8.00 pa tja do 11.00 , da sem prišla na vrsto, totalna gužva, vmes pa je G. še 2x šel ven in smo spet čakaliuser posted image
vse je vredu, se pravi bp. user posted image  mi naj bi prišla vsak čas, ker se že neki nakazuje. Tak, da hvala bogu je vsaj to vredu, da lahk zopet štartamouser posted image user posted image user posted image

punce a se zdaj vidimo jutriuser posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
29.10.2009 18:59:18   
beba75
miklarom  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za lepe novice!

Ja jaz pridem jutri!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
30.10.2009 7:10:42   
beba75
Kaj zdaj punce a vejla za danes? Dajte prosim potrditi udeležbo, da se ne bom brezveze vozila v CE.

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
30.10.2009 7:29:58   
september1
jutro vsem skupi!

beba75 jst mam dans ob 10:15 uro, pa bom že malo prej tam.

miklarom danes kavica velja.pol bi te pa prosila za prevoz. ja lepo da je vse bp in da boste ponovno štartali.

drgač se pa pr nas ful dogaja in ne utegnem do foruma.

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
30.10.2009 7:47:40   
metuljci
dobro jutro!

punce lepo se mejte danes na kavici, naslednjič pa se vidimo user posted image

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Plenička
Ines_L

Kdaj ste žačele odvajati svoje malčke od pleničke?

pred 1. letom (15%)

med 12. in 18, mesecem (21%)

po 18 mesecu (64%)

Število vseh glasov: 39

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!