|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
20.10.2009 9:18:15   
miklarom
jutro!

lepo, da se seznamček za koffe polni, kje pa je tassiuser posted image , pa menda ja ni pri njih tak mrzlo, da sam za pečjo sediuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
20.10.2009 9:29:50   
mala81
september ja super če boš v ponedeljek v ambulanti. Te pa javi, kdaj boš imela UZ.

Morda pa tudi mene zanese na kavico v celje, ampak vam nič ne obljubim, ker še ne vem točno, kdaj se moj    vrača iz tujine.

PA PA

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
20.10.2009 9:31:01   
mala81
miklarom kako pa si ti? Kdaj gresta v nove boje?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
20.10.2009 9:41:33   
miklarom
mala81 - ti kar pridi na kavico, več nas bo, bolj bo fajn, probi si zrihtat da prideš, vse ste dobrodošleuser posted image
no midva sva se odločila, da grema v februarju še prej na smučarijo ol pa takoj štartam na pingvinčke. pa ti kako ti gre

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
20.10.2009 10:48:07   
db
javljam se za kavico 30.10.2009

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
20.10.2009 10:57:29   
mala81
Nič ne obljubim za kavico, ker še ne veva točen datum kdaj se vrača iz tujine.

miklarom tudi jaz sem še kar no, jezi me samo, ker nikakor ne morem prit do pingvinčkov. Sicer še imam v pon UZ, pa bomo videli kako in kaj. No me veseli,  da gresta poskusit. Smučarija pa vama bo samo nafilala baterije. Jaz ful uživam v smučanju in sem nama že tudi nagledala "teren".

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
20.10.2009 13:53:19   
talika81
glede kavice se bom jaz vam prilagodila ... če bo lepo vreme, se ne bom mogla udeležit srečanja, ker je treba pač pomagat pri delu in dat delavcem kaj za jest in pa za pit, da mi ne omagajo ...

ampak če bo pa srečanje 30.10., pa mislim, da mi bo uspelo pridet. ker do takrat naj bi bilo pripravljeno povečini vse za to, da nama pridejo nardit streho. user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
20.10.2009 13:56:07   
tassi1

no en seznamček za kaffeuser posted image

user posted image

23.10.                 29.10.                  30.10.

miklarom             miklarom                 miklarom

beba-?                    beba                                     
                        september1            september1

tassi1

kje , kot ponavadi PLANET TUŠ CELJE pod tekočim stopnicam

kdaj, 18.00 uri
, velja!

user posted image user posted image                           user posted image   user posted image user posted image

no paj nas bo čim več!

se kar pridno grejem v pisarni, drugač je pa res mrzlo kot sam user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
20.10.2009 13:57:15   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: talika81

glede kavice se bom jaz vam prilagodila ... če bo lepo vreme, se ne bom mogla udeležit srečanja, ker je treba pač pomagat pri delu in dat delavcem kaj za jest in pa za pit, da mi ne omagajo ...

ampak če bo pa srečanje 30.10., pa mislim, da mi bo uspelo pridet. ker do takrat naj bi bilo pripravljeno povečini vse za to, da nama pridejo nardit streho. user posted image

če rabiš enga pridnega krovca, mam jest enga pr men v pojstli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
20.10.2009 14:29:13   
talika81
tassi, hvala. user posted image  že imamo enega, pa tud v moji žlahti so vešči tega. če pa bom še kdaj rabla, pa bom rekla.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
20.10.2009 14:46:56   
tassi1
ok, pa fajn naredite  user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
20.10.2009 16:24:40   
miklarom

no en seznamček za kaffe

user posted image

23.10.                 29.10.                  30.10.

miklarom             miklarom                 miklarom

beba-?                    beba                                     
                        september1            september1

tassi1
                                                         db

talika81 ?

kje , kot ponavadi PLANET TUŠ CELJE pod tekočim stopnicam

kdaj, 18.00 uri
, velja!

user posted image user posted image                           user posted image   user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
20.10.2009 16:29:02   
miklarom
db - sem te dala na seznam za kavicouser posted image

talika81
- tudi tebe sem dodala na seznam, in če si boš lahko vzela čas pa le pridi, bi bla veselauser posted image

mala81 -
super za smučanje in kje sta si že nagledala teren in kdaj. Midva grema na KANIN od 13.2.2010 - 20.2.2010user posted image

tassi1 -
ku,ku zdej te pa vidimuser posted image

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
20.10.2009 18:18:20   
mala81
miklarom midva pa greva čez novo leto na Vogel, spima pa v Bohinju, čeprav se že 2 leti pogovarjava da bi šla na Kanin. Sta že bila na Kaninu al gresta prvič? No pol pa mi boš lahko povedala kako je bilo. Midva že 2 leti prakticirava novo leto v Bohinju, pa sva se odločla da tudi letos greva tja.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
20.10.2009 18:41:25   
miklarom
mala81 - ja lepo, midva pa za novo leto grema na Dunaj, si že dolgo želimuser posted image , na Kanin pa grema prvič,letos sma bla na Rogli , lani v Kranjski gori, no zdaj pa grema na Kanin, 

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
20.10.2009 18:52:15   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom
midva pa za novo leto grema na Dunaj

zakon. Res prekrasno je, sploh praznični sejem-kot v pravljici.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
20.10.2009 19:17:16   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: mala81

Hej punce moje!

No evo moje današnje poročilo. Spet mi je ostal en folikel od prejšnjega ciklusa, ampak je rekel dr. Reljič, da me bodo vseeno spremljali, tak da imam naslednji UZ v ponedeljek. Nekak se mi zdi da tudi tokrat ne bo šlo skozi, ampak pustimo se presenetit.

WP super, da je operacija uspela in da fajn okrevaš. Imam pa vprašanje zate in sicer a se je kaj takega vidlo na "navadnem" UZ da so te dali na laparoskopijo? Jaz sem namreč tudi danes Reljiču rekla še 1x, če bi bila potrebna tudi pri meni kakšna preiskava, glede na to da sva imela v prejšnjem postopku 7 blastocist (kljub slabemu spremiogramu) in so mi vstavili 2, pa nič. Pa je rekel, da se mu ne zdi potrebno v tem trenutku in da naj prideva na razgovor k njemu in se bomo tam kaj več pomenili o tem. Tak da sem pri njem naročena šele 14.1.2010

A bo katera nasledenji ponedeljek v ambulanti? Bi bila zelo vesela, če bi se s katero od vas tudi v živo spoznala.

PA PA

Zadeva je bila takšna, da se je dr. Bokalova na GK LJ skoz zanašala na zelo slab spermiogram mojega in da je tu vzrok. po prvem neuspešnem postopku, sem ji predlagala, da me bolj pregleda, ker mislim, da pa mogoče z mano ni vse ok (tud zeloooooooooooooo boleče menstruacije sem imela). Ampak me ni hotela, in je trdila, da je z mano vse ok, da sem mlada, da v redu reagiram, itd. Tako je bilo tudi po drugem neuspelem postopku. Tudi moja osebna ginekologinja me ni hotela dat pregledat, češ da če bodo rabili kakšne preiskave tam na umetni, jih bodo že sami naredili. potem pa sem zamenjala osebno ginekologinjo in tudi dr. Bokalovo in je nova osebna ginek. na UZ videla endometrioma v obeh jajčnikih, ki sta bila velika kar 2.5 cm, ter pregrado v maternici 1,5 cm. nov ginekolog na GK LJ je dal diagnozo "težka neplodnost". Potem mi je naredil laparo in histero, sedaj pa sem v redu in če bi bil moj ok, bi sedaj lahko zanosila... ker pa temu ni tako... pa greva sedaj v MB.

Kolikokrat pa si sploh bila na umetni? Prvič je redko uspešno.

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
20.10.2009 19:18:12   
womanpolice
Živjo Miklarom.. vidim, da organizirate srečanje.. škoda, da vas tokrat ne bom mogla spoznati, saj bom takrat 90%še zagotovo na bolniški...

A si že imela posvet?

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
20.10.2009 19:21:48   
zarja1
WP jaz še zdaj ne morem verjetuser posted image , da teh tvojih težav prej ni noben G opazil. Pri meni je Reljič na prvem UZ rekel, to je pregrada in mora ven. Na prvem UZ. Res se mi smiliš.

Mater, dajo te v postopek, ki je že prvotno obsojen na neuspeh. Bo pa zdaj vse ok. Boš vidla. V MB te bodo porihtali z user posted image user posted image . Navijam!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 2444
20.10.2009 19:23:42   
miklarom
WP - oj, pa probaj vseeno priti, če boš lahko, jaz imam posvet v petek v MB, pa ti kako se počutiš, sem vidla da si bla na operaciji, ti šment no ka se to tebi dogajauser posted image , kako pa kaj ti napreduješ , zdaj greš v MB , a ne

Neposredna povezava do sporočila: 2445
20.10.2009 19:26:40   
miklarom
WP - ja tud meni je dr. Reljič že na prvem UZ našel eno malo pregrado in mi jo tudi takoj odstranil, tam te res znajo poštimat, verjemi nam , ki hodimo tja

zarči - še tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image za nizki štart in nato en velikiiiiiii +a prideš ti tudi na pijačko in koffiuser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
20.10.2009 19:29:05   
miklarom
zarja - ja pravijo da je enkratno za novo leto gor, saj zato si že dolgo želim iti, pa nikoli nisem mogla, k vsako leto delam za te praznike, no letos sem pa končno prvič dobila dopust in grema, komaj čakamuser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
20.10.2009 19:31:37   
zarja1
Miklica moja mi ne znese pijača. Sem bla zdaj bolj odsotna v službi, pa sem dobila pisarniško prepoved miganja drugamuser posted image user posted image user posted image . En projakt še zaključim pa bo. Upam, da mi rata pred ET. Kdaj si ti kaj v Mb?

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
20.10.2009 19:33:36   
zarja1
Midva sva bla na Dunaju predlani v času pred Božičem in je bilo res pravljično, samo mrzlo ko sto hudičev. Sva šla v eno uličico kjer babice delajo domač štrudl, cel postopek ti pokažejo, pa spet na kuhano vino, pa po darilca, pa medenjake...uf je blo fino.

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
20.10.2009 19:38:29   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

WP jaz še zdaj ne morem verjetuser posted image , da teh tvojih težav prej ni noben G opazil. Pri meni je Reljič na prvem UZ rekel, to je pregrada in mora ven. Na prvem UZ. Res se mi smiliš.

Mater, dajo te v postopek, ki je že prvotno obsojen na neuspeh. Bo pa zdaj vse ok. Boš vidla. V MB te bodo porihtali z user posted image user posted image . Navijam!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, sej tud jst ne morm verjet.. toliko UZ-jev kot je bilo v treh postopkih, pa nič... Ja, v tri postopke me je dala... ki ni bilo variante, da bi ratala.. brezveze sm se špikala predvsem pa se sekirala ob neuspehih....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako spočeti deklico?
Številni strokovnjaki, ki svetujejo, kako spočeti deklico, se strinjajo, da si lahko par poveča možnosti tudi tako, da ž...

porod in čep

V kolikem času ste rodile ko se vam je odluščil čep?

tisti dan (73%)

v roku enega tedna (18%)

v roku dveh tednov (5%)

v roku treh tednov (2%)

več kot tri tedne kasneje (2%)

Število vseh glasov: 222

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!