|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
15.10.2009 11:47:11   
talika81
helou, moje babe žabe.

a vas kej zebe? ni neke ice, a ne?

beba75, šment glede špikanja, da te tako boli. ampak mislim, da bi res znalo pomagat, če nardiš gubo in pol zapičiš iglo pod kotom 45 stopinj.

september1, samo da si boljš in da te ne boli več. pa se ti je to že kdaj zgodilo?

miklarom, jaz sem vredu. sem včeraj mislila, da sem se spet prehladila, ker sem cel dan kihala in smrkala, ampak se je dans (HB) stanje umirilo. tako da sem skoraj kot nova.
ja, midva pa sva si začela urejat najino stanovanje. najprej morava sedaj prizidek in poseben vhod zrihtat, pozimi pa se začnejo še dela v notranjosti zgornje etaže hiše. tako da nam ne bo dolgačs, sploh pa pozimi ne, če hočemo spomladi polagat kake talne obloge ... user posted image
in smo zdaj skor skoz na "parceli" in neki migamo. sej meni to paše, ker sem zaposlena z drugimi rečmi in tako nimam časa tolko mislit na to, ali nama bo ratalo ali ne. user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
15.10.2009 15:37:37   
september1
talika81 nikol se mi še ni kaj takega zgodilo.zdaj sem bla dva dni fraj in ni skoraj nič bolelo, danes sem pa v službi in me hoče malo bolj bolet, vendar ni sile. bom zdaj spet do ponedeljka fraj pa še moj user posted image  je doma da bo mal masiru.
miklarom res bi se lahko dobli enkrat na kavci.v soboto sma s tassi ble na pijački (no sem pr njej bla)luštno stanovanje,ajka pa še boljuser posted image
ja db če maš kake zamzjenčke ti kr poklič in v akcijo.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
15.10.2009 18:39:51   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: september1

miklarom res bi se lahko dobli enkrat na kavci.v soboto sma s tassi ble na pijački (no sem pr njej bla)luštno stanovanje,ajka pa še boljuser posted image

Hvala user posted image , ajka ti pošilja enga mokrega lubčka user posted image user posted image

KDAJ GREMO NA PIJAČKO???  user posted image user posted image user posted image
povejte kdaj kateri paše, da ne bo prej novo leto, kot pa naš kofi user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
15.10.2009 19:06:35   
db
ne žal nimam nobenega zamrznjenčka tako da ko gremo v akcijo gremo vse znova od začetka sem pa sedaj ful boga me ful rihta že krvavim cel teden kot že dolgo ne

glede pijačke jaz najraje za vikend ker sem odvisna od prevoza in šola

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
16.10.2009 17:02:27   
miklarom
tassi - ja na koffeeeee , gremo pa bi blo fajn še ta mesec ko sem še domauser posted image

kak vam paše  evo predlog 23.10. ali 24.10. ali 30.10. odločite se kak vam paše pa se zmenimo , veljauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
16.10.2009 20:03:45   
beba75
ja kafffee! Meni bi najbolj pasalo 30.10, saj mislim da bom takrat že na bolniški pa ne bo problema priti.

Za pikanje; saj naredim gubo pa pod kotom samo me vseeno peče pa plavo je. No pa tako kot mi je rekla db, mogoče so pa tole stranski učinki ( napihnjenost..) znak da zdravilo 100% "prijemlje". Saj še dobrih 14dni potem pa akcija.Bom že potrpela; vse za user posted image .

Punce lep večer vam želi, še lepši vikeend!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
16.10.2009 21:33:18   
mala81
Hej punce!

Vidimi, da se ene veselo špikate, ene pridno urejate stanovanje, druge smo pa tako ali drugače v akciji. Malo se šalim. V glavnem moja  user posted image   je pricurljala in to celo 1 dan pred predvidenim datumom, tak da sem v ponedeljek že v mb in upam, da mi bo tokrat končno uspelo prit do mojih pingvinčkov.

Lep vikedn vam želim!

PA PA 

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
17.10.2009 8:06:53   
miklarom
user posted image

jutro!

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
17.10.2009 13:16:11   
womanpolice
Živjo Punce...

hvala ker ste me pogrešale,... danes bom zelo kratka, saj ne morm bit dolg pokonci... Prosim tudi ne zamerite, ker ne bom brala prejšnjih postov... saj ste napisale res toliko strani, da bi potrebovala na prenosniku internet, česar pa na žaost nimam...

čestitam vsem novim nosečkam, tistim, ki pa tokrat ni uspelo pa pošiljam veliko objemčkov.

Moje koleno je že mnogooooooo boljše; mal še občutim bolečin, vendar je dosti boljše...

Bila sem na operaciji; laparo in histero; potrjena endometrioza na obeh jajčnikih po 2,5 cm, in pregrada v maternici 1,5 cm . Kot diagnozo pred operacijo je postavil "čista neplodnost" zaradi navedenega. Sedaj je vse odstranjeno. Na štirih mestih imam šive. Odstranili so mi endometriozo  in pregrado. Je zdravnik rekel, da če je naš "ata" ok, da so sedaj idealni pogoji za zanosit.. vendar sem mu povedala, da ima naš "ata" manj kot milijon aktivnih in se je strnijal da po naravni bi bil pravi čudež. No, vsaj za umetno imava več možnosti sedaj, ko so me porihtali.. sej sm mu rekla, da sm očitno se brezveze matrala s temi hormoni v treh postopkih.. še dobr, da sm zamenjala osebno ginekologinjo in tudi na GK, da sm končno "dokazala" da z mano nekaj ni ok. Ja, je rekel, da s takšnimi izvidi, pa tud umetna ni mogla uspeti... Men se je res zdelo čudno,s aj so bili v tretjem postopku res zelooooooooo lepi dve blastocisti in prve tri dni sem čutila, da se nekaj dogaja. In mi res ni bilo jasno kako da se ni prijelo... sedaj je to končnooooooooo mimo.. in resnično upam, da bo Maribor za naju zmagovalen. Komaj čakam, da začneva tam postopek. Sem videla, da so že kr nekaj "mariborčankam" poslali pošto, da že začnejo s postopkom, čeprav so ble predvidene za naslednje leto.. mogoče pa bova kaj prej na vrsti... Ah, sej bomo videli...  V glavnem... po operaciji sem se zelo slabo počutila ; bilo mi je tko zelo slabo, da sm mislila, da bom adijo... celo noč nism spala; zbujala se na dve uri; danes doma pa isto sem se skoz zbujala. Na mestih kjer imam šive me boli, pa v predelu ključnice in ramen me boli od tega zraka. Upam, da bo to čimprej mim, saj se imam zelo velik za učiti, ker so se začeli izpiti. Pa še v službi me čaka en izpit, ki ga morm opravit uspešno, saj si tega izpita že zelo dolgo želim.

Punce, enkratne ste.. in tale boj bi bil brez vas mnogo težji in mnogo bolj osamljen. Upam, da se tega zavedate koliko v resnici štejete/pomenite.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
18.10.2009 15:00:29   
september1
a po Dipherelne bi "mogla"bit napihnjena? kajti jaz nisem nič,samo špika me po jajčnikih na momente?

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
18.10.2009 17:50:30   
beba75
september "napihnjenost" so samo stranski učinki ki pa ni nujno da jih dobiš. Jaz ponavadi pri vseh tbl.,res čisto vseeno kaj je, "fašem" tričetrt stranskih učinkov pa če so še tako redki. Ja špikanje je pa tudi pri meni prisotno. 

Neposredna povezava do sporočila: 2411
19.10.2009 8:49:30   
talika81
woman*, user posted image  za uspešno operacijo in za to, da so sedaj boljši pogoji in seveda boljše možnosti, da bo umetna oploditev uspešna.

pri men je v soboto popoldne pricurljala user posted image , tako da greva v nove boje. sej nekak sem pričakovala, da ta mesec ne bo uspelo. tako da upamo na uspeh v prihodnje. user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
19.10.2009 9:25:03   
miklarom
jutro!user posted image

talika - user posted image user posted image user posted image

no babike, kdaj gremo na koffr, hiter se zmente kdaj kateri paše, men se že lušta mal kramljat z vamiuser posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
19.10.2009 9:31:29   
september1
jutro!

miklarom in ostale men za kofi ni problema kdaj.razen srede 21.10 in sobote24.10 (po 18 uri lahko).
womanpolice fajn da so odkrili vzrok in da boste zdaj delali v pravi smeri.Srečno!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
19.10.2009 10:06:44   
september1
talika user posted image user posted image user posted image , držim pesti za naslednji krog

Neposredna povezava do sporočila: 2415
19.10.2009 10:10:27   
talika81
hvala za objemčke ... moram rečt, da nisem niti preveč žalostna. glede na to, da so nama rekli, da je možnosti za uspeh po naravni poti bolj malo, si ne delam prevečikih upanj glede uspeha. tako da si rečem: če bo ratalo, super, če ne bo, gremo pa naprej ali pa na umetno. kaj čmo drugega, a ne?

joj, babe žabe, jaz vam ne morem čisto nič reči glede user posted image , kdaj mam čas. vse je namreč odvisno od vremena - če bo lepo vreme, bomo zidali. če bo pa dež, pa bom imela čas, da se tudi jaz udeležim srečanja. edino, če bi se dogovorile za v petek, 23.10., pa vem, da ne bi mogla priti, ker grem na strokovno ekskurzijo.

Neposredna povezava do sporočila: 2416
19.10.2009 11:42:26   
womanpolice
Včeraj sem dobila vročino, ki mi je narasla na 38,5. Tak me je mrazilo, da sm bla čist adijo... Potem pa mi je padla na 38,2 in je tko ostalo do dans zjutraj. Danes pa je ok. Hvala Bogu. Je reku moj, da če bo zraslo na 39, da bi me takoj peljal na urgenco, vendar na srečo ni bilo potrebno. Verjetn kakšna reakcija, al pa sm se mal prehladila nekje.. sam da je boljše... upam, da se bom zdaj končno lahko začela učiti, saj mi časa primanjkuje... Danes še morm k zdravnici zaradi kolena in zarad posega (operacije).

Vse trepetalke, držim pesti za vas, da vam uspe!!!

Prav tako pa vsem, ki ste v "akciji".

Res mi je žal, da nism mogla bit na srečanju, vendar sem se 16.10. vrnila iz bolnice. Škoda... saj si vas res želim po dooooooooooooolgeeeeeeeeeeeeem času spet videt. Upam, da pred novim letom....

lp

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
19.10.2009 11:42:30   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: september1

jutro!

miklarom in ostale men za kofi ni problema kdaj.razen srede 21.10 in sobote24.10 (po 18 uri lahko).
womanpolice fajn da so odkrili vzrok in da boste zdaj delali v pravi smeri.Srečno!

Ja, sej sm mogla ful težit in da sem zamenjala osebno ginekologinjo in na GK LJ. vzrok pa je tud pri mojmu; zelo slab spermiogram.. ampak vseen upam, da tokrat uspe... Hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 2418
19.10.2009 11:42:36   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: talika81

woman*, user posted image  za uspešno operacijo in za to, da so sedaj boljši pogoji in seveda boljše možnosti, da bo umetna oploditev uspešna.

pri men je v soboto popoldne pricurljala user posted image , tako da greva v nove boje. sej nekak sem pričakovala, da ta mesec ne bo uspelo. tako da upamo na uspeh v prihodnje. user posted image

hvala ti.. jst tud upam, da bo tokrat uspešno... Zelo mi je žal, da vama tokrat ni uspelo, vendar verjemi, da nam bo vsem enkrat slej kot prej uspelo. Tko da le pogumno v nov boj.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
19.10.2009 13:08:57   
beba75
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Talika - user posted image user posted image user posted image

no babike, kdaj gremo na koffr, hiter se zmente kdaj kateri paše, men se že lušta mal kramljat z vamiuser posted image

MENI PAŠE 30.10. za user posted image .

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
19.10.2009 17:47:41   
miklarom
no en seznamček za kaffeuser posted image

user posted image

23.10.                 29.10.                  30.10.

miklarom             miklarom                 miklarom

kje , kot ponavadi PLANET TUŠ CELJE pod tekočim stopnicam

kdaj, 18.00 uri

drage moje koffetarke, vpišite kdaj vam ustreza in gremo na čvekuser posted image

user posted image user posted image                           user posted image   user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 19.10.2009 17:48:35 >

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
19.10.2009 18:01:55   
mala81
Hej punce moje!

No evo moje današnje poročilo. Spet mi je ostal en folikel od prejšnjega ciklusa, ampak je rekel dr. Reljič, da me bodo vseeno spremljali, tak da imam naslednji UZ v ponedeljek. Nekak se mi zdi da tudi tokrat ne bo šlo skozi, ampak pustimo se presenetit.

WP super, da je operacija uspela in da fajn okrevaš. Imam pa vprašanje zate in sicer a se je kaj takega vidlo na "navadnem" UZ da so te dali na laparoskopijo? Jaz sem namreč tudi danes Reljiču rekla še 1x, če bi bila potrebna tudi pri meni kakšna preiskava, glede na to da sva imela v prejšnjem postopku 7 blastocist (kljub slabemu spremiogramu) in so mi vstavili 2, pa nič. Pa je rekel, da se mu ne zdi potrebno v tem trenutku in da naj prideva na razgovor k njemu in se bomo tam kaj več pomenili o tem. Tak da sem pri njem naročena šele 14.1.2010

A bo katera nasledenji ponedeljek v ambulanti? Bi bila zelo vesela, če bi se s katero od vas tudi v živo spoznala.

PA PA

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
19.10.2009 21:03:00   
rojena77
Punce pozdravljene

Ali ima katera predvideno punkcijo okoli 8.12. v Mb?

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
19.10.2009 21:05:42   
beba75

user posted image

beba-?                    beba                                     

kdaj, 18.00 uri

user posted image user posted image                           user posted image   user posted image user posted image
[/quote]

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
20.10.2009 7:36:19   
september1

user posted image

beba-?                    beba                                     
                         september1            september1

kdaj, 18.00 uri
, velja!

no paj nas bo čim več!

rojena 77 jst mam predvideno punkcijo 3.11. tak da me žal ne bo.
mala81 mogoče pa bom tudi jaz. v četrtek dobim gonal potem pa ne vem kako bo z UZ si pišema.

< Sporočilo je popravil september1 -- 20.10.2009 7:39:00 >

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako spočeti deklico?
Številni strokovnjaki, ki svetujejo, kako spočeti deklico, se strinjajo, da si lahko par poveča možnosti tudi tako, da ž...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

NAj ime
klepetka

Nika (14%)

MAja (7%)

Sara (17%)

Lana (25%)

Brina (19%)

Ana (19%)

Število vseh glasov: 272

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!