womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala81 Hej punce moje! No evo moje današnje poročilo. Spet mi je ostal en folikel od prejšnjega ciklusa, ampak je rekel dr. Reljič, da me bodo vseeno spremljali, tak da imam naslednji UZ v ponedeljek. Nekak se mi zdi da tudi tokrat ne bo šlo skozi, ampak pustimo se presenetit. WP super, da je operacija uspela in da fajn okrevaš. Imam pa vprašanje zate in sicer a se je kaj takega vidlo na "navadnem" UZ da so te dali na laparoskopijo? Jaz sem namreč tudi danes Reljiču rekla še 1x, če bi bila potrebna tudi pri meni kakšna preiskava, glede na to da sva imela v prejšnjem postopku 7 blastocist (kljub slabemu spremiogramu) in so mi vstavili 2, pa nič. Pa je rekel, da se mu ne zdi potrebno v tem trenutku in da naj prideva na razgovor k njemu in se bomo tam kaj več pomenili o tem. Tak da sem pri njem naročena šele 14.1.2010 A bo katera nasledenji ponedeljek v ambulanti? Bi bila zelo vesela, če bi se s katero od vas tudi v živo spoznala. PA PA Zadeva je bila takšna, da se je dr. Bokalova na GK LJ skoz zanašala na zelo slab spermiogram mojega in da je tu vzrok. po prvem neuspešnem postopku, sem ji predlagala, da me bolj pregleda, ker mislim, da pa mogoče z mano ni vse ok (tud zeloooooooooooooo boleče menstruacije sem imela). Ampak me ni hotela, in je trdila, da je z mano vse ok, da sem mlada, da v redu reagiram, itd. Tako je bilo tudi po drugem neuspelem postopku. Tudi moja osebna ginekologinja me ni hotela dat pregledat, češ da če bodo rabili kakšne preiskave tam na umetni, jih bodo že sami naredili. potem pa sem zamenjala osebno ginekologinjo in tudi dr. Bokalovo in je nova osebna ginek. na UZ videla endometrioma v obeh jajčnikih, ki sta bila velika kar 2.5 cm, ter pregrado v maternici 1,5 cm. nov ginekolog na GK LJ je dal diagnozo "težka neplodnost". Potem mi je naredil laparo in histero, sedaj pa sem v redu in če bi bil moj ok, bi sedaj lahko zanosila... ker pa temu ni tako... pa greva sedaj v MB. Kolikokrat pa si sploh bila na umetni? Prvič je redko uspešno.
|