mirabela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vespazijan Pozdravljene, sicer vas redno berem, samo pisati do sedaj nisem mogla (ko so mi naložili nov antivirusni program, kar naenkrat več nisem mogla pisati, odpirati linkov, ki jih je kdo prilepil - in noben hudič mi ne zna popraviti). Sedaj visim na moževem službenem prenosniku, ki mi ga je dal v uporabo za dva dni in moram nadoknaditi vse za nazaj . Evo, tudi jaz sem začela s Femoden, predvidena punkcija pa je okrog 1. decembra. Mirabela, tudi jaz sem bila dana na čakalno listo 25. marca in sem že v postopku. Mogoče pa vseeno pokliči, kaj če so te kje založili. Prvotno so nama rekli, da bova na vrsti marca 2010. Sva se doma pogovarjla, da so naju porinili naprej zaradi moje starosti. Mislim, da nama ne bo uspelo spraviti štiri postopke do dovoljene starosti skozi v kolikor bi bili prvi trije neuspešni. metuljči, tudi jaz sem iz Prekmurja, če želiš, lahko greve skupaj na kavo. zdravo punce, evo zdaj sem klicala sestro Danijelo v bolnico, no, je rekla da posto za zacetek postopka lahko pricakujem vsak dan . Koncno, jupiiiiiiiiiii, ne morem verjeti veliko srece vsem
|