|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
12.10.2009 14:41:35   
biba77
Žal mi je... user posted image

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
12.10.2009 14:51:41   
mirabela
IZVIRNO SPOROČILO: daga79

mirabela sem pogledala kdaj sva bila dana na seznam... zmotila ..24.4.2009 in sva dobila 2.10.2009 obvestilo oz. jutri bi mogla it vse papirje podpisat ampak ker sva že tak prej imela dol.datum za ambulanto 8.10. sva vse ob enem izpolnila
tak da ne vem ... sva bila en mesec kasneje dana na seznam  :(

pokliči v ambulanto mogoče pa pošta kaj zamuštrala....

Zdravo, jaz sem na cakanju za postopek od 24.03. ,se pravi da lahko novembra pricakujem posto, kar mi tudi pase, zdaj smo vsi bolani, tudi mali ni v vrtecu zaradi totega virusa, novembra upam da bomo bolezen dali skozi, da bo mali v vrtecu in jaz v postopku za IVF, cisto frisna in pripravljena user posted image .

Hvala ti za odgovor, zelim vsem veliko srece user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
12.10.2009 16:20:09   
mala81
db  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mirabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
12.10.2009 16:32:15   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: db

no danes je bil dan d in takšno kot je vreme takšen je rezultat , na žalost je bil popolna nula gemo naprej novim zmagam naproti

vsem ostalim pa želim veselo špikanje in čimprej user posted image user posted image

en velik objem, stisni se k dragemu in pogumno v nove boje!! user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
12.10.2009 16:47:39   
september1
dbuser posted image user posted image user posted image  in močanuser posted image user posted image user posted image .

daga79 si ti bila okol 9.00-9.30 v ambulanti in sta s partnerjem podpisovala papirje?
tassi špikanje mi gre odlično,zdaj sem že ekspert.user posted image
morm pa rečt da so me včeri peljali na UKC v LJ ker sem dobila tako močno vnetje pljučne mišice da dihat nisem mogla več.Danes sem že bolje.Naklofen kapsule in kremica in je že bolje.Sumili pa so na pljučno embolijo.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
13.10.2009 6:04:16   
daga79
jap jaz ja

spomin mi osveži katera si bila pa ti - bom lahko dala obraz k imenu ;)

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
13.10.2009 7:32:26   
db
oj punce imam eno vprašanje zanima me kdaj ste dobile menstruacijo po neuspelem postopku hvala za odgovor

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
13.10.2009 7:55:58   
metuljci
db žal mi je, stiskam pesti, da bo naslednjič kontra rezultat

september ufff to pa se ne sliši fajn, glavno, da si zdaj boljše

jaz se že nekaj časa nisem javila, ker niti nimam nobenih novičk, razen to, da čakam, čakam, čakam.... mi je zadnjič ena sotrpinka povedala, da jih je bilo takrat, ko bi mogla bit tudi jaz, 10 v postopku in da je ratalo samo eni user posted image user posted image ni glih bleščeč rezultat ne? user posted image

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
13.10.2009 8:42:48   
biba77
IZVIRNO SPOROČILO: metuljci

september ... mi je zadnjič ena sotrpinka povedala, da jih je bilo takrat, ko bi mogla bit tudi jaz, 10 v postopku in da je ratalo samo eni user posted image user posted image ni glih bleščeč rezultat ne? user posted image

Veš kaj, meni je tudi ena rekla, da so jesensko zimski postopki manj uspešni, samo, jaz ne dam dosti na to. Naš bauc je tudi jesenski (IUI je bil 23.9.), pa je bil borec.
Tisti mesec je pač bila taka statistika, kakšna je bila pa en mesec prej ali kasneje pa ne veš.

Ti samo potrpežljivo počakaj, potem pa s polno mero optimizma naprej. Če ti ne verjameš, drugi še manj...

Lp,
biba77

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
13.10.2009 8:51:09   
metuljci
saj sem optimist user posted image če bi bla jaz med njimi v postopku bi mi sigurno ratalo user posted image bo pa pač moj sonček zimski user posted image

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
13.10.2009 9:03:18   
talika81
db, user posted image  za vaju. zelo mi je žal, da vama tokrat ni ratalo. bo pa naslednjič zagotovo, boš videla.

september, uh, to pa res ni fajn. ampak važno je, da ti gre na boljše in da boš perajt oziroma da boš zdrava, ko bodo tisti ključni tretnutki.

pri nama tudi nič novega glede user posted image . tudi midva samo čakava, čakava ... malo se zamotim glede čakanja z delom na najinem stanovanju, ki sva si ga končno pričela urejat. in tako nimam časa mislit na to, ali nama je ratalo ali ne ...

metuljci, ne se preveč zanašat na statistiko. sej veš, kako je z njo. da se lahko fejst zmoti.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
13.10.2009 11:55:07   
zaljubljena23
db user posted image user posted image , žal mi je, da postopek ni bil uspešen.

September, ojoj, samo, da si zdaj bolje...

metuljci, tudi jaz ne dam nič na statistiko, se strinjam s taliko...

Talika, kot da bi brala sebe, še vedno čakamo user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
13.10.2009 13:13:55   
september1
daga79jaz sem prišla po zdravila in še ena je bila zraven(katera je bila se bo sama odkrila če se bo želela) bile sma pri vratih ko čakaš na zdravila.Imela sem pa črno krilo oblečeno in oranžno bluzo in blont lase.

drgače sem pa jaz že boljše.boli še malo ampak ni sile.

talika lepo da se maš s čem zamotit jst se vsak večer spomnik, če ne drgač ko si morm pikico dat.user posted image
držim pesti da vama zdaj ko urejata stanovanje že uspe pridelat user posted image
metuljči ne se s tem obremenjevat kolkim je uspelo.to je samo statistika.

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
13.10.2009 18:46:55   
Matejčika
db user posted image user posted image drži se in kot si sama rekla, novim zmagam naproti

Jaz sem danes dala kri za preiskave. Pa sem prišla zadnji čas, pa sem bila okoli 9ih tam. Tak da katera gre kri dat, naj bo že zjutraj čimprej tam, ker potem gredo nekam ˝gor˝ in jih cel dan ni. No, morda je bila to danes samo izjema, ampak mi je za petek tudi rekla, da naj mož pride čimprej, ker potem nekam grejo.

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

Neposredna povezava do sporočila: 2389
13.10.2009 20:16:56   
beba75
september no to pa ni glih fajn, da te je takole zagrabilo.Glavno da je že boljše, sedaj pa se le pazi.

talika lepo da urejata stanovanje, saj veš kako pravijo "najprej štalca, pol pa kravca" in mislim da vama bo kmalu ratalo kar po naravni poti

daga79 jaz sem bila zraven september, ko sva prišle po zdravila. Škoda da se nismo spoznale.

db le pogumno naprej. Trije meseci bodo hitro mimo pa si že spet na vrsti ( vsaj tako pravijo da tako to gre). Obvezno se oglasi ko boš kaj hodila po MB, veš pogrešam to najino čvekanje. Bom pa tako jaz v nov. na bolniški, pa bi se lahko kaj zmenile.

Punce moje, tole špikanje pa je meni full grozno in boleče. Trebuh me boli sploh se ne smem dotaknit mesta kjer sem že dobila inj., pa še plava sem. Ne vem kaj je to ampak nikoli nisem bila tako občutljiva, zdaj pa mi je res vsaki večer groza ko mi daje mož inj.(sama si tako ne zmorem)., če si resnično ne bi želela otroka bi pa zdaj obupala. Pa drugače nisem taka, sem velik optimist in ne obupam kar tako. No pa saj bo, mogoče so pa krivi ti hormoni , pa me malo "meče".

Punce imejte se lepo, lep večer vam želim!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2390
13.10.2009 20:45:53   
db
en nasvet za vse ki se špikate naredite dobro gubo in se pikniti pod kotom 45 stopinj

ej beba se slišiva ker nevem kako bom z službo mam do 20 pogodbo in pol še nevem kako bom upajmo da bomo kmalu zopet navrsti

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
13.10.2009 20:52:35   
ziva1
db user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
14.10.2009 8:20:48   
metuljci
IZVIRNO SPOROČILO: db

en nasvet za vse ki se špikate naredite dobro gubo in se pikniti pod kotom 45 stopinj

jaz sem tud tko delala in ni blo nobene panike, pa se bojim inekcij ko vrag križa user posted image pa pazite kako pičite iglo - piknit se morete s "špičkom" igle, če se kontra res boli user posted image

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
14.10.2009 9:42:53   
daga79
beba75 kaj to se pikaš z gonalom- kaj se nisi že pred IVF pikala na inseminaciji - jaz sem se pa me ni nič bolelo pa sama sem se pikala- očitno imam potencial za #fikserja# tak mi je mož rekel hehe

ja je pa res škoda da se nismo spoznale mogoče drugič , september se spomnim pa tudi tebe beba klikerji še delujejo in še tu pa tam vtisnejo kaj v možgančke čeprav če bi vaju srečala kje na cesti dvomim da bi vedela da sta to vi dve ampak v ambulati pa definitivno hihi
sej veš tisto ma od kod mi je ta faca tak znana ;)

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
14.10.2009 10:09:22   
db
oj a katera ve kolk so zdej čakalne dobe za ivf baje so se zmanjšale pa me zanima kdaj bo približno zopet akcija

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
14.10.2009 11:48:59   
baby1978
IVF v Mariboru je približno od 6-8 mesecev.

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
14.10.2009 11:53:40   
db
HVALA

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
14.10.2009 19:39:39   
beba75
daga79 zdaj se pikam z Dipherline. Saj ko se-me mož pikne ne boli bolet me začne cca.5min kasneje in potem skozi. Točno vem kje sem katero inj. dobila ker me tisto mesti in še malo okli vse boli pa kot da bi rahlo bilo trdo je občutek. Napihnjena pa sem tako kot da bi bila že v petem mesecu, ja pa apetit moram prav zadrževat, skozi bi samo jedla pa ni važno kaj je. Ej me mantra tole.
Za Gonal pa me ni strah, v bistvu komaj čakam saj takrat me ni nič bolelo igla je tudi dosti manjša, samo napihnjena sem bila. Dajala pa sem si ga sama, pa je je šlo tak fajn in hitro, brez kakršnih koli problemov.

db če na IVF ne "rata" si takoj spet dana na čakalno listo in se ne čaka tako dolgo kot prvič. Še lani je bilo da so punce imele samo tri mesece pavze in so bile že v novem postopku. Najboljše in najbolj točno pa je da jih kar pokličeš v amb.

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
14.10.2009 21:02:33   
september1
jst mam samo od ene inj. malo sivo, pa še to vem ker sem se sama mal grdo pičla.drgač se pa dobro počutim, nič napihnjena, nič povečanega apetita mogoče sem samo več žejna.
beba75 držim pesti da bi se ti tole čim prej umirilo.
daga79 bomo pa naslednjič vedele katera je katera in kakšno rekle a ne?

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
15.10.2009 11:31:11   
miklarom
db - žal mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image , a imaš kakšnega zamrznjenčka še, če ga imaš, lahko greš že pri naslednji user posted image v postopek

september1 -
ja ti šmenta no, kaj se ti pa to dogaja, samo da si zdej vredu, daj če boš mela kaj časa se mi oglasi na kako kavicouser posted image

beba75 -
a ti se že špikaš, joj kak čas beži, jest pa 23.10. v MB pa da vidimo kdaj  mi bojo dali zeleno luč za naprej, upam da kmaluuser posted image

matejčika -
ku,ku vidim teuser posted image

tassi1 -
daj pokliči v MB in jih vprašaj kdaj ti bodo poslali pošto, tako sem jaz lani pred novim letom klicala in so mi rekli da še kakšen mesec sigurno ne, pol pa sem čez en teden že dobila pošto, tak da samo kliči in sprašuj boš prej dobila

talika - kako si, a si bota lepo gnezdece uredila, kak je to lepouser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

odnosi med spoloma(prosim odgovorite saj potrebujem za šolo hvala že v naprej)
tina152

Kakšni so odnosi z partnerjam pri vas doma?

slabi (6%)

dobri z občasnimi pepiri (32%)

dobri (20%)

zelo dobri (36%)

nimam partnerja (6%)

drugo (0%)

Število vseh glasov: 142

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!